Wysyłanie zdjęć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 11 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 521 do 585 z 1,135 ]

521

Odp: Wysyłanie zdjęć
Mrs.Happiness napisał/a:
michal3108 napisał/a:

Jeśli sie wykręci od odpowiedzi to to też będzie odpowiedź. Jeśli tego nie wyjasnisz to będziesz cierpiec

Otóż to smile
Widzisz, nawet na forum masz dowód, że istnieją również bardziej szczerzy i inteligentni panowie big_smile

Co do jego odpowiedzi na Twoją wiadomość o płaczu, trochę buractwem mi zaleciało.
Znaczy, może on jest słaby w pocieszaniu, ale nie wiem, jakoś dziwnie mi to zabrzmiało...

totalnie nie takiej odpowiedzi sie spodziewalam. chyba nic nie odpisze

Zobacz podobne tematy :

522

Mrs.Happiness napisał/a:
michal3108 napisał/a:

Jeśli sie wykręci od odpowiedzi to to też będzie odpowiedź. Jeśli tego nie wyjasnisz to będziesz cierpiec

Otóż to smile
Widzisz, nawet na forum masz dowód, że istnieją również bardziej szczerzy i inteligentni panowie big_smile

Co do jego odpowiedzi na Twoją wiadomość o płaczu, trochę buractwem mi zaleciało.
Znaczy, może on jest słaby w pocieszaniu, ale nie wiem, jakoś dziwnie mi to zabrzmiało...

Heh dziekuje:)
Albo jest Egoista albo kretynem.. innego wyjścia nie ma

523 Ostatnio edytowany przez Metyl (2016-03-03 20:31:12)

Dla mnie to zabrzmiało jak wypowiedź człowieka bez ambicji (lub z bardzo niewielkimi...) i takiego, któremu niewiele wystarcza do 'szczęścia'. To też taka trochę odpowiedź z jego strony 'na odwal się'.

Generalnie nie polecam.

Ile wy właściwie macie lat?

524

21-22

525

wysylajaca napisał/a:

totalnie nie takiej odpowiedzi sie spodziewalam. chyba nic nie odpisze

Nie dziwię Ci się, chyba nikt nie spodziewa się takiej odpowiedzi, gdy jest naprawdę smutny. Masakra. Musisz czuć się przez to jeszcze bardziej przygnębiona. Widzisz, dlatego mówiłam, że od takich lepiej wiać, bo kto wie co im tam w głowie siedzi, a tylko przez to cierpisz niepotrzebnie.

michal3108 napisał/a:

Heh dziekuje:)

Nie ma sprawy, mądrych ludzi trzeba chwalić, żeby mieli więcej motywacji, by takimi pozostać big_smile

526

No to nieźle, ja na pierwszy rzut oka rzuciłbym go gdzieś w okolice 1-2 klasy szkoły średniej. Co najwyżej.

Chyba nie muszę mówić co bym zrobił na Twoim miejscu? wink

527

Metyl napisał/a:

No to nieźle, ja na pierwszy rzut oka rzuciłbym go gdzieś w okolice 1-2 klasy szkoły średniej. Co najwyżej.

co bys zrobil? bo ja mam ochote go wykastrowac, Majka chyba bede potrzebwoac twojej pomocy wink

528

wysylajaca napisał/a:
Metyl napisał/a:

co bys zrobil? bo ja mam ochote go wykastrowac, Majka chyba bede potrzebwoac twojej pomocy wink

Domyślam sie, że by odpuścił tongue

529

Po prostu olał?

Serio. Im więcej będziesz go 'nienawidzić' tym mimo wszystko gorzej dla Ciebie. Po co sobie nerwy szarpać. Warto dla kolesia który takimi tekstami sypie?

I don't think so.

530

Juz sie ogarniam, chociaz bedzie ciezko. Ja to wszystko wiem, ze szkoda czasu i nerwow, ale cos co mam po lewej stronie klatki piersiowej zle wplywa na moj mozg

531

Ja bym Go zlała ciepłym,parabolicznym.
Szczerze mówiąc,to nawet gdyby był "przyjacielem" to powinien bardziej się postarać.
Ale jak mówił Metyl,to dzieciak.
Odpuść. Trochę poboli,bo jesteś zaangażowana,ale naprawdę nie warto w to brnąć.

