Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,756 do 1,820 z 2,197 ]

1,756 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-05 10:04:05)

Odp: Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

pamietam pamietam hihi mam dzis tyle pracy ,ze masakra a lenia jeszcze wiekszego((((((((((((((((((latam właśnie po postach ,ale się ludzik udzielasz hihi

Zobacz podobne tematy :

1,757 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-05 10:07:04)

ja tez mam lenia...kurcze jeszcze sie nie obudziłam..piasek w oczach mam po prostu big_smile

ludzik doszedł mail

1,758

zrezygnowanaaa napisał/a:

pamietam pamietam hihi mam dzis tyle pracy ,ze masakra a lenia jeszcze wiekszego((((((((((((((((((latam właśnie po postach ,ale się ludzik udzielasz hihi

pisalm ze wczoraj u mnie byla taka pogoda ze nosa z chaty nie wyscubilam wiec sie wykazywalam na forum hehe ,a ja w niedziele nie zarabiam ,bo nie grzesze heheh.....

1,759

ludzik37 napisał/a:

pisalm ze wczoraj u mnie byla taka pogoda ze nosa z chaty nie wyscubilam wiec sie wykazywalam na forum hehe ,a ja w niedziele nie zarabiam ,bo nie grzesze heheh.....

gonia ,o to dobrze musze tamte pchnac w takim razie

1,760 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-05 10:10:12)

Trzeba  było zamiast czatów ludzik przegladać te sex gadżety co Ci podrzuciłam hihi Kurka jakiś wyjazd bym zaliczyła bo coś chandra jesienna mnie dopada buuuuuuuuuuu

1,761

o masz...znowu sie zaczyna...

chociaż powiem Wam że mi mój małżonek na odprężenie zafundowal przez ostatnie dwie noce dobra jazdę

1,762 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-05 10:16:58)

hihi no kochana to zazdroszczę ))))))))))))))))Ja w sobote zleciałam ze schodów i jestem poobijana wiec jakos weny na fikanie nie mam
Co do postów jak czytam to zastanawiam sie czy to prowokacja czy co...bo az ręce opadaja(((((((((((((((

1,763 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-05 10:18:29)

o matko a dlaczego zleciałaś ze schodow...może za dużo we krwi było tongue

ja powoli przestaję czytać...poziom intelektu co u poniektórych jest na poziomie jedenastolatków

1,764

Trzeba  było zamiast czatów ludzik przegladać te sex gadżety co Ci podrzuciłam hihi Kurka jakiś wyjazd bym zaliczyła bo coś chandra jesienna mnie dopada buuuuuuuuuuu

no no...ale one sa ucieszne ..naprawde ...ja normalnie ze smiechu nie moglam z niektorych cudow,jak wiesz ja na temat wibrujacego dopiero rozmyslam ,ale raczej kupie ,a co tam.,...

1,765

kup sobie ludzik...naprawdę fajnie z wibrującym big_smile

1,766 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-05 10:22:19)

kurka cos mam znowu z kompem ciagle mi powtarza posty...co do procentów we krwi nieeeeeeeeeeeeee niestety byłam kierowca ot niezdara ze mnie i i juz(((((((((((((((((((
Gonia wlasnie w piatek lałyśmy z ludzikiem bo znalazlam wibrator do zuzi i zosi hihi-jednoczesnie

1,767

o to dobry dla co poniektórych kobiet koło pięćdziesiątki tongue oczywiście nie obrażając wszystkich pięćdziesiątek big_smile

1,768 Ostatnio edytowany przez ludzik37 (2009-10-05 10:28:18)

gonia-73 napisał/a:

kup sobie ludzik...naprawdę fajnie z wibrującym big_smile

ja tam jestem chetna kochana ,ale moj wiarolomny zawsze mial co do tego pomyslu jakies ale...,a juz teraz to szczegolnie,bo to wiesz niby w jego ego jest wycelowane...........)))ciekawe w co wycelowane byly jego zdrady ........tak go ostatnio  zapytalam,taki niby ,,nowoczesny,,

hi hi zrezygnowana ,jeszcze teraz smaic mi sie chce,a swoja droga Gonia tez wlasnie pomyslalam o pani wiadomojakiej ,zeby moze jej sprezentowac tego samozapychacza jak taka chetna

