Jeśli śmiejesz się z dziecka, które jest inne, ono będzie śmiało się z tobą, gdyż jego niewinność jest większa od twojej ignorancji...
Dziś, 21 marca, obchodzimy World Down Syndrome Day, czyli Światowy Dzień Zespołu Downa.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Co dzień, to święto
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeśli śmiejesz się z dziecka, które jest inne, ono będzie śmiało się z tobą, gdyż jego niewinność jest większa od twojej ignorancji...
Dziś, 21 marca, obchodzimy World Down Syndrome Day, czyli Światowy Dzień Zespołu Downa.
Dziś obchodzimy Światowy Dzień Służby Zdrowia, który w obecnych okolicznościach wydaje się nabierać zupełnie wyjątkowego wydźwięku.
Wszystkim, którzy walczą na pierwszej linii w starciu z COVID-19 - wszystkiego, co najlepsze, ogromnych pokładów siły, nadziei i zdrowia. Dziękujemy za to, co robicie!
Dziś, 2 października, obchodzimy Światowy Dzień Uśmiechu, zatem przesyłam do Was:
Wszystkim miłośnikom i właścicielom czworonożnych (i nie tylko ) pupili, przypominam, że dziś obchodzimy Światowy Dzień Zwierząt.
Z tej okazji zachęcam, by naszych małych przyjaciół porozpieszczać jeszcze bardziej niż zwykle .
Wszystkim miłośnikom i właścicielom czworonożnych (i nie tylko
) pupili, przypominam, że dziś obchodzimy Światowy Dzień Zwierząt.
Z tej okazji zachęcam, by naszych małych przyjaciół porozpieszczać jeszcze bardziej niż zwykle.
Pamiętamy
Przez rok trochę urośliśmy
nie mogłem sobie darować
Wczoraj był Dzień Kota.
Przepraszam moje kocurki, że zapomniałam, nie świętowaliśmy.
Wczoraj był Dzień Kota.
A dziś mamy Dzień Kundelka . Byłoby sympatycznie, gdyby wszystkie mieszańce poczuły się kochane jeszcze bardziej niż zwykle.
Dzień Babci i Dziadka. Jedno, po drugim. 21 i 22 stycznia, odpowiednio.
Wszystkim żyjącym zstepnym obojga płci, dobrej pamięci u wnucząt i pra- (a najlepiej - pra pra) wnucząt, dobrego zdrowia i kondycji codziennej.
Tego życzę. I Wam i sobie.
Dziś dzień gracza Lotto.Wszystkim graczom życzę dużo szczęścia i radości wygrywania.
Jutro dzień Drugiej Połówki i warto sprawić przyjemność swojemu partnerowi czy partnerce
Rozbawił mnie dzień kopania rowów, a w Japonii podobno to dyscyplina konkursowa. Wolę już dzisiejszy dzień ciasta marchewkowego:)
Mi się marzy taki dzień, w którym przez 24H nie działa internet, telefonia komórkowa i wszelkie inne nowoczesne metody komunikacji. Ta cisza i spokój byłyby orgiastyczno-orgazmiczne dla mojego Ducha.
dlatego warto wyjecahca tam gdzie jest slaby zasieg albo nie ma go wogole koooocham ten stan kiedy nikt nic odemnie nie chce i zyje tylko dla siebie . szczesliwa i wolna jak ptak. Zawsze mozesz zrobic dzien bez tv radia telefonu i samochodu, wyjsc na spacer, odwiedzic ciekawe miejsce
Dziś Dzień Sołtysa, a jutro aż trzy, spośród których wybieram Dzień Przeciwko Cenzurze Internetu. A 14 marca obchodzimy Biały Dzień. Nie wiem, czy nas akurat dotyczy, To święto rodem z Japonii. 14 marca mężczyźni obdarowują kobiety prezentami. Jest to jakby rewanż za Walentynki, bowiem zgodnie ze zwyczajem panującym w Kraju Kwitnącej Wiśni 14 lutego to panie dają prezenty.
Pojutrze Dzień Zołzy czyli kobiety, która jest Zgrabna, Obrotna, Ładna, Zaradna, Ambitna.
