nie wiem co o tym myslec - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » nie wiem co o tym myslec

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: nie wiem co o tym myslec

czesc dziewczyny.  wiem pelno takich pytam chyba szukam pocieszenia. bylam u lekarza po badaniu usg wyszlo ze jestem w 5 tygodniu jeszcze nie bylo widac serca dzieciatka. jestem na podtrzymaniu poniewaz wczesniej poronilam plus mam synka 8 letniego . po wizycie u lekarza wrocilam do domu czulam sie rewelacyjnie . gdzy zaczelam sie przebierac w domowe ubranie wylecialy ze mnie 3 duze krople krwi bez zadnych boli skurczy etc . bylk to jednorazowe zaraz po zazyciu lekow w ten sam dzien zaczelam miec brozowe uplawy potem zmienily sie na czarne a teraz od 2 dni noe mam nic . nie bylo zadnych skrzepow . mam wizyte w czwartek to 5 dni . czy myslicie ze juz po fakcie . wiem nie jestescie lekarzami i skad wsumie macie wiedziec . nie wiem czy dam rade znowu stracic nastepna ciaze . lata leca i chcialabym zeby moj synek mial rodzenstwo .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie wiem co o tym myslec

dzolka22 - nie martw się na zapas :*

nie ma co się denerwować, wiesz, że nie zmienisz nic, zajmij sie może synkiem żeby się oderwać smile

Wiesz jak to z plamieniami jest. Jedne krwawią i z ciążą jest okej, drugie mają 2 różowe plamki i ronią, nie ma na to ani rady ani diagnozy innej jak USG.

Postaraj się zachować tyle spokoju ile to mozliwe :*

Przytulasy, ja też poroniłam w maju, wiem jakie myśli chodzą po głowie, ale nie dokładaj stresu ...

3

tak masz racje . wiem ze nie tylko tako stres mnie spotyka bo wiele kobiet tak ma . jestes tego przykladem . za kazdym razem jak  chodze do ubikacji  boje sie zalatwic . tym bardziej ze sie pogodzilam wczesniej po porobieniu ze moze juz sie nigdy nie uda  i  ni z tego no z owego nie dostalam okresu  i znowu to samo . jesli tym razem sie nie uda na dzien dzisiejszy nie wiem czy chce to znowy przechodzic i zastanawiam sie czy dalej sie starac jesli tym razem znowy bedzie porazka . dziekuje za pocieszenie .

4

Krwawienie po badaniu lekarskim pojawiało się u mnie za każdym razem.Dokładnie tak jak u Ciebie. Też poroniłam w drugiej ciąży i to aż pod koniec 4 miesiąca! Każda następna ciąża była podtrzymywana ale ja starałam sie myśleć pozytywnie. Udało się. Dziś mam 3 już kilkunastoletnich dzieci. Zapomniałam dodać że ja się w tych ciążach bardzo źle czułam - bóle kręgosłupa, puchnięcie nóg i bóle podbrzusza w późniejszym stadium. Za to poród dla takich jak my jest o wiele szybszy i mniej bolesny. Uważaj na siebie ale bez przesady a lekkimi plamieniami po badaniach się nie przejmuj. Pozdrawiam

5

Dzolka, ja w 7tc mialam krwawienie, ktore przeszlo potem w plamienie, bralam juz luteine, ale powalilam do lekarza, dostalam no-spe i magnez i zwolnienie. Dzis jestem pod koniec 23tc!
Takze glowa do gory, najwazniejsze to sie niepotrzebnie nie stresowac, bedzie co ma byc. Nie masz na to wplywu.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » nie wiem co o tym myslec

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024