Ja znowu wpadłam jak po ogień
Dobry wieczór 
Ciągle w biegu. We wtorek byłam cały dzień w Gdyni.Wyjazd był związany z odebraniem wyniku TK i wizytą u mojej pani doktor onkolog. Cała jestem happy bo wszystko jest dobrze. Kontrola za pół roku.
dano nie pisałam nic,ale podczytywałam Was . Dowiedziałam się,że Wielbiciel to majowy chłopak,jak ja
Takie dwa byczki z nas.
Jak zaimponować Bykowi: zadbać o swój wygląd zewnętrzny, ładnie się ubrać zimą, skąpo się ubrać latem, dać przykład przezorności i zapobiegliwości, ugotować dobry obiad, okazać szacunek dla wartości materialnych, dać pokaz oszczędnego gospodarowania, nie dodawać za dużo gazu i nauczyć się hamować skrzynią biegów
Jak oswoić Byka: zadeklarować obojętność wobec posiadanego przez niego/nią majątku, wspomnieć od niechcenia, że wakacje pod gruszą to najlepsza forma wypoczynku, umyć jego samochód, koniecznie za jego zgodą, ale z użyciem własnych środków myjących ? identycznych jak stosowane przez niego
Jak się pozbyć Byka: zrobić szalone zakupy, kupować napoje w butelkach bezzwrotnych, przypomnieć o obiecanym zaproszeniu do drogiej restauracji, oświadczyć, że czas na przemeblowanie, lub remont mieszkania, zaprosić na wspólne bieganie, zaserwować zupę błyskawiczną, lub podzielić się słonecznikiem
>źródło
Wszystkim BYKOM życzę wszystkiego dobrego 
Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:Summerko, mam nadzieję, że się nie pogniewasz za moją uwagę botaniczną. Jeżeli tak się stanie, przeproszę
Oczywiście, myślisz o kasztanowcach. Utarło się mylne nazywanie tych drzew-kasztanami. Podobna sytuacja ma miejsce z robiniami akacjowymi (grochodrzewami) o których mówimy, akacje.
No popatrz,popatrz Wielbicielu,to i ja błędnie nazywałam te drzewa kasztanami,chociaż może nie do końca był to błąd,bo jeśli wierzyć Wikipedii,to inne nazwy kasztanowca brzmią kasztanowiec koński, kasztan dziki, kasztan gorzki.
Tak więc ja pozostaję przy kasztanie
A przez ostatnie lata to one jednak chyba nie nadążają za maturzystami i kwitną z opóźnieniem .
Maj to zakochani i miłość,a miłość i zakochanie to dzieci,a dzieci to bociany... Zerknijcie do ustrońskich bocianów i zobaczcie,co one znoszą do gniazda
> link do zdjęć bocianolubek i >link do bocianiej kamerki
Mam nadzieję,że administracja nie usunie linków,bo podglądanie ptaków w necie to sama przyjemność 
Administracjo,plizzzzzzzz....
Jutro znowu jadę w moje rodzinne strony,czeka mnie podróż przez cały dzień
Dobrze,że upałów nie ma.
Będę się więc powoli żegnać z Wami,na koniec podziękuję za wszystkie muzyczne akcenty.
Summerko,dziękuję za paczkę,jesteś n i e s a m o w i t a :*
Pozdrawiam wszystkich