Czy sądzicie o jego zachowaniu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy sądzicie o jego zachowaniu?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 75 z 75 ]

66

Odp: Czy sądzicie o jego zachowaniu?

O grosza w sklepie nie robił bym afery bo jak wspomniałem czasami mówię pani aby mi nie wydawała, oo nawet wczoraj to były 3gr. Mam całą stertę tych miedziaków w domu smile
Ale na stacji to bym też takiego cwaniaczka pewnie pocisnął. Należę do takich którzy jak stoją gdzieś w kolejce - w sklepie do lekarza to czekają grzecznie i nie kombinują. A tu się trafił taki kolo któy zamiast stanąć grzecznie za panem i czekać co on zrobi to pewnie go objechał bo przecież jego samochód ma wlew nie po tej stronie. Kombinatorstwo w najgorszym wcieleniu i tylko aby kogoś zrobił w bambuko smile

Uważam że dobrze zrobił i też dobrze że przeprosił później autorkę za swoje zachowanie. Koleś nie jest z tych którzy jak na niego plują to mówi że deszcz pada smile

Zobacz podobne tematy :

67

On-WuWuA-83 napisał/a:

Ale na stacji to bym też takiego cwaniaczka pewnie pocisnął. Należę do takich którzy jak stoją gdzieś w kolejce - w sklepie do lekarza to czekają grzecznie i nie kombinują. A tu się trafił taki kolo któy zamiast stanąć grzecznie za panem i czekać co on zrobi to pewnie go objechał bo przecież jego samochód ma wlew nie po tej stronie. Kombinatorstwo w najgorszym wcieleniu i tylko aby kogoś zrobił w bambuko smile

Uważam że dobrze zrobił i też dobrze że przeprosił później autorkę za swoje zachowanie. Koleś nie jest z tych którzy jak na niego plują to mówi że deszcz pada smile

Odrzucają mnie ludzie, którzy uważają, że chamstwo jest dowodem na ich męstwo i zaradność.
Wszystko można załątwic na różne sposoby. Wyzwiska (powód jest bez znaczenia) w kierunku innego człowieka są dla mnie dowodem prymitywizmu poniżej jakiegokolwiek akceptowalnego poziomu. A jeśli facet nie umie załatwić sprawy inaczej niż wyzwiskami - dodatkowo jest to dla mnie dowodem jego pierdołowatości.

Odrzucają mnie też ludzie, którzy wszędzie doszukują się kombinatorstwa i złych zamiarów. Ten człowiek na stacji beznzynowej na wyzwiska zareagował grzecznym tłumaczeniem. I to jest właśnie męskie zachowanie. Usłyszał za to kolejną wiązankę. Dno.

To jest, oczywiście, moje zdanie. Na pewno są na tym świecie kobiety, które na widok faceta wyzywającego od pedałów nieznajomego pomyślą: "jakiż on męski i nie da sobie w kaszę dmuchać". Osobiście takiej nie znam. Nawet jednej. I nie wydaje mi sie, żeby autorka miała inną klasyfikację męskości.

68

Ja jadąc z nowo poznaną kobietą to machnąłbym ręką, bo po co psuć nastrój i samopoczucie dziewczynie jakimś typem co mi się do kolejki wcisnął. Gdybym jechał z jakimś kumplem czy sam to bym się odezwał i go delikatnie naprostował.

Może chciał zaszpanować przy dziewczynie, ale to też by nie świadczyło o nim zbyt dobrze. No chyba, że się obracał wśród takich, którym to imponuje wink

69

Byłam w tym sklepie po pracy, ale nie było tej dziewczyny. Co mi szkodzi zapytać skoro można zweryfikować to czy mówi prawdę. Jak skłamał to już teraz mówię, że jest to koniec znajomości i niczym mnie nie zatrzyma.

70 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-03-17 20:01:18)

Byłby ostatnim debilem gdyby skłamał, że ją przeprosił tylko po to aby wywrzeć wrażenie. Na milion % nie zrobił bym tak, przecież to jest oczywiste, że to łatwo sprawdzić bo ten sklep jest zlokalizowany o rzut beretem.

71

On-WuWuA-83 napisał/a:

Byłby ostatnim debilem gdyby skłamał

Zadziwiłby nas wszystkich. Przecież do tej pory pokazywał się tylko z tej yntelygentnej strony. No szok by był...

72

Sprawdzaj aż się dowiesz - debili nie sieją smile

73

Sprawdziłam i faktycznie był przeprosić.

W sobotę byliśmy na tych urodzinach jego kolegi i pomimo, że coś tam wypił to zachowywał się normalnie - żadnych dziwnych czy chamskich zachowań nie stwierdzono. Chciał tylko żebym u niego przenocowała, ale powiedziałam, że jeszcze nie ten moment wink

74

On-WuWuA-83 napisał/a:

"Akcja z groszem" - z@sr@nym obowiązkiem osoby pracującej w punkcie handlowym jest to aby była przygotowana do wydania ....

Pracowałam niestety na kasie w dużej sieci sklepów i wiem jak to wygląda. Dostajesz rano kasetkę nie wiesz jakie nominały w niej są masz z nią zapieprzać na kasę i pracować tam nieustannie kilka godzin. Nie masz wpływu na nominały. Raz na jakiś czas zdarzy się ktoś komu nie masz wydać tego grosza bo nie masz go już na kasie. Za każdym razem jak opuszczasz kasę to masz mega problemy.
Dziewięciu ludzi ci odpuści tego grosza ale jeden zrobił awanturę bo się czuje od Ciebie lepszy i ważniejszy i musi podnieść swoje ego drąc się na ciebie.
Jeśli już ktoś to robi celowo żeby wykorzystać ludzi na tego grosza to zarządy wielkich sieci a nie Bogu ducha winne kasjerki.
Człowiek szanujący innych ludzi Nigdy nie zrobi awantury z powodu jednego grosza. Ja też bardzo ciężko pracuję ale wiem ze grosz faktycznie nie ma wartości.

75

rednose napisał/a:

Sprawdziłam i faktycznie był przeprosić.

W sobotę byliśmy na tych urodzinach jego kolegi i pomimo, że coś tam wypił to zachowywał się normalnie - żadnych dziwnych czy chamskich zachowań nie stwierdzono. Chciał tylko żebym u niego przenocowała, ale powiedziałam, że jeszcze nie ten moment wink

Przy następnej "okazji" też pójdziesz go sprawdzić? Nie no, tak jak pisałem wcześniej. Byłby skończonym durniem jakby powiedział, że poszedł przeprosić a tego rzeczywiście nie zrobił a sprawdzić to jest bardzo łatwo bo blisko.

@pannapanna - ja też pracowałem w obsłudze klienta "z kasą" ale nie w markecie i mnie kiedyś kierowniczka opieprzyła za to że nie miałem wydać jakichś groszy bo akurat przyszła do mnie wtenczas a sprawa wygladała tak że klienci raczej tam byli stali i przy okazji by się oddało te żółte moniaki smile
Zdania nie zmienię - miał prawo do otrzymania tego grosza ale też mógł go spokojnie odpuścić. Hmmm może pani kasjerka miała nie fart bo akurat trafiła na sytuację że gościu był na randce z kobitą i chciał się przed nią po prostu popisać. Pokazać że on taki "fafarafa" jest big_smile

Posty [ 66 do 75 z 75 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy sądzicie o jego zachowaniu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024