Czy messenger może sam się uruchamiać bez używania telefonu i wyświetlać wiadomości? Bo była sytuacja z moim chłopakiem że lezelismy na łóżku a o wgl nie używał messengera a uaktywnilo się że jest aktywny i samo pisało i mieliśmy beke a ja go wczesnej osadzalam że nie napisze do mnie jak jest i miałam dowód że mnie nie oklamywal więc stąd pytanie czy messenger może sam wyświetlić wiadomośc bo teraz została moja wyswietlona bez odzewu na " Kocham Cie" i było mi przykro bo nic złego nie zrobilam bo raczej przywiązanie uwagi do piosenki jak były słowa że na twoje zdrady nie mam rad to by było głupie ![]()
Nie, messenger nie może sam wyświetlić wiadomości. Sorry.
Może się wyświetlić jeśli zostawił włączone okienko rozmowy i nie wylogował się z fejsa.
A to nie zależy od ustawień? Część wiadomości może się wyświetlić jak ma się takie powiadomienia ustawione. Może się też podświetlić ekran.
Jeszcze tu nikt nie napisał o o innej możliwości. Mesenger może być zawirusowany. Znajoma tak miała, że wysyłał różne dziwne wiadomości,w dodatku, kiedy chciała coś kupić w internecie.