Słowo kocham Cię - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Słowo kocham Cię

Hej.Pewnie pomyslicie, że jestem jakas dziwna, ale nigdy nie powiedziałam żadnemu mojemu chłopakowi, tak z sama siebie, że go kocham, po prostu nie potrafilam, obecnemu też nigdy, tylko w smsach, coś ze mną nie tak? Zamiast słów wolę to okazywać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Słowo kocham Cię

No, dziwne.

3

Wyznalem jednej kobiecie, uczucia potwierdziły.

4

moni31 napisał/a:

Hej.Pewnie pomyslicie, że jestem jakas dziwna, ale nigdy nie powiedziałam żadnemu mojemu chłopakowi, tak z sama siebie, że go kocham, po prostu nie potrafilam, obecnemu też nigdy, tylko w smsach, coś ze mną nie tak? Zamiast słów wolę to okazywać.

Okazywanie miłości to również mówienie o niej. Zapewne dajesz odczuć swojemu chłopakowi co czujesz, ale powiedzenie i potwierdzenie tego, co zapewne widzi jest ważne. Po co tworzyć pole dla wątpliwości?

Czy w Twojej rodzinie rozmawiano o uczuciach, czy słyszałaś wyznania miłości swoich rodziców?

5

Klio napisał/a:
moni31 napisał/a:

Okazywanie miłości to również mówienie o niej. Zapewne dajesz odczuć swojemu chłopakowi co czujesz, ale powiedzenie i potwierdzenie tego, co zapewne widzi jest ważne. Po co tworzyć pole dla wątpliwości?

Czy w Twojej rodzinie rozmawiano o uczuciach, czy słyszałaś wyznania miłości swoich rodziców?

Nie

6

Więc już wiesz czemu tak trudno Ci je powiedzieć. Wiesz, że jest to najnormalniejsza reakcja na świecie na brak wzorca. Nie przenoś go do swojego związku i przyszłej rodziny, bo jednak mówienie o uczuciach nie tylko świadczy o dojrzałości emocjonalnej, ale i jej uczy.
Poćwicz mówienie o tym co czujesz przed lustrem. Zobaczysz, że to wcale nie brzmi, ani nie wygląda nie na miejscu. Potem powtórz te słowa chłopakowi. Jestem pewna, że doceni i ten sposób okazywania miłości.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024