Witam,
Zarówno jak, jak i moja dziewczyna mamy po 18 lat. Jesteśmy razem od 2 miesięcy. Chodzimy do jednej szkoły. Niestety pech chciał, że zakumplowałem się z jej byłym, który jej nie lubi. Ostatnio mówił kilka razy, do mnie, że ona jest nienormalna i, żebym sie zastanowił. Odpowiedziałem mu, zeby się zamknął. Mówił to kilka razy. Niestety któraś z koleżanek jej o tym doniosła. Jak się dowiedziałem przeszło to przezkilka osób i każdy trochę podkoloryzowywał historie i w efekcie wyszło, że każdy sie z niej śmieje i po niej jeździ... Najpierw nie chciała sie nawet do mnie odwrócić, potem dostałem SMSa "koniec. Cześć", ale potem porozmawiala ze mną, wyjaśniłem jej wszystko, ale szybko. Wyglądało mi, że będzie okej. Teraz jednak chciałem do niej zadzownić, pogadać na spokojnie, ta jednak ma wyłączony telefon. Znam ją długo i telefon wylacza tylko wtedy gdy nie chce z kimś rozmawiać. Myślicie, ze tym kims mogę byc ja? Jak z nią rozmawiałem w szkole to nawet ucieszyła się, ze do niej szedłem przez tyle pięter, widziała, ze bylem cały zdyszany. Moze to jednak tylko udawane przed koleżankami?
2 2017-03-04 10:46:01 Ostatnio edytowany przez lukas25 (2017-03-04 10:48:13)
Nie narzucaj jej się. Czekaj, aż emocje opadną i wtedy porozmawiajcie. Dziwię się, że ludzie nie umieją porozmawiać ze sobą i polegają na opinii osób trzecich.
Poza tym, wydaje mi się, że zakladales taki sam wątek wcześniej ![]()
Ja bym radziła zerwać kontakt z tym jej byłym. Chłopak ewidentnie chce namieszać. Nie powinien być obecny w jej teraźniejszym związku.
Pomyśl jak Ty bys sie czuł, gdyby ona kumplowala sie z Twoja byla i o Tobie gadały. Kiepsko nie ?
Jak emocje opadną to pogadaj z nią na spokojnie i zapytaj, co dalej.
Witam,
Zarówno jak, jak i moja dziewczyna mamy po 18 lat. Jesteśmy razem od 2 miesięcy. Chodzimy do jednej szkoły. Niestety pech chciał, że zakumplowałem się z jej byłym, który jej nie lubi. Ostatnio mówił kilka razy, do mnie, że ona jest nienormalna i, żebym sie zastanowił. Odpowiedziałem mu, zeby się zamknął. Mówił to kilka razy. Niestety któraś z koleżanek jej o tym doniosła. Jak się dowiedziałem przeszło to przezkilka osób i każdy trochę podkoloryzowywał historie i w efekcie wyszło, że każdy sie z niej śmieje i po niej jeździ... Najpierw nie chciała sie nawet do mnie odwrócić, potem dostałem SMSa "koniec. Cześć", ale potem porozmawiala ze mną, wyjaśniłem jej wszystko, ale szybko. Wyglądało mi, że będzie okej. Teraz jednak chciałem do niej zadzownić, pogadać na spokojnie, ta jednak ma wyłączony telefon. Znam ją długo i telefon wylacza tylko wtedy gdy nie chce z kimś rozmawiać. Myślicie, ze tym kims mogę byc ja? Jak z nią rozmawiałem w szkole to nawet ucieszyła się, ze do niej szedłem przez tyle pięter, widziała, ze bylem cały zdyszany. Moze to jednak tylko udawane przed koleżankami?
Puknij jej koleżankę, zobaczysz kto lepiej udaje. Zresztą to nie jedyny powód., męska natura po prostu. Będzie fajnie, uwierz:D
5 2017-03-06 16:08:16 Ostatnio edytowany przez zabpth (2017-03-06 16:08:30)
Ale jazda, jak można nie wiedzieć czy dziewczyna zerwała.
Autor, lepiej wyjaśnij, jak jeszcze nie wiesz.
Bo za 3 lata odświeżysz wątek, i będzie coś w stylu:
- Witam dziś udało mi się w końcu z nią porozmawiać, i okazuje się że jednak zerwała
Pozdrawiam
Ale jazda, jak można nie wiedzieć czy dziewczyna zerwała.
Autor, lepiej wyjaśnij, jak jeszcze nie wiesz.
Bo za 3 lata odświeżysz wątek, i będzie coś w stylu:
- Witam dziś udało mi się w końcu z nią porozmawiać, i okazuje się że jednak zerwała
Pozdrawiam
Twoje odpowiedzi rozbawiły mnie do łez hahah ![]()
7 2017-03-06 17:10:47 Ostatnio edytowany przez PolnyMotylek (2017-03-06 17:11:02)
Ten kolega miesza, bo pewnie jest zazdrosny...a ty , drogi autorze, ucinaj wszystkie teksty, po prostu odpalaj: nie rozmawiam o mojej dziewczynie bez niej. Jeśli ci na niej zależy, pokaż to jej, kwiaty, wiersz itp. w końcu jesteście nastolatkami, ehhh...
Jeśli ci na niej zależy, pokaż to jej, kwiaty, wiersz itp. w końcu jesteście nastolatkami, ehhh...
A to świetny pomysł :]
Ja polecam wybrać jakąś ładną chusteczkę haftowaną, no i na tej chusteczce umieścić hmm, dowód swojej miłości.
Ładnie wysuszyć i wręczyć, dzień kobiet nie długo więc jest okazja. Taki bardzo osobisty podarek, który pomoże jej zrozumieć siłę uczuć Autora.
Pozdrawiam