Czy to juz czas? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czy to juz czas?

Witam,
mam taki dylemat, pisze z dziewczyna od tygodnia przez internet na fb, poznalismy sie tez przez internet i nie wiem czy to juz odpowiedni moment zeby ja gdzies zaprosic...
Ogolnie mieszkamy w miejscowosciach oddalonych od siebie o okolo 20 km,  jak piszemy to glownie wieczorami i gadka sie klei chociaz ona nigdy.pierwsza nie napisala...
I macie jakbym mial napisac wiadomosc zeby ona sie zgodzila bo nigdy nie zapraszalem dziewczny przez internet i nie wiem jak sie do tego zabrac

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-11-16 16:38:35)

Odp: Czy to juz czas?

Oczywiscie, ze to juz czas.
Nie ma jakiegos kryterium, ze trzeba rozmawiac przez internet iles tam miesiecy i dopiero wtedy mozna sie spotkac na zywo.
Jak chcesz sie spotkac, to umow sie.
Napisz, ze lubisz z nia rozmawiac, ale wolalbys to zrobic na zywo.
I tyle.
I kuj zelazo poki gorace, nie czekaj na odmowe.Od razu zaproponuj miejsce i termin.Niech nie bedzie - kiedys tam sie spotkamy, tylko konkretnie.Nie daj jej czasu na zastanawianie sie.
Powodzenia.
I daj znac jak poszlo.

3

Ogolnie sytuacja wyglada tak ze nie zaprosilem jej bo mi wspomniala ze siedzi w domu chora to jej nie zapraszalem bo i tak by pewnie odmowila.
Wspominalem jej ze trzeba sie gdzies wyrwac czy cos w tym stylu i tez jakos nie wykrecala sie ze nie da rady czy cos wiec chyba po prostu zaprosze ja za pare dni jak bedzie zdrowa.
Tylko mam takie jedno pytanie, bo jak piszemy to zawsze ja pisze pierwszy, ona nie napisala jeszcze pierwsza do mnie ale jak juz napisze to rozmowa sie normalnie toczy, czy to normalne ze ona nie pisze pierwsza?

4

Z tego co piszesz wnioskuje ze jestes jednym z wielu internetowych adoratorow tejze panny i nie jestes dla niej az tak interesujacy by miala do ciebie pierwsza pisac.

Gadka sie klei bo sam ja napedzasz? Obstawiam, ze tak. Kubel zimnej wody na glowe i kombinuj dalej by ona miala chec sama do ciebie napisac.

A ze spotkaniem sie wstrzymaj. To nie wyscig wink

5

Dobra, ostatnie pytanie w tym temacie...
Potrzebuje jakiegos orginalnego pomyslu na pierwsze spotkanie
Ogolnie mieszkamy na wsi, niedaleko jest male miasto, nie ma az takiego duzego wyboru gdzie ja moge zabrac a chcialbym zeby  to nie bylo takie typowe

6

Ja zawsze zapraszałem dziewczynę na 1 spotkanie, gdzieś w centerum, kawa, spacer, chodzi o to, żeby ona czuła się bezpiecznie.

7

Nieprawda, że jesteś jednym z wielu internetowych adoratorów - ja za czasów panieństwa nigdy nie pisałam pierwsza BO TAK. Dopiero na dalszym etapie wykazywałam inicjatywę. Uszy do góry, bo skoro rozmowa się klei, to duża szansa, że ona liczy na to, że ją gdzieś zaprosisz.:-)
A skoro to ma być pierwsze spotkanie, to kawiarnia i/lub spacer są ok.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024