Tak jak powyżej w temacie, chciałabym się dowiedzieć jak zrozumieć ta aplikacje. Czy można być aktywnym nie używając messengera czy tzreba na nim siedzieć żeby być aktywnym? Bo miałam spiecia z chłopakiem iż twierdziłam że się nie odzywa do mnie kiedy jest dostępny i nie wyświetla wtedy moich wiadomości albo jak wyświetli to nie odpisze a jest. Nie raz miga że aktywny 2 czy 5 min temu a się nie odezwie. Mówi mi żebym się tym niesugerowala bo parę razy napsialam że siedzi a nie napisze a mówił że wtedy nawet telefonu nie używał. Nie jestem kobietą bluszczem chce jedynie dowiedzieć się jak to ustrojstwo działa i jak mam to rozpatrywać.
2 2017-03-24 22:02:47 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-24 22:03:24)
Tak jak powyżej w temacie, chciałabym się dowiedzieć jak zrozumieć ta aplikacje. Czy można być aktywnym nie używając messengera czy tzreba na nim siedzieć żeby być aktywnym? Bo miałam spiecia z chłopakiem iż twierdziłam że się nie odzywa do mnie kiedy jest dostępny i nie wyświetla wtedy moich wiadomości albo jak wyświetli to nie odpisze a jest. Nie raz miga że aktywny 2 czy 5 min temu a się nie odezwie. Mówi mi żebym się tym niesugerowala bo parę razy napsialam że siedzi a nie napisze a mówił że wtedy nawet telefonu nie używał. Nie jestem kobietą bluszczem chce jedynie dowiedzieć się jak to ustrojstwo działa i jak mam to rozpatrywać.
Normalnie, zająć się swoim życiem, a nie śledzić chłopaka... Co 2 minuty na tego messengera zaglądasz, że Ci miga?
Jak bylem mlody to na gg byla wtyczka do sprawdzania czy cie ktos dodal do kontaktow i mial w znajomych... to byly emocje a nie to co teraz ![]()
2 minuty nie odpisal... straszne, moze akurat siusiu byl i potrzebowal skupic sie na celowaniu? Albo nie, bo na instagram nie wrzucil foty z tego wydarzenia ![]()
Jak bylem mlody to na gg byla wtyczka do sprawdzania czy cie ktos dodal do kontaktow i mial w znajomych... to byly emocje a nie to co teraz
A jak się doinstalowało coś tam, bodajże powergg, to nawet IP z adresem można było ogarnąć i wrąbać się komuś z flaszką na imprezę ![]()
Jak bylem mlody to na gg byla wtyczka do sprawdzania czy cie ktos dodal do kontaktow i mial w znajomych... to byly emocje a nie to co teraz
2 minuty nie odpisal... straszne, moze akurat siusiu byl i potrzebowal skupic sie na celowaniu? Albo nie, bo na instagram nie wrzucil foty z tego wydarzenia
A teraz używasz GG? ![]()
Harvey napisał/a:Jak bylem mlody to na gg byla wtyczka do sprawdzania czy cie ktos dodal do kontaktow i mial w znajomych... to byly emocje a nie to co teraz
2 minuty nie odpisal... straszne, moze akurat siusiu byl i potrzebowal skupic sie na celowaniu? Albo nie, bo na instagram nie wrzucil foty z tego wydarzenia
A teraz używasz GG?
Nie ma. Nie podrywaj. Harvey jedzie do mnie do lodówki. Kropka. Nienawiści.
Harvey napisał/a:Jak bylem mlody to na gg byla wtyczka do sprawdzania czy cie ktos dodal do kontaktow i mial w znajomych... to byly emocje a nie to co teraz
A jak się doinstalowało coś tam, bodajże powergg, to nawet IP z adresem można było ogarnąć i wrąbać się komuś z flaszką na imprezę
A no
wtedy nikt nie odmawial i najlepszym fumflem sie stawal ![]()
A teraz używasz GG?
Od swieta, jak sobie o nim przypomne ![]()
Od swieta, jak sobie o nim przypomne
To teraz nadszedł ten czas.