A 12 maja obchodzimy Dzień Limeryków Mamy tu taki temat na forum
21 czerwca to Święto Muzyki. Warto uczcić ten dzień, słuchając ulubionego albumu, pójść na koncert albo pograć na instrumencie.
Pojutrze zaś Dzień Kultury Fizycznej.
Zapomniałam dodać, że 21 czerwca to także Dzień Deskorolki i Międzynarodowy Dzień Jogi. A poza tym, wiadomo, wakacje!!!
Dzień Psa. Co robimy, żeby polepszyć ich los?
Międzynarodowy Dzień Owoców. Ja mam chyba codziennie A może w tym dniu urządza się dzień owocowy?
Dziś Międzynarodowy Dzień UFO.
A dziś kilka świąt nietypowych, z których wybrałam Międzynarodowy Dzień bez Toreb Foliowych.
Święto hot doga dziś. Hmm... Czekam na święto czekolady za kilka dni.
Dzień Bikini. No, pod warunkiem, że jest się na plaży w upalny dzień
9 lipca - Dzień Chodzenia do Pracy Inną Drogą.
9 lipca - Dzień Chodzenia do Pracy Inną Drogą.
Akurat to swieto nie jest dla mnie
A dziś Światowy Dzień Ludności i Dzień Pięciu Miliardów. Jednak dla mnie liczy się 81. rocznica ludobójstwa dokonanego przez ukraińskich nacjonalistów na Polakach na Wołyniu i w Małopolsce Wschodniej, która pewnie minie bez echa.
A dziś Światowy Dzień Ludności i Dzień Pięciu Miliardów. Jednak dla mnie liczy się 81. rocznica ludobójstwa dokonanego przez ukraińskich nacjonalistów na Polakach na Wołyniu i w Małopolsce Wschodniej, która pewnie minie bez echa.
No wlasnie, a to wazna rocznica. Ukraina powinna Polsce odszkodowania zaplacic
Tamiraa napisał/a:A dziś Światowy Dzień Ludności i Dzień Pięciu Miliardów. Jednak dla mnie liczy się 81. rocznica ludobójstwa dokonanego przez ukraińskich nacjonalistów na Polakach na Wołyniu i w Małopolsce Wschodniej, która pewnie minie bez echa.
Chodzi raczej o pamięć i prawdę.
JuliaUK33 napisał/a:Tamiraa napisał/a:A dziś Światowy Dzień Ludności i Dzień Pięciu Miliardów. Jednak dla mnie liczy się 81. rocznica ludobójstwa dokonanego przez ukraińskich nacjonalistów na Polakach na Wołyniu i w Małopolsce Wschodniej, która pewnie minie bez echa.
Chodzi raczej o pamięć i prawdę.
To tez, ale odszkodowanie tez powinni zaplacic. Od Niemcow rzadal polski rzad odszkodowan, wypadalo by byc sprawiedliwym i zazadac tez od Ukrainy
12 lipca. Dzień Męczeństwa Wsi Polskiej. Sejm RP uchwalił Dzień Męczeństwa Wsi Polskiej na dzień 12 lipca. Jest to upamiętnienie tragicznych zdarzeń w świętokrzyskiej wsi Michniów. W 1943 roku Niemcy spacyfikowali jej mieszkańców, co stało się symbolem nazistowskich mordów na polskiej wsi.
Żeby nie było tylko samych rocznic: dziś Dzień Frytek, Dzień Kebaba, Międzynarodowy Dzień Rock and Rolla, Dzień bez Telefonu Komórkowego oraz zwierząt takich jak rekin, wąż, szympans oraz kawii domowej.
12 lipca. Dzień Męczeństwa Wsi Polskiej. Sejm RP uchwalił Dzień Męczeństwa Wsi Polskiej na dzień 12 lipca. Jest to upamiętnienie tragicznych zdarzeń w świętokrzyskiej wsi Michniów. W 1943 roku Niemcy spacyfikowali jej mieszkańców, co stało się symbolem nazistowskich mordów na polskiej wsi.
