Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę.

Strony Poprzednia 1 26 27 28 29 30 134 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,756 do 1,820 z 8,665 ]

1,756 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-05-13 22:51:27)

Odp: Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę.

A we mnie już nie? Zdrajca. Rzucasz mnie? Ty draniu.

Zobacz podobne tematy :

1,757

Zyczliwy napisał/a:

iceman PMS - zespół napięcia przedmiesiączkowego? Ożesz cholera, niektóre kobiety, to bym wywiózł w te dni na Alaskę ... big_smile

Teraz powinienem zacząć idealizować swoje związki. Nigdy mi nie przeszkadzały "te dni" u partnerek, no dobra, trochę były nerwowe, ale każdy nerw można w żart obrócić.
Czyli co? Plus dla moich exiów.

Syndrom matki czy co to tam dzisiaj rozkminialiście. No u mnie to dla dziewczyn idealne warunki były, moja mama je na rękach nosiła, zawsze pamiętała o urodzinach a jak się posypało to JA dostawałem opieprz "a to taka fajna dziewczyna była i wnuki by były ładne"

To znaczy że to JA jestem problematyczny !

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130116215737/bezsensopedia/pl/images/3/36/Kevin_sam_w_domu.jpg

1,758

Zyczliwy napisał/a:

W ogóle co Wy mi tutaj wkręcacie, jak ja zakochany w szarykotek , redapples i w Elle88 (pod warunkiem, że nie krzyczy) big_smile

Pierwsza w kolejności. <3

1,759 Ostatnio edytowany przez redapples (2014-05-13 23:20:24)

Ja się dobiłam teraz kawałkiem "Myslovitz - W Deszczu Malenkich Zoltych Kwiatow" kur.. tez jego mama mnie na rekach nosiła w sumie bardziej niż jego, pier... nie robię. Tak najbardziej mi smutno z tego też powodu, bo tak to jest jak się pozna rodzinę, polubi a tu taki kanał z jego strony.
Dobrej nocy, nie smucę na wątku.

1,760

Niedługo nakręcimy tu jakiś film, albo serial. Może "Smutne Sprawy" ?

1,761

redapples napisał/a:

Ja się dobiłam teraz kawałkiem "Myslovitz - W Deszczu Malenkich Zoltych Kwiatow" kur.. tez jego mama mnie na rekach nosiła w sumie bardziej niż jego, pier... nie robię. Tak najbardziej mi smutno z tego też powodu, bo tak to jest jak się pozna rodzinę, polubi a tu taki kanał z jego strony.
Dobrej nocy, nie smucę na wątku.

Nie ryj beretu big_smile smuteczek musi czasem przyjść, jutro już go nie będzie. Rodzina fajna, ale chopak bez jajek. Teściowa przecież go nie urodzi na nowo hęlął.

link, klikasz;
https://www.youtube.com/watch?v=IVBn9O0HsiE

Też lecę w taką razą. Dobrej nocy smile

1,762

redapples przestań ! smile   A ja dzisiaj miałem okazje poznać znowu kolejną dziewczynę, i tak mi się to trafiło że przyszła pierwszy raz na trening! big_smile  o tyle miałem fajnie że trener mi kazał się nią "zaopiekować" bo jest nowa big_smile   Dzień ogólnie pozytywny, a jutro jadę do rodzinnego miasta ex na wycieczkę z klasą, na początku się nie wpisałem(jak jeszcze z nią byłem), i na ostatni moment mi się udało jeszcze wpisać, dzięki postanowieniu zamknięciu starych drzwi jakoś lepiej sie żyje i szczęśliwszy jestem big_smile

1,763

Zyczliwy napisał/a:

robingirl jeżeli nie chcesz pokazywać swojej fizjonomii, zawsze możesz wyciąć siebie i wstawić "typowego exa" wg icemana big_smile

Ciesze się, że "pomogłem". Powiem Wam, że piękna sprawa mieć rzut beretem na molo big_smile
Jak dobrze zachleje w sobote i właczy się misja, to może wstawie fote ze wschodu Słońca nad Bałtykiem.. tongue ahh.. jak dobrze byc samemu i spełniać swoje zachcianki ;-)

True, ale w sumie szkoda zachodu, skoro można mieć zdjęcia od Ciebie bez konieczności pracy w paincie big_smile
A może jak tak zaczniesz fotografować to jeszcze nową pasję w sobie odkryjesz smile

Iceman - broda do góry big_smile Wszystko mija. PMS też. tongue

1,764

Siemanko,
Strollowalam watek, smuteczek się pojawił. Zrobiłam bilans w głowie i stwierdzam co następuje, że "Naród wspaniały tylko ludzie to ku.." i bardzo dobrze wpasowuje się w ten cytat exik. Takich ludzi jak on trzeba trzymać krótko, bo jak dostają za dużo wolności nie wiedzą co z nią zrobić. Facet musi mieć jajka a nie być jak już to ktoś to napisał muffina, którą trzeba kontrolować by się nie rozpadła. Wonder Woman tylko w komiksach. Już tylko o mnie.

