trudny początek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » trudny początek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: trudny początek

za miesiąc wyjeżdżam z narzeczonym do niemiec. on juz tam pracuje ja dojezdzam z corka. czy mozemy liczyc na jakas pomoc tego panstwa odnosnie czynszu itp. czy moge corke dac tam do zlobka? ma 18 miesiecy. i jak dostac sie na te kursy o ktorych wszyscy piszecie ( zanim prace rozpocznie sie) ? dzieki z gory za odpowiedzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: trudny początek

A to twój maż nie może się tego dowiedzieć? Przecież połowę spraw to mógłby załatwić jeszcze przed waszym przyjazdem... A ty się tam wybierasz i dopiero teraz się dowiadujesz o takie rzeczy?

3

Iceni napisał/a:

A to twój maż nie może się tego dowiedzieć? Przecież połowę spraw to mógłby załatwić jeszcze przed waszym przyjazdem... A ty się tam wybierasz i dopiero teraz się dowiadujesz o takie rzeczy?

Sama mialam ochote sie zapytac smile

4

wiecie co ludzie jakby mój narzeczony moglby sie dowiedziec to bym was nie pytala a skoro pytam to widocznie nie moze. jezeli macie zamiast udzielac mi informacji na podany temat, zadawac takie idiotyczne pytania to wezcie sie nie udzielajcie w dyskusji bo mnie wkurzacie

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » trudny początek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024