532

Wszystko siedzi w Twojej głowie. wink

533

Wiem, sama chcialabym zeby mozna bylo to "tak o" nagle wyrzucic z glowy, ale musze sie jeszcze troche pomeczyc.

534

Dasz rade ! smile

535

wysylajaca napisał/a:

sama chcialabym zeby mozna bylo to "tak o" nagle wyrzucic z glowy, ale musze sie jeszcze troche pomeczyc.

Nie da się.
Musisz się trochę pomęczyć.
Posłuchaj Widelczyka. smile

536

poslucham Widelczyka smile
juz sie ogarniam, a jak sie nie ogarne to mnie ochrzaniajcie na forum big_smile

537

wysylajaca napisał/a:

Od tego jesteśmy, żeby się mylić i błądzić czasami. smile
Spoko, u nas jak u mamy.

538

emde napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

Od tego jesteśmy, żeby się mylić i błądzić czasami. smile
Spoko, u nas jak u mamy.

tak nawiazujac do mamy - moja ma mnie juz chyba dosc big_smile bo juz z miesiac mi mowi zebym odpuscila a ja nic

539 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-03-03 21:41:56)

Nie masz jakiegoś innego faceta wśród znajomych który jest sam i by się nadawał?

540

On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie masz jakiegoś innego faceta wśród znajomych który jest sam i by się nadawał?

no wlasnie nie mam. nie znam nikogo "dla siebie" :DD

541

wysylajaca napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

no wlasnie nie mam. nie znam nikogo "dla siebie" :DD

To dzisiaj ja mam stać na czatach?
big_smile

542 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-03-03 21:45:37)

Jest po sesji smile a wiec trza ruszyć na łowy do klubów xD. Widać że masz siłę do podrywu ^^ tak więc trzeba pochodzić, przyczaić się, poobserwować i uderzyć do jakiegoś ciekawego celu big_smile

543

On-WuWuA-83 napisał/a:

Jest po sesji smile a wiec trza ruszyć na łowy do klubów xD. Widać że masz siłę do podrywu ^^ tak więc trzeba pochodzić, przyczaić się, poobserwować i uderzyć do jakiegoś ciekawego celu big_smile

nie mam sily podrywu xd nie umiem rozmawiac z obcymi ludzmi. zeby "podrywac" musze kogos poznac big_smile

544

wysylajaca napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

nie mam sily podrywu xd nie umiem rozmawiac z obcymi ludzmi. zeby "podrywac" musze kogos poznac big_smile

To trzeba się jakoś otworzyć,jutro piąteczek.

Świetna okazja na wyjście do ludzi,sami go Ciebie nie przylezą tongue

545

majkaszpilka napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

To trzeba się jakoś otworzyć,jutro piąteczek.

Świetna okazja na wyjście do ludzi,sami go Ciebie nie przylezą tongue

przez weekend pracuje wink a poza tym to jak mam wyjsc na miasto? sama?

546

A koleżanek żadnych nie masz,nawet jednej?

547 Ostatnio edytowany przez emde (2016-03-03 21:59:49)

majkaszpilka napisał/a:

sami go Ciebie nie przylezą tongue

Ale jaki adres jest?
Gadaj, Widelczyk.

548

Weź współłokatorkę big_smile

549 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-03 22:02:50)

majkaszpilka napisał/a:

A koleżanek żadnych nie masz,nawet jednej?

jakos nie za bardzo. mam pare, ale mieszkaja w innych miastach. a te, ktore mam tutaj niezbyt sie garna do wychodzenia na miasto. a te ktore sie garna maja chlopakow i wychodza z nimi. bylam pare razy na takich imprezach, same pary i ja - sama big_smile bardzo dziwne. nie za bardzo tez ktokolwiek do mnei podchodzil, widocznie jestem zbyt brzydka albo bali sie chlopaka kolezanki (2 metry wzrostu, szerokie bary big_smile). nie wiem

Michal, ona nie chce nanwet ze mna do sklepu wyjsc, a co dopiero na impreze

550

wysylajaca napisał/a:

widocznie jestem zbyt brzydka

Przestań, proszę.

