Czas się opamiętać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czas się opamiętać

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 151 z 151 ]

131

Odp: Czas się opamiętać

V, z buta to sobie możesz drzwi otworzyć jedynie.

Lucjusz zbędny sarkazm hehe wink

Zobacz podobne tematy :

132

Macie podejście do kobiet jak do towaru. Patologia widoczna jest z daleka. Pewnie jedna banda blokersów lepszej zmiany...
Mieszacie kobietą pięknymi słówkami chodzi wam tylko o potomka. Życzę ci aby dziecko odtrąciło ciebie widząc jaki jesteś. Ciekawe czy wtedy tez było by ci do śmiechu..

133

Pawelo a twoja chorobe da się wyleczyć?

Nie wiem co się czepiacie.Chłop może ma swoje za uszami ale chce się zmienić dla kobiety i dziecka i szacunek za to.Nikt nie jest idealny.Ale tutaj chyba sami idealni smile

Wczoraj nawet podczas imprezy z kumplami ciągnęło go do domu i to chyba o czymś świadczy.

134 Ostatnio edytowany przez Lucjusz69 (2016-07-19 19:49:58)

Dobrze prawisz!  Gruba krecha, restart i jedziemy do przodu!

nobody`s perfect!

Jak będzie recydwa, no to wiadomo, inna sprawa. Ja na razie dałbym zawiasy!

135

Chłopie jaki ty jesteś żałosny! Najpierw zdradzałeś a teraz nagle sie opamiętałeś! Wy faceci to jesteście gorsi niż małe dzieci! A co jak niebyła w ciąży to była mniej wartościową kobieta czy co ? Bo nie rozumie twojego podejścia do życia! Prawada i tak wyjdzie na jaw więc moim zdaniem powinieneś jej powiedzieć a co zrobi to jej sprawa może to być negatywne dla ciebie w skutkach ale bądz męszczyzną i miej odwagę . A jak sie zmienisz i postarsz to może coś z tego będzie jak naprawde ja kochasz .

136

Rikardo napisał/a:

Nie wiem co się czepiacie.Chłop może ma swoje za uszami ale chce się zmienić dla kobiety i dziecka i szacunek za to.Nikt nie jest idealny.Ale tutaj chyba sami idealni smile

Wczoraj nawet podczas imprezy z kumplami ciągnęło go do domu i to chyba o czymś świadczy.

Powinien za to dostać order z ziemniaka, że podczas imprezy ciągnęło go do własnego dziecka....

137

Przemyślałem wszystko raz jeszcze i uznałem że nie będę mówił. Tak jak pisaliście niektórzy nie ma sensu zrzucać tego na drugą osobę i obarczać kogoś niewinnego.

138

O...część(bez cześci) zdradzacz?
Co tam?

Wel,wel,wel...hero z Ciebie big_smile big_smile

139

Alex89 napisał/a:

Przemyślałem wszystko raz jeszcze i uznałem że nie będę mówił. Tak jak pisaliście niektórzy nie ma sensu zrzucać tego na drugą osobę i obarczać kogoś niewinnego.

A jak udało Ci się przekonać Twoją Ex, żeby się nie wygadała? Dobrym seksem?

140 Ostatnio edytowany przez Alex89 (2016-07-22 23:34:00)

santapietruszka napisał/a:
Alex89 napisał/a:

A jak udało Ci się przekonać Twoją Ex, żeby się nie wygadała? Dobrym seksem?

Po prostu powiedziała, że nie będzie się wtrącać w moje życie. Ale i tak biorę poprawkę na to, bo kobieta może mówić jedno a nagle jej coś odbije i pod wpływem impulsu zrobi drugie.

Co to da, że powiem? Wszystko rozpieprzę i zniszczę życie kobiecie, dziecku. Z kumplem gadałem i też powiedział, że lepiej w takiej sytuacji nie mówić.
Najważniejsze to teraz zaopiekować się dziewczyną i robić to co powinien dobry facet a w przyszłości ojciec.