Plan na dzisiaj, praca Salsa, jest tam taki instruktor który wie co to znaczy prowadzić, seeeee smile. Kotka przygarnę jak będę na swoim a to już tuż tuż.
Miłego dzionka.

1,765

redapples napisał/a:

Siemanko,
Strollowalam watek, smuteczek się pojawił. Zrobiłam bilans w głowie i stwierdzam co następuje, że "Naród wspaniały tylko ludzie to ku.." i bardzo dobrze wpasowuje się w ten cytat exik. Takich ludzi jak on trzeba trzymać krótko, bo jak dostają za dużo wolności nie wiedzą co z nią zrobić. Facet musi mieć jajka a nie być jak już to ktoś to napisał muffina, którą trzeba kontrolować by się nie rozpadła. Wonder Woman tylko w komiksach. Już tylko o mnie.

Plan na dzisiaj, praca Salsa, jest tam taki instruktor który wie co to znaczy prowadzić, seeeee smile. Kotka przygarnę jak będę na swoim a to już tuż tuż.
Miłego dzionka.

Redapples, tak samo mówił mój by mężczyzna:P Trudno się nie zgodzić, zawsze znajdzie się jakiś element społeczny który zatruje komuś życie.
Paradoksalnie ja swojemu byłem partnerowi nie mam nic tragicznego do zarzucenia  i jak czytam posty co nie których osób to mogę stwierdzić, ze ja to miałam szczęście smile

Koty! nic do nich nie mam... ale to pieski podbijają moje serce.. niestety na żadnego nie mogę sobie pozwolić, nie mieszkam sama a na swoim to nie wiem kiedy będę.
Ja dzisiaj  idę na premierową wystawę, o ile zarówno ja jak i moja współlokatorka zdążymy  urwać się na czas z pracy.
Miłego dnia i pozdrowienia z deszczowego Krk..

Życzliwy smile ahh się pochwalę byłam na tym słynnym molo na spontanicznym wypadzie tongue Nie polecam 14h w pociągu, ale polecam wschód, zachód słońca nad morzem!

1,766

Dobra zasługuje na niezłe lanie... ktoś chętny??:P
wczoraj ex pisał z błaganiem o powrót z miłymi słowami z wszystkim co tylko mogłoby ruszyć mnie i moje serce.... o dziwo wczoraj czułam jeszcze wspomniane ostatnio obrzydzenie tak że wszystko mi było lotto....ale dzisiaj to jakaś masakra nie wiem czy ten deszcz czy co.... no i napisałam do niego sama..... jako odpowiedź na wczorajsze sms.... no i wszystkie postępy poszły się paść.... on dzisiaj nic nie odpisuje...(pewnie to dobrze dla mnie) ale zauważyłam że on zawsze tak robi jak ja nie chcę to pisze itd gdy tylko obudzi we mnie wspomnienia to on przestaje sie odzywać i mnie olewa- psychopata jak nic robi to tylko po to żebym cierpiała.... schowałam telefon i póki co biję się z myślami...:/  Wiem że dam sobie radę ale troszkę wsparcia mi nie zaszkodzi dzisiaj.....
No i znowu moim mottem przewodnim stało się: na nieszczęściu innych szczęscia nie wybudujesz....:P
Nasmęcilam....sorki:/

1,767

asanas29 napisał/a:

Dobra zasługuje na niezłe lanie... ktoś chętny??:P

http://www.modelwork.pl/images/smilies/icon_wpier.gif
http://www.modelwork.pl/images/smilies/icon_rozga.gifhttp://www.modelwork.pl/images/smilies/icon_rozga.gif

1,768

HAHAHA:) dobrze że przez neta nie boli:P:P:P

1,769

Właśnie nie dobrze big_smile

A tak poważnie, przed kolejnym użyciem telefonu zapoznaj się z treścią tego tematu, bądź skonsultuj się z jego użytkownikami, gdyż każdy telefon niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu dobremu samopoczuciu tongue

1,770

Tenko napisał/a:
redapples napisał/a:

Siemanko,

Miłego dzionka.

Redapples, tak samo mówił mój by mężczyzna:P Trudno się nie zgodzić, zawsze znajdzie się jakiś element społeczny który zatruje komuś życie.

