Krotka "miłość", długi kac - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Krotka "miłość", długi kac

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 134 z 134 ]

131

Odp: Krotka "miłość", długi kac

Autorze, oba Twoje tematy zostały scalone w jeden. Na forum obowiązuje zasada "1 związek = 1 wątek". Zapoznaj się, proszę, z regulaminem forum. Pozdrawiam, Cslady

Zobacz podobne tematy :

132

Jak przeczytałam ten watek to mam tylko jeden wniosek - kobiety z grubymi nogami powinno się rozstrzeliwać. Ewentualnie ich ojciec/syn/brat powinien popatrzeć na muzułmanów i wziąć z ich kultury to co najlepsze, czyli honorowo poderżnąć im gardło by nie plamiły tego świata i wrażliwych oczu pięknych, eterycznych dziewcząt i chłopiąt swym ohydnym wyglądem. Lepiej ćpać, pić, kraść oby tylko mieć idealne szczuplutkie nożęta.

133

Niestety jak już wszystko powoli zaczalem sobie ukladac w glowie, ona sie do mnie odezwala. Zapytala czy faktycznie wyjechalem za granice, przez ile tam bede itd. Mowila, ze jej ojciec ciezko choruje, bylem pewny ze skoro jest z nowym facetem to moj etap zamknela, ze teraz to on ja wspiera w trudnych chwilach, kompletnie nie rozumiem jej zachowania, dlaczego nie pozwala mi o sobie zapomniec

134

sad_boy napisał/a:

Niestety jak już wszystko powoli zaczalem sobie ukladac w glowie, ona sie do mnie odezwala. Zapytala czy faktycznie wyjechalem za granice, przez ile tam bede itd. Mowila, ze jej ojciec ciezko choruje, bylem pewny ze skoro jest z nowym facetem to moj etap zamknela, ze teraz to on ja wspiera w trudnych chwilach, kompletnie nie rozumiem jej zachowania, dlaczego nie pozwala mi o sobie zapomniec

Bo jesteś wyjściem awaryjnym.

Posty [ 131 do 134 z 134 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Krotka "miłość", długi kac

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024