Witam o tuż mam problem taki ze moja dziewczyna pisze z byłym nie mam nic przeciwko tylko że jest jedna rzecz która mnie niepokoi ( mówiła o nim że go nie kocha nienawidzi ,nie chce go znać za to co zrobił jej ) jestem z nią już 4 miesiące znamy się 3 lata mieszkamy daleko od siebie ,z byłym zerwała rok temu mniej więcej ,otóż zaczęło się od tego że jej były napisał do niej i zaczęli pisać ze sobą bez przerwy juz od 4 dni na początku nie widziałem ze piszą ze sobą drugiego dnia dowiedziałem sie ze piszą było tak że
zapytałem jej się :co robi
ona: pisze z byłym
ja : ok
nie miałem nic przeciwko lecz miałem myśl taką jeśli mówiła ze go nienawidzi itd czemu znim pisze co sie stało takiego że sie odbraziła wiec zalogowałem sie na jej konto facebook (tam pisali ze sobą ) pisali o wszystkim dlaczego rozstali się ,jak im było fajnie itd
następnego dnia zapytałem co sie stało ze nagle pisze z nim a ona że chciałaby mieć przyjaciela mówiłam ci że nie che na nowo poznawać kogoś i mówić wszystko od nowa on mnie już zna ,zna mnie wie jaka jestem itd. powiedziałem że to dziwne i ze nie wyobrażam sobie tego i zadałem jej pytanie jak by sie czułą gdybym pisał z byłą i sie znią spotkał a ona że źle więc wiesz dlaczego tak reaguje później zapytałem jej sie czy zamierza spotkać sie z nim ona że nie nigdy ,że chce tylko popisać ,miec przyjaciela który ja zrozumie ja powiedziałem że ok .
Dziś spotkała sie z nim w szkole , poźniej w bibliotece po szkole powiedziałem do niej ze to już przesada powiedziałem ze nie wyobrażam sobie że będzie spotykać się z byłym , ma wybrać z kim chce być zemną lub z nim powiedziała że wybiera mnie
teraz pisałem z nia i zalogowałem się na jej i tam przeczytałem że ją odprowadził
nie wiem sam robić , co myśleć itd . dlatego też piszę tu żeby doradzić się .
edit-1 jej były nie che z nią być . ona też jedynie chce popisać
1 2017-02-27 21:21:03 Ostatnio edytowany przez Endorago (2017-02-27 22:09:58)
Wiesz ile to 2 + 2? Twój problem należy do kategorii właśnie tak trudnych spraw ![]()
Laska pisze z byłym, bo przyjaciela jej brakuje, a nowego nie chce bo by się bidula musiała nagadać, a ten już wie wszystko... Byli razem, było im fajnie itd srututu właśnie trwa proces wielkiego powrotu. Nie przeszkadzaj ![]()
Kolejny przypadek "plastra". To już koniec....sorry amigo.
Gościu to jest jasne jak Słońce!
Uczucia jej wróciły do byłego. Teraz tylko bada teren. Jeśli ex zgodzi się na powrót to kopnie Cię w dupę i zerwie kontakt bez słowa. Dlaczego teraz tego nie zrobi? Sprawa jest prosta. Jeśli jej nic nie wyjdzie z powrotem do byłego to wie, że Ty jak kundelek na nią czekasz.
Dobra rada daj sobie z nią spokój...
No niestety wszyscy w poprzednich wypowiedziach mają racje. Jej tłumaczenie dlaczego z nim pisze jest totalnie nie na miejscu i jest tylko pretekstem. Powiedz jej że wóz albo przewóz i kropka. Jeśli powie że nie wie to nara. Jeśli powie byś dał jej czas to nara. Jeśli zerwie z tamtym kontakt to jest szansa, mała ale jest.