Twoj byly mezczyzna to Jozef Pilsudski? yikes

asanas29 - dokladam swoje becki dla Ciebie i kopa z polobrotu, a zeby nie bylo ze jestem taka bez serca to daje buziaczka :*

1,771

iceman napisał/a:

A tak poważnie, przed kolejnym użyciem telefonu zapoznaj się z treścią tego tematu, bądź skonsultuj się z jego użytkownikami, gdyż każdy telefon niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu dobremu samopoczuciu tongue

haha:) mistrzu normalnie!:P you make my day tongue

szarykotek: dzięki za buziaczka :* choć kop z półobrotu też mi się należy:D

1,772

szarykotek napisał/a:
Tenko napisał/a:
redapples napisał/a:

Siemanko,

Miłego dzionka.

Twoj byly mezczyzna to Jozef Pilsudski? yikes

asanas29 - dokladam swoje becki dla Ciebie i kopa z polobrotu, a zeby nie bylo ze jestem taka bez serca to daje buziaczka :*

...:D raczej do drugiej części tego cytatu. Gdzie dwóch się bije, tam zaraz trzech bohaterów i dziesięciu zasłużonych to taki typ bohatera.
Trzeba będzie napisać skrypt, który przy słowach kluczowych (lanie, kopniak, źle...), sam wstawi posty z kopniakami, coby Nasz Ice nie musiał zbytnio ścierać  znaków z klawiatury.

1,773

Witajcie kochani, jak Wam mija popołudnie?

Nie wiem jak u Was, ale u mnie pogoda całkiem całkiem więc ruszam swoje cztery litery i za chwilę śmigam na dżoging:)

Z dedykacją dla wszystkich biegających i nie tylko:))

https://www.youtube.com/watch?v=uApWoQNnOAI

1,774

u mnie deszczyk pada pada sobie równo raz spadnie na kwiatek a raz na g****:D
a tak na poważnie to pada i w cholerkę z taką pogodą tylko doła człowiek łapie:P
a tak poza tym schowałam tel głęboko do szafki i odkryłam że moje lenistwo jest silniejsze niż tęsknotka:D:D po prostu nie chce mi się iść go szukać...:D:D

1,775

Mein gott tylko bez miSZCZowania tutaj tongue

Józek to był fajny gość, ale nie wszystkie cytaty pasują do rozstań, weźmy na ten przykład jeden z moich ulubionych "głową muru nie przebijesz ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej"

U mnie też pada. Od rana mokra pogoda taka, paskudny dzionek, ale to głównie na gruncie zawodowym trochę nie tegesowy miesiąc. Tak poza tym super smile

Btw, mam coś dla chłopaków, motywacja smile to mój kumpel, który lubił jeść w KFC i trzy lata temu rozstał się ze swoją wielką miłością (dementuje plotki, nie zjadł jej tongue)

http://images63.fotosik.pl/976/d04022a474571bc8.jpg

Dzisiaj jest w fajnym związku i wziął się za siebie, spalił trochę tych frytek

http://images61.fotosik.pl/976/3059fbd335cd1d06.jpg

Tak więc Panowie równocześnie z przywracaniem harmonii w głowach - klata, plecy, barki big_smile
Zdjęcia z fb, nie kolekcjonuję fotek kolegów - to tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś szedł z odsieczą za to serduszko na tle rzepaków hyhy.

Pzdr

1,776

Nooo.. I tak się powinno wyglądać PO rozstaniach big_smile

Tamta "wielka miłość" kolegi pewnie nie raz pożałowała swojej decyzji, co?

A tak serio, wiadomo że "nie samym wyglądem" się związek buduje, ale jednak jest to cholernie ważne - nie dla tej drugiej połówki, ale dla nas.
Bo nic tak nie demotywuje jak rozstanie + ujowy wygląd PO. wink

1,777

Nie wiem co z tą pogodą ale i mnie jakiś chandrycz w nią łapie. Ale ratatujemy się smile
Ice, jak już tak zarzucamy cytatami:

"When it comes to relationships, there is only one question that needs to be answered and as honestly as possible:
Do they make your life richer, bigger, happier, more interesting...
If yes, then stay and fight for it even when times are tough.
If no, leave.
Because no matter how strong the perfume, spray it on shit and eventually the shit smell always returns."

1,778

Plecy to moja obsesja, mniam. big_smile

Słuchajcie, ja dzisiaj miałam przygodę. Zatrzasnęłam się w toalecie na wydziale, a z racji, że mam klaustrofobię nie byłam w stanie wrzeszczeć czy czekać na jakąkolwiek pomoc bo w takich sytuacjach po prostu brakuje mi powietrza i każda sekunda ma znaczenie. Trzeba było zatem działać jak najszybciej. Szybko obczaiłam, że toaleta nie jest zabudowana pod sufit, więc istnieje szansa przeciśnięcia się górą. Wskoczyłam na klamkę, użyłam całej siły moich ramion (a co!), podciągnęłam się i rozlgądam się po łazience - a tu moja pani profesor u której mam za 2 tygodnie egzamin...Jej sztuczna szczęka mało nie uderzyła o posadzkę.
-Dziewczynko, co Ty robisz na drzwiach ubikacji?
-Dzień dobry, wychodzę własnie.