551 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-03-03 22:06:23)

Żeby kogoś poznać to trzeba wychodzić. Musisz mieć kumpele albo ze dwie które lubią też gdzieś wyjść. I nie ma co liczyć że jakiś chłopak sam podbije, przedstawi się i zacznie nawijać wink.
Kilka lat temu byłem w takim bardzo  bardzo popularnym studenckim lokalu w moim mieście - akurat z parkietu sobie poszedłem bo zachciało się pić i wybrałem się do "wodopoju" wink Usiadłem sobie przy barze na stołku i czekam na piwko a tu zaraz jakaś panna która siedziała obok wyjeżdża do mnie z tekstem - "że mam fajną bluzę - widziałam ją na necie" big_smile No i gadka. Co prawda dziewczyna nie w moim typie ale dość fajnie się rozmawiało, okazało się też, że miała chłopaka smile.
Wystarczy że skorzystasz z tego patentu "na bluzę" big_smile do jakiegoś fajnego takiego  gdzieś gościa no i może się "przyjmiesz" ;D

Wystarczy że masz z kimś wyjść nie ważne że koleżanki mają chłopaków, w lokalu bierzesz sprawy w swoje ręce! smile

552

Oj przestań wymyślać.
Tak jakby do klubów chodziły same misski.
To idź na "dostawkę",co Ci zależy?
Masz zamiar zamknąć się w czterech ścianach,czy jak?

To "wogle" do zakonu jakiegoś wstąp ? big_smile

553 Ostatnio edytowany przez emde (2016-03-03 22:11:02)

majkaszpilka napisał/a:

Oj przestań wymyślać.
Tak jakby do klubów chodziły same misski.
To idź na "dostawkę",co Ci zależy?
Masz zamiar zamknąć się w czterech ścianach,czy jak?

To "wogle" do zakonu jakiegoś wstąp ? big_smile

Widelczyk, przecież ona jest misską, tylko o tym nie wie.
Jaką dostawkę?
A fajnego faceta można poznać wszędzie.
Nie żebym był tym jakoś bardzo zainteresowany przecież. smile smile smile

554 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-03 22:10:09)

zakony to nie dla mnie, nie umiem sie podporzadkowac i byc posluszna big_smile

nie chce zamykac sie w czterech scianach, ale naprawde mam malo kolezanek big_smile a te ktore mam nie sa zbyt imprezowe. na jakies imprezy zaczelam tak naprawde wychodzic odkad zaczela sie moja znajomosc z panem niedostepnym, bo wczesniej nie mialam "ekipy" do wychodzenia wink

jaka niby jestem misska? xd chyba miska przez jedno s
http://ffstatic.pl/koziol/koziol-miska- … _577_b.jpg

555

wysylajaca napisał/a:

Mamy Cię tu głaskać do rana?
Jaka misska? Facet, którego poznasz za chwilę Ci to powie.

556

emde napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

co?

557

Emde,co Ty masz z tym widelczykiem?

Mów do mnie normalnie.

Króliczko,o tym mówię.Nie to jest piękne co jest piękne,a co komu pasuje.Taka prawda.

558

wysylajaca napisał/a:
emde napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

co?

Oki.
Jesteś bardzo normalną, fajną i inteligentną kobietą.
Życie jest przed Tobą dopiero, rozumiesz?

559 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-03 22:32:58)

emde napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
emde napisał/a:

co?

Oki.
Jesteś bardzo normalną, fajną i inteligentną kobietą.
Życie jest przed Tobą dopiero, rozumiesz?

jak napisales po polsku to rozumiem wink neguje, ale rozumiem. i nie, nie musisz mnie "glaskac"

Majka, ale Widelczyk to slodkie okreslenie big_smile

560

wysylajaca napisał/a:

nie musisz mnie "glaskac"

Dobrze, już nie będę. smile

561

On-WuWuA-83 napisał/a:

Usiadłem sobie przy barze na stołku i czekam na piwko a tu zaraz jakaś panna która siedziała obok wyjeżdża do mnie z tekstem

Zrób jak radzi kolega, miejscówka przy barze w klubie to 200% pewność że z kimś zagadasz . A że jesteś kobietą to masz z górki wink faceci sami zagadują o byle pierdołę, stawiają chociaż nikt ich nie prosi... , zagadają na śmierć a i rotacja towarzystwa bardzo duża wink polecam ! Bierz koleżankę i do dzieła..