1,769 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-05 10:27:32)

Tym bardziej ludzik kup postaw na szafce nocnej niech mu na ambicje wjeżdża hihi i kup na dodatek latynosa 38 cm huhu ale by mu dało do myslenia

1,770

no niech sie nie wygłupia i nie będzie zazdrosny o wibrującego hihiihi:D powiedz mu że o żywego powinien byc zazdrosny tongue

1,771 Ostatnio edytowany przez ludzik37 (2009-10-05 10:33:40)

moj maz ma teraz takie jazdy ze wam mowie ,a juz latynosa zrezygnowana to by chyba nie zdzierzyl hehe..........wogole po tych swoich wyskokach to mu odwala z zazdroscia......pewnie po tym co mu oznajmilam ze ja sie czuje rozgrzesona ze wszystkich ewentualnych zdrad ,wiec sie chlopina przejal ,no zobaczymy ,wkrotece sie zjawi ,ale wibrator i tak kupie ,niech sie cieszy ze zywego do sypialni nie wprowadze ,bo jeszcze troche a mnie spraowokuje hehe..........)))

zrezygnowana taki rozmiar znacznie przerasta moje mozliwosci ..heh pojemnosci ...i moj maz raczej o tym wie ,wiec nie uwierzy hihi

1,772 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-05 10:40:36)

ludzik nie znam adresu tej pani, uciekła w cholerę w nieznane...pewnie przed moim gniewem big_smile

ludzik...wysyłałaś coś...bo jakby co to nic nie mam

1,773

wywalilo mnie z kompa jak właże Was juz nie ma buuuuuuuuuuuuuuuuu

1,774

jestem zrezygnowana...podglądam was cały czas...co prawda niedługo ide do domku za jakieś 50 minutek big_smile

1,775

ja znowu latałam po postach i coraz bardziej mnie rezygnacja dopada....jak rózny jest punkt widzenia 20 latek a nasz

1,776

zrezygnowana widze ze sie swiecisz kobito...znow mnie objechala moderatorka z mego ulubionego watku ,pewnie jakas kobita sie poskarzyla,ale na co???????????...........))

1,777

ludzik Ty się uspokój...bo Cię jeszcze zbanują...ja oczywiście nie widziałam jakiś drastycznych wypowiedzi ale wiesz takie kobitki są na swoim punkcie uczulone...przecież to one mają problem a nie żony tongue

1,778

noooooooooooooo wlasnie goniu,a co ja stara zona moge ,moge im najwyzej na......,wiesz tak sie zastanawiam kiedy czlowiek dojrzewa

1,779

no i zbanowali nam biednego ludzika...kurcze ostrzegalam albo wykrakałam...jakby co to nie chciałam big_smile

1,780 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-06 15:48:05)

Bo padne zbanowali ją ...ale kiedy jak za co... o ja (yny yny yny-może być?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gonia Ty czarownico wykrakałaś..

1,781

właśnie ja też nie wiem za co ją zbanowali...te ostatnie jej posty wcale nie byly obraźliwe...nie chciałam byc czarownicą tongue

1,782 Ostatnio edytowany przez yvette (2009-10-07 15:13:35)

kurka zaraz Ciebie zbanuja za sprzeczki z aurora hihi co sie dziej na tym forum juz nie mozna przedstawic swojego zdania bo sie obrażalscy skarżą ...
Goniu dzis wieczorkiem najpóźniej jutro siadam na ... i Ci tematy materiałów przeslę)))

1,783 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-06 15:10:03)

wiesz co zrezygnowana...najpierw pisze że chwała Bogu matkom itp...a potem gdzie ja napisałam że źle ocenia takich ludzi...echh...nie będę już z nią dyskutować...szkoda emocji lub nerw jak to ona pisała, że mam problem z nerwami big_smile

1,784 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-06 15:13:16)

wiesz najgorsze,że ludzie nie doczytaja do końca, albo czytają bezmyślnie i później są zgagi (((((((((((
Właśnie napisałam ludzikowi na gg ,że ja zbanowali..kurka nawet dostepu nie ma ludzik żeby poczytać ..paranoja

1,785 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-06 15:12:25)

wiesz co najlepiej to się poddać....ja walczyłam i wygrałam (taką mam nadzieję)...owszem już miałam napisany wniosek o rozwód itp.był kierowany na leczenie przez sąd...ale jak sam nie zrozumie to nic z tego nie będzie...

a taka aurora sie mądrzy jakby była psychologiem od tych spraw tongue

co na to ludzik???

