Pomocy nie wiem co robić! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pomocy nie wiem co robić!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez madddie (2016-11-16 19:46:19)

Temat: Pomocy nie wiem co robić!

Jeśli on dowiedział się że mi się podoba ode mnie bo mu o tym napisałam bo nalegał i napisał aha,a potem jak się z nim poklucilam to mu napisalam ze robiłam sobie tylko beke i to dwa przypadki takie były ale przy tym ostatnim napisałam mu żę jednak mi się podoba.A teraz niekiedy się patrzy i coś powie.A teraz była taka sytuacja że on wylosował moje imię na kartce i powiedział o nie i spalił buraka.Wiec jak cos to gimazjum i co mam robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy nie wiem co robić!

Wyluzować. Jesteś w takim wieku, że każda interakcja z chłopakiem wydaje się olbrzymia, znacząca i ważąca na całym dalszym życiu towarzyskim. Podrośniesz trochę, to się będziesz z tych dylematów śmiać.

Póki co, ewidentnie nie wiesz, czego chcesz - nie mówiąc już, jak to osiągnąć. I to jest spoko, nie ma co się miotać. Odpuść sobie odrobinę. Podoba ci się chłopak? To zamiast czynić mu jakieś wyznania, po prostu wyjdź z nim do kina czy na spacer, czy na co tam ludzie w Twoim wieku lubią chodzić. Sama nie wiesz, o co ci chodzi? Ok, po prostu poczekaj, aż Ci się zdanie w tym temacie ustabilizuje. I pamiętaj, nie ma co gonić i rzucać się w panice, bo tego kwiatu jest pół światu - jak tego przegapisz, to będzie następny.

3

Odp: Pomocy nie wiem co robić!

Przecież raz już opisywałaś tę samą sytuację. Kontynuuj, proszę, poprzedni wątek, a ten zamykam. Równocześnie proszę o zapoznanie się z Regulaminem Forum i stosowanie do jego zapisów.
Pozdrawiam, Olinka

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pomocy nie wiem co robić!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024