Witam. Pisze tu pierwszy raz dlatego proszę o wyrozumiałość. Parę miesięcy temu poznałam przez internet pewnego faceta. Właściwie to on do mnie napisał i od tamtej pory jakoś tak się złożyło że piszemy że sobą praktycznie prawie codziennie. Z tym że to głównie ja odzywam się pierwsza. Ostatnio zaczęło mi to przeszkadzać i zauważyłam, że on mimo, że jest w internecie to nie napisze pierwszy. Potrafi 'siedzieć cicho' nawet cztery dni. Dłużej nie sprawdzałam. Mieszkamy w innych krajach. Daleko od siebie. Mamy się spotkać ale dopiero za jakiś czas. Kiedy ja do niego napisze to rozmowa 'klei się' nawet przez parę godzin. Wysyła mi zdjęcia, opowiada o sobie i swoich zainteresowaniach ale w wypadku kiedy ja milczę to jakby go nie było. Jak sobie to tłumaczyć? Czy jest możliwe że on jest na tyle nieśmiały że nie inicjuje kontaktu? Sama nie wiem jak na to patrzeć bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji.
Temat: Związek na odległość. Co dalej?
Zobacz podobne tematy :
Odp: Związek na odległość. Co dalej?
Bardzo mylący tytuł.
Przeszkadza Ci to, to Go o tym poinformuj, ale normalnie, bez pretensji, żali.
Serio chcesz ładować się w znajomość, która przynajmniej będzie na początku tylko znajomością na odległość?