Witam. Tak jak w temacie. Ogólnie to już z tematu wiadomo że jestem facetem. Chciałbym się Was dziewczyn doradzić czegoś.
Obecnie mam 21 lat i mam pewien dylemat.
Chodzi o to ze byłem z dziewczyną 2 lata w związku i jest ona 3 lata młodsza ode mnie.
Układało się nam świetnie na początku i nie będę ukrywał ze to był mój pierwszy poważny związek w życiu.
Po około 7 miesiącach tego związku ona chciała mieć że mną dziecko....
No i po niecalych 2 miesiącach słuchania tego wszystkiego o tym wszystkim ze jestem wspaniałym facetem i ze ze mną chce to dziecko i ciągle mówienie ze damy radę.....
Po prostu miałem klapki na oczach i byłem w niej BARDZO ZAKOCHANY zdecydowałem się na to by zostać ojcem. (Pomijam fakt że nie zarabiam dużo i nie mam mieszkania na własność nie mówiąc o niej ).
7 miesięcy starań , 9 miesięcy oczekiwań i 5 miesięcy bycia razem we trójkę.....
Po tym czasie w pewną sobotę powiedziała mi ze nie chce ze mną być.... ze to koniec....
Bo nic do mnie już nie czuję....
No i chciałem się dowiedzieć czy miałbym szansę znalesc kogoś mając dziecko z moją EX.
Nie jesteśmy razem już miesiąc ponad i raczej po tym jak mnie od tak z dnia na dzień zostawiła nie zamierzam do niej wracać. Nawet ze względu na dziecko.
Od tego czasu coś się ze mną dzieje dziwnego.
Po prostu czuję że czegoś mi brakuje w życiu.
Gubię się w myślach i spotkanie ze znajomymi nic mi nie daje.
Widuję się z dzieckiem i jestem szczęśliwy ale brakuje mi w tym czegoś i jest to uczucie staszne i ciężko mi się z tym żyje mimo tego że się ocknalem z poprzedniego związku....
Czekam na wasze opinie i z góry dziękuję za wyrozumiałość.