Żeby nie było tylko samych rocznic: dziś Dzień Frytek, Dzień Kebaba, Międzynarodowy Dzień Rock and Rolla, Dzień bez Telefonu Komórkowego oraz zwierząt takich jak rekin, wąż, szympans oraz kawii domowej.
O tej kawii domowej nie wiedziałem nic pod tym nazwaniem.
Moją Mała Encyklopediia złożoną z jednego tomu z pierwszego kwartału 1993 wskazała mi, że to świnka morska.
Czegoż to można dowiedzieć się o nazwach gatunkowych?
Mnie to pasuje. Lepiej wiedzieć, niż nie wiedzieć, prawda?
Tamiraa napisał/a:12 lipca. Dzień Męczeństwa Wsi Polskiej. Sejm RP uchwalił Dzień Męczeństwa Wsi Polskiej na dzień 12 lipca. Jest to upamiętnienie tragicznych zdarzeń w świętokrzyskiej wsi Michniów. W 1943 roku Niemcy spacyfikowali jej mieszkańców, co stało się symbolem nazistowskich mordów na polskiej wsi.
O tej kawii domowej nie wiedziałem nic pod tym nazwaniem.
Moja Mała Encyklopediia złożoną z jednego tomu z pierwszego kwartału 1993 wskazała mi, że to świnka morska.
Moja Mała Encyklopediia złożoną z jednego tomu z pierwszego kwartału 1993 wskazała mi, że to świnka morska.
Zdecydowanie. Niektóre zwierzęta są uprzywilejowane i mają swój dzień, choć o tym nie wiedzą. o tym, że kawie bywają przysmakiem kulinarnym, wiedziałam, ale, że używane były do celów rytualnych, to nie. Inkowie ponoć składali kawie w ofierze bogom. Udomowione kawie były także wykorzystywane w inkaskich wróżbach. Wróżbita cuyricucc odczytywał z wnętrzności zwierzęcia przyszłe zdarzenia (Wikipedia).
My znamy kawię jako świnkę morską lub morświnkę
Dziś święto Emoji
oraz Dzień Tabaki.
Dzień Włóczykija, chyba najbardziej lubię. Często go sobie urządzam, urządzamy
Dzień Włóczykija, chyba najbardziej lubię. Często go sobie urządzam, urządzamy
No I gdzie sie wtedy wloczysz?
Tamiraa napisał/a:Dzień Włóczykija, chyba najbardziej lubię. Często go sobie urządzam, urządzamy
Wszędzie, gdzie nogi poniosą, a pogoda sprzyja
JuliaUK33 napisał/a:Tamiraa napisał/a:Dzień Włóczykija, chyba najbardziej lubię. Często go sobie urządzam, urządzamy
Wszędzie, gdzie nogi poniosą, a pogoda sprzyja
Tak pogoda dzis piekna bylam na zewnatrz dzis
24 lipca:
Dzień Policjanta,
Międzynarodowy Dzień Wirtualnej Miłości,
Dzień Pszczółki Mai.
24 lipca:
Dzień Policjanta,
Dzień Pszczółki Mai.
O pszczolka Maja moja bajka z dziecinstwa.
Tamiraa napisał/a:24 lipca:
Dzień Policjanta,
Dzień Pszczółki Mai.O pszczolka Maja moja bajka z dziecinstwa.
Nie mogłam się powstrzymać Wieka mnie teraz zabije
28 lipca - Światowy Dzień Ludzi Starszych
JuliaUK33 napisał/a:Tamiraa napisał/a:24 lipca:
Dzień Policjanta,
Dzień Pszczółki Mai.O pszczolka Maja moja bajka z dziecinstwa.
Nie mogłam się powstrzymać
Wieka mnie teraz zabije
Dzień policjanta, dzień wirtualnej miłości i dzień Pszczółki Mai w jeden dzień Nie mogłam się powstrzymać, żeby się nie roześmiać, dzięki Tamira.
