Czy jestem normalny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy jestem normalny?

Strony 1 2 3 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 332 ]

1 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-13 16:02:31)

Temat: Czy jestem normalny?

Cześć, mam na imię Michał, mam 25 lat.
Zdecydowałem się napisać tutaj, bo sam już nie wiem, co myśleć o sobie.

Nie miałem do tej pory szczęścia z dziewczynami. Ostatnia historia jednak mnie rozbiła. Jakiś czas temu zakochałem się w pewnej dziewczynie. Niestety ona mną nie była zainteresowana. Nie najlepiej to zniosłem. Popadłem w depresję, zacząłem wątpić, czy znajdę miłość.
Kiedyś byłem typem romantyka, ale tamta historia mnie rozbiła. Z czasem zacząłem mieć coraz bardziej wulgarne myśli.
Kiedyś, gdy interesowałem się dziewczyną, wyobrażam sobie romantyczne scenariusze. Teraz moje myśli krążą wyłącznie wokół sexu. Odczuwam coraz większą potrzebę, żeby znaleźć (wybaczcie słownictwo, ale lepiej tego nie opiszę) upadłą suczkę, która czuje, że zrobiła się nieposłuszna i potrzebuje znaleźć właściciela, który da jej nauczkę.
Zaczęła mnie taka wizja coraz bardziej podniecać. Zaczynam się martwić, bo nigdy taki nie byłem i wydaje mi się, że to raczej nie jest normalne.
Co wy o tym sądzicie, dziewczyny? Staje się zboczony?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jestem normalny?

A może warto zasięgnąć opinii dobrego specjalisty, bo szczerze brzmi to niepokojąco.

3

Głodnemu chleb na myśli.
Chęć zdominowania jest wspólna większości mężczyzn, chęć bycia zdominowaną większości kobiet. Nic straconego, ale nie przeholuj.

Poniżej, tak na wszelki wypadek lektura dotycząca gwałtu dokonanego w złości ze strony Niebieskiej Linii. Tak na wszelki i wypadek i tak dla większej samoświadomości:
„Gwałt dokonany w złości (anger rape) charakteryzuje się fizyczną brutalnością. Gwałciciel używa dużo więcej przemocy, niż jest to niezbędne do zniewolenia ofiary. Wyraża swoją wściekłość zarówno fizycznie, jak i werbalnie podczas ataku. Jego celem jest zranienie i poniżenie ofiary. Często okazuje swoją pogardę poprzez wyzwiska i wulgaryzmy. W tego typu gwałtach sprawca nie planuje wcześniej przestępstwa, ma ono miejsce w sytuacji nagłego wybuchu gniewu. Następuje transfer emocji z obiektu wywołującego złość na obiekt łatwo dostępny, bezbronny. Ofiara staje się obiektem zastępczym, umożliwiającym bezpieczne dla sprawcy rozładowanie napięcia.
Gwałt dokonany w złości stanowi formę odwetu mężczyzny za upokorzenia, jakich doznał, w szczególności od kobiet. Poprzez gwałt daje również upust tłumionej agresji do kobiet.”

4 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-13 16:58:15)

Trochę mnie uspokoiłaś.
Nigdy bym nie zrobił czegoś, czego kobieta by nie chciała. Tylko ona wyznacza granice.
Moje myśli ostatnio nieustannie krążą wokół seksu. Mam nieodparte pragnienie, żeby trafić na dziewczynę, którą odda mi się całkowicie. Chcę, żebyśmy byli dzikimi zwierzętami.
Dlatego zdecydowałem się napisać post na forum, żeby sondować opinie tutejszych użytkowniczek.
Czy większość kobiet podświadomie odczuwa pragnienie, żeby mężczyzna je całkowicie zdominował, czy może mój stan umysłu zmierza w złym kierunku...
Do tej pory byłem trochę inny. Bardziej delikatny i romantyczny.
Teraz jak widzę pociągającą mnie dziewczynę, to wyobrażam sobie jak podchodzę do niej, unoszę jej ręce i przyciskam je do ściany, zaczynam całować po karku, a następnie daję soczystego klapsa w tyłeczek. Zdzieram z niej ubranie i wchodzę w nią.
Może to normalne przez brak seksu, a może zaczynam się robić zboczony. Sam już nie wiem.

