Czy w Łodzi jest dobry adwokat lub radca prawny?? HELP me - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 4 ]
Temat: Czy w Łodzi jest dobry adwokat lub radca prawny?? HELP me
Hejka
czy znacie w Łodzi skutecznego dobrego radcę prawnego lub adwokata którego same byście poleciły swoim koleżanką? Jak szukam w google to nie mogę się zdecydować taka ich ilość jest dlatego zwracam się do Was o pomoc. Prosze namiary plus krótki komentarz :]
- agnsk
- Niewinne początki
- Nieaktywny
Odp: Czy w Łodzi jest dobry adwokat lub radca prawny?? HELP me
a jaka dziedzina prawa? prawo rodzinne, karne cz jakieś inne?
3 Odpowiedź przez Martabednarczyk 2017-02-02 12:16:28 Ostatnio edytowany przez Martabednarczyk (2017-02-02 12:19:38)
Ja ci mogę polecić adwokata Mateusza Ziębaczewskiego, bo to dobry prawnik z Łodzi. U mnie w pracy go polecamy gdyż ma bloga w sieci na który m podstawowe informacje o problemie może przeczytać i jak nie znajdziesz odpowiedzi to wetdy idziesz do niego na poradę prawną. Albo tylko by się upewnić czy dobrze się rozumie ;]
Martabednarczyk napisał/a:Ja ci mogę polecić adwokata Mateusza Ziębaczewskiego, bo to dobry prawnik z Łodzi. U mnie w pracy go polecamy gdyż ma bloga w sieci na który m podstawowe informacje o problemie może przeczytać i jak nie znajdziesz odpowiedzi to wetdy idziesz do niego na poradę prawną. Albo tylko by się upewnić czy dobrze się rozumie ;]
Dziękuje ci kochana była u adwokata Ziębaczewskiego. Faktycznie zna się na prawie rodzinnym. Przy najmniej wiem an czym soje i jak gromadzic dowody i dokumenty. Sprawa juz zaraz bedzie w toku dlatego mam nadieje ze razem ja wygramy. Od z adwokatów z Łodzi ma bardzo dobre opinei i mam nadzieje ze tak samo skonczy sie moja sprawa
Posty [ 4 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024