moje cudowne życie po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Strony Poprzednia 1 41 42 43 44 45 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,731 do 2,795 z 15,029 ]

2,731

Odp: moje cudowne życie po rozwodzie
Piotr Introwertyk napisał/a:

Nie wiem jaki ma to zwiazek ale w zakladach zwiazanych z obróbką metalu zawsze wisza nagie Panie.  W obrobce drewna nie zdarza sie to lub bardzo rzadko. Jak to wyjasnic ??

A bo metal to raczej taki twardy i zimny jest a te panie na plakatach takie gorące i... "mięciutkie jak kaczuszka".
Z drewnem to już trochę inna sprawa.

Tak to sobie wymyśliłem...  wink

Zobacz podobne tematy :

2,732

No i bardzo ładnie. wink

Ja dziś spędzam wieczór z facetem, który mnie uwodzi swoim głosem:

2,733

To ja dzisiaj z tą panią... eeee.. znaczy piosenką idę do łóżka.

2,734

Ojej, a myślałam, że tylko ja marznę ... A tu również ta Pani.

No nic. Trzeba znaleźć jakieś rozwiązanie tego problemu. Włożę dziś ... ciepłe skarpety. wink Co zrobić... roll

http://img.zszywka.pl/0/0066/5743/cieple-skarpety.jpg

2,735 Ostatnio edytowany przez Facet_z_wąsem (2016-09-23 23:42:21)

Mag, widzisz?  Zostaliśmy sami, czas iść do łóżka.
Gasić światło, czy wolisz przy zapalonym? wink

2,736

He he he wink

Rzeczywiście.;) Hmmmm ... Zapalonym. wink Może być?

2,737 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-09-23 23:58:37)

Ale potem to już gasimy, OK?* big_smile

Na dobranoc całus w czółko:

http://tenajlepsze.pl/uimages/services/tenajlepsze/i18n/pl_PL//201209/1347173717_by_tenajlepsze_inner.gif

A potem popularna na naszym wątku "łyżeczka":

http://i.pinger.pl/pgr370/2d8a56a5000ac9595330a7b9

I zamykamy wszyscy już grzecznie oczy. Ale na to, co się komu dziś przyśni, to ja już wpływu nie mam ... wink

Dobranoc smile

*Jednak muszę się troszkę wyspać. Trzeba w końcu te okna jutro umyć ... A mam ich sporo.

2,738

smile
Zatem... Dobrej nocy.
Na dziś, wątek uważam za zamknięty. wink

2,739

Jasne. wink Ja tylko sprawdzę, czy na pewno zamknięte. Tak dla pewności.

I na samiusieńki koniec wstawiam ostatnią piosenkę Human Touch, którą mam w tej chwili w laptopie.

See you ALL tomorrow! smile

2,740

I_see_beyond napisał/a:

Zwróćcie uwagę na to, jakie plakaty obowiązkowo wiszą w warsztacie. wink

Zawodowo muszę się pojawiać w pewnych miejscach tradycyjnie kiedyś opanowanych przez mężczyzn. No i tam od zawsze w przestrzeniach biurowych, szatniach itp. wisiały takie właśnie plakaty i kalendarze smile Zresztą te ostatnie wciąż mają się dobrze smile Kiedyś nawet pękałem ze śmiechu, bo na naradę do biura przyjechała dziarska pani i siedziała właśnie pod kalendarzem z wielkim cycem. Nie robiło to na niej żadnego wrażenia ale wiedziałem, że ona doskonale zna specyfikę takich miejsc. Dziś jest trochę inaczej. Jest w tych miejscach więcej kobiet, są firmy zagraniczne, które pewnie mają jakieś kodeksy zachowań w obawie o mobbing i wiele tych kalendarzy zniknęło z oczu. Pewnie chłopy naklejają je od wewnętrznej strony szafek... wink

2,741 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-09-24 09:15:57)

Witam w sobotni poranek smile

Snake ranny ptaszek z Ciebie, ładna opowieść o paniach z plakatu.

