Autorze, oba Twoje tematy zostały scalone w jeden. Na forum obowiązuje zasada "1 związek = 1 wątek". Zapoznaj się, proszę, z regulaminem forum. Pozdrawiam, Cslady
Jak przeczytałam ten watek to mam tylko jeden wniosek - kobiety z grubymi nogami powinno się rozstrzeliwać. Ewentualnie ich ojciec/syn/brat powinien popatrzeć na muzułmanów i wziąć z ich kultury to co najlepsze, czyli honorowo poderżnąć im gardło by nie plamiły tego świata i wrażliwych oczu pięknych, eterycznych dziewcząt i chłopiąt swym ohydnym wyglądem. Lepiej ćpać, pić, kraść oby tylko mieć idealne szczuplutkie nożęta.
Niestety jak już wszystko powoli zaczalem sobie ukladac w glowie, ona sie do mnie odezwala. Zapytala czy faktycznie wyjechalem za granice, przez ile tam bede itd. Mowila, ze jej ojciec ciezko choruje, bylem pewny ze skoro jest z nowym facetem to moj etap zamknela, ze teraz to on ja wspiera w trudnych chwilach, kompletnie nie rozumiem jej zachowania, dlaczego nie pozwala mi o sobie zapomniec
Niestety jak już wszystko powoli zaczalem sobie ukladac w glowie, ona sie do mnie odezwala. Zapytala czy faktycznie wyjechalem za granice, przez ile tam bede itd. Mowila, ze jej ojciec ciezko choruje, bylem pewny ze skoro jest z nowym facetem to moj etap zamknela, ze teraz to on ja wspiera w trudnych chwilach, kompletnie nie rozumiem jej zachowania, dlaczego nie pozwala mi o sobie zapomniec
Bo jesteś wyjściem awaryjnym.