Ból kości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ból kości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Ból kości

Od ponad miesiąca boli mnie prawa część głowy, a dokładnie kość jarzmowa i żuchwowa, głównie przy dotyku, ale nie tylko. Lekko pobolewa mnie też w głębi prawe ucho. Miesiąc temu lekarz stwierdził u mnie zapalenie prawej ślinianki, dostałam antybiotyk. Bolały mnie też mięśnie lub okostna (nie wiem dokładnie) klatki piersiowej, karku, ramion, lekarz powiedział, że to zapalenie po antybiotyku, który brałam wcześniej i wypisał lek przeciwzapalny. W czasie antybiotyku na śliniankę i tego leku przeciwzapalnego bóle z prawej strony twarzy przeszły. Potem wróciły. Parę dni później znowu miałam antybiotyk na górne drogi oddechowe. Bóle znowu ustąpiły, ale wróciły gdy skończyłam antybiotyk. Ostatnio zauważyłam, że skóra przy prawym płatku nosa oraz sam płatek były jak po lekkim znieczuleniu. Byłam u dentysty, ale wykluczył stany zapalne zębów lub dziąseł. Powiedział, że ewentualnie może być zapalenie miazgi, ale raczej to wyklucza. Czasami obserwuję, że w różnych miejscach ciała bolą mnie mięśnie, kości lub stawy, ale raczej tylko przy dotyku lub ucisku. Zrobiłam OB i wynik wyszedł 15 przy zakresie referencyjnym do 15. Nie wiem jakie zrobić badania, do jakiego lekarza się udać. Co to może być?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ból kości

Nie jestem lekarzem, a jeśli bym tak miała jak ty poszłabym do lekarza z prośbą  o skierowania do specjalistów, którzy powinni zlecić odpowiednie badania.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ból kości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024