Filmu nie obejrzałam niestety, bo nie wyświetla się w moim kraju, a szkoda, bo pewnie też zabawny
Dzis swieto wszystkich ciotek -sobie wyobrazcie tak kazdej z osobna prezenty kupowac zbankrutowac idzie przez te swieta czego to oni nie wymysla
Filmu nie obejrzałam niestety, bo nie wyświetla się w moim kraju, a szkoda, bo pewnie też zabawny
Taniec Mai - zabawa dziecięca Takie szubi dubi du
Dziś Święto Brokatu, który sprawia, że można zabłysnąć bez większego wysiłku
To nie wszystko. Na dziś przypada także kolejne święto zwierząt czyli Międzynarodowy Dzień Psa. Spośród rozlicznych świąt na 28 sierpnia wybrałam Światowy Dzień Publicznego Czytania Komiksów i Dzień Lotnictwa.
Ojej, aż się chce psygarnąć....
Dzień Święta Brokatu przypomniał mi praktykę Ośmiu Kawałków Brokatu- ćwiczeń Qigong dla zdrowia i kondycji.
Tamiraa, świetny wątek, zawsze poprawia mu humor. Dzięki za to
Ojej, aż się chce psygarnąć....
Dzień Święta Brokatu przypomniał mi praktykę Ośmiu Kawałków Brokatu- ćwiczeń Qigong dla zdrowia i kondycji.
Tamiraa, świetny wątek, zawsze poprawia mu humor. Dzięki za to
Cieszę się, że się podoba. Ja tylko odkopałam wątek Eweliny
Świetne ćwiczenia, od jutra spróbuję. Dzięki.
W ramach brokatowego święta nabyłam buty błyszczące jak złoto, jak zwykle przez przypadek.
Ale na święto lotnictwa nie polecę samolotem, trudno.
Jutro swieto czerwonego wina-ja nie pije alkoholu
Ciasta francuskiego z wisniami-Boze czego to oni nie wymysla
Dzien kokardki no chyba se na leb przypne
Dzien kokardki no chyba se na leb przypne
I myślisz, że kogoś by to zdziwiło?
Ja myślę, że nie... Nie w twoim wykonaniu.
JuliaUK33 napisał/a:Dzien kokardki no chyba se na leb przypne
Ja myślę, że nie... Nie w twoim wykonaniu.
No ja kokardek nie nosze
Salomonka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Dzien kokardki no chyba se na leb przypne
Ja myślę, że nie... Nie w twoim wykonaniu.No ja kokardek nie nosze
Do czasu aż ci jakiś deb...il czarnoskóry z Afryki nie zapowie, że powinnaś
JuliaUK33 napisał/a:Salomonka napisał/a:I myślisz, że kogoś by to zdziwiło?
Ja myślę, że nie... Nie w twoim wykonaniu.No ja kokardek nie nosze
A Ty musisz sie wsciekac i wyzywac? Nikt mnie nic nie zapowie. Moj partner nigdy mi nie narzucal co mam ubierac
Sprostuję. Dzień Muszki przypada na 28 sierpnia, a dzień kokardy i krawata - dopiero we wrześniu i uznawany jest jako dzień grzeczności i życzliwości. Dzień Muszki obchodzą panowie.
Salomonka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:No ja kokardek nie nosze
A Ty musisz sie wsciekac i wyzywac? Nikt mnie nic nie zapowie. Moj partner nigdy mi nie narzucal co mam ubierac
Nie bądź śmieszna Dla faceta zmieniłaś religię, godzisz się być jego kochanką, znosisz fakt że facet żeni się na twoich oczach z inną kobietą która do tego też jest z nim w ciązy, a ty twierdzisz że on ci niczego nie narzuca?
Jeszcze raz powtórzę: Jesteś trollem, najprawdopodobniej facetem bo z charakterologii twoich wpisów tak wnioskuję, jesteś chory psychicznie, najprawdopodobniej masz przerwę w leczeniu i nie jest to leczenie Rutinoscorbinem. Nigdy nie miałeś córki, a jesli jakieś dziecko masz, to go długo nie widziałeś i nie masz pojęcia jak wygląda wychowanie dziecka.
I nie mów mi, że się mylę, bo wiem że mam rację.
JuliaUK33 napisał/a:Salomonka napisał/a:Do czasu aż ci jakiś deb...il czarnoskóry z Afryki nie zapowie, że powinnaś
Nie bądź śmieszna
Dla faceta zmieniłaś religię, godzisz się być jego kochanką, znosisz fakt że facet żeni się na twoich oczach z inną kobietą która do tego też jest z nim w ciązy, a ty twierdzisz że on ci niczego nie narzuca?