Przerażona stała pod drzwiami i obserwowała moje wyczyny, musiałam ją uspokajać (tam z góry...) żeby kobita nie zeszła na zawał. Zleciało się pół kibla, wszyscy podziwiali moje przeciskanie się pod sufitem i walkę z tym żeby nie stracić równowagi. Jak dobrze, że mam tylko 164 cm wzrostu i wątłą wagę, w takich chwilach naprawdę to doceniam.
Udało się - zeskoczyłam na ziemię, otrzepnęłam się, powiedziałam publice "dzięki za uwagę" i poleciałam na zajęcia. Szacun w oczach profesorki - niezapomniany. Coś czuje, że nie będzie problemu z egzaminem. big_smile

Brałam jeszcze pod uwagę pokonać drzwi z kopa, ale zaraz pomyślałam o ewentualnych szkodach i dałam sobie spokój. wink

1,779

Niezła historia big_smile W takim momencie powinnaś dostać to
https://www.youtube.com/watch?v=8IIlKiDcZGs

1,780

hahaha:) no to survival w wc masz już zaliczony:D zostanie gwiazdą wydziału też:)

1,781 Ostatnio edytowany przez szarykotek (2014-05-14 19:28:48)

Haha big_smile No chciałam trochę urozmaicić wątek, co by nie mówić o pogodzie, bo jaka niestety jest każdy widzi ;(

asanas29 - gwiazdą to już jestem od momentu jak na 1szym roku spadłam z piętra i przy okazji oblałam głowę łysego profesorka coca-colą, to była...draka!:D

1,782

Przyznaj się że każdy normalny szary kotek woli przejść nad drzwiami i zeskoczyć na cztery łapy niż kombinować z jakimiś klamkami tongue

Ja kiedyś na zajęciach chciałem zabić osę piórnikiem (bo jak typowy prymus takowy posiadałem), wziąłem zamach i... właśnie zamach na wykładowcę, dostał w sam środek czoła ołówkiem.

Eh piękne czasy, np. nasz starosta roku był ćpunem i na wykładach kręcił jointy a jak poszedł po licencjacie na resocjalizację to na praktykach w więzieniu spotkał swojego dealera http://www.modelwork.pl/images/smilies/icon_hahaha.gif ten to będzie miał co dzieciom opowiadać.

1,783

Szarykotek smile będziesz miała co opowiadać wnukom smile

1,784 Ostatnio edytowany przez szarykotek (2014-05-14 19:59:31)

iceman - pewnie, klamki są dla słabych...;) A starosta dobrze że nie poszedł na prawo - gorzej by było jakby sędzia spotkał swojego dealera.:D

Tenko - póki co jeszcze do dzieci mi daleko..;d

1,785 Ostatnio edytowany przez asanas29 (2014-05-14 20:09:44)

szarykotek napisał/a:

Haha big_smile No chciałam trochę urozmaicić wątek, co by nie mówić o pogodzie, bo jaka niestety jest każdy widzi ;(

asanas29 - gwiazdą to już jestem od momentu jak na 1szym roku spadłam z piętra i przy okazji oblałam głowę łysego profesorka coca-colą, to była...draka!:D

haha przynajmniej łysy to mu sie włosy po coli nie posklejały:D:D
ja nie wiem ale u mnie na wydziale "takie rzeczy się nie dzieją" większość poważna i przewrażliwiona na swoim punkcie:P

1,786 Ostatnio edytowany przez redapples (2014-05-14 21:06:29)

thepass napisał/a:

big_smile dobre w takiej chwili nie trudno poczuć się gwiazdą.

SzaryKotku, no ładne rzeczy na uczelni się dzieją lol. Dobrze że nie dzwonili po ślusarza.
Przypomniała mi się historia mojej koleżanka, skakała na spadochronie i wylądowała na jedynym drzewie w okolicy, z drzewa ściągała ją straż pożarna, oczywiście news był w lokalnej gazecie, więc kotku dobrze że nie trafiłaś do gazetki uczelnianej.

Jeżeli chodzi o studentów resocjalizacji, mieszkałam na stancji z dwiema studentkami, imprezy robiły takie że, Zyczliwy przy nich to spokojny człowiek. Wróciły kiedyś z imprezy pożyczonym rowerem, ale następnego dnia nie wiedziały komu oddać, bo rower pożyczony od przechodnia.
Wnioskuję że studenci resocjalizacji odbywają praktyki od razu po przekroczeniu progu uczelni big_smile.

Nie odnotowałam dzisiaj dziwnych historii, za tydzień jadę w Tatry sprzątać okoliczne dolinki a co, sezon czas zacząć.

