nie rozumiem czego on chce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie rozumiem czego on chce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: nie rozumiem czego on chce

Cześć,
cały dzisiejszy wieczór zastanawiam się nad zachowaniem faceta. Może Wy powiecie mi jak powinnam to odbierać

Spotkałam się dwukrotnie z chłopakiem poznanym na portalu randkowym. Dzień po pierwszej randce przysłał mi smsa z propozycją kolejnej i od razu się zgodziłam. Nie było jakichś fajerwerków, ale wydawało mi się, że jest naprawdę miło, a dodatkowo widziałam, że jest zdenerwowany przy mnie (więc chyba mu się spodobałam).

Na drugiej randce też było ok. Odprowadził mnie do domu i dałam mu buziaka. Potem odezwał się dopiero po 4 dniach (ja przez ten czas milczałam myśląc, że mnie olał) - napisał mi smsa "co słychać". Odpisałam i zadałam mu pytanie o jedną z rzeczy o których rozmawialiśmy na spotkaniu. Nic nie odpisał, a to było dwa dni temu.

Nie wiem co o tym myśleć. Wydaje mi się, że mu nie zależy i powinnam dać sobie spokój. No i widzę, że znowu jest aktywny na tym portalu randkowym.
Na spotkaniach sprawiał wrażenie miłego faceta, nie było żadnych podtekstów seksualnych, jest rodzinny i dobrze wychowany.

(mamy po 28 lat)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie rozumiem czego on chce

Jego aktywność(na tym portalu ) świadczy o tym,że nadal szuka.
Ty też idź w jego ślady..i szukaj dalej smile

Odp: nie rozumiem czego on chce

Wiesz wydaje mi się, że gościu (tak jak ja ) naogloądał się np kanału na youtube "Uwodzenie w dzień" XD i stosuje sztuczki z tego kanału->odzywanie się po paru dniach, co ma w teorii powodować, że dziewczyna myśli o nim, jak widać, te sztuczki działają w praktyce, ja też je stosuję, tylko szkoda, że zepsułem swoją znajomość o czym piszę w innym poście...

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie rozumiem czego on chce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024