Jeszcze raz powtórzę: Jesteś trollem, najprawdopodobniej facetem bo z charakterologii twoich wpisów tak wnioskuję, jesteś chory psychicznie, najprawdopodobniej masz przerwę w leczeniu i nie jest to leczenie Rutinoscorbinem. Nigdy nie miałeś córki, a jesli jakieś dziecko masz, to go długo nie widziałeś i nie masz pojęcia jak wygląda wychowanie dziecka.
Dla nikogo nie zmienilam religii to byl moj wybor. Poza tym juz nie jestem Muzulmanka i moj partner o tym wie i to akceptuje. Kochanka nie jestem ,bo w poligamii zadna zona nie jest kochanka. Salma jeszcze nie jest w ciazy, ale pewnie niedlugo bedzie... no oczywiscie,ze, sie mylisz i nie masz racji
Salomonka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:A Ty musisz sie wsciekac i wyzywac? Nikt mnie nic nie zapowie. Moj partner nigdy mi nie narzucal co mam ubierac
Nie bądź śmieszna
Dla faceta zmieniłaś religię, godzisz się być jego kochanką, znosisz fakt że facet żeni się na twoich oczach z inną kobietą która do tego też jest z nim w ciązy, a ty twierdzisz że on ci niczego nie narzuca?
Dla nikogo nie zmienilam religii to byl moj wybor. Poza tym juz nie jestem Muzulmanka i moj partner o tym wie i to akceptuje. Kochanka nie jestem ,bo w poligamii zadna zona nie jest kochanka. Salma jeszcze nie jest w ciazy, ale pewnie niedlugo bedzie... no oczywiscie,ze, sie mylisz i nie masz racji
Zaraz, zaraz, przecież dopiero co pisałaś że jest w ciązy i razem urodzicie, w jednym czasie i razem będziecie cieszyć się macierzyństwem!! Gdzie to było, w którym wpisie i w którym temacie Julki, bo już mi się te tematy mylą. Niech mi ktoś pomoże!!!
JuliaUK33 napisał/a:Salomonka napisał/a:Nie bądź śmieszna
Zaraz, zaraz, przecież dopiero co pisałaś że jest w ciązy i razem urodzicie, w jednym czasie i razem będziecie cieszyć się macierzyństwem!!
Gdzie to było, w którym wpisie i w którym temacie Julki, bo już mi się te tematy mylą. Niech mi ktoś pomoże!!!
Nie. Napisalam, ze Salma tez chce miec dziecko,wiec nasze dzieci beda w zblizonym wieku, a nie,ze ona juz jest w ciazy. Ona jest Muzulmanka od urodzenia ,ma tu rodzine. Napewno by nie zaszla w ciaze przed slubem.
Julia, jeśli ten temat cię nie interesuje, to, co cię tu trzyma?
Zaraz, zaraz, przecież dopiero co pisałaś że jest w ciązy i razem urodzicie, w jednym czasie i razem będziecie cieszyć się macierzyństwem!!
Gdzie to było, w którym wpisie i w którym temacie Julki, bo już mi się te tematy mylą. Niech mi ktoś pomoże!!!
Nie pamiętam, gdzie to było, ale za to pamiętam, że w temacie o ślubie Julia przyznała, że to partner chciał przejść na islam ze względu na Salmę.
Julia, jeśli ten temat cię nie interesuje, to, co cię tu trzyma?
Wiesz zobacz sobie wpisy powyzej. Ja zaczelam tutaj wymieniac jakie sa swieta jutro, po czym Solomonka pozniej napisala cos o moim partnerze i znow zescie temat o mnie rozwinely:D . Nie ja tym razem zaczelam i zmienilam temat. Ja rozumiem, ze wy nie mozecie beze mnie zyc i wszedzie mnie widzicie, ale bez przesady
Tamiraa napisał/a:Julia, jeśli ten temat cię nie interesuje, to, co cię tu trzyma?