Jaki piękny, romantyczny wieczór wczoraj tutaj był, a dzisiaj zapraszam na romantyczną kawę

http://i1.luxlux.pl/2f2fb93f7c737555d282519b53db62a48f5fea06

2,742 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2016-09-24 09:17:12)

Dzień dobry się z Wami

Przeciągamy się

http://media.tumblr.com/tumblr_maf7urcg5x1qkdght.gif

Lilko---Senks za kawę wink

Dobro jutro Moi Najdrażi smile smile
Mysti, pamiętam "Świat Młodych".

2,744

Snake napisał/a:

Pewnie chłopy naklejają je od wewnętrznej strony szafek... wink

lol Spryciarze!

Tak swoją drogą to z fot wstawianych na naszym wątku można by stworzyć taki kalendarz Pirelli, prawda? wink

Lilko, dziękuję za kawę. Jesteś Aniołem. smile

Ja w ogóle doświadczam tutaj na wątku ciekawych rzeczy. Spędzam romantyczny wieczór z Mężczyzną i ... to znów nie On podaje mi kawę do łóżka. wink Kawę podaje mi ... My Love. wink O co tu kaman?

I jeszcze ostatnia piosenka tematyczna:

Get up, get up,
wake up, wake up ...

I ... zacznijmy jakąś poważną dyskusję teraz. wink

Witaj WLB. Już myślałam, że o nas zapomniałeś.

2,745 Ostatnio edytowany przez Symbi (2016-09-24 10:00:30)

Witam serdecznie przy porannej kawie smile Jak to miło, kiedy nie trzeba się zrywać na dźwięk budzika... Ja też pamiętam Świat Młodych oraz Nowe Zarzewie Muzyczne, gdzie były drukowane teksty zagranicznych piosenek. Ech, dawne dobre, choć biedne czasy

2,746 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-09-24 10:22:43)

Jest kawa, jest muza, są Przyjaciele and MY Love - czego mi więcej do szczęścia potrzeba smile

Mysti ja po dzisiejszej nocnej imprezie będę jutro tak mrugać oczkami żeby się obudzić wink

I coś o aniołach big_smile
http://kochamzyc.pl/demot//0_0_0_922997071_middle.jpg

Dziękuję Maggie smile

Wielbicielu nie bądź taki tajemniczy i wrzuć nam swoją fotkę, bo inaczej wyobraźnia Lilki przegrzeje zwoje w mózgu wink

2,747

Lilka787 napisał/a:

Mysti ja po dzisiejszej nocnej imprezie będę jutro tak mrugać oczkami żeby się obudzić wink

Mnie i mojego weekendowego gościa też jutro czeka takie mruganie wink

Symbi napisał/a:

Ja też pamiętam Świat Młodych oraz Nowe Zarzewie Muzyczne, gdzie były drukowane teksty zagranicznych piosenek. Ech, dawne dobre, choć biedne czasy

https://scontent-waw.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13686781_1028215657233869_7601339884980132163_n.png?oh=f39930326e4036664689e51a0132f241&oe=58740D16

http://66.media.tumblr.com/4a7e13951c80dad18f30825ceed4c4ec/tumblr_o39aawkI4m1sgl0ajo1_500.gif

2,748 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-09-24 10:43:16)

lol Mysti! Ale ja też to wszystko pamiętam! big_smile I ... bardzo dobrze wspominam.

http://i.imgur.com/8X09k1K.gif

EDIT

Symbi, piękny awatar. Blondynka o niebieskich oczach. smile

Ja też uważam, iż nasz Wielbiciel Lidiji Bacic jest stanowczo zbyt enigmatyczny.
Dołączam do sugestii Lilki. Z net-facetów to tylko Ty, WBC, nie wstawiłeś jeszcze zdjęcia. smile

2,749 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-09-24 10:59:23)

Mysti ja pamiętam Donaldy, Vibovit i Kreolki - ale czuję się jakbym dopiero co żyć zaczęła i mam nadzieję, że zawsze tak będzie, a przynajmniej do 70-tki. big_smile
W moim umyśle plątają się słowa "Jeśli nie staniesz się jak dziecko nie wejdziesz do królestwa bożego". smile

Całusy Kochani i do zobaczenia wieczorem.
Muszę niestety nieco popracować, nieco bardziej. wink

2,750

Słuchajcie, jeśli nie wyłączę teraz laptopa, to nic dzisiaj nie załatwię. wink

Zostawiam Wam bardzo przyjemny dla ucha kawałek Miłość:

