Cześć wszystkim. Byłem w związku przez sześć lat ale wszystko się rozpadło, upłynęło trochę czasu i zakończyłem ten rozdział w moim życiu. Pochodzę z okolic trójmiasta. Długo zastanawiałem się nad tym czy tutaj napisać ale pomyślałem co mi szkodzi... Mam 28 lat i chciałbym poznać kobietę, może tutaj znajdzie się jakaś chętna Pani na wspólne rozmowy i spacery. Nie szukam przygód i przelotnej znajomości, szukam osóbki, z którą mógłbym spędzać wspólnie czas. Bardzo ważne są dla mnie rozmowy. Lubię naturę, las, spacery, muzykę i dobrą książkę. Lubię także spędzać wolny czas aktywnie np biegając. Może tutaj znajdzie się osóbka, która będzie zainteresowana poznaniem kogoś. Przyznać muszę, że trochę dokucza mi samotność. Mam znajomych, swoje zainteresowania, pasje ale brakuje mi osoby z którą mógłbym wspólnie spędzać czas, brakuje mi drugiej połówki, z którą mógłbym iść wspólnie przez życie. Adrian.
Temat: Poznam miła kobietę. Trójmiasto
Zobacz podobne tematy :
Odp: Poznam miła kobietę. Trójmiasto
Zgodnie z zapisem zawartym w naszym regulaminie, forum Netkobiety.pl nie jest portalem randkowym. Proszę o niezamieszczanie tego rodzaju ogłoszeń