Wiesz zobacz sobie wpisy powyzej. Ja zaczelam tutaj wymieniac jakie sa swieta jutro, po czym Solomonka pozniej napisala cos o moim partnerze i znow zescie temat o mnie rozwinely:D . Nie ja tym razem zaczelam i zmienilam temat. Ja rozumiem, ze wy nie mozecie beze mnie zyc i wszedzie mnie widzicie, ale bez przesady
Przyszłaś tu i zaczęłaś wyśmiewać temat, przekręcając znaczenie święta. Zachowujesz się jak troll.
JuliaUK33 napisał/a:Tamiraa napisał/a:Julia, jeśli ten temat cię nie interesuje, to, co cię tu trzyma?
Przyszłaś tu i zaczęłaś wyśmiewać temat, przekręcając znaczenie święta. Zachowujesz się jak troll.
Cos Ci sie chyba pomylilo. Wymienilam jakie sa swieta jutro i tyle..sama jestes trollem
Ja rozumiem, ze wy nie mozecie beze mnie zyc i wszedzie mnie widzicie, ale bez przesady
Julka, my próbujemy bez ciebie żyć, ale nie dajesz Pierdzielisz w każdym temacie aż do wyrzygu, nawet jak temat dotyczy ciebie i twojej wiary jak seks jeża do teorii czarnych dziur.
Naprawdę cię nie wzrusza, że ludzie mają cię po kokardę? Ciebie, Salmy i twojego czarnego amanta? Trzeba naprawdę mieć sieczkę w głowie żeby mimo wszystko katować ludzi swoimi wpisami.
Trollu jeden, zajmij się swoimi dziećmi zamiast pisać tu te głupoty.
JuliaUK33 napisał/a:Ja rozumiem, ze wy nie mozecie beze mnie zyc i wszedzie mnie widzicie, ale bez przesady
Julka, my próbujemy bez ciebie żyć, ale nie dajesz
Pierdzielisz w każdym temacie aż do wyrzygu, nawet jak temat dotyczy ciebie i twojej wiary jak seks jeża do teorii czarnych dziur.
Naprawdę cię nie wzrusza, że ludzie mają cię po kokardę? Ciebie, Salmy i twojego czarnego amanta? Trzeba naprawdę mieć sieczkę w głowie żeby mimo wszystko katować ludzi swoimi wpisami.Trollu jeden, zajmij się swoimi dziećmi zamiast pisać tu te głupoty.
Ale to Ty tutaj zmienilas trop tematu. Tak by kazdy sobie pisal o swietach, a teraz bedziecie pisac o mnie nawet jak mnie tu NIE bedzie w tym temacie... ja sobie pisze o kakardkach, ze ich nie zaloze na Swieto Kokardki, a Ty ze mi zaraz partner bedzie kazal to zrobic kto Ci kazal zaczynac o mnie temat?
Salomonka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Ja rozumiem, ze wy nie mozecie beze mnie zyc i wszedzie mnie widzicie, ale bez przesady
Julka, my próbujemy bez ciebie żyć, ale nie dajesz
Pierdzielisz w każdym temacie aż do wyrzygu, nawet jak temat dotyczy ciebie i twojej wiary jak seks jeża do teorii czarnych dziur.
Naprawdę cię nie wzrusza, że ludzie mają cię po kokardę? Ciebie, Salmy i twojego czarnego amanta? Trzeba naprawdę mieć sieczkę w głowie żeby mimo wszystko katować ludzi swoimi wpisami.Trollu jeden, zajmij się swoimi dziećmi zamiast pisać tu te głupoty.
Ale to Ty tutaj zmienilas trop tematu. Tak by kazdy sobie pisal o swietach, a teraz bedziecie pisac o mnie nawet jak mnie tu NIE bedzie w tym temacie... ja sobie pisze o kakardkach, ze ich nie zaloze na Swieto Kokardki, a Ty ze mi zaraz partner bedzie kazal to zrobic
kto Ci kazal zaczynac o mnie temat?
A ty musiałaś/musiałeś się wpierdzielić nawet w kokardki? Mało nazakładałaś/nazakładałeś trollowych wątków
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Co dzień, to święto
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024