1,786

zablokowana całkowicie i wkurzona na maksa

1,787 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-06 15:15:41)

kurde i jak to odkręcić ???

niech nowe konto może założy ???

1,788 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-06 15:16:14)

hmmmmmmmmm mamy chytry plan)))))))))))))
Kurka obrazek mi znikł buuuuuuuuuuuuu

1,789 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-06 15:16:55)

to nie pisz broń Boże na forum big_smile

bo wchodziłaś na profil i nie włączyłaś awatara spowrotem

1,790

cześć dziewczynki wreszcie udało mi się do was dostać.Już nawet maila do goni napisałam.A co tu się porobiło,że ludzika zbanowali.Nie no nie wierze sad

1,791

goniu no daj spokój)))))))))))))))))))))alo Kasiula gdzie jesteś jak Cie  nie ma?

1,792

cześć Kasia...na maila Ci odpowiedziałam ...ja dzisiaj rankiem tez nie mogłam sie zalogować...

no widzisz co się dzieje...ust otworzyć nie można...jak ktoś się poskarży to blokują i już tongue

1,793 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-06 15:19:49)

sluchajcie ja i ludzik tez mialysmy klopoty z logowaniem...moze nas po kolei banuja hihi

1,794

własnie...może serwery do tyłka

1,795 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-06 15:22:27)

czytałyście http://www.netkobiety.pl/t7474.html  kolejna masakra , a później płaczą na własne życzenie

1,796

Ja tak przez kilka dni miałam,że wogóle nie mogłam się tu do was dostać.Niewiem co to się porobiło.Jeszcze nie przeczytałam maila.A co tam u was kobietki??? Ja to dziś przez tą pogodę,to jakiegoś nerwa mam sad

1,797

hihi ludzik sie bulwersuje ))))))))))))))))))) dobrze ,że nikt tego nie widzi bo dopiero wtedy mieli by powód do bana hihi

1,798 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-06 15:25:33)

ja już się prawie pokłóciłam z Aurorą, szkoda gadać..Kasiula...nic nowego stara bieda...

zrezygnowana...czytałam ten wątek big_smile

zaraz zasuwam do szpitala do babci...miała operację

nie dziwię się ludzikowi...tez bym się wkurzyła tongue

1,799 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-06 15:30:57)

właśnie kopiuje ludzikowi co piszemy hihi bo sie pyta...zaraz będę ...

1,800 Ostatnio edytowany przez Zbysiu (2009-10-06 15:38:51)

czytałyście http://www.netkobiety.pl/t7474.html  kolejna masakra , a później płaczą na własne życzenie

Sądzę , że to są jakieś prowokacje. Ostatnio bardzo dużo tego typu postów pojawia się na forum.
Jakoś nie chcę mi się wierzyć , że ludzie na prawdę pogrążyli się w takiej totalnej moralnej zgniliźnie, vide post o siostrze zdradzającej siostrę z jej chłopakiem.....
brrr

1,801 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-06 15:38:48)

no Zbysiu dawno Cie u nas nie było)))))))))))co do postów mi juz ręce opadają  jak czytam ....na niektóre aż szkoda się wypowiadać

1,802

Kurcze chciałam przeczytać ale znów mi się stronka nie rozwinęła.A czytałaś zrezygnowana ten temat dnia czy coś w tym stylu.Jak dziewczyna się wypowiada,że ją interesują zajęci faceci bo jej brakuje tej adrenalinki.Brak mi słów.To narazie Gonia.Ludzik nie denerwuj się.Dla mnie to szok,że na niektórych wątkach takie wulgaryzmy lecą i nikt nie reaguje.W takim wypadku wypadałoby też się poskarżyć.