5 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-13 17:01:56)

mike25 napisał/a:

Czy większość kobiet podświadomie odczuwa pragnienie, żeby mężczyzna je całkowicie zdominował, czy może mój stan umysłu zmierza w złym kierunku...

Niekoniecznie podświadomie wink
Tak czy siak trochę uspokój oddech i wyluzuj. Jeżeli potrzebujesz kogoś jedynie do seksu,  to szukaj i nie oszukuj co do swoich intencji. Ostatecznie są też profesjonalistki.
Potrzebę zdominowania możesz zrealizować w związku, ale na razie nie stanowisz materiału na dojrzały związek, bo myślisz czym innym...

mike25 napisał/a:

Teraz jak widzę pociągającą mnie dziewczynę, to wyobrażam sobie jak podchodzę do niej, unoszę jej ręce i przyciskam je do ściany, zaczynam całować po karku, a następnie daję soczystego klapsa w tyłeczek. Zdzieram z niej ubranie i wchodzę w nią.
Może to normalne przez brak seksu, a może zaczynam się robić zboczony. Sam już nie wiem.

Nie myślałeś o karierze lyterata-harlekinowca lol Będzie polski Grey big_smile

6 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-13 17:15:17)

Może to jest właśnie rozwiązanie. Dać upust swoim fantazjom i przelać wszystko na papier.
Tylko że bardzo potrzebuję muzy. Jestem już tak wygłodniały. Zapach i smak cipeczki zadziałałby na mnie jak działka ulubionej używki dla narkomana na głodzie. Moje źrenice rozszerzyłyby się, a całe ciało w jednej chwili zalała fala przyjemności nie do opisania. Może wtedy mógłbym skupić się na pisaniu. Teraz nie jestem w stanie.

7

Nic w Tobie nie ma nienormalnego. Ostrzejszy seks czy też BDSM są dla ludzi. Jednak wszystko w granicach ustalonych przez obydwie strony.
Jeśli ciągnie Cię w stronę BDSM, wyszukaj w google forum polskiej sceny, zobaczysz że nie jesteś sam i poznasz podstawy bezpiecznego BDSM.

Powodzenia smile

8 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-13 17:40:47)

Zarejestrowałem się z ciekawości na jednym portalu, ale mimo że mieszkam w jednym z największych miast Polski, to znalazłem raptem kilka ogłoszeń.
Muszę znaleźć szybko sposób na spełnienie swojej żądzy, bo myśli stają się coraz bardziej natrętne, a eskalacja nieprzyzwoitości zaczyna mnie przerażać.
Np. mam taką fantazję, że leżę na łóżku z dziewczyną i oglądamy film. Jej chce się bardzo sikać, ale nie pozwalam jej wyjść do ubikacji. Rozumie moją decyzję i posłusznie leży, wtulona we mnie. Po jakimś czasie spoglądam jej głęboko w oczy. Dostrzegam w nich, że nie wytrzyma już długo. Tak bardzo mnie to podnieca, że zdzieram z niej spodnie, odchylam majteczki i wchodzę w nią moim rozpalonym członkiem. Robimy to w pozycji klasycznej, żebym mógł cały czas obserwować jej mimikę twarzy. Dochodzę po kilkunastu minutach, a ona w końcu biegnie do ubikacji, żeby sobie ulżyć.
Powiedzcie szczerze, dziewczyny, czy ze mną jest już naprawdę źle?

