Witajcie
Mam problem i mam nadzieje ze ktos mnie uspokoi i bedzie w temacie....
10 listopada dostalam okres ktory trwal do 14 listopada. Od 14 do 19 listopada wrocilam do domu ze studiow bo malam wolne i spotykalam sie z chlopakiem i uprawialisy seks. Jestem z nim od 3 lat i jak kochalismy sie bez gumki nigdy nie bylo ciazy, zawsze wyciaga dlugo przed koncem i pomagam mu skonczyc reka albo ustami. No ale kochalismy sie chyba 2 razy bez gumki przez ten tydzien. Okres powinnam dostac 9 grudnia (juz czuje lekki ucisk w podbrzuszu jak zawsze przed okresem) to jeszcze jest czas ale dzisiaj wieczorem zauwazylam jak mocno scisnelam prawa piers biala malutka kropelke..i jak uciskalam pozniej pare razy to dalej sie ukazywala...czy jest mozliwe ze to objaw ciazy? czy to mleko i czy jest to mozliwe ze po trzech tygodniach sie to pojawia? nie wiem, nie mam z tym doswiadczenia a bardzo z tym teraz panikuje bo jestem na studiach medycznych a ciaza nie powinna miec miejsca w tym okresie bo nie dalabym rady. Prosze pomozcie znalezc mi odpowiedz czy jest to mozliwe czy nie
Raczej mało prawdopodobne, że to laktacja, ale zdecydowanie poszłabym do lekarza, jeśli coś bez powodu wycieka z piersi... może to być objaw nowotworu.
Przychylam się do zdania Santapietruszki - taki objaw wymaga bezwzględnej konsultacji lekarskiej.
Nie pomogę ci w Twoim problemie,jedynie co mogę radzić to wizyta u lekarza! Piszę tu aby namówić cię na antykoncepcje...dziewczyno zabezpieczaj się!