1,787

redapples napisał/a:
thepass napisał/a:

SzaryKotku, no ładne rzeczy na uczelni się dzieją lol. Dobrze że nie dzwonili po ślusarza.
Przypomniała mi się historia mojej koleżanka, skakała na spadochronie i wylądowała na jedynym drzewie w okolicy, z drzewa ściągała ją straż pożarna, oczywiście news był w lokalnej gazecie, więc kotku dobrze że nie trafiłaś do gazetki uczelnianej.

Padłam! Dlatego właśnie nie skaczę na spadochronie ani innych bandżich, bo znając mnie to byłoby podobnie.;)

1,788 Ostatnio edytowany przez redapples (2014-05-14 21:12:20)

szarykotek napisał/a:
redapples napisał/a:
thepass napisał/a:

Padłam! Dlatego właśnie nie skaczę na spadochronie ani innych bandżich, bo znając mnie to byłoby podobnie.;)

Też tak mam, ostatnio chciałam koledze pomóc przy grillu i przytrzasnęłam mu paluchy, tylko skwitował "jak zwykle", ciekawe co miał na myśli. big_smile, też nie grywam już w darta, bo jakoś zamiast w tarcze trafiałam w stolik obok tongue, po czym jak ludzie ze stolika widzieli że będę rzucać, to przesunęli się z całym stolikiem. Kolega zawsze to opowiada, by się ponabijać ze mnie hehe.

1,789

Lol. Imprezy z reso najlepsze racja. Tam i bez spadochronów się zawieszają na wszystkim... Raz kolega poszedł do wc i wyszedł oknem, zatrzymał się piętro niżej na sznurkach na pranie przed oknem. Była jakaś 3 w nocy i hałas obudził starszego pana, właściciela tych sznurków. Owy pan podszedł nieśmiało do okna z jakimś wałkiem w ręku i zobaczył tego kumpla dyndającego sobie jak na hamaku. Po chwili konsternacji zza okna padło serdzeczne: sień topry, so u pana słychaś? smile

1,790

szarykotek - uśmiałam sie do łez
cola nie wypaliła czaszki profesorkowi?

poprawiliście mi humor, dzięki :-)

1,791

redapples napisał/a:

też nie grywam już w darta, bo jakoś zamiast w tarcze trafiałam w stolik obok tongue, po czym jak ludzie ze stolika widzieli że będę rzucać, to przesunęli się z całym stolikiem. Kolega zawsze to opowiada, by się ponabijać ze mnie hehe.

Haha, pozdrawiam gorąco, z podobnego powodu nikt nie chce już ze mną grać w bilarda. big_smile

podobna - nie wypaliła, gruboskórny. big_smile

Ah, te nasze młodzieńcze historyje. big_smile

1,792

Uwielbiam tu wracać by nabrać pozytywnej energii smile Świetne oklaski.
Trzeba powoli iść spać, łapać za ręcznik (dla lubiących urozmaicenie: https://www.youtube.com/watch?v=Ba_DbGr3IS4 ), wykąpać się i spać big_smile

1,793

W końcu znalazłem chwile by napisac. redapples nie mow bo malo imprezeuje xd w sumie dwa razy wróciłem na chate jak wspolokator spal ale nawet go nie obudziłem :-D

Cholera co chwila widze i czuje o ta dziewczyna idealna dk zwiazku i.. albo maja chlopaka wlbo zaręczone albo cos tak niebardzo zainteresowane siet xd

jestem na granicy z ruskimi tak wiec kega te mazury to taki brak aglomeracji tu mozna bardzo odpoczac :-D przez ostatnie kilka dni przestalem myslec o eks nie wiem dlaczego jaram sie bo gosciu z miejsca zapytal czy po skonczeniu praktyk chce zostal na dłużej u niego tak wiec dyza szansa na prace przez co sie jaram :-D

Tenko wiem ze nie wszyscy sie znamy ale jakos traktuje Was jak dobrych znajomych i zawsze chetnie nocleg udostepnie mam wolny pokij z 4 miejscami hee.

thepass oczekuj mojego mejla jutro :-D

wlasnie leze w pokoju gdzie trzy dziewczyny siedza i pieprza o zyciu i spać nie daja grr tongue dobrej nocy ludzie. Cholernie duzo szczescia Wam przesylam bo twk u mnie jest :-D

1,794

Życzliwy, będę pamiętać jak następnym razem nagle nabiorę ochoty na śniadanie nad morzem smile

Życzę Wam dobrego dnia, ja przyklejam butaprenem uśmiech, młotkiem wbijam do głowy pozytywne myślenie, zakładam optymistyczne wdzianko i wyruszam włączając wdupizm na negatywne emocje smile
Bo jestem na granicy dobrego a złego nastroju. Niech zwycięży pierwszy!