![]()
ja uzywam GG ![]()
a powerGG to byl odjazd ![]()
ja uzywam GG
a powerGG to byl odjazd
To możesz podać, bo Kolega Harvey olał mnie.
![]()
tak przy wszystkich??
o nie nie nie ![]()
tak przy wszystkich??
o nie nie nie
Jasne, że dyskretnie. ![]()
Ej, a pamiętacie IRCa? Czy jestem dinozaurem?
Ej, a pamiętacie IRCa? Czy jestem dinozaurem?
Jesteś dinozaurem.
![]()
rossanka napisał/a:Ej, a pamiętacie IRCa? Czy jestem dinozaurem?
Jesteś dinozaurem.
![]()
![]()
No weź ![]()
Ale pamiętam jaki tam był szał. Jeszcze tych forów nie było, ani GG. O Skype czy Hangoucie też jeszcze nikt nie słyszał.
Who the f*uck is IRC? ![]()
Krejzi, sprawdze... sorry ![]()
Krejzolka82 napisał/a:rossanka napisał/a:Ej, a pamiętacie IRCa? Czy jestem dinozaurem?
Jesteś dinozaurem.
![]()
![]()
No weź
Ale pamiętam jaki tam był szał. Jeszcze tych forów nie było, ani GG. O Skype czy Hangoucie też jeszcze nikt nie słyszał.
Nie mam pojęcia o czym piszesz.
Nie słyszałam ponieważ jestem młódka.
![]()
Who the f*uck is IRC?
Krejzi, sprawdze... sorry
Za późno.
![]()
Strzeliłam focha.
![]()
Irc=internet relay chat.A co nie mieliscie jeszcze internetu? ![]()
Nie no, niech ktoś napisze, że wie co to było ![]()
Irc=internet relay chat.A co nie mieliscie jeszcze internetu?
Nie no, niech ktoś napisze, że wie co to było
Sorry, ale jesteś dinozaurem i tyle, i nawet Dinozaurem przez "D". ![]()
Harvey napisał/a:Who the f*uck is IRC?
Za późno.
![]()
![]()
Strzeliłam focha.![]()
![]()
Ups...
Szklaneczke Porto? Kolega ma, tanio sprzedaje ![]()
Ps. To kafejka? Mozna tu tak? Nie wygnajom? ![]()
Krejzolka82 napisał/a:Harvey napisał/a:Who the f*uck is IRC?
Za późno.
![]()
![]()
Strzeliłam focha.![]()
![]()
Ups...
Szklaneczke Porto? Kolega ma, tanio sprzedaje
Ps. To kafejka? Mozna tu tak? Nie wygnajom?
Taa i jeszcze z porto mi tutaj wyskakuj. ![]()
Kolejny foch, jak nic.
![]()
Cicho siedź i nie pisz, że nie piszemy na temat. ![]()
23 2017-03-24 23:37:28 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-24 23:38:20)
Ja wiem, ja wiem - jestem dinozaurem
Nawet konto mam ![]()
ja tez wiem co to irc, ale sama nie korzystalam
ja zaczynalam od polchatu ![]()
Krejzi, pomysle ![]()
Krejzi, pomysle
Wiecie co?
Harnijcie się w tyłki Ty i Harvey, możecie nawet i nawzajem. ![]()
_v_ napisał/a:Krejzi, pomysle
Wiecie co?
Harnijcie się w tyłki Ty i Harvey, możecie nawet i nawzajem.
Oooooooooo, jaka groźna
To ja nie wiem, czy Cię jutro do domu wpuszczać... szczepionaś? ![]()
Krejzolka82 napisał/a:_v_ napisał/a:Krejzi, pomysle
Wiecie co?
Harnijcie się w tyłki Ty i Harvey, możecie nawet i nawzajem.Oooooooooo, jaka groźna
To ja nie wiem, czy Cię jutro do domu wpuszczać... szczepionaś?