9

mike25 napisał/a:

Zarejestrowałem się z ciekawości na jednym portalu, ale mimo że mieszkam w jednym z największych miast Polski, to znalazłem raptem kilka ogłoszeń.
Muszę znaleźć szybko sposób na spełnienie swojej żądzy, bo myśli stają się coraz bardziej natrętne, a eskalacja nieprzyzwoitości zaczyna mnie przerażać.
Np. mam taką fantazję, że leżę na łóżku z dziewczyną i oglądamy film. Jej chce się bardzo sikać, ale nie pozwalam jej wyjść do ubikacji. Rozumie moją decyzję i posłusznie leży, wtulona we mnie. Po jakimś czasie spoglądam jej głęboko w oczy. Dostrzegam w nich, że nie wytrzyma już długo. Tak bardzo mnie to podnieca, że zdzieram z niej spodnie, odchylam majteczki i wchodzę w nią moim rozpalonym członkiem. Robimy to w pozycji klasycznej, żebym mógł cały czas obserwować jej mimikę twarzy. Dochodzę po kilkunastu minutach, a ona w końcu biegnie do ubikacji, żeby sobie ulżyć.
Powiedzcie szczerze, dziewczyny, czy ze mną jest już naprawdę źle?

Ty się szczerze pytasz czy z Tobą źle, czy anons zamieszczasz? wink lol

10

Jak mieszkasz w jednym z największych miast to są organizowane spotkania średnio co miesiąc.
Acz niecierpliwość nie jest dobrym doradcą, z resztą strona top musi być cierpliwa, inaczej subki Cię zjedzą i wypluja. (A nie ma na świecie gorszego stworzenia niż wściekła su)
Zapoznaj się chłopie nie z ogłoszeniami tylko z samym zagadnieniem. Pozwoli Ci to uniknąć wielu kłopotów.

11 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-13 17:54:35)

Klio napisał/a:

Pytam się szczerze, ale pamiętajcie, że mi możecie powiedzieć wszystko. Ja wszystko zrozumiem, bo już nic mnie nie zdziwi.

Allama, to dobra rada. Muszę się uzbroić w cierpliwość i stopniowo odkrywać swoją prawdziwą naturę.

12

mike25 napisał/a:
Klio napisał/a:

Pytam się szczerze, ale pamiętajcie, że mi możecie powiedzieć wszystko. Ja wszystko zrozumiem, bo już nic mnie nie zdziwi.

Allama, to dobra rada. Muszę się uzbroić w cierpliwość i stopniowo odkrywać swoją prawdziwą naturę.

A tak konkretnie, to co Ci mamy mówić i czym mamy Cię nie zadziwiać? wink
A czy taka Twoja prawdziwa natura to się dopiero przekonasz, bo co innego sobie można wyobrażać, a co innego może się wydarzyć.

13

mike25 napisał/a:

Pamiętaj tylko, że klimat to nie (o zgrozo ) 50 twarzy Greya, tylko przede wszystkim duża odpowiedzialność. Głównie po stronie top.

Powodzenia.

14

Post o sikaniu mnie rozwalił.

Thank you internet.

15

A wy, dziewczyny, co myślicie o takiej fantazji?

16

Przecież to jest troll, albo jakiś napaleniec.

Ale odpowiem!

Nasikałabym Ci na twarz, a potem ukradła portfel.

17

Cyngli napisał/a:

Ale odpowiem!

Cyngli big_smile

O tym samym pomyślałam...napaleniec.

18

majkaszpilka napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Ale odpowiem!

Cyngli big_smile

Ale czy on się z tym kryje? Gdzieżby tam. Zaprasza grzecznie do udziału big_smile
Chłopak spragniony i głodny przyszedł do  wodopoju na kobiecym forum lol
Także zainteresowane mogą zgłaszać się na priva.

19

majkaszpilka napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Ale odpowiem!

Cyngli big_smile

Te opisy - trochę jak z kiepskiego opowiadania erotycznego.

mike25 napisał/a:

Tylko że bardzo potrzebuję muzy. Jestem już tak wygłodniały. Zapach i smak cipeczki zadziałałby na mnie jak działka ulubionej używki dla narkomana na głodzie. Moje źrenice rozszerzyłyby się, a całe ciało w jednej chwili zalała fala przyjemności nie do opisania. Może wtedy mógłbym skupić się na pisaniu. Teraz nie jestem w stanie.