A byłam na wystawie smile spotkałam pozytywną staruszkę która prosiła abym czytała jej opisy do eksponatów po czym komentowała 'Brzydkiee, paskudne...przesłodzone..' smile

1,795 Ostatnio edytowany przez redapples (2014-05-15 19:32:35)

Hejka,
Nie wiem jak u Was, ale mi dwie strony gdzieś uciekły, piszę kontrolnie smile. Database normalization

1,796

Mi też mi też! I posty ukradli!

1,797 Ostatnio edytowany przez JoyDivision (2014-05-15 20:06:46)

Witajcie moi drodzy,niestety u mnie nie różowo.Nie obylo sie bez wizyty u psychiatry,zapisal mi Setaloft i doraźnie hydrksyzyne.Nie wytrzymalem niestety,co mnie martwi,musialem isc po pomoc,nie wyrobilbym inaczej.Nerwy ze mna wygraly,trzymajcie sie.

1,798

Co się dzieje ? gdzie posty ?;/

Joy.... ja też idę, tyle że na razie na konsultację do psychologa.
Trzymaj się ciepło!

1,799 Ostatnio edytowany przez redapples (2014-05-15 20:17:37)

JoyDivision wyzywaj się tutaj możesz też na maila, nie uciekać z emocjami, nie ważne jakie by były. <przytula>
Jeżeli mocno Ciebie trzyma to psycholog też pomoże.

1,800

Nie mialem wyboru naprawdę,jak niewyrabiacie nie zwlekajcie.Nie ma co udawać kozaka,ja niewyrabialem niestety,przeroslo mnie to,mimo rad na forum,proby zmian sposobu myślenia,nie wyrobilem.

1,801

ja też się rozsypałam
taka byłam twarda na rozprawie, a dzień po i dziś też, po prostu jestem chodzącą depresją
nie widzę niczego pozytywnego, nie cieszy mnie kompletnie nic, nawet sukcesy w pracy przyjmuję bez entuzjazmu
to niemożliwe, żebym zaczynała żałobę od początku...... nie po tylu miesiącach! jestem przerażona

doszlam też do wniosku, że odsuwanie złych myśli nie rozwiązuje niczego
te myśli we mnie tkwią, jak noże i nie potrafię ich przepracować, czyli zamienić ostatecznie w obojętność

1,802 Ostatnio edytowany przez redapples (2014-05-15 20:19:28)

Ja też byłam na trzech wizytach jakieś 2 miesiące temu, doskonale rozumiem. Każdy radzi sobie na swój sposób i dobrze że zdecydowałeś się na pomoc.

1,803

Joy to dobra decyzja.. widzisz ja za pierwszym razem gdy miałam kryzys (nie po zerwaniu.. ale kryzys..) odroczyłam, wydawało mi się, ze dałam sobie radę sama oraz przy pomocy poradników które czytałam namiętnie. DUPA.. teraz cąły ten syfek wyskoczył..
Dlatego dobrze, ze poszedłeś od razu, nie zwlekałeś

1,804

Wiecie lekarz byl bardzo mily i po przeprowadzonym wywiadzie stwierdzil ostry stan depresyjny z zaburzeniami lekowymi.Zalecil po miesiącu terapie psychologiczna.Jako ze sam on liznal trochę psychologii to z pobieżnej obserwacji wyszlo mu,ze ja bylem silnie uzależniony psychicznie od tej kobiety,dlatego to u mnie tak przebiega.Ma to jakieś podloze w dzieciństwie.Kurcze w życiu bym nieprzypuszczal,ze tkwilem w toksycznym zwiazku i to prawdopodobnie z mojego powodu sad

1,805

To nie jest tak że z Twojego powodu. Czasem mamy zakodowane coś w głowie, coś co tworzy nasze prawdy i myśli, na co dzień przechodzimy z tym do porządku dziennego i żyjemy z naszymi przekonaniami. Żyjemy w ten sposób w jaki potrafimy. Zdobywając doświadczenie życiowe wychodzimy z Naszej strefy komfortu i się rozwijamy, takie doświadczenia jak zerwanie, zdrady na nowo definiują Nasze pragnienia i Nas samych, odkrywając przed Nami coś nowego, czego o sobie nie wiedzieliśmy.
Dobry lekarz na 100% poprowadzi Ciebie ku lepszemu smile. Niestety tak jest że Nasze dzieciństwo ma wpływ na życie dorosłe, kiedyś myślałam że zapomnę, wybaczę i już, niestety trzeba to przepracować, bo to nie jest zapominanie tylko zamykanie Wszystkiego w Naszej podświadomości, tak mi się zdaję tak ja sobie to tłumaczę. Pewnie Elle wyjaśniła by to bardziej profesorsko smile

1,806

Nie zdajemy sobie sprawy, ale pewne doświadczenia z dzieciństwa, wczesnej dorosłości rzutują na nasze dalsze życie.
Redapples ma rację, to na pewno nie Twoja wina.