No przecież to Oni maja się gryźć we własne tyłki a nie ja. ![]()
o przepraszam, ja wsciekla nie jestem
a propos gryzienia..
ida dwie zmije przez pustynię i nagle jedna pyta:
- ej ty, czy my jesteśmy jadowite?
- a czemu pytasz?
- bo właśnie ugryzlam sie w jezyk
![]()
aaaaa, pietruszka! widzialam dzis naszego Vinusia w kolejnej czesci szybkich i wscieklych (to tez tak a propos
) - calowal jakas blond wywloke ;>
aaaaa, pietruszka! widzialam dzis naszego Vinusia w kolejnej czesci szybkich i wscieklych (to tez tak a propos
To byłam ja po zmianie koloru włosów
tzw. powrót do przyszłości ![]()
_v_ napisał/a:aaaaa, pietruszka! widzialam dzis naszego Vinusia w kolejnej czesci szybkich i wscieklych (to tez tak a propos
tzw. powrót do przyszłości
Haha.
Nie chcesz usłyszeć a raczej przeczytać, jakie słowo wymsknęło mi się z mej pięknej buzi, jak przeczytałam Twojego posta
![]()
Ty, a Ty jesteś już tą blondi, czy poznam jutro czarnulę?
32 2017-03-25 00:00:49 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-25 00:01:11)
Ty, a Ty jesteś już tą blondi, czy poznam jutro czarnulę?
Pomiędzy. Jeszcze do przyszłości nie wróciłam ![]()
_v_ napisał/a:aaaaa, pietruszka! widzialam dzis naszego Vinusia w kolejnej czesci szybkich i wscieklych (to tez tak a propos
tzw. powrót do przyszłości
hahahaa, padlam
ale spoko, mi tam nie przeszkadza, ze cmokal inna ![]()
_v_ napisał/a:Krejzi, pomysle
Wiecie co?
Harnijcie się w tyłki Ty i Harvey, możecie nawet i nawzajem.
Dobra, V ty pierwsza czy ja? ![]()
Krejzolka82 napisał/a:_v_ napisał/a:Krejzi, pomysle
Wiecie co?
Harnijcie się w tyłki Ty i Harvey, możecie nawet i nawzajem.Dobra, V ty pierwsza czy ja?
hihihii, znam ciekawsze rzeczy do robienia niz wgryzanie sie w tylki ![]()
Harvey napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:Wiecie co?
Harnijcie się w tyłki Ty i Harvey, możecie nawet i nawzajem.Dobra, V ty pierwsza czy ja?
hihihii, znam ciekawsze rzeczy do robienia niz wgryzanie sie w tylki
Ale najpierw musicie harnąć się w tyłki a potem możecie robić co innego. ![]()
Harvey napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:Wiecie co?
Do łokcia dojdziemy, spokojnie ![]()
_v_ napisał/a:Harvey napisał/a:Dobra, V ty pierwsza czy ja?
Ale najpierw musicie harnąć się w tyłki a potem możecie robić co innego.
A Ty im się za bardzo w intymność nie wtryniasz aby? ![]()
Krejzolka82 napisał/a:_v_ napisał/a:hihihii, znam ciekawsze rzeczy do robienia niz wgryzanie sie w tylki
Ale najpierw musicie harnąć się w tyłki a potem możecie robić co innego.
A Ty im się za bardzo w intymność nie wtryniasz aby?
Dzięki mnie mają przecież intymność. ![]()
santapietruszka napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:Ale najpierw musicie harnąć się w tyłki a potem możecie robić co innego.
A Ty im się za bardzo w intymność nie wtryniasz aby?
Dzięki mnie mają przecież intymność.
Lubisz podgladac, co? ![]()
Na wiki o tym czytałem
Poprawcie jeśli się mylę, ale wątek w swoim założeniu nie miał być kafejką. Bardzo proszę, aby w przyszłości powstrzymać się od off topu, który zmusza nas do zamykania kolejnych tematów. Jednocześnie przypominam, że na luźne pogawędki forum przeznaczyło cały dział "Nasza Społeczność", jeśli tam nie znajdziecie czegoś dla siebie, zawsze można założyć własną kafejkę.