A już ''rozpalony członek'' mnie powalił na kolana... Aż mi się cipeczka zaśmiała.

20

No i już pożywka do" hand made'u" poszła big_smile tongue

21 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-13 23:14:59)

Cyngli napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Ale odpowiem!

Cyngli big_smile

mike25 napisał/a:

A już ''rozpalony członek'' mnie powalił na kolana... Aż mi się cipeczka zaśmiała.

No bo dostał propozycje wyżycia się na literaturze i się wczuł. Nie od razu 50 twarzy Geja napisano big_smile

Właśnie autor wątku chciałby porzucić DIY, więc szuka muzy. Nie ma tu kogo do muzykowania? lol

22

Dzisiaj już jestem za bardzo wyeksploatowany.
To wszystko mnie przytłacza, a wy macie ubaw.
Gratulacje.

23 Ostatnio edytowany przez bahadi18 (2016-03-13 23:21:20)

..

24

mike25 napisał/a:

Dzisiaj już jestem za bardzo wyeksploatowany.
To wszystko mnie przytłacza, a wy macie ubaw.
Gratulacje.

Wyeksploatowany w sensie DIY?
Nie obrażaj się, bo jesteś normalny i potrzeby tez masz normalne. Więc podejdź do tego normalnie i śmiej się z nami big_smile

25 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-13 23:24:11)

Dziękuję, Klio. Ty mnie od początku wspierasz. Te słowa mi bardzo pomagają, bo czasami, przytłoczony tymi wszystkimi fantazjami, nie potrafię się odnaleźć. Greya nie czytałem ani nie oglądałem.
Tak, sam się eksploatuję. Nie potrafię zapanować nad swoją żądzą.
Bahadi, wypad z mojego tematu.

26

Cyngli napisał/a:

mike25 napisał/a:

Cyngli, wisisz mi ścierę lol

27

Dobrej zabawy smile

28

mike25 napisał/a:

Dobrej zabawy smile

Dzięki!

29 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-03-13 23:31:01)

ale połeta z tego Mike'a On nie czuje, że rymuje. Musi znależć suczkę, by jej dać nauczkę... Fajne, fajne, romantyczne wink

30 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-13 23:34:43)

Nie liczyłem, że znajdę na tym forum. Chciałem tylko poradzić się, a wy sobie żarty ze mnie robicie smile
Tak, jestem napaleńcem. Tak, obawiam się, że jestem zboczony.
Tak, szukam równie zboczonej suczki, która nie może się okiełznać i potrzebuje pomocy.
Kopcie dalej leżącego.

31 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-13 23:35:32)

adiaphora napisał/a:

ale połeta z tego Mike'a On nie czuje, że rymuje. Musi znależć suczkę, by jej dać nauczkę... Fajne, fajne, romantyczne wink

Oj przestań adiaphora smile

Jakbyś była w równym stopniu przytłoczona fantazjami,wyeksploatowana...to inaczej byś...rymowała tongue

EDIT:Obawiam się,że na tym forum,żadnej suczki nie znajdziesz...no ale próbuj.

32

Toć piszę, że jej tutaj nie szukam.
Chciałem uzyskać pomoc.

33 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-13 23:43:17)

mike25 napisał/a:

Nie liczyłem, że znajdę na tym forum. Chciałem tylko poradzić się, a wy sobie żarty ze mnie robicie smile
Tak, jestem napaleńcem. Tak, obawiam się, że jestem zboczony.
Tak, szukam równie zboczonej suczki, która nie może się okiełznać i potrzebuje pomocy.
Kopcie dalej leżącego.

Nikt nie kopie, ale fajnie byłoby gdybyś przyłączył się do zabawy. Kto wie? Może będzie więcej materiału do przyszłej eksploatacji? lol

Szukajcie, a znajdziecie powiadają. Ale dodają też: nie przed kompem synu, nie przed kompem...