1,807

W każdym razie nie myślałem ze kiedyś skorzystam z pomocy takiego specjalisty.Już po wyjściu zrobiło mi się lepiej,mam nadzieje że długo prochów łykać nie będę niemniej mam zamiar stosować się ściśle do jego zaleceń.Bezpośrednim impulsem było to,że po nie przespanej nocy bałem się wsiąść do samochodu,jakiś atak paniki czy coś.I mówię sobie "oj kolego sam sobie nie poradzisz" i zdecydowałem się umówić wizytę.Ale dobrze,nie ma co się wstydzić.Pozdrawiam was wszystkich moi drodzy,dobrej nocki i milutkich snów.

1,808

Ważne by sobie pomoc i dobrze ze nie wsiadałeś do auta smile zawsze myślimy ze coś Nas nie dotyczy a tu bum, dobrej nocy.

1,809

Witajcie wszyscy,ale leje dzis,a ja jak zwykle najmadzrzejszy,nie wzialem parasolki do roboty i teraz fajnie wygladam.Ale nie jest źle,weekend za pasem.Pozdrowionka.

1,810

O tak smile pogoda nas nie rozpieszcza... ale nie jest źle!
Mówisz, Joy, że przypominasz zmokłego..koguta?! smile

Ja wieczorem pomimo deszczu wybieram się na noc muzeów. Szkoda, że się zagapiłam i nie zarezerwowałam sobie biletów do tych na których mi najbardziej zależało. Mówi się trudno!

1,811

Oj tak wyglądam...Bosko podobno big_smile,tak mi kolezanka powiedziala,ale ona lubi żartować smile

1,812

cos się chyba chrzani z forum i postami co?

1,813

Tak, u mnie jest 48 strona i jest na niej pusto sad

1,814

Witam was po chwilowej przerwie big_smile

No więc, wczoraj wróciłem z wycieczki klasowej z Warszawy rodzinnego miasta ex, przejeżdżaliśmy pod jej domem z 4-5 razy, i jakoś nie wiem, jakoś nic nie poczułem, nic mną nie drgnęło. Spotkałem też się ze znajomymi z Warszawy i wiele sie dowiedziałem, że wszystkim obrobiła du...y i się od niej odwrócili ludzie, tego swojego nowego chłopaka okłamuje na wiek i przy okazji nie powiedziała mu że przespała się z innym jak byli razem, już wiem że jak chłop się tego dowie to raczej nie pobędą razem długo.
Ale walić ją i tą sytuacje, dzisiaj jestem w swoim Wrocławiu, o 18 idę na siłownie i pobić sobie w worek.
Ogólnie powrót: KAC, co się tam działo na tej wycieczce to gorzej niż u ruskich m.in. kolega pijany stanął na parapecie i sikał przez okno. wyjazd udany tak samo jak dzisiejszy dzień smile     

A u was jak tam?

1,815

Witam
Teraz ja postanowiłem dołączyć do waszego skromnego grona .Czytałem  was jak  miałem trochę czasu ale  doszedlem zaledwie do 15 strony a watek  rozrasta się bardzo szybko .Jak każdy z was walczę z rozstaniem i dodaje mi to forum siły .Wydawało mi się ze już mam wszystko za sobą bo rozstaliśmy się 8 miesięcy temu  . Ale zacznę od początku  związek podobny do wszystkich   wielkie zaangażowanie z mojej strony  wiec było  dobrze do pewnego momentu jak u każdego, problem  tkwi  że mamy  3 letnie  dziecko które kocham nad życie . Wiec po wyprowadzce  kilka  miesięcy temu  jakoś mój rozum  nie stwarzał  mi  za dużo problemów nie szukałem na silę, zająłem się sobą ona żyła swoim życiem   ja swoim   do momentu   aż  się z kimś nie związała . Teraz trudno określić co czuję   wiem że nie jest mnie warta  bo  uczciwość została nadszarpnięta przez zdradę lub prawie  zdradę . Myśli krążą mi  jak moje dziecko się czuję  w ich towarzystwie  , myślę  ze zostało skrzywdzone itd i już sam nie wiem co mi mózg gotuje  za pasztet  myślę ze coś nie do końca  jest dobrze skoro  mam myśli żeby jej się nie ułożyło a powinno mnie to nie obchodzić , wracać też nie mam zamiaru bo jak ktoś już raz był nie fer  pewnie zdarzy się to jeszcze raz i oznacza ze to nie była miłość.Dopadł mnie dziś  kryzys  wiec pisze może  uda mi się rozwikłać  co w swoim umyśle mam naprawić .Mozę to urażona męska duma ze ona kogoś ma a ja nie mam , ale  nie chce nikogo   szukać na siłę   a znajomych  tak aż dużo nie mam żeby się porywać na jakieś imprezy.Starałem się jakoś dopasować wasze sytuację do moich  ale  jest z goła inna .Czasami czuje się silny a czasami jak desperat .Poświęciłem temu związkowi 5 lat  żeby się okazało ze ktoś nie dorósł żeby porozmawiać co trzeba naprawić żeby było dobrze .

