Czy messenger może sam wyświetlić wiadomości? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czy messenger może sam wyświetlić wiadomości?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy messenger może sam wyświetlić wiadomości?

Czy messenger może sam się uruchamiać bez używania telefonu i wyświetlać wiadomości? Bo była sytuacja z moim chłopakiem że lezelismy na łóżku a o  wgl nie używał messengera a uaktywnilo się że jest aktywny i samo pisało i mieliśmy beke a ja go wczesnej osadzalam że nie napisze do mnie jak jest i miałam dowód że mnie nie oklamywal więc stąd pytanie czy messenger może sam wyświetlić wiadomośc bo teraz została moja wyswietlona bez odzewu na  " Kocham Cie" i było mi przykro bo nic złego nie zrobilam bo raczej przywiązanie uwagi do piosenki jak były słowa że na twoje zdrady nie mam rad to by było głupie hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy messenger może sam wyświetlić wiadomości?

Nie, messenger nie może sam wyświetlić wiadomości. Sorry.

3

Może się wyświetlić jeśli zostawił włączone okienko rozmowy i nie wylogował się z fejsa.

4

A to nie zależy od ustawień? Część wiadomości może się wyświetlić jak ma się takie powiadomienia ustawione. Może się też podświetlić ekran.

5

Jeszcze tu nikt nie napisał o o innej możliwości. Mesenger może być zawirusowany. Znajoma tak miała, że wysyłał różne dziwne wiadomości,w dodatku, kiedy chciała coś kupić w internecie.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czy messenger może sam wyświetlić wiadomości?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024