Edycja:

mike25 napisał/a:

Toć piszę, że jej tutaj nie szukam.
Chciałem uzyskać pomoc.

pomoc już była, czas zluzować majty. Ups... materiał poszedł big_smile

34

Fakt zabawnie jest tutaj i to bardzo, ale teraz trochę powagi, Autorze a nie boisz się, że nie będziesz umiał zapanować nad tymi swoimi żądzami przy jakieś kobiecie?

35 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-13 23:50:03)

Dziewczyny, jeśli macie podobny problem, zapraszam do dyskusji. Jeśli się krępujecie w tym temacie, to na priva.

Krejzolka82 napisał/a:

Fakt zabawnie jest tutaj i to bardzo, ale teraz trochę powagi, Autorze a nie boisz się, że nie będziesz umiał zapanować nad tymi swoimi żądzami przy jakieś kobiecie?

Dlatego chciałem poradzić się, czy moje potrzeby aż tak bardzo odbiegają od normy.
Jeśli tak, to ciężko będzie mi znaleźć wybrankę. Będę musiał szukać w środowisku bdsm, jak to poradziła mi jedna z użytkowniczek.

36

Mike, ale o co chodzi? Jakiej pomocy oczekujesz? Mamy Ci znaleźć suczkę? Suczki! do nogi!
No patrz, jakie rozbestwione, żadna nie chce przybiec.

37

adiaphora napisał/a:

Mike, ale o co chodzi? Jakiej pomocy oczekujesz? Mamy Ci znaleźć suczkę? Suczki! do nogi!
No patrz, jakie rozbestwione, żadna nie chce przybiec.

Bo brak im karności.Jeszcze nie były na szkoleniu u Pana big_smile

Autorze,myślę,że nasze Forum nie będzie Ci w stanie pomóc.
Na pewno istnieją płaszczyzny,gdzie jest cała masa ludzi z podobnymi "problemami" do Twoich,którzy chętnie udzielą Ci rad.

38

majkaszpilka napisał/a:

Bo brak im karności.Jeszcze nie były na szkoleniu u Pana big_smile

Autorze,myślę,że nasze Forum nie będzie Ci w stanie pomóc.
Na pewno istnieją płaszczyzny,gdzie jest cała masa ludzi z podobnymi "problemami" do Twoich,którzy chętnie udzielą Ci rad.

On nie potrzebuje rad, ani problemu nie ma. Lubi dominować, potrzebuje suczki, tylko zamiast bić do schroniska siedzi przed kompem big_smile

39

Bardzo mi się podoba Twój tok rozumowania, Klio.
Własnie takiej kobiety jak Ty muszę szukać.

40

mike25 napisał/a:

Bardzo mi się podoba Twój tok rozumowania, Klio.
Własnie takiej kobiety jak Ty muszę szukać.

Zaproszenie? Olaboga lol

41

To byłoby nieetyczne. Jesteś jak moja terapeutka. Przyznam jednak, że zakiełkowała się w mojej głowie kolejna fantazja wink

42

mike25 napisał/a:

To byłoby nieetyczne. Jesteś jak moja terapeutka. Przyznam jednak, że zakiełkowała się w mojej głowie kolejna fantazja wink

Dżizas! Pierwsze namacalne skutki porad udzielonych na forum lol

43

No widzisz...dwa w jednym tongue

Terapeutka i muza big_smile

44

Dzisiaj dałem sobie popalić, ale Klio jeszcze potrafiła ze mnie wykrzesać więcej.

45

mike25 napisał/a:

Dziewczyny, jeśli macie podobny problem, zapraszam do dyskusji. Jeśli się krępujecie w tym temacie, to na priva.

Krejzolka82 napisał/a:

Dlatego chciałem poradzić się, czy moje potrzeby aż tak bardzo odbiegają od normy.
Jeśli tak, to ciężko będzie mi znaleźć wybrankę. Będę musiał szukać w środowisku bdsm, jak to poradziła mi jedna z użytkowniczek.

Ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie.
Nie wiem czy Twoje potrzeby odbiegają od normy czy nie, bo nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, nie wiem co ludzi kręci w seksie.
Mnie po prostu zastanawia fakt czy jesteś takim erotomanem-gawędziarzem, czy też faktycznie byłbyś w stanie nie zapanować nad swoimi żądzami.

46

mike25 napisał/a:

Ja przepraszam, ale to jest żenujące.

Jeśli nie jesteś trollem, to polecałabym seksuologa i psychiatrę.

47

Cyngli napisał/a:
mike25 napisał/a:

Ja przepraszam, ale to jest żenujące.

Jeśli nie jesteś trollem, to polecałabym seksuologa i psychiatrę.

Jaja sobie robimy, on też może. Mike już zluzował majty, kolej na...

48

Mike chciałby suczkę
by jej dać nauczkę
liczy, że na priva
przyjdzie jakaś D(z)iva

i zachce jej się siku
a on fiku miku
swym mieczem jej zrobi
niczym mistrz Kenobi 

dalej nie mam weny, za mało fantazji big_smile

49

adiaphora napisał/a:

Mike chciałby suczkę
by jej dać nauczkę
liczy, że na priva
przyjdzie jakaś D(z)iva

i zachce jej się siku
a on fiku miku
swym mieczem jej zrobi
niczym mistrz Kenobi 

Adiaphora, brak słów, sam zachwyt big_smile

50 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-14 00:22:37)

Krejzolka82 napisał/a:

Mnie po prostu zastanawia fakt czy jesteś takim erotomanem-gawędziarzem, czy też faktycznie byłbyś w stanie nie zapanować nad swoimi żądzami.

Już napisałem w jednym z postów, że nie zrobiłbym niczego wbrew woli kobiety. Może jestem zboczony, ale nie jestem psychopatą smile

Adiaphora, dobre wink

Cyngli, nie jestem trollem. I doceniam twoją opinię.

Trochę mnie martwi, że jednak zdecydowana mniejszość czytelniczek uznaje mnie za normalną osobę. Pozostałe albo sobie robią żarty, albo mają mnie za nieobliczalnego perwersa.

51

Klio napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Mike chciałby suczkę
by jej dać nauczkę
liczy, że na priva
przyjdzie jakaś D(z)iva

i zachce jej się siku
a on fiku miku
swym mieczem jej zrobi
niczym mistrz Kenobi 

Adiaphora, brak słów, sam zachwyt big_smile

Nie...no przezayebista jesteś Adiaphora big_smile big_smile

52

mike25 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Już napisałem w jednym z postów, że nie zrobiłbym niczego wbrew woli kobiety. Może jestem zboczony, ale nie jestem psychopatą smile

Adiaphora, dobre wink

Cyngli, nie jestem trollem. I doceniam twoją opinię.

Mike, zniechęciłeś nas tym swoimi opisami.
Dlatego zaczęły się jaja i docinki, oraz sugestie, że jesteś trollem.

Jeśli piszesz prawdę, to napiszę Ci od serducha, bo tak się składa, że przepadam za ostrym seksem - wszystko z Tobą w porządku, chyba, że masz ochotę udusić laskę podczas seksu i zamierzasz to zrobić. Lubisz ostro, podnieca Cię dominacja - to jest ok.
Bardziej mnie martwi to, co piszesz o popędzie, że nie możesz go powstrzymać, że ciągle Ci się chce, etc. To może wskazywać na uzależnienie, jakąś obsesję.

Oglądasz często porno, nadużywasz masturbacji? Jeśli tak, to naprawdę powinieneś skorzystać z pomocy specjalisty.

53

mike25 napisał/a:

Trochę mnie martwi, że jednak zdecydowana mniejszość czytelniczek uznaje mnie za normalną osobę. Pozostałe albo sobie robią żarty, albo mają mnie za nieobliczalnego perwersa.