1,816

sosenek napisał/a:

cos się chyba chrzani z forum i postami co?

Tak, czytałam, że forum ma jakąś awarie, naprawiają...

1,817

A jakim typem faceta jesteś? Kim jesteś?

1,818

Jeżeli nie potraficie naprawić Waszej relacji, to jedyne co możesz zrobić to dbać o dziecko i jak najczęściej być w życiu swojego trzylatka,by zbudować a nim bliską relację. Nie wiem w jakich stosunkach jesteście z byłą partnerką, ale może warto poznać jej nowego faceta, jeżeli masz obawy o dziecko i jego wychowanie.

1,819

Trzy dni mnie nie było, spędziłem je na mazurach, pierwszy raz tam byłem, niesamowita kraina, szczególnie jak ktoś chce odpocząć od tych ogromnych miast, zielona płuca Polski, teraz wiem skąd ta nazwa, coś niesamowitego, polecam każdemu, kto chce odpocząć. W gronie moich wspaniałych znajomych odpocząłem ogromnie. Zero mysli o tym co złe, o problemach, o eksach i o innych mało przyjemnych rzeczach. Troszkę się mniej udzielam na forum, bo widzę, że mniej mi potrzeba tego wspierania, jednak z drugiej strony jesteście dla mnie jak przyjaciele o których nigdy nie zapomnę. smile

Poza tym z tego co u mnie to, że swoją ścieżkę kariery nieco pchnąłem i perspektywy pokazały mi coś nowego, ciekawego, coś dla mnie. Zobaczymy dalej.

Uciałem kontakt z ludźmi wiadomo jakimi, trochę się sytuacja uspokoiła. W sumie nie wiem co Wam jeszcze pisać.. tongue mój świat się bardzo zmienił i zmienia od jakiegoś czasu, zaczynam jakiś nowy rozdział, nowy etap w życiu, nie wracam do tego co było i do tego kim byłem. Mam nadzieję, że na lepszy, choć usłyszałem od jednej z koleżanek, że miała mnie za wspaniałego chłopaka, a okazuje się być burakiem. No cóż, nie ukrywam, że obraz kobiety jako cudu natury przeminął i spadłem na ziemię, patrzę racjonalnie na kobiety, przez co tez otwarty się zrobiłem wobec nich. Przechodzę jakiś dziwny mętlik w głowie, spowodowany ogromną potrzebą by mieć dziewczynę, takie zwyczajnie odczucie. Co chwila w jakiejś się podkochuję, a na drugi dzień jest "uff, dobrze, że nie związalismy się". Ponadto co chwila spotykam się z porażkami na linii damsko-męskiej, jednak JESZCZE mnie to nie wprowadza w depresje, korzystam z tego co mam teraz i wiem, że gdzieś tam jest dziewczyna mi pisana, o którą tyle prosiłem. Poza tym trochę więcej sytuacji w życiu "miej wyjechane a będzie Ci dane" się sprawdza.

Brak informacji, kontaktu czy świadomości, że moja eks czegoś ode mnie chce, powoduje, że odczuwam spokój. Znalazłem na na tych mazurach tabliczkę, dokładnie opisującą sytuację "EX".
Pozdrawiam i udanego weekendu życzę smile

http://i57.tinypic.com/wld3qh.png

1,820

redapples napisał/a:

Jeżeli nie potraficie naprawić Waszej relacji, to jedyne co możesz zrobić to dbać o dziecko i jak najczęściej być w życiu swojego trzylatka,by zbudować a nim bliską relację. Nie wiem w jakich stosunkach jesteście z byłą partnerką, ale może warto poznać jej nowego faceta, jeżeli masz obawy o dziecko i jego wychowanie.

Dziękuje redapples  masz pewnie dużo racji  , chciałbym  tak  zrobić ale pewnie nie jestem na to gotowy .Z dzieckiem mam super relacje  często płacze jak odjeżdżam jest dosyć przywiązane jak tylko mam czas  to  przyjeżdżam do niego  bo  wyprowadziłem się do innego miasta  często  ono jest tez u mnie też na weekendy .Niestety  dalej nie wiem co we mnie pękło i jak to cholerstwo naprawić  żebym mógł  uczciwie  powiedzieć ze mnie ona nie obchodzi .Bo jednak  mój mózg staje sie moim wrogiem zbyt często .

Posty [ 1,756 do 1,820 z 8,665 ]

Strony Poprzednia 1 26 27 28 29 30 134 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024