Ciąża? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Ciąża?

Mieszkam ze swoim chłopakiem od roku. Podczas stosunku nie używamy prezerwatyw ani nie zażywam tabletek, ale staramy sie uważać. Miesiączka spóźnia mi się już dobrze ponad tydzień. Zawsze do 2 tygodni przed okresem bolą mnie piersi. W tym miesiącu akurat nie mam żadnych objawów mówiących o zbliżającym sie okresie. Kilka dni temu wymiotowałam. Tłumaczyłam sobie że to po drinku, ale nigdy wcześniej mi sie to nie zdarzyło po tak małej ilości alkoholu. Czasami czuje jak robi mi sie niedobrze bez powodu, miewam częstą i  bolesną zgagę oraz jestem bardzo senna. czy mozliwe zebym była w ciazy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciąża?

Tak wszystko jest możliwe ze jestes w ciazy.. stosunek przerywany nie jest motoda antykoncepcji.. ja na twoim.miejscu zrobilabym test ciazowy...

3

Jak wyżej. Jak najbardziej możesz być w ciąży, bo stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcji.

4

Zrób test, tydzień to duże opóźnienie, a "przerywany" jest mocno niepewny...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024