I ilustrację, którą zatytułowałam - Kocha nie kocha?. Uwielbiam ten luźny ciąg skojarzeń, na który mogę sobie pozwolić na tym cudownym wątku. smile

http://www.galerie-zdjec.pl/wp-content/uploads/2012/12/ruchome-fotografie2.gif

2,751

Witam Kochani :*
Taki gorący wieczór z Wami przegapiłam, ale te sms byłego mnie rozwalają na drobne kawałeczki sad
Dużo wczoraj myślałam i podjęłam decyzję o terapii, aby nauczyć się unikać ludzi, którzy nie ranią, bo niestety sama w takie związki również z kobietami tj. na stopie koleżenskiej się pakuję, a wynika to z mojego nie za fajnego dzieciństwa.
Musze to niestety przepracować.
Łał jaki wybór kaw smile Ja się skuszę na te z ptakiem smile
Symbi po kawie idę po piękny zwój tkaniny smile który wpadł mi w oko taki żakardowy w bajeczne egzotyczne kwiaty, może zrobię z tego poduszki na kanapę i bieżnik na stół smile to jedna z takich małych przyjemności dla siebie, co z tego że będzie totalnie babsko, tak ma teraz w moim domu być bo on jest teraz dla mnie smile

2,752 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-09-24 11:23:22)

Mag świetny kawałek.

Miłość jest albo jej nie ma. Kiedy jest może rozkwitnąć lub umrzeć, albo też zostać zabita.

Nie wszyscy też są zdolni do miłości.

Czy jest na świecie piękniejsza istota niż dziewczyna we wianku na głowie? smile

2,753

Witaj Kaja smile Wspaniałe wieści nam przynosisz - upiększanie domu i duszy.

2,754 Ostatnio edytowany przez Symbi (2016-09-24 12:34:48)

Mystique, tak, pamiętam te rzeczy z obrazka, ale wciąż czuję się młodo, pięknie i atrakcyjnie, po prostu przybyło mi doświadczenia życiowego.

Kaju, super, że zdecydowałaś się na terapię,teraz tylko znaleźć terapeutę, z którym będzie Ci się dobrze pracowało. No i drobne zmiany w otoczeniu na pewno będą na plus. Czy ściągnęłaś sobie na telefon tę aplikację, o której napisałam wczoraj?

Lilka, łączę się z Tobą w bólu, ja też muszę trochę popracować ale przy komputerze, miło by więc było, gdyby czasem ktoś coś skrobnął.

2,755 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-09-24 12:38:33)

A więc zagrajmy Symbi smile

2,756

Lilka, optymistyczna ta piosenka.
Ale ja zdecydowanie do miłości mam już po moich przejściach podejście zdecydowanie bardziej realistyczne niż hurraoptymistyczne. Dlatego twierdzę, że bardziej bliższe są mi teksty z poniższych piosenek

oraz

2,757

Wpadłam między pomalowaniem paznokci a układaniem włosów.

Snake---prawdziwy Facet w czerni z Ciebie smile

http://images02.bebzol.com/data/201202/57380-432e88ec5ff3abd3936ab80d8426190f.jpg

2,758 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-09-24 15:50:47)

Symbi napisał/a:

muszę trochę popracować ale przy komputerze, miło by więc było, gdyby czasem ktoś coś skrobnął.

Symbi, zawezwana na Twój wyraźny sygnał rzucam robotę i jestem! smile Zrobię sobie przyjemną przerwę.

kaja77 napisał/a:

Taki gorący wieczór z Wami przegapiłam

big_smile Kaja, podgrzewałyście dzień wcześniej atmosferę na wątku, no to stało się. smile Z kamienia nikt nie jest. wink

Podjęłaś bardzo dobrą decyzję o terapii. Wszędzie podkreślam, że aby ten proces zakończył się sukcesem, ważne jest, abyś czuła, że to terapeuta właściwy. I pamiętaj, Ty jesteś dla niego, nie odwrotnie. Uzupełniaj jeszcze tę wiedzę literaturą. To pomaga dodatkowo zrobić wgląd w siebie.

