Witam nigdy nie myśląłam że tu się znajde ,mąż moj jest alkoholikiem całe małżenstwo pił a jesteśmy razem 30 lat pomagałam mu we wszystkim żeby wyszedł z nałogu ranił mnie bardzo wyzwiskami najgorszymi jakie mogły być zastraszał wyśmiewał i udało mu się mnie zastraszyć bałam sie go .Aż doprowadziłam do długów żeby się nie dowiedział o kredycie brałam drugi żeby mieć na raty ,nie mogłam mu tego powiedzieć jak się odważyłam to pił 2 tygodnie i rozpowiedział pomrodzinie jaka to zemnie zdzira i że nie pomoże mi nigdy w życiu .Zaczął jadać u mamy i zostawił mnie z tym kłopotem .Owszem płaci za mieszkanie ,wode a moja pensja idzie na raty ,ale jest coraz gorzej mści się wyzywa wyżuca z mieszkania zastrasza a ja nie umię tego udowodnić bo nie robi tego przy kims .tak wszyscy znają go miłego i tylko rozpowiada że to ja go tak urządziłam.Prosze o pomoc jak sobie radzić z tym ,jak sobie pomóc może ktoś ma doświadczenie z góry dziękuje
Temat: maż znęca się nademną
Zobacz podobne tematy :
2 2016-11-19 21:54:17 Ostatnio edytowany przez grenade (2016-11-19 21:54:52)
Odp: maż znęca się nademną
Chcesz odejść od męża czy zostać i sprawić, żeby się nad Tobą nie znęcał? Czyje jest mieszkanie?