podwyższone Tsh, a ciąża - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » podwyższone Tsh, a ciąża

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: podwyższone Tsh, a ciąża

No właśnie jak to jest, biorę tabletki letrox 75 cała tabletka raz dziennie, tarczycy nie mam, przynajmniej endokrynolog nie stwierdził żadnych nieprawidłowości na usg. Ale jednak moja tarczyca nie chce współpracować, i tsh mam 4,30 czyli zajscie w ciaze z tak wysokim tsh jest niemożliwa ? Czy mogę poronic?  Do endokrynologa mam iść dopro za pół roku, a chciałabym dowiedzieć się coś na ten temat.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: podwyższone Tsh, a ciąża

Rok przwd zajsciem w ciaze z drugim dzieckiem mialam podwyzszona tarczyce.rowniez dostalam letrox na usg lekkie zmiany nic groznego.kiedy zaszlam w ciaze przestraszylam sie poszlam do mojego gina kazal brac hormony i zglosic sie do endokrynologa.roznica jest taka ze w trakcie ciazy jest sie pod stala opieka endokrynologa zwieksza dawki letroxu oraz konieczny jest jod w tabletkach ja przyjmowalam jodid.przeszlam 2 ciaze z tarczyca i urodzilam zdrowe dzieci :-)

3

Odp: podwyższone Tsh, a ciąża

Dziękuję bardzo wink za odpowiedz no nie dawało mi to spokoju

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » podwyższone Tsh, a ciąża

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024