Lilka787 napisał/a:

Czy jest na świecie piękniejsza istota niż dziewczyna we wianku na głowie? smile

Lily, to zdjęcie dziewczyny z wiankiem na głowie siedzącej na masce samochodu też oczywiście pochodzi z mojej prywatnej kolekcji zdjęć i filmów. wink

Symbi, ja bardzo lubię tę piosenkę "Will you still love me tomorrow". Najczęściej słyszałam ją w wykonaniu The Shireless.  W tej wersji jednak jej nie słyszałam. Właśnie odtwarzam. Piękny, mądry tekst. Jest mi bliski.

Mysti, otóż to! wink

2,759

Jest jeszcze wersja w wykonaniu Amy Winehouse - postać oczywiście kontrowersyjna, ale głos niezły.

Polecam ten kawałek - mnie ciarki przechodzą po całym ciele. wink Mam FULL VOLUME w pustym domu i ... to jest piękne, że mogę tak zrobić. smile

2,760

I_see_beyond napisał/a:

Polecam ten kawałek - mnie ciarki przechodzą po całym ciele. wink Mam FULL VOLUME w pustym domu i ... to jest piękne, że mogę tak zrobić. smile

Witam smile
To ja też z Wami posłucham. Dom pusty, więc volume up smile

2,761

Hej, Chris! A czego teraz słuchasz? Ja walczę z kolejnym oknem i już slabnę od monotonii tego zadania. Masz coś z tzw.powerem? Zapodasz nam coś?

2,762

Nada się ?

2,763

Facet_z_wąsem napisał/a:

Nada się ?

Jasne! big_smile Dzięki! Jeden z moich ulubionych kawałków z czasów ogólniaka. Działa! Zabieram się za największe okno! wink

Żeby dać radę dokończyć te wszystkie prace, które dziś rozpoczęłam, wrzucam w międzyczasie to ... i jeszcze zdążę wstawić pranie z firankami!

2,764

Czy już wszystko lśni w Waszych pałacach?

2,765 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-09-24 18:51:04)

Tak. Perfekcyjna Pani Domu może zrobić test białej rękawiczki. wink

EDIT

Ja tak sprzątam na raty.

http://dlalejdis.pl/media/artykul/dom/sprzatanie/perfekcyjna_pani_domu/perfekcyjna_pani_domuS02E12.jpg

EDIT

Ale nie wszędzie. wink

2,766

A ja mam jutro niedzielny "miting" i dylemat:

http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201410/1413636361_ws3fsu_600.jpg

No mam nadzieję, że jednak coś znajdę i nie będzie to czarny scenariusz przedstawiony poniżej...

http://img.loveit.pl/obrazki/20120922/fotobig/abe2292ccca4064e92f9135.jpeg

I_see_beyond, nigdy o Was nie byłbym w stanie zapomnieć smile smile
Lilko, oto moja skromna osoba na tle magicznego miejsca:

http://fotozrzut.pl/zdjecia/006.jpg

2,768

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Bardzo nam miło! smile

Zazdroszczę relaksu w tak pięknym miejscu. Naprawdę, w wielu miejscach byłam, ale to wstyd, że jeszcze nie w Chorwacji! Po promocji tego miejsca przez znawców i miłośników MUSZĘ tam jechać!

Poczekajcie, ja to lubię montować różne ekipy, również na wypady do kina, knajpek i w inne miejsca, to może i uda mi się zmontować zespół na wyjazd nad Adriatyk. Dajcie mi trochę czasu. wink

A za wstawienie tego zdjęcia:

http://shopcheapnfljerseys.com/wp-content/uploads/2015/11/Hunter-Permalife-Air-Purifier-4-300x295.jpg

2,769

Czyżby dzisiaj wszyscy balowali w realu?

Mag, w tym kapeluszu wyglądasz świetnie. smile

2,770 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-09-24 21:18:05)

Dobry wieczór Wszystkim :*

2,771 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-09-24 21:20:41)

I_see_beyond napisał/a:
Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Bardzo nam miło! smile

Zazdroszczę relaksu w tak pięknym miejscu. Naprawdę, w wielu miejscach byłam, ale to wstyd, że jeszcze nie w Chorwacji! Po promocji tego miejsca przez znawców i miłośników MUSZĘ tam jechać!

