codzienne życie samotnej mamy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » codzienne życie samotnej mamy.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: codzienne życie samotnej mamy.

Hej.
Założyłam ten wątek ponieważ chciałabym najzwyczajniej na świecie porozmawiać z inną samotną mamą o tym, jak sobie radzi w życiu codziennym i jakim problemom musi stawić czoła w życiu codziennym.
Uważam, że poprzez rozmowę , można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy lub wymienić się cennymi wskazówkami. Wiem, że jest już parę wątków dla samotnych mam na tym portalu, które "wygasły". Mam nadzieje, że uda mi się nawiązać jakąkolwiek komunikację. Ja sama jestem mamą 5,5 rocznego syna.Z jego ojcem żyję od zawsze w konflikcie. Nękał mnie psychicznie przez kilka lat, co odbiło się bardzo na moim zdrowiu, psychicznym jak i fizycznym. Inaczej też patrzę już na relacje damsko męskie. Obecnie mieszkam u rodziców, ale jako iż atmosfera się zagęszcza, muszę po nowym roku, szukać czegoś na wynajem. nie jest łatwo, ale zawsze powtarzam sobie, że zawsze mogłoby być jeszcze gorzej....( jak i lepiej tongue)
A jak u was wygląda sytuacja?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-12-23 00:54:10)

Odp: codzienne życie samotnej mamy.

Witam smile

Zapraszam Cię do tego wątku: http://www.netkobiety.pl/t93372.html
Na pewno Ci się spodoba. smile

3

Krejzolka82 napisał/a:

Witam smile

Zapraszam Cię do tego wątku: http://www.netkobiety.pl/t93372.html
Na pewno Ci się spodoba. smile

Serdecznie zapraszamy do nas :-)

4

Hej,
Dziękuję za link. Nie wiem czemu, nie udało mi się wcześniej znaleźć tego wątku.
Pozdrawiam Serdecznie.

Ewelina

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » codzienne życie samotnej mamy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024