1,803

No czytałam szok,ale największy dla mnie,że większość kobiet nawet po 30 uważa to za normalne czujesz?
ja juz dawno powiedziałam,że moderatorki nie są konsekwentne w wulgaryzmach i obrażaniu ,ja myślę,że tylko na donos banuja

1,804

no Zbysiu dawno Cie u nas nie było)))))))))))co do postów mi juz ręce opadają  jak czytam ....na niektóre aż szkoda się wypowiadać

Zrezygnowana, edytuj ten jeden post z poprzedniej strony, na pewno wiesz który smile.....lubię cię czytać i szkoda by było.....gdyby cię nie było
smile

1,805 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-06 15:45:20)

hihi permanentna inwigilacja hihi ,nie lubie zmieniać bo złagodnieje sens wypowiedzi((((((((((((((((((
Kasiula przeczytałaś?Czy nadal nie możesz otworzyć?

1,806

Kurcze chciałam przeczytać ale znów mi się stronka nie rozwinęła.A czytałaś zrezygnowana ten temat dnia czy coś w tym stylu.Jak dziewczyna się wypowiada,że ją interesują zajęci faceci bo jej brakuje tej adrenalinki.Brak mi słów.To narazie Gonia.Ludzik nie denerwuj się.Dla mnie to szok,że na niektórych wątkach takie wulgaryzmy lecą i nikt nie reaguje.W takim wypadku wypadałoby też się poskarżyć.

1,807

ewidentnie ten swiat schodzi na psy sad

1,808

MadzikG daj spokój widzę ,że czytamy te same posty można sie załamać brakiem wartości i kręgosłupa moralnego pewnych "istot"

1,809

witajcie kochaniutkie...ja na chwilę...nie dużo będę mogła popisać...mam zakrzepowe zapalenie żył w prawej ręce...grozi mi zator... tongue

1,810 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-07 15:31:07)

Toś nawywijała...za bardzo nadwyrężyłaś te prawa rączke kochana hihi ciekawe co robiałaś?

1,811

e tam robiłam...właśnie nie wiem dlaczego big_smile na razie mam antybiotyki i zastrzyki z heparyny w brzuch (nic przyjemnego)...jeżeli będzie gorzej to szpital...kurcze chyba za dużo wszystkiego na głowie...ręka cała sina...wyglądam jak ofiara przemocy domowej big_smile

1,812

to kolejne L4 masz?

1,813

mam do poniedziałku a w poniedziałek na kontrolę i nie wiem co dalej...

1,814

ludzik nadal odpowiedzi nie ma na maila(((((((((((((((((((((((((((ciekawe czy jej odpowiedzą...

1,815 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-07 15:47:50)

upomina się o przywrócenie praw ??? kurcze żeby jej jeszcze nie przetrzymali z tydzień tongue

a w ogóle zrezygnowana...nie podoba mi się Twój awatar big_smile proszę zamienić

1,816

najpierw napisała o wyjaśnienie a później zobaczymy.A właśnie fotke sobie zrobiłaś na awatarek?

1,817

W imieniu Redakcji garść wyjaśnień:
Bardzo cieszy nas aktywność Pań w tej grupie wsparcia. Natomiast nie sposób zauważyć, że od jakiegoś czasu większość postów nie dotyczy już zdrady czy życia codziennego ani nie stanowi wsparcia - można tutaj za to przeczytać komentarze do innych wątków oraz niestety personalnie do ich autorów. I nie uszło naszej uwagi, że z miejsca pozornie przyjaznego kobietom zdradzonym niektóre użytkowniczki zrobiły miejsce nieprzyjazne wszystkim tym, które mają odmienne poglądy.
Kilkakrotnie prosiłyśmy również o przestrzeganie zasad kultury języka - natomiast nadal każdego dnia moderujemy tą netkafejkę usuwając z niej kolokwializmy czy wulgaryzmy obniżające poziom Forum.

Zasady związane z banowaniem czy też upominaniem użytkowników dostępne są w regulaminie. Każdy użytkownik zbanowany ma możliwość powrotu na Forum. Natomiast leży to w jego gestii.

