Cześć,
Planujemy z narzeczonym podróż poślubną we wrześniu. Mi marzy się Polinezja Francuska (piękne plaże, przeźroczysta woda i te domki na palach w oceanie!) ale jest dość drogo i daleko. Może polecacie coś innego?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Podróż poślubna
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Planujemy z narzeczonym podróż poślubną we wrześniu. Mi marzy się Polinezja Francuska (piękne plaże, przeźroczysta woda i te domki na palach w oceanie!) ale jest dość drogo i daleko. Może polecacie coś innego?
Ja osobiście marzę o Tajlandii albo o Dominikanie. Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś spełnić te marzenie wstępnie już rozmawiałam z narzeczonym ale wiadomo jaki jest koszt takiej wycieczki
A jeśli chcesz tanio wyjechać to mogę Ci polecić Chorwację. Pięknie tam jest i wcale nie drogo. Jak byłam w tamtym roku to przez 9 dni urlopu cały czas świeciło słońce i nie było na niebie ani jednej chmurki. Warto sobie poprzeglądać oferty w różnych porównywarkach jak np. [spam] czy jakaś inna. To pomoże wybrać najtańszą ofertę. Niektóre oferty do tego samego miejsca mogą się różnić nawet kilkaset złotych dlatego warto sobie zajrzeć tam na stronę i porównać
Wycieczka do Ekwadoru z biurem Konsorcjum.pl była wyjątkowa, bo pozwoliła mi zobaczyć miejsca niedostępne dla dużych grup. Bezludne wyspy, dzikie zwierzęta, spotkania z żółwiami i noclegi blisko natury – czysta magia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Podróż poślubna
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024