Bo co  kto lubi. Pogódź się z tym, że w realu nie każda też będzie lubiła przetrzymywać siku big_smile

54

dzięki, dziewczynki, to forum daje mi dużo natchnienia i inspiracji big_smile

55

Klio napisał/a:
mike25 napisał/a:

Bo co  kto lubi. Pogódź się z tym, że w realu nie każda też będzie lubiła przetrzymywać siku big_smile

To jest akurat bardzo przyjemne - orgazm na pełnym pęcherzu ma zwiększoną moc.

56

Klio napisał/a:
mike25 napisał/a:

Dobra, już przestańmy z tym sikaniem, bo to jest moja największa fantazja, a już naprawdę nie mam dzisiaj siły... smile

57

mike25 napisał/a:
Klio napisał/a:
mike25 napisał/a:

Dobra, już przestańmy z tym sikaniem, bo to jest moja największa fantazja, a już naprawdę nie mam dzisiaj siły... smile

Największa? To jesteś, chłopie, zdrowy.
Ja tu sobie wyobrażałam odzieranie ze skóry.

58 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-14 00:39:54)

Nie, nie jestem sadystą, choć jeśli natrafiłbym na taką, którą chce poczuć duży ból, to mógłbym się poświęcić, ale niespecjalnie mnie to kręci.
Bardziej by mnie kręciło, że ją to kręci, ale do pewnych rzeczy bym się raczej nie przekonał. Generalnie to aż taki hardcore nie jest dla mnie.
Podnieca mnie mentalność uległej kobiety, która chce być zabawką do spełnienia fantazji i rozkoszy, ale to nie znaczy, że nie ma granic.
Miewam dziwne fantazje, np. takie, żeby zobaczyć, jak dziewczyna sika i trzymać ją wtedy za rękę, a potem ją wytrzeć, ale to są raczej niegroźne fantazje smile

59

Cyngli napisał/a:
Klio napisał/a:
mike25 napisał/a:

To jest akurat bardzo przyjemne - orgazm na pełnym pęcherzu ma zwiększoną moc.

Tu się zgodzę, ale to też zależy jak pełny ten pęcherz i jak długo przetrzymujemy. Umiar jest wskazany w obu przypadkach.

60

Ale już to, że nie miałbym nic przeciwko, żeby w trakcie jej się trochę popuściło, stawia mnie trochę w świetle zboczuszka? smile

61

mike25 napisał/a:

Ale już to, że nie miałbym nic przeciwko, żeby w trakcie jej się trochę popuściło, stawia mnie trochę w świetle zboczuszka? smile

Moim zdaniem nie.

62

To dobra wiadomość smile

63

Cyngli napisał/a:
mike25 napisał/a:

Moim zdaniem nie.

Moim też nie, ale powstaje zasadnicze i odwieczne pytanie: kto to wszystko posprząta? big_smile

64 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-14 00:56:20)

W mojej fantazji posprzątałbym z nią, co by nas znowu podnieciło i doszłoby do kolejnego zbliżenia. Na pewno mnie by to podnieciło, a uległej kobiecie musi się chcieć wtedy, gdy mnie, czyli zawsze smile
Na pewno w takiej sytuacji kolejnym zapalnikiem podniecenia byłoby, gdyby przepraszała, że jej się upuściło, a ja bym zapewniał, że nic się nie stało.

65

o, akcja się rozwinęła big_smile no to dopisuję ciąg dalszy...

Mike chciałby suczkę
by jej dać nauczkę
liczy, że na priva
przyjdzie jakaś D(z)iva

i zachce jej się siku
a on fiku miku
swym mieczem jej zrobi
niczym mistrz Kenobi 

chciałby choć raz w roku
poczuć tę moc w kroku
aż mu będzie buchać para
niczym z samowara

aż dziewczę zakrzyczy: mamusiu!
nie wytrzymam, chcę już siusiu!
lecz kibelek za daleczko
to popuści deczko...

tak to Mike sobie marzy
że się kiedyś zdarzy...
ale nie próżnuje  chłop
przygotował już se mop!

nie mogę dalej, bo sama się posikam zaraz big_smile
ups, sorry Mike...

Posty [ 1 do 65 z 332 ]

Strony 1 2 3 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy jestem normalny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024