Jak przytyć, ale tak by nie rósł brzuch ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jak przytyć, ale tak by nie rósł brzuch ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Jak przytyć, ale tak by nie rósł brzuch ?

Od kiedy pamietam mam problemy z przytyciem. Jakis czas temu wzielam sie za siebie i nawet udalo mi sie przytyc, przy wzroscie 172 cm wazylam 60kg. Jak dla mnie to sukces poniewaz zawsze moja waga oscylowala w granicy 55 kg. Mam 24 lata. No ale to co udalo mi sie przytyc, jedynie bylo widac na wadze, bo po mnie juz nie koniecznie ;/Jedynie co to moj brzuch zrobil sie jak balon. Wyobrazcie sobie szczupla dziewczynez brzuchem jak w 3 miesiacu ciazy.. Tak niestety wyglada moje tycie. Jem w miare zdrowo, ale nieregularnie i dodatkow - na szybko ( jestem kelnerka, taki tryb pracy ze czlowiek cos szybko przekasi i dalej musi latac). A jak zajade do domu to zasiade i jem i to duzo. Wieczorem juz tylko troche jem, zeby na noc sie nie najadac. Czyli sumujac jem jakies 3 posilki dziennie, tak wiem ze to za malo, ale uwierzcie nie mam kiedy.
Wlasnie czesto jest tak ze przez wiele godzin nic nie jem to jak zasiade to jem i jem. Ja wiem ze to jest złe, ale jak czlowiek po tylu godzinach nic niejedzenia zasiadzie i moze wreszcie sie najesc to jest w siodmym niebie smile

Co zrobic by zdrowo przytyc ale zeby nie szlo w brzuch? I jeszcze mam taki problem, bo jestem bardzo szczupłą i nie mam prawie w ogole piersi... I tak pomyslalam ze jak teraz zaczne sie zdrowiej odzywiac, wiecej jesc to moze pasowaloby jakies cwiczenia robic na te piersi by sie powiekszyly ? Tylko czy ktoras z was jakies cwiczenia w tym kierunku robila i czy faktycznie dawaly one efekty ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak przytyć, ale tak by nie rósł brzuch ?

Przypuszczam, że Twój wystający brzuch wynika właśnie z nieregularnego spożywania posiłków, zwłaszcza, że jak już do nich zasiadasz, to są to duże ilości, z którymi organizm nie może sobie szybko poradzić. To nie jest tak, że tyjesz w tym miejscu, bo nie jest to tkanka tłuszczowa, a nadmiar niestrawionego jedzenia, które potem długo zalega. Zacznij jeść mniejsze porcje, ale często, wtedy zobaczysz, że problem minie. Powinnaś też sporo pić, ale nie na raz, a przez cały dzień małymi porcjami, najlepiej niegazowanej wody mineralnej, może być z cytryną i/lub miętą. Oprócz tego doskonałe są herbaty ziołowe albo biała czy zielona, choć te poza innymi walorami mają również właściwości odchudzające.

Ćwiczeniami można rozbudować tkankę mięśniową, a biust to głównie tkanka tłuszczowa, dlatego jedyne co można zrobić, to go ujędrnić i wzmocnić mięśnie, które piersi podtrzymują. Jeśli przytyjesz, biust też powinien nabrać objętości.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jak przytyć, ale tak by nie rósł brzuch ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024