562 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-03-03 22:49:08)

Mishia napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Usiadłem sobie przy barze na stołku i czekam na piwko a tu zaraz jakaś panna która siedziała obok wyjeżdża do mnie z tekstem

Zrób jak radzi kolega, miejscówka przy barze w klubie to 200% pewność że z kimś zagadasz . A że jesteś kobietą to masz z górki wink faceci sami zagadują o byle pierdołę, stawiają chociaż nikt ich nie prosi... , zagadają na śmierć a i rotacja towarzystwa bardzo duża wink polecam ! Bierz koleżankę i do dzieła..

^^
Albo następna możliwość rozwinięcia gadki z facetem   który ci się podoba będąc na imprezce ale tylko pod warunkiem że palisz wink. Podchodzisz prosisz o ogień no i później już trzeba lecieć z gadką aby trochę go zachęcić żeby przejął inicjatywę smile. Ja miałem lipę bo trafiały mi się takie sytuacje że laska prosi ogień a ja nie palę no i ciężko mi  było zawsze zaatakować jak jej nie pomogłem ^^. Zawsze sobie obiecywałem, że na następny dzień wertuję allegro w poszukiwaniu fajnej benzynowej zapalniczki specjalnie pod ewentualnie taką akcję, no żeby mieć przy sobie w razie czego big_smile big_smile

563

On-WuWuA-83 napisał/a:
Mishia napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

^^
Albo następna możliwość rozwinięcia gadki z facetem   który ci się podoba będąc na imprezce ale tylko pod warunkiem że palisz wink. Podchodzisz prosisz o ogień no i później już trzeba lecieć z gadką aby trochę go zachęcić żeby przejął inicjatywę smile. Ja miałem lipę bo trafiały mi się takie sytuacje że laska prosi ogień a ja nie palę no i ciężko mi  było zawsze zaatakować jak jej nie pomogłem ^^. Zawsze sobie obiecywałem, że na następny dzień wertuję allegro w poszukiwaniu fajnej benzynowej zapalniczki specjalnie pod ewentualnie taką akcję, no żeby mieć przy sobie w razie czego big_smile big_smile

haha, (nie)stety nie pale wink

nie wiem czym to bylo spowodowane, ale ile razy bylam na imprezie w klubie czy barze nikt nigdy nie zagadywal big_smile

564

On-WuWuA-83 napisał/a:
Mishia napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

^^
Albo następna możliwość rozwinięcia gadki z facetem   który ci się podoba będąc na imprezce ale tylko pod warunkiem że palisz wink. Podchodzisz prosisz o ogień no i później już trzeba lecieć z gadką aby trochę go zachęcić smile. Ja miałem lipę bo trafiały mi się takie sytuacje że laska prosi ogień a ja nie palę no i ciężko mi  było zawsze zaatakować jak jej nie pomogłem ^^. Zawsze sobie obiecywałem, że na następny dzień wertuję allegro w poszukiwaniu fajnej benzynowej zapalniczki specjalnie pod ewentualnie taką akcję, no żeby mieć przy sobie w razie czego big_smile big_smile

Haha...no niezła kombinacja z tą benzynówką wink , powiem tak że zrobiłaby wrażenie , a później uwaga mogłaby się przenieść z zapalniczki na właściciela ...heheh , a to już gadka murowana...

565

Ja jak szłam na fajkę to mnie zawsze znajomi szukali bo tak ludziska w palarni zagadują ...heheh, a i sama też zagadywaczką i podrywaczką jestem wink hehe

566 Ostatnio edytowany przez emde (2016-03-03 23:11:32)

On-WuWuA-83 napisał/a:

wertuję allegro w poszukiwaniu fajnej benzynowej zapalniczki specjalnie pod ewentualnie taką akcję, no żeby mieć przy sobie w razie czego big_smile big_smile

Zippo.
I wszystko jasne.
big_smile

567

emde napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

wertuję allegro w poszukiwaniu fajnej benzynowej zapalniczki specjalnie pod ewentualnie taką akcję, no żeby mieć przy sobie w razie czego big_smile big_smile

Zippo.
I wszystko jasne.
big_smile

na zippo to i ja bym poleciala chociaz nie pale big_smile

568

wysylajaca napisał/a:

haha, (nie)stety nie pale wink

nie wiem czym to bylo spowodowane, ale ile razy bylam na imprezie w klubie czy barze nikt nigdy nie zagadywal big_smile