141 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-23 23:12:56)

Cóż, był tu taki pamiętny, wspominany co jakiś czas wątek, w którym koleś się nie zdecydował powiedzieć, a żona się "jakoś" dowiedziała i on miał Sajgon. Twoja sytuacja trochę się różni od tamtej, ale schemat jest podobny w tym sensie, że jak ona się dowie od kogoś, to masz zasadniczo bardziej przesrane, niż jak się dowie od Ciebie. Bo co bys wtedy nie mówił to i tak Ci już nie uwierzy (i słusznie).
Dlatego zapytałem kiedy bzykałeś tamte laski (ale zdaje sie, że mi nie odpowiedziałeś). Bo jeżeli ten okres wielobzykania zazębia się jakoś z tym czasem, w którym zaczynałeś być/spotykać ze swoją dziewczyną to moim zdaniem ona byłaby Ci bardziej sklonna to wybaczyć, niż gdybyś jej powiedział tylko coś w rodzaju "słuchaj, zdradziłem Cię".

142 Ostatnio edytowany przez Alex89 (2016-07-26 09:08:49)

Naprędce, napisałem. Wszystko na początku związku z obecną dziewczyną.

No cóż, zostałem oceniony możliwie jak najgorzej choć wielu z nas błędy popełnia. Nie wybielam swojej postawy z tamtego okresu, ale myślę że uda się to wszystko nadrobić a zdobywać i szanować kobietę to można przez lata a nie tak jak niektórzy spoczywają na laurach po 2 latach albo do ślubu. No bo potem przecież nie trzeba już się starać.

143

toś się postarał...

144

Dużo wnosisz do tematu tymi jednozdaniowymi prowokacjami.

145

mogę pisać po kilka zdań - nie ma sprawy smile

146 Ostatnio edytowany przez jaggoda111 (2016-07-27 00:15:31)

Chłopie ! Wiedziałes że z ex nic nie będzie i umawiałeś się z nią na sex ?! Noo to rzeczywiście pora się opamiętać ! Bo ona teraz rzeczywiscię może być zdziwiona  tym że z najpierw z nią kręcisz, potem nagle kochasz tylko rodzinkę.
Dziewczynie absolutnie narazie nic nie mówić ! To przecież jakbyś przyznał się do zdrady. Nie ważne czy to był poczaąąąątek czy co, ona to uzna za zdrode, tak mają kobiety i koniec. Poczuje sie zraniona. A jest w ciązy i nie powinna się denerować, a hormony mogłyby spowodowac że będzie to przeżywać jeszcze bardziej niż normalnie.
A co do ex, załatw sprawę konkretnie. Ona ma wiedzieć że to definitywny koniec i nie daj się przekupić seksem.....

natomiast wkopałes się tym że może cie szantażować.... jak zechce zemsty żeby sie odegrać  może ci troche ponamieszać Jak jest mądra to zrozumie. A jeśli nie jest no to masz problem. Jak raz dasz jej pieniądze ( na przykład) żeby sie odczepiła, to będzie cię już nękać o kase przez pół życia

147 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-07-27 19:15:56)

Rikardo napisał/a:

A jak kobieta chce się zmienić to nie wierzycie. To są tylko słowa słowa słowa. Wali z was bez-jajecznych hipokryzją na kilometr. Mam ochotę zwymiotować jak Kościuszko na "patriotów". W wierszu Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego.
Twoja choroba to brak rozumu ja nigdy nie zdradziłem swojej żony. Widać jesteś kolejnym wcieleniem kogoś przyznaj się prawaku skoro piszesz o czymś co dawno temu pisałem w dziale polityki.
Ciekawe czy jak ciebie zdradzi to czy będziesz miał jaja jej powiedzieć iż ty ją pierwszy raz zdradziłeś i czysta karta. Tu niby Bóg Honor Ojczyzna a w praktyce z tym honorem to tylko frazesy. Ojczyzna w słowach a podatki najlepiej omijać a Bóg to wiadomo Polak katolik miłosierny nadstawiający policzka ...
Tu nie chodzi o ilość seksu ale o kłamstwo związek oparty na kłamstwie nie jest związkiem bo brak w nim zaufania szczególnie iż tych numerów było kilka.