Jeśli ktoś uważa, że w jakimś temacie Moderator nie zareagował lub pominął jakiegoś użytkownika łamiącego zasady - ma możliwość "Zgłoszenia postu do usunięcia". Wtedy z całą pewnością ktoś się sprawą zajmie. Moderacją zajmuje się kilka kobiet w różnym wieku, w związku z tym mało możliwe jest, żeby istniała grupa wiekowa, której "wolno wszystko".

Każdy może skontaktować się bez trudu z wybranym Moderatorem, ponieważ wszystkie mamy podany adres mailowy do kontaktu. Gorąco do tego zachęcamy, ponieważ jest na pewno bardziej efektywne i konstruktywne niż wypisywanie pretensji w netkafejce, która, jak przypominamy z założenia jest Grupą Wsparcia.
Pozdrawiam
Yvette
Moderator

1,818 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-07 22:14:03)

Droga Pani Moderator...proszę mi powiedziec...którego dnia nie było mowy o wydarzeniach dnia codziennego...nawet dzisiejszego dnia o tym pisałyśmy...pozatym proszę powiedziec komu żeśmy tutaj nagadały i nieprzyjaźnie się do kogoś odnosimy (do tej osoby która do nas zajrzy)???...to że rozmawiamy o innych wątkach nie jest chyba rzeczą zakazaną na tym forum i żadną zbrodnią i proszę mi wybaczyc że tak piszę...ale osoby które mianują się "super kobietami" a w rzeczywistości są kochankami obrażają również nas...tego Pani pod uwagę nie bierze...

Pozatym ja niestety odnoszę wrażenie ze poniektóre osoby ma tym forum są traktowane ulgowo a potem są 100% netkobietami...i są to osoby które w swoich wypowiedziach używają kolokwializmów a czasami wygwiazdkowanych wulgaryzmów a szanowne Panie moderatorki piszą swoje posty pod ich wypowiedziami i nic się nie dzieje...tego Panie nie widzicie.

Co do wulgaryzmów czy kolokwializmów nie mam sobie nic do zarzucenia (kolokwializmami operują nawet wykładowcy na studiach i przyjęte jest to w życiu codziennym także nie rozumiem o co chodzi i czym jest Pani tak naprawdę strasznie zbulwersowana ???) prawdę powiedziawszy myślę że zdenerwawała się Pani naszymi komentarzami odnośnie zbanowanej Ludzik37 i Pań moderatorek...

Przestałam już praktycznie wchodzic na inne topiki i wypowiadac się na nich bo zaraz będę upomniana za kolokwializm (wulgaryzmów raczej nie używam) lub wrogośc...czuję się jak w klasach I-III klasy podstawowej...do tego dochodzą błędy gramatyczne i ortograficzne...zaraz będę dysgrafem nie daj Boże...

Chciałam tylko wypowiedziec swoje zdanie na tym forum aporopos upomnień Pań moderatorek...mam nadzieję że nie będę zbanowana, ponieważ  zasady związne z zablokowaniem osoby są dla mnie nie do końca jasne...widziałam posty ludzi którzy nikogo nie obrazili i zostali zbanowani...chyba że ich wypowiedzi Panie kasujecie...

Pozdrawiam

1,819

gonia-73 napisał/a:

to że rozmawiamy o innych wątkach nie jest chyba rzeczą zakazaną na tym forum i żadną zbrodnią i proszę mi wybaczyc że tak piszę...

Raz jeszcze powtarzam, że grupa wsparcia powinna rzeczywiście takie wsparcie dawać. Natomiast umieszczanie linków do innych wątków z komentarzami na temat "poglądów 20latek" albo tego, co "tamta napisała, słów brakuje" (chcąc znaleźć przykłady zachęcam do przejrzenia netkafejki) z takim wsparciem - zwłaszcza spoza kręgu 5-6 udzielających się tutaj Pań wsparciem dla nikogo nie będzie.

gonia-73 napisał/a:

ale osoby które mianują się "super kobietami" a w rzeczywistości są kochankami obrażają również nas...tego Pani pod uwagę nie bierze...