Poczekajcie, ja to lubię montować różne ekipy, również na wypady do kina, knajpek i w inne miejsca, to może i uda mi się zmontować zespół na wyjazd nad Adriatyk. Dajcie mi trochę czasu. wink

A za wstawienie tego zdjęcia:

http://shopcheapnfljerseys.com/wp-content/uploads/2015/11/Hunter-Permalife-Air-Purifier-4-300x295.jpg

Mag koniecznie smile ja piszę się na to mogę robić za przewodnika plażowego wink

2,772

Halo jest tam kto?

2,773

Mnie przynajmniej pranie firanek omija ~nie lubie ich i nie mam smile. Powitac wszystkich. Recenzja woodego smietanki : wcale nie komedia, kazdy szuka milosci i mysli ze gdzie indziej bedzie lepiej . Jakies te filmy obecnie tracaja niskobudzetowka i brakiem rozmachu. Wole filmy sprzed 20 lat

2,774

kaja77 napisał/a:

Halo jest tam kto?

No jasne, że jest.
Witaj Kaju. smile

2,775

Facet_z_wąsem napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Witam smile
To ja też z Wami posłucham. Dom pusty, więc volume up smile

no to jak sama jestem tu to tez se full volume up
po francusku i w końcu nie muszę podśpiewywać bezgłośnie tylko mogę się powydzierać bo sama jestem wink
oczywiście też po francusku
p.s. mam jeszcze 32 minuty do 22 wink
wracam o 22 fajnie jakby kto był:)

2,776 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-09-24 21:36:27)

Dziękuję, Chris. Tak, mam jeden kapelusz w swojej garderobie. Jestem, jestem, ale wolno stukam w klawiaturę, bo mam świeżo pomalowane paznokcie. wink

http://demotywatory.pl//uploads/201103/1299240089_by_magduhha_600.jpg

2,777

Facet_z_wąsem napisał/a:
kaja77 napisał/a:

Halo jest tam kto?

No jasne, że jest.
Witaj Kaju. smile

Och super że jesteś smile
ja jeszcze sobie pokicam bo subwoofer bo potem trzeba będzie wyłączyć bo mi straż miejską wezwą smile
ale zaraz wracam smile

2,778

wcale nie komedia, kazdy szuka milosci i mysli ze gdzie indziej bedzie lepiej (...) Wole filmy sprzed 20 lat

Czyli wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Powiem Wam, że ja czasem lubię sobie obejrzeć jakiś taki "stary film". Do kina chodzę dość często, ale różnie z repertuarem bywa.

Jaki ciekawy film ostatnio widzieliście?

2,779

Po mojej linii, to Furia i Nienawistna ósemka. Nimfomanka część I, bo żona kazała i przysypiałem. Zależy co kto lubi smile a śmiałem się w niewłaściwych momentach (Uma Thurman). Wczoraj był w tv stary hicior thrillera s-f - The Thing . Super film.

2,780

Snake napisał/a:

Nimfomanka część I, bo żona kazała

lol

Mnie się przypomniał właśnie film z Clintem Eastwoodem "Gran Torino". Bardzo mi się podobała postać grana przez Clinta. big_smile

http://static.rogerebert.com/uploads/movie/movie_poster/gran-torino-2008/large_lM1EaWdIdwfSxG50HinOLGmXLih.jpg

2,781

kaja77 napisał/a:

po francusku i w końcu nie muszę podśpiewywać bezgłośnie tylko mogę się powydzierać bo sama jestem wink

No to może tak?

Dla mnie ta wersja lepsza od oryginału wink

2,782

Może nam tu ktoś coś napisze jeszcze o filmach, a ja w międzyczasie wrzucę utwór, który mam włączony teraz na maxa*. Niedawne odkrycie:

*Uwielbiam to. big_smile

2,783

Facet_z_wąsem napisał/a:
kaja77 napisał/a:

No to może tak?

Dla mnie ta wersja lepsza od oryginału wink

Łał wink
ale się zgrzałam tym kicaniem i nie tylko wink
trochę sobie tylko gardło też zdarłam wink
no ale w końcu nikt mnie krytykował że  fałszuję smile
i to są te momenty w życiu samotnej kobiety kiedy jest git smile

Mag jakbyś ze mną pokicała to by pazurki szybciej wyschły wink
a nawiasem mówiąc pisałaś że nie byłaś jeszcze na zumbie, koniecznie musisz się wybrać, to takie mega kobiece i jeszcze sexy dance wink
czas najwyższy abym wyszła z tego marazmu i wróciła na zajęcia taneczne smile

pozostając w temacie francuskim mam dylemat francuski szampan (no prawie francuski wink) winko czy koniaczek na dzisiejszy wieczór?
co podać ?

