Walentynki :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez kingusiaa98 (2017-01-25 23:53:46)

Temat: Walentynki :)

Hej, jestem tu nowa smile Mam taka rozkmine, zblizaja sie walentynki, jestem z chlopakiem prawie 3 lata.
Czy zrobie zle / blad jesli to ja zorganizuje ten dzien? Zabiore go gdzies, przygotuje wszystko, np. Nocleg w  gorach etc.
Ostatnio on zabral mnie dwa razy na urodziny w gory. Czy jest taka tradycja ze to facet zabiera na walentynki dziewczyne?

Z gory dziekuje za rozsadne odpowiedzi big_smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez verdad (2017-01-26 11:52:53)

Odp: Walentynki :)

Tak naprawde to walentynki zbvt dlugiej tradycji nie maja.
I nie slyszalam, zeby to chlopak mial zapraszac.
Zorganizuj wyjazd, tylko zasugeruj mi to jakos, zeby on czegos nie planowal, bo bedzie klotnia...

Cieszę się niezmiernie, że masz zamiar zorganizować Wam Walentynki, gdyż z roku na rok widzę, że duża część kobiet uważa Walentynki jako Dzień kobiet.

Myślę, że Twój facet będzie zadowolony smile

4

Nie widzę w tym nic złego smile
Mój Narzeczony wczoraj też zapytał co robimy na Walentynki, może byśmy gdzieś wyszli smile

5

My z kolei polecamy na Walentynki pierwszy w Polsce randkowy box subskrypcyjny Moments Box --> momentsbox . pl

Wszystko potrzebne do spędzenia czasu w kreatywny i spontaniczny sposób przychodzi prosto do Waszych drzwi. W prosty sposób możecie zadbać o swój związek i pozwolić się zaskoczyć na własnej randce pełnej zabawy. A pomysł co miesiąc jest kompletnie inny smile

Sprawdźcie na fb: momentsboxy  co było w poprzednich edycjach <3

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024