148

Paweło napisał/a:
Rikardo napisał/a:

A jak kobieta chce się zmienić to nie wierzycie. To są tylko słowa słowa słowa. Wali z was bez-jajecznych hipokryzją na kilometr. Mam ochotę zwymiotować jak Kościuszko na "patriotów". W wierszu Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego.
Twoja choroba to brak rozumu ja nigdy nie zdradziłem swojej żony. Widać jesteś kolejnym wcieleniem kogoś przyznaj się prawaku skoro piszesz o czymś co dawno temu pisałem.
Ciekawe czy jak ciebie zdradzi to czy będziesz miał jaja jej powiedzieć iż ty ją pierwszy raz zdradziłeś i czysta karta. Tu niby Bóg Honor Ojczyzna a w praktyce z tym honorem to tylko frazesy. Ojczyzna w słowach a podatki najlepiej omijać a Bóg to wiadomo Polak katolik miłosierny nadstawiający policzka ...
Tu nie chodzi o ilość seksu ale o kłamstwo związek oparty na kłamstwie nie jest związkiem bo brak w nim zaufania szczególnie iż tych numerów było kilka.

Paweło jak Boga kocham jak się nie opamiętasz to każdy taki komentarz będę zgłaszał.

149 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-07-27 19:20:15)

Ze nie na temat to że wmieszałem politykę nie świadczy iż jest nie na temat. Jakoś nie oburzałeś się na wstawki innych do aluzji co do nowoczesności jako symbolu zdrady co jest kłamstwem.
Już bez offtopu Co do autora pytanie kumpla cod o porady jest jak pytanie na rozprawie adwokata czy jego zdaniem oskarżony jest winny bądź polityka o prawdę.

150

Paweło napisał/a:

Ze nie na temat to że wmieszałem politykę nie świadczy iż jest nie na temat. Jakoś nie oburzałeś się na wstawki innych do aluzji co do nowoczesności jako symbolu zdrady co jest kłamstwem.
Już bez offtopu Co do autora pytanie kumpla cod o porady jest jak pytanie na rozprawie adwokata czy jego zdaniem oskarżony jest winny bądź polityka o prawdę.

Dlatego, że były pojedyncze, twoje też już bardzo długo olewałem, ale zaczynam powoli nimi żygać.

151

jaggoda111 napisał/a:

Chłopie ! Wiedziałes że z ex nic nie będzie i umawiałeś się z nią na sex ?! Noo to rzeczywiście pora się opamiętać ! Bo ona teraz rzeczywiscię może być zdziwiona  tym że z najpierw z nią kręcisz, potem nagle kochasz tylko rodzinkę.
Dziewczynie absolutnie narazie nic nie mówić ! To przecież jakbyś przyznał się do zdrady. Nie ważne czy to był poczaąąąątek czy co, ona to uzna za zdrode, tak mają kobiety i koniec. Poczuje sie zraniona. A jest w ciązy i nie powinna się denerować, a hormony mogłyby spowodowac że będzie to przeżywać jeszcze bardziej niż normalnie.
A co do ex, załatw sprawę konkretnie. Ona ma wiedzieć że to definitywny koniec i nie daj się przekupić seksem.....

natomiast wkopałes się tym że może cie szantażować.... jak zechce zemsty żeby sie odegrać  może ci troche ponamieszać Jak jest mądra to zrozumie. A jeśli nie jest no to masz problem. Jak raz dasz jej pieniądze ( na przykład) żeby sie odczepiła, to będzie cię już nękać o kase przez pół życia

Umawiałem się tylko na sex. Jestem już z nią rozmówiony i obiecała nie wtrącać się do mojego życia, choć nie wierzę jej tak do końca. Kobieta może mówić jedno a zrobi drugie pod wpływem impulsu czy emocji.

Posty [ 131 do 151 z 151 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czas się opamiętać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024