Cześć dziewczyny:)
z tym leżaczkiem to dyskusyjna sprawa....
my mamy z fishera akurat ale taki bez takiej wkładki dla noworodka. i onn moim zdaniem średnio się nadaje dla noworodka bo dziecko w nim lata po prostu.
natomiast na początku mieliśmy taki do 9 kg z milly maly czy jakoś tak i on był świetnie dostosowany dla noworodka. z tym że dawałam córkę do niego tylko wtedy jak musiałam coś zrobić a chciałam mieć ją koło siebie. Dziecko nie powinno długo w leżaczku przebywać. łóżeczko jednak najlepsze..albo podłoga na macie czy coś...
pogoda paskudna. Byłam dziś u położnej ..zrobiłam mi ktg ale takie przenośne bo tym zwykłym nie wyczuje jeszcze..a martwiłam się bo ruchów nie czułam od wczoraj wcale...wiem że to wcześnie i może tak być ale wolałam się upewnić że wszystko ok.
Chomik robię morfo. podstawową plus glukozę i mocz oraz tarczycę...właśnie w środę idę robić badania znów...kiepsko się czuję.ciągle słaba jestem i w głowie kręci mi się..jem słodycze myśląc ze to cukier ale sama nie wiem..anemi niby nie mam..ciśnienie no niskie może od tego...kurcze..albo zjadłam coś co mi nie służy bo niedobrze mi tez..chh..