Studniówka - kwiat na przegubie dłoni - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Studniówka - kwiat na przegubie dłoni

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Studniówka - kwiat na przegubie dłoni

Mam mały dylemat i proszę o poradę smile.

Mój syn lada dzień ma dwie studniówki, na jedną, która odbędzie się w przyszłym tygodniu, został zaproszony w roli osoby towarzyszącej, druga jest jego. Jego klasa zadbała, aby wszystkie partnerki miały kwiaty na przegubie dłoni, ale nie mamy pewności jak to wygląda z tej drugiej strony, czyli w klasie dziewczyny, przez którą to on został zaproszony.

Syn został przeze mnie "pouczony", że dziewczyna ten wieczór zapewne będzie pamiętać do końca życia, więc ma zrobić wszystko, aby było co pamiętać, smile, oczywiście w sensie pozytywnym, a taki drobiag jak kwiat/bukiecik jest przecież miłym akcentem. Nie wiem jednak czy obecnie na studniówkach to standard? Z jednej strony nie chcielibyśmy, aby była jedyną osobą, która taki kwiat otrzyma, a z drugiej jeszcze gorzej byłoby, gdyby większość dziewcząt miała, a ona nie.

Mamy córek i synów w wieku studniówkowym oraz te z Was, które niedawno brały udział w takiej imprezie - poradźcie, proszę, dzieląc się swoim doświadczeniem, czy obecnie takie kwiaty wręcza się standardowo czy tylko na wybranych imprezach?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Studniówka - kwiat na przegubie dłoni

Nie wiem czy się wręcza bo studniówkę miałam chwilę temu, ale to taki piękny i romantyczny gest. Ona ma się czuć tego dnia jak księżniczka więc kwiaty jak najbardziej

3

Odp: Studniówka - kwiat na przegubie dłoni

Już po obu imprezach. Ostatecznie okazało się, że i tu, i tu o kwiaty na dłonie dla dziewczyn i kwiatki do kieszeni marynarki panów zadbali organizatorzy. Do końca nie wiedząc jak to zostało rozwiązane na studniówce, na którą to syn został zaproszony i co do której pojawił się dylemat, po prostu wziął ze sobą bukiecik ciętych kwiatów, co w każdej z możliwych opcji pozwalało nieźle wybrnąć z potencjalnie niezręcznej sytuacji. Junior zapunktował - i u koleżanki, i u jej ojca big_smile.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Studniówka - kwiat na przegubie dłoni

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024