Witajcie:) Jajkis czas temu poznalam mezczyzne wszystko super pieknie kilka spotkan... on deklaracje ze szuka czegos powaznego najlepiej na zawsze wiec tak samo jak ja. Oczywiscie zeby nie bylo za kolorowo jest problem...od poczatku troche nie podobalo mi sie w nim jedno...podejscie do seksu.... dla mnie seks to sa 2 osoby....dla niego....3.....bo zawsze chcial tego, doprowadzilo to na samym poczatku do nieporozumienia poniewaz ja nie chce 3. Łaskawie poszedl mi na reke i powiedzial ze moje to byc z facetem seks....plus zaznaczyl ze w maju beda koledzy jego z zagranicy wiec z nimi tez by chcial 3... o ile ta pierwsza opcje zgodzilam sie to na ta druga zdecydowanie nie!! ale temat upadl bo do maja duzo czasu. No i wszystko ladnie pieknie az do dzis... jestem swiezo po zdaniu prawka mam od tygodnia samochod mam pewne problemy z nim bo wiadomo...no a on jest jedyna osoba ktora moze mi pomoc...bo mieszkam sama i nie mam nikogo do pomocy. Dzis mialam problem z kontrolka jedna i doszlo do tego ze zaczal krzyczec przez telefon ze kto dal mi prawko itp...nic przyjemnego bo az lzy mi w oczach stanely bo kto jak kto ale taka osoba jak on czyli potencjalny partner powinien pomoc....po calej rozmowie napisal mi tylko widomosc ze on ze mna nie chce byc poki co... ze mam okropny charakter...ze jak uspokoje sie to wtedy moze. Oczywiscie chcialby zeby ten 3 byl jednak mimo to- bo byl na sb umowiony ....powiedzcie mi czy to moja wina? czy on jest malo powazny?? owszem mam wady nerwowa jestem przez to auto plus jeszcze inny problem ale no on chcial zwiazku nagle nie chce i wszystko moja wina a przeciez ja mu tak na reke szlam nawt z tym 3 co ogolnie obrzydza mnie, i chodzi mi o to czy problem jest we mnie czy z nim?
Witajcie:) Jajkis czas temu poznalam mezczyzne wszystko super pieknie kilka spotkan... on deklaracje ze szuka czegos powaznego najlepiej na zawsze wiec tak samo jak ja. Oczywiscie zeby nie bylo za kolorowo jest problem...od poczatku troche nie podobalo mi sie w nim jedno...podejscie do seksu.... dla mnie seks to sa 2 osoby....dla niego....3.....bo zawsze chcial tego, doprowadzilo to na samym poczatku do nieporozumienia poniewaz ja nie chce 3. Łaskawie poszedl mi na reke i powiedzial ze moje to byc z facetem seks....plus zaznaczyl ze w maju beda koledzy jego z zagranicy wiec z nimi tez by chcial 3... o ile ta pierwsza opcje zgodzilam sie to na ta druga zdecydowanie nie!! ale temat upadl bo do maja duzo czasu. No i wszystko ladnie pieknie az do dzis... jestem swiezo po zdaniu prawka mam od tygodnia samochod mam pewne problemy z nim bo wiadomo...no a on jest jedyna osoba ktora moze mi pomoc...bo mieszkam sama i nie mam nikogo do pomocy. Dzis mialam problem z kontrolka jedna i doszlo do tego ze zaczal krzyczec przez telefon ze kto dal mi prawko itp...nic przyjemnego bo az lzy mi w oczach stanely bo kto jak kto ale taka osoba jak on czyli potencjalny partner powinien pomoc....po calej rozmowie napisal mi tylko widomosc ze on ze mna nie chce byc poki co... ze mam okropny charakter...ze jak uspokoje sie to wtedy moze. Oczywiscie chcialby zeby ten 3 byl jednak mimo to- bo byl na sb umowiony ....powiedzcie mi czy to moja wina? czy on jest malo powazny?? owszem mam wady nerwowa jestem przez to auto plus jeszcze inny problem ale no on chcial zwiazku nagle nie chce i wszystko moja wina a przeciez ja mu tak na reke szlam nawt z tym 3 co ogolnie obrzydza mnie, i chodzi mi o to czy problem jest we mnie czy z nim?
No dobra, może ja pomogę... jak wygląda ta kontrolka?
3 2017-03-30 14:01:40 Ostatnio edytowany przez Cougarzyca (2017-03-30 14:03:40)
Kto szuka powodu do zerwania, to go znajdzie.
Co do chłopaka, z tego co opisujesz nie ma kim sobie zawracać głowy.
Jesteś mi winien wytarcie monitora, bom opluła
Z kontrolka juz ok po prostu najwidoczniej gdzies jakas zarowka jest przepalona gdzies...ale dzieki za checi:)
On tak inteligentnie zwala wszystko na mnie ze faktycznie przez chwile uwierzylam ze problemy ja robie, bo on łaskwie pomaga ale nie w takiej formie jak ja oczekuje...bo sory ale ood kogos z kim krece oczekuje wytlumaczenia a nie od razu krzyku....a potem wszystko na mnie bo ja wkurzam sie ale on tylko moje widzi a swojego nie..
Ale po co ty tutaj to w ogole opisujesz? Jakiejs porady chcesz? Czy sie wkurzylas i ot tak potrzebowalas to z siebie wyrzucic i bedziesz sobie zyc dalej? Bo jak to drugie, to rozumiem, ze juz dziada pogonilas i wiecej z nim kontaktu nie bedziesz miala. A jesli porady oczekujesz, to w jakim stylu? Co zrobic, zeby ten wspanialy mezczyzna wiecej na ciebie nie krzyczal, przyniosl ci kwiatki na przeprosiny? No a potem juz super pogodzeni i zakochani w sobie poczekacie na tych kumpli i bedzie namietny seks w trojke lub nawet czworke? Bo nie wiem, do czego mam sie odnies i jakiej porady ci udzielic. Sprecyzuj prosze
zaproponuj mu trojkat z... drugim panem na pewno sie nie zgodzi
Z kontrolka juz ok
po prostu najwidoczniej gdzies jakas zarowka jest przepalona gdzies...ale dzieki za checi:)
Najlepiej jak się przepali w kontrolce - będzie spokój
A tak na poważnie - pogoń typa.
Albo powiedz mu że zgadzasz się na trójkąt, pod warunkiem że tym trzecim będzie homoseksualny murzyn z kutasem wielkości przedramienia...
Hahahahahaha Ja prawie zszedłem...
Autorko, a poszukaj sobie normalniejszego... nie że normalnego... normalniejszego... widzisz... normalniejszy Ci by pomógł, jak Harvey...
zaproponuj mu trojkat z... drugim panem
na pewno sie nie zgodzi
wlasnie tak sie sklada ze on okazal sie tak " wspaniałomyślny" ze poszedl mi na ustepstwo ze to bedzie z facetem. On jest hetero ale zrobi to dla mnie....jak to okreslil poswieci sie....
_v_ napisał/a:zaproponuj mu trojkat z... drugim panem
na pewno sie nie zgodzi
wlasnie tak sie sklada ze on okazal sie tak " wspaniałomyślny" ze poszedl mi na ustepstwo ze to bedzie z facetem. On jest hetero ale zrobi to dla mnie....jak to okreslil poswieci sie....
troll
zreszta byl juz tutaj taki watek niedawno
ale ta kontrolka jest kreatywna -trzeba przyznac
Może troll może nie tego nie wiemy
ale jezeli chlopak ma takie problemy juz teraz to lepiej olać go dla dobra Twojego:)