Jak poderwać faceta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poderwać faceta?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

66

Odp: Jak poderwać faceta?

Tak. Pheromone essence nie mają zapachu bo jest to skoncentrowana esencja feromonów oraz dzięki temu można je stosować również z innymi zapachami. Love&Desire mają już zapach. Perfumy bardzo ładne aczkolwiek bardzo lekkie tak więc używam ich latem. Teraz wolę mocniejsze zapachy tak więc dodaję do nich pheromone essence (wydają się dość drogie ale wystarczy ich dosłownie jedna kropla).

Zobacz podobne tematy :

67

bagienni_k napisał/a:

Widzę, że wpada się tu ze skrajności w skrajność. SKoro Wam tak bardzo przeszkadza fakt, żę musicie za facetem biegać, to możę druga strona odczuwa podobnie? Nie moża tego jakoś zrównoważyć? Naprawdę śmieszy mnie to, że zaraz po tym, jak pada stwierdzenie o szkodliwości kobiecych wysiłków, wymaga się dokładnie tego samego od faceta smile

Otóż rozczaruję was: NIE, nie mam zamiaru wiecznie latać za kobietą i starać się o jej względy, jeśli nie widzę chociaż cienia wzajemności. Robienie z siebie pajaca pozostawiam komikom i aktorom dennych komedii..

Jeśli któraś jest zainteresowana to ok, niech się tam uśmiecha i zerka na faceta, ale czy naprawdę jej ego tak ucierpli, jak podejdzie i zagada? Co do wielokrotnego wisyłku, to jak najbardziej się zgadam, że nie warto, i to w obie strony. Nie wyjdzie raz, drugi czy trzeci to odpuszczam, bo, jak wspomniałem pajacować do jednej sceny nie zamierzam.

Jeśli mam być szczera to mało znam facetów starających się o kobiety. Za to widuję sytuacje odwrotne. Sama miałam wrażenie, że faceci ode mnie wymagali, żebym to ja się starała, że mam się czymś wykazać itp. Dla mnie to było wręcz śmieszne. Moja znajoma miała to samo i wolimy być singielkami niż latać za facetem, żeby łaskawie zwrócił na nas uwagę

bagienni_k napisał/a:

Polacy chyba mają już taką mentalność, że ogólnie ekspresyjne zachowanie czy eksponowanie własnych emocji i serdeczności względem drugiego człowieka jest źle odbierane. Dlatego, jeśli ktoś okazuje się dla nas miły, od razu zapala się lampka, że coś może być na rzeczy.
Spotykam się z takimi zachowaniami dość często, ale właśnie jest to kwestia charakteru, ogólnego podejśćia do życia, otwartości czy serdeczności.

To prawda. Miałam kiedyś kolegę, do którego nic nie czułam przez pierwsze pół roku, ale przechodziłam bardzo ciężki moment w życiu, a on mnie wtedy pocieszał, pomógł mi. Zakochałam się z dnia na dzień. On mnie lubił, ale to tyle.
Także tak, doświadczyłam wiele chamstwa w życiu i jak ktoś mi chciał pomóc to się tak zakochałam, że następny rok dochodziłam do siebie

aguś55 napisał/a:

Dzięki wink Tak pomyślałam, że to może być kwestia charakteru. Gdyby był zainteresowany, raczej sam by się wykazał jakąś inicjatywą. Co nie zmienia faktu, że chyba warto spróbować zrobić samemu pierwszy krok.

Sądzę, że warto wybadać teren, nie narzucać się tylko wybada. Jak ktoś chce to znajdzie sposób

Ela210 napisał/a:

Pewnie co kobieta to sposób:)
W moim przypadku nie podejmuję specjalnych starań.  danego Pana nie wyróżniam.przeciwnie, mniej kumpelsko traktuję niż innych, trzymam dystans, za to on dostaje więcej spojrzeń  i wyrózniającego zainteresowania.
To zwykle działa. Gdybym nie widziała od razu jakiegoś feedbacku to od razu bym odpuściła.

A tak z ciekawości- jak te feedbacki wyglądają? Ciekawa jestem po prostu, żeby wiedzieć w przyszłości, kiedy odpuścić, a kiedy ciągnąć dalej

Temporary_insanity6 napisał/a:
Basjana napisał/a:

Niestety, to zupełnie inny dział i ja tam nikogo nie znam. Ale myślałam właśnie o tym, żeby uśmiechać sie i zagadać po ilus tam uśmiechach. Z kolei z moich doświadczeń wynika, ze jak sama nie zawalczę o faceta, to nie będę miała... moje dwa duże związki zaczęły sie od mojego podrywu, dlatego dla mnie to naturalne i mi nie ujmuje. Pewnie, ze wole być zdobywana, ale co mam zrobić, jak ci którzy chce mnie nie zdobywają wink

Najlepiej na tyle popracować nad sobą żeby sami chcieli podrywać i takie pytania nie będą więcej powstawać.

"Popracować nad sobą"- czyli co?
Ja niestety miałam w życiu podobnie jak autorka- o mnie zabiegali tylko ci, którymi ja nie byłam zainteresowana, a jak ja byłam zainteresowana kimś, to jakoś chęci nie widziałam, mimo inicjatywy
I nie wiem, nad czym mogłabym popracować, bo nie widziałam w sobie żadnych większych błędów. Modelką nie jestem, ale do modeli też nie startowałam

68

ja znalazłam lepszy sposób niż sztuczne feromony produkowane ze zwierzęcych. Biorę codziennie tabletki feminam libido one wspomagają wytwarzanie własnych feromonów widzę w pracy znaczną różnicę w zachowaniu mężczyzn względem mojej osoby.

69

polbiedy34 napisał/a:

Biorę codziennie tabletki feminam libido one... widzę w pracy znaczną różnicę w zachowaniu mężczyzn względem mojej osoby

polbiedy34 napisał/a:

Mi udało się powiekszyć ale przede wszystkim pogrubić penisa w stanie spoczynku dzięki tabletkom Maxorman. 2cm na długości i 1,5cm w objętości mierząc dookoła

polbiedy34 napisał/a:

Prosent 600 ja biore 2 tabletki około godzinki przed i ostro jadę moja kobietę ponad godzinę... wychodzi jakieś 5zł za ostre jechanie

Troll, ktoremu ktos placi za nakrecanie idiotow na placebo, bo tego gowna nawet firma farmaceutyczna nie produkuje tylko jakis Janusz wapno pakuje do tabletek.

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poderwać faceta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024