Wizyta u ginekologa - badanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Wizyta u ginekologa - badanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Wizyta u ginekologa - badanie

Hej dziewczyny, postanowiłam założyć tu konto i o tym napisać, bo nie mam z kim o tym porozmawiać, a przyznam, że jest to dla mnie bardzo stresująca sytuacja.

Więc jutro będę miała wizytę u ginekologa, moją pierwszą w życiu, mimo że mam 23 lata.
Zacznę od tego, że nie rozpoczęłam jeszcze współżycia seksualnego, po prostu nie poznałam jeszcze osoby, z którą chciałabym to zrobić, a jestem osobą szanująca się.
Wiem, że w tym wieku zdecydowana większość kobiet ma to już za sobą i tu pierwsze pytanie - jak lekarz zareaguje na 23 letnią dziewicę? Na pewno będzie to dla niego dziwne hmm
Drugie pytanie - czy jako dziewica będę badana przez odbyt? Dużo słyszałam ma ten temat, ale chciałbym żebyście mi napisały co wiecie na ten temat.
I ostatni pytanie - mój problem tak naprawdę dotyczy piersi, czy w takim razie konieczne będzie badanie na fotelu?
Czekam na odpowiedzi, miłego dnia wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wizyta u ginekologa - badanie

1. To w jakim wieku jesteś nie ma znaczenia. Reakcji drugie osoby nikt nie zna przed czasem.
2. Nie koniecznie musisz być badana przez odbyt. np ja nie byłam tak badana.
3. Jeśli tylko o piersi. chodzi Ci podczas tej wizyty to w rozmowie powiecie o co chodzi i wtedy nie będziesz musiała siadać na fotel i mieć badania ginekologiczno.

3

Odp: Wizyta u ginekologa - badanie

Napisz jak po wizycie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Wizyta u ginekologa - badanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024