2,784

w temacie filmu to ja uwielbiam klimat Woody Allena oraz Pedro Almodovara smile

2,785

I_see_beyond napisał/a:

Mnie się przypomniał właśnie film z Clintem Eastwoodem "Gran Torino". Bardzo mi się podobała postać grana przez Clinta. big_smile

Aaaa, Kowalski! To idąc tym tropem -> Znikający punkt smile A idąc tropem samochodowym, to Grindhouse: Death Proof. Bardzo lubię ten film. Same laski i Kurt powracającu do formy. Zaś co do Clinta, to zawsze oglądam każdą powtórkę Brudnego Harrego, Za garść dolarów więcej, Dobry, zły i brzydki, Za kilka dolarów więcej, Niesamowity jeździec, Bez przebaczenia.

2,786

kaja77 napisał/a:

Mag jakbyś ze mną pokicała to by pazurki szybciej wyschły wink
a nawiasem mówiąc pisałaś że nie byłaś jeszcze na zumbie, koniecznie musisz się wybrać, to takie mega kobiece i jeszcze sexy dance wink

To proszę coś zapodać do tańca. wink Znalazłam miejsce, gdzie jest zumba. Trudno mi ją wcisnąć w grafik, ale znam kilka Dziewczyn, które chodzą na te zajęcia i  bardzo je chwalą. Dla mnie zajęcia ruchowe to ma być FUN, więc jednak muszę się wybrać. Sexy dance, powiadasz? wink

Kieliszeczek winka przed snem poproszę, bo jutro wcześnie wstaję i muszę ... jakoś wyglądać. Więc wkrótce się odmelduję z wątku.

Kaja, dużo radości w Tobie dzisiaj. To dobrze, cieszę się razem z Tobą. smile

2,787

Hm ja cały czas czekam co nam otworzyć wink no przecież sama pić nie będę wink

2,788

No bo damą jestem nawet po 22 wink

2,789

Bardzo lubię polskie kino.

Ostatnio najbardziej spodobał mi się film "Moje córki krowy"  Mądry, ciepły film o trudnych sytuacjach życiowych i trudnych relacjach rodzinnych z dużą dawką gorzkiego humoru.

2,790 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-09-24 22:17:23)

Snake napisał/a:

Zaś co do Clinta, to zawsze oglądam każdą powtórkę Brudnego Harrego

Kiedy byłam mała, uwielbiałam ten film:

Kaja, w tym tygodniu chcę obejrzeć "Julietę" Almodovara.

PS Wcześniej napisałam, że napiję się z Tobą kieliszek dobrego wina przed snem. Polej, moja Droga! Na lepsze krążenie!

2,791

Trochę pojeździłam dzisiaj w domu jak to się mówi na szmacie to mi głupoty lekko wywietrzały z głowy wink
popostowanie tu też mi dużo daje smile

i jak pomyślę że ja tu z Wami a on z ta starszą panią hoop do łóżeczka to mi od razu lepiej wink
światełko pewnie gasi wink
przepraszam lekka złośliwość mi się włączyła

ale fakt ludzie muzyka i ruch to najlepsze lekarstwo smile

2,792

Obywatel roku, Stulatek ktory wyskoczyl przez okno i zniknal. Lubie szwedzkie filmy i kryminaly.

2,793

No walczę z korkociągiem wink ale naprawdę i realnie jak najbardziej smile

2,794 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-09-24 22:24:38)

Lubie szwedzkie filmy i kryminaly.

Mnie się podobała trylogia Millenium.

Camilla Läckberg też nieźle pisze.

2,795

Naprawdę otworzyłam smile
wstawiłabym zdjęcie na dowód ale muszę się podciągnąć technicznie smile
jutro będę się młodemu tłumaczyć z kim to ja piłam wink i tak nie uwierzy smile

Posty [ 2,731 do 2,795 z 15,029 ]

Strony Poprzednia 1 41 42 43 44 45 232 Następna