To w sumie dobrze że nie palisz smile
Wiesz no tutaj to jest chyba jeden z podstawowych błędów, że to facet ma pierwszy zagadać. To nie jest tak, że my to nie mamy tremy. Jak facet nawet podbije do laski i np. powie - oo ale masz  kozak fryzurę czy fajną kieckę to raczej aplauzu nie zdobędzie bo takich tekstów  ona słyszała pewniemilion pińcet i szans na podryw też za dużych taki kolo nie ma. Ale odwrotnie jak dziewczyna "propsuje" kolesia to wydaje mi sie że mu się przyjemnie zrobi i może go ośmielić do zaczęcia rozmowy jak cię widział a się wstydzi sam bezpośrednio podejść i zagadać.

https://www.youtube.com/watch?v=U8cplEm8dDs
3:25

569

Ja mam Zippo nie chwaląc sie big_smile

570

michal3108 napisał/a:

Ja mam Zippo nie chwaląc sie big_smile

Nie chwalisz się.
Po prostu jesteś facetem z klasą.

Czy ktoś widział Widelczyk ostatnio?

571 Ostatnio edytowany przez emde (2016-03-03 23:24:34)

sorry dubel
internety się kończą chyba

572

Przeciez sie dzisiaj Widelczyk wypowiadala na forum big_smile

573

wysylajaca napisał/a:

Przeciez sie dzisiaj Widelczyk wypowiadala na forum big_smile

Tak ale potem wzięła i znikła.
A wiesz przecież jak lubię ją drażnić.
smile

574

A pamiętacie ten skecz Pazury,z zapalniczkami Zippo? big_smile

https://www.youtube.com/watch?v=OTQIte_fQxs

575 Ostatnio edytowany przez emde (2016-03-03 23:41:34)

majkaszpilka napisał/a:

Emde,co Ty masz z tym widelczykiem?

Widelczyk o wiele lepiej do Ciebie pasuje niż Szpilka.
Mam na myśli Twoje nienaganne maniery, obycie i cudną aurę, którą wokół siebie roztaczasz.
Wolisz "Siekiera"?
smile

576

No z tymi manierami,to Ciebie chyba poniosło big_smile

Wolę Szpilka smile

577

majkaszpilka napisał/a:

A pamiętacie ten skecz Pazury,z zapalniczkami Zippo? big_smile

https://www.youtube.com/watch?v=OTQIte_fQxs

"Ej! Pokaż to cipo" tongue

578 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-03-03 23:45:37)

Nie Szpilka!
Ja mam dla ciebie ksywę - Żmijka wink
if you know what i mean big_smile big_smile

579 Ostatnio edytowany przez emde (2016-03-03 23:46:22)

majkaszpilka napisał/a:

No z tymi manierami,to Ciebie chyba poniosło big_smile

Wolę Szpilka smile

Moja droga, jak już ktoś będzie zainteresowany Twoim zdaniem to wystosujemy do Ciebie (za jej zgodą oczywiście) w tej sprawie Wysyłającą.

Jaka ma być temperatura wody w basenach? Bo wyjeżdżamy już za chwile, Szpilko.
big_smile

580

On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie Szpilka!
Ja mam dla ciebie ksywę - Żmijka wink
if you know what i mean big_smile big_smile

A czemu tak?Aż taka kąśliwa jestem? tongue
Zalazłam komuś za skórę,czy jak?
Oprócz dwóch osób oczywiście,których imienia wymieniać nie mogę,a za sprawą których byłam na parodniowej banicji? big_smile:D

Mówić mnie tu szypko !! tongue

581

Ja już kiedyś pisałem... smile
Nie wiem jak tam ten twój facet z tobą wytrzymuje xD

582

Dlaczego wyslecie akurat mnie z delegacja? nie mam nic przeciwko, ale jestem ciekawa dlaczego wybor padl akurat na mnie big_smile

583

wysylajaca napisał/a:

Dlaczego wyslecie akurat mnie z delegacja? nie mam nic przeciwko, ale jestem ciekawa dlaczego wybor padl akurat na mnie big_smile

Bo Tobie nic nie zrobię,a facetowi mogę skopać dupę.
To się boją...wisz tongue

Kiedy WuWu...nie pamiętam? big_smile

584 Ostatnio edytowany przez emde (2016-03-03 23:54:40)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie wiem jak tam ten twój facet z tobą wytrzymuje xD

Spoko, cierpliwy jestem.
Wiesz, ona ma kilka zalet.
O których inni mogą tylko zamarzyć.
wink

585

On-WuWuA-83 napisał/a: