JuliaUK33 napisał/a:Salomonka napisał/a:Julka, my próbujemy bez ciebie żyć, ale nie dajesz
Pierdzielisz w każdym temacie aż do wyrzygu, nawet jak temat dotyczy ciebie i twojej wiary jak seks jeża do teorii czarnych dziur.
Naprawdę cię nie wzrusza, że ludzie mają cię po kokardę? Ciebie, Salmy i twojego czarnego amanta? Trzeba naprawdę mieć sieczkę w głowie żeby mimo wszystko katować ludzi swoimi wpisami.Trollu jeden, zajmij się swoimi dziećmi zamiast pisać tu te głupoty.
Ale to Ty tutaj zmienilas trop tematu. Tak by kazdy sobie pisal o swietach, a teraz bedziecie pisac o mnie nawet jak mnie tu NIE bedzie w tym temacie... ja sobie pisze o kakardkach, ze ich nie zaloze na Swieto Kokardki, a Ty ze mi zaraz partner bedzie kazal to zrobic
kto Ci kazal zaczynac o mnie temat?
A ty musiałaś/musiałeś się wpierdzielić nawet w kokardki? Mało nazakładałaś/nazakładałeś trollowych wątków
Masakra przeciez piszac o swietach nic nie pisalam o swoim zyciu ani partnerze ani nic. Jeszcze troche jak odpisze w temacie np o gotowaniu "ze nie lubie gotowac" to tez pewnie wyskoczysz "ze niedlugo bedzie mi maz kazac " sama zaczelas, ale ja bede madrzejsza od Ciebie I sama sobie opuszcze ten temat kazdy tutaj widzi kto pierwszy zmienil temat watku. Ja pisalam na temat