(...)
Poza tym ja niestety odnoszę wrażenie ze poniektóre osoby ma tym forum są traktowane ulgowo a potem są 100% netkobietami...i są to osoby, które piszą posty pod którymi szanowne Panie moderatorki piszą swoje posty...ale cóż...tego Panie nie widzicie.

Jeśli ktokolwiek poczuł się obrażony przez inną użytkowniczkę, jak najbardziej może to zgłosić. I na pewno się takim zgłoszeniem zajmiemy. Ile takich zgłoszeń dostałyśmy od Pań? Czy któreś pozostało bez odpowiedzi?
Zachęcam do kontaktu mailowego z Redakcją, przesłania linków do postów, które były obraźliwe dla którejkolwiek z Pań bądź nicków osób Paniom ubliżających razem z ich cytatami. To jedyny konstruktywny sposób załatwiania takich spraw. Ponieważ brak zgłoszenia skutkuje tym, że post może zostać przeoczony (jesteśmy tylko ludźmi i nie siedzimy tutaj całą dobę) i rzeczywiście nikt z Redakcji nie zareaguje.
I niestety, ale jeśli żadne zgłoszenia od Pań nie napływają - to trudno mieć o to pretensje do Redakcji.

gonia-73 napisał/a:

Co do wulgaryzmów czy kolokwializmów nie mam sobie nic do zarzucenia (kolokwializmami operują nawet wykładowcy na studiach i przyjęte jest to w życiu codziennym także nie rozumiem o co chodzi i czym jest Pani tak naprawdę strasznie zbulwersowana ???)

W życiu codziennym, także na uczelni można mieć do czynienia z każdym możliwym chamstwem czy objawami braku kultury osobistej - nie oznacza to jednak, że podobne zachowania mamy tolerować na Forum. Jest wiele miejsc w internecie, gdzie można przeczytać nawet najmniej przemyślane czy kulturalne opinie internautów, ale nie takie było zamierzenie tego Forum. I wiele kobiet docenia kulturę, jaką obecnie Forum się wyróżnia - dlatego tak bardzo zależy nam, aby ten poziom utrzymać.
I szczerze mówiąc, jesteśmy zdania, że podarowanie sobie zwrotu "dupa" nie umniejsza ekspresji jakiejkolwiek wypowiedzi, a sprawia, że osoby oczekujące od Forum kultury wyższej niż ta podwórkowa znajdą tu swoje miejsce.

gonia-73 napisał/a:

do tego dochodzą błędy gramatyczne i ortograficzne...zaraz będę dysgrafem nie daj Boże...

Wszystko sprowadza się do zapoznania z Regulaminem. Wchodząc na Forum zobowiązały się Panie do przestrzegania panujących tu zasad. I jestem przekonana, że jako ludzie dorośli potrafimy się do pewnych reguł dostosować. Jest ogromne grono użytkowniczek, które nie mają na koncie notek Admina ani edycji postów, choć napisały ich naprawdę pokaźną ilość. Tak więc - dla chcącego nic trudnego.

Mam nadzieję, że rozwiałam wątpliwości choćby po części. A jeśli mają Panie dodatkowe pytania, zapraszam do kontaktu mailowego lub do wątku "Opinie o Forum Net-kobiet" http://www.netkobiety.pl/t1779.html .
A teraz myślę, że najlepiej się stanie, jeśli Grupa Wsparcia odnowi swoją działalność - tym razem zgodnie z nazwą netkafejki.
Pozdrawiam
Yvette

1,820 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-07 23:01:05)

Pani Moderator...moim zdaniem Grupa Wsparcia działa...nawet jeżeli wspieramy się tylko w 5 lub 6 (nawet Pani nie wie jak bardzo mnie te osoby podniosły mnie na duchu) ...pozatym widzę że nie przeczytała Pani całego mojego postu i niektórych moich stwierdzeń nie zrozumiała...odniosła się Pani tylko do niektórych spraw poruszonych przezemnie...ale racja nie ma co o tym dyskutowac...

Posty [ 1,756 do 1,820 z 2,197 ]

Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024