Jakoś ponad miesiąc temu poznałam chłopaka, przed wczorajszym spotkaniem spotkaliśmy się dwa razy, wczoraj był trzeci i był wyjątkowy. Przytulił mnie i zaczęliśmy się całować przez jakąś godzinę, wtedy poszliśmy się przejść i cały czas szliśmy za rękę, na pożegnanie też się pocałowaliśmy. Dziwnie się z tym czuję że na trzecim spotkaniu dałam się przelizac... Jak myślicie uważa że jestem łatwa?
Było fajnie? To się tym się przejmuj i ciesz się z mile spędzonych chwil.
A jakiegoś ładniejszego słowa na całowanie nie znasz? PRZELIZAĆ......
Owszem, po tym jednym słowie jak bym cię sklasyfikowała na łatwą i z patologicznego środowiska ;p
Uważam, że ty nie masz szacunku do samej siebie. I nie chodzi tu o to, czy na pierwszej randce, czy na trzeciej, czy na 15-stej. Całowanie wg mnie jest piękne, daje bliskość i jakąś wieź - to tak bardziej wzniośle. A również może być niesamowicie podniecające i prowadzić szybciutko do seksu. Podobało ci się? W samym momencie (godzinie) całowania? Co czułaś? Chciałabyś to jeszcze raz przeżyć? Jesteś dorosła? Wolna, tzn nie masz chłopaka? On również wolny? No to co stoi na przeszkodzie, skoro wam z tym dobrze, żeby się całować? Czy ty masz jakiś wyznacznik w głowie, że np do 10 randki - łatwa, 11-20 w normie, powyżej 21 zimna niedostępna?? Możesz się całować kiedy chcesz i ile chcesz, pod warunkiem, że nikogo tym nie ranisz - tzn nie zdradzasz swojego chłopaka albo nie przyczyniasz się do rozpadu czyjegoś związku - jeśli całowany obiekt ma dziewczynę/żonę.
A wiesz coś o tym chłopaku więcej? Ma jakąś nieciekawą opinię albo kolegów, co mogą go podpuszczać do wykorzystywania dziewczyn?
To było tylko całowanie/przytulanie/drobne pieszczoty. A nie seks. Nic złego nie zrobiłaś. Możesz się go zapytać, czy jemu się podobało, czy uważa że to prowadzi do czegoś więcej. Czy to dla niego normalne całować się na trzeciej randce? Jeżeli będzie umiał rzeczowo, spokojnie, konkretnie z tobą porozmawiać i będzie chciał poznać twoje odczucia i zdanie - to ja trzymam za was kciuki Fajny chłopak ci się trafił. Przynajmniej w fazie początkowej takim się jawi. Natomiast jak wyśmieje, zmieni temat, kompletnie nie będzie wiedzieć co powiedzieć - to "gorszy egzemplarz" ale może nigdy na takie tematy nie rozmawiał, nie ma doświadczenia i sam nie wie jak się zachować. To akurat będziecie mieć okazję, żeby takie sprawy sobie przećwiczyć:) Wersja trzecia - na czwartej randce będzie już coś gadał o seksie (samo mówienie nie jest złe, seks też jest dla ludzi i z odpowiednią osobą jest niesamowicie przyjemny), stanie się nachalny, będzie cie do czegoś przymuszał, szantażował, będzie chciał jakąś presję wywierać - to takiemu chłopakowi mówimy "do widzenia". Na takie coś nigdy sobie nie pozwalaj.
A jak napiszę, że jesteś łatwa, to uznasz to za pewnik? Zlituj się.
Tak, jesteś łatwa, normalne dziewczyny dają się przelizać dopiero po trzecim seksie ;-)
Rób co uważasz za stosowne, to na co masz ochotę, i przestań zaprzątać sobie głowę bzdetami...
Jakoś ponad miesiąc temu poznałam chłopaka, przed wczorajszym spotkaniem spotkaliśmy się dwa razy, wczoraj był trzeci i był wyjątkowy. Przytulił mnie i zaczęliśmy się całować przez jakąś godzinę, wtedy poszliśmy się przejść i cały czas szliśmy za rękęw, na pożegnanie też się pocałowaliśmy. Dziwnie się z tym czuję że na trzecim spotkaniu dałam się przelizac... Jak myślicie uważa że jestem łatwa?
Dziecko drogie, ile Ty masz lat?
"Przelizać", co to za słownictwo?
A On jest według Ciebie łatwy?
A Ty uważasz się za łatwą?
Co dałaś się zrobić? Bardzo młoda?
Co dałaś się zrobić? Bardzo młoda?
A ty urwałeś się z choinki? lol
To tak jak swego czasu kumpla zapytała jego była dziewczyna bo chyba usłyszała jak się mówiło, co to znaczy - "zalać formę"
Powiedział nam o tym, mieliśmy kupę śmiechu z dziewczyny/sytuacji
Miłycham napisał/a:Co dałaś się zrobić? Bardzo młoda?
To tak jak swego czasu kumpla zapytała jego była dziewczyna bo chyba usłyszała jak się mówiło, co to znaczy - "zalać formę"![]()
Powiedział nam o tym, mieliśmy kupę śmiechu z dziewczyny/sytuacji![]()
Ha ha ha, jakie śmieszne.
11 2017-02-02 20:45:19 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-02-02 20:45:41)
To tak jak swego czasu kumpla zapytała jego była dziewczyna bo chyba usłyszała jak się mówiło, co to znaczy - "zalać formę"![]()
Ani nie rozumiem o czym pisze Miłycham, ani WuWuś.
Moglibyście to po polsku napisać, proszę.
Jak jak czytam albo slysze slowo przelizac to mi sie niedobrze robi.
A co do pytania autorki najlepiej sie go zapytaj( hahaha ).
Tak na powaznie dorosla kobieta nie zadawlaby sobie takiego pytania
Jak jak czytam albo slysze slowo przelizac to mi sie niedobrze robi.
A co do pytania autorki najlepiej sie go zapytaj( hahaha ).
Tak na powaznie dorosla kobieta nie zadawlaby sobie takiego pytania
też mi się włączył odruch wymiotny... bleeeee
to bardziej brzmi jak gimbaza, a nie dorosły człowiek
Autorko, ile masz lat? W innym wątku napisałaś, że chodzisz do liceum, zakładam, że 18 jeszcze nie skończyłaś?
Ty chyba również?
15 2017-02-04 08:55:36 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-02-04 09:00:55)
Tu raczej nie chodzi, że nie rozumiem Bardziej formę wypowiedzi. Jakby był seks to by napisała, że dała dupy?
Nie jest to też chyba jednostronna czynność, chyba że chłop zachowywał się jak pies
@Niepewna006549
Na pierwszym, drugim czy dwudziestym. Kogo to obchodzi? Chyba co najwyżej statystów.
Lepsza łatwa niż trudna
Jeśli "dałaś sie przelizać" - to jesteś łatwa ,ale jeśli sie całowaliście to było to coś pięknego i do głowy by mi nie przyszło ,żeby odbierać to negatywnie...
O widzę dużo zainteresowanie tematem. W sumie mogłam bardziej sprecyzować o co mi chodzi... W sumie to już nie ważne bo od wczoraj jesteśmy razem ❤. A zwrotu "przelizac" użyłam tylko dlatego że mówimy tak z koleżankami o łatwych dziewczynach .
to nie chce Ci psuć humoru, ale w takim razie jesteś mega łatwa
W sumie to już nie ważne bo od wczoraj jesteśmy razem ❤.
Powiedzenia