Czy jemu chociaz troche na mnie zalezy ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jemu chociaz troche na mnie zalezy ??

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 118 z 118 ]

66

Odp: Czy jemu chociaz troche na mnie zalezy ??

Moni on po prostu to wykorzystał. Nie ma co się za przeproszeniem linczować. Tak jak pisałam sama w tym łóżku nie byłaś zatem nie pisz więcej o tym jaką jesteś szmatą.
Czy jest żonaty to chyba też jest teraz nieważne.
Wyciągnij wnioski, przełknij gorzką pigułke od losu i idź dalej.

To zwykły tchórz. To zwalanie winy na rodzaj pracy. No zabawny gość:-)

Zobacz podobne tematy :

67

Dzieki Wam wiem ,ze to wykorzystal........tylko zachodze w glowe jak mozna byc takim oszustem ,jesczcze rozumie jakbym byla laska ,ktora srednio zastanawia sie nad tym co robi i co tydzien biega do lozka z innym to pewnie nie zrobiloby to na niej wrazenia, a on wiedzial ,ze taka nie jestem i rok zylam w samotnosci zeby sie pozbierac bo rozstaniu i perfidnie to wykorzystal.........a ta praca ,wiem ,ze to byla wymowka ,wiedzial od poczatku jaka bedzie i wtedy jakos wierzyl w to ,ze bedzie ok, dziwnym trafem wiara mu zniknela jak mnie zaliczyl hmm Ja sie  chyba do tego w ogole nie nadaje i faktycznie lepiej byc samemu sad Teraz jedyny problem to taki zebym nie byla w ciazy ,owszem zabezpieczylismy sie ( bo ja odrazu to powiedzialam jak zaczal pakowac sie we mnie bez niczego- kolejny przyklad jego inteligencji ) ale mialam dni plodne hmm

68

To chyba nie powinno być "problemu".

69

Mam nadzieje i licze na to ,ze ta sytuacja nauczy mnie ,ze nie nalezy " rozkladac nog " przed byle kim,a juz napewno nie na 3 spotkaniu hmm

70

Moni255 napisał/a:

Mam nadzieje i licze na to ,ze ta sytuacja nauczy mnie ,ze nie nalezy " rozkladac nog " przed byle kim,a juz napewno nie na 3 spotkaniu hmm

Cóż za delikatność big_smile
No nie mogę...rozwaliłaś mnie smile Przez Ciebie zapomniałam, co chciałam napisać.

Nie ma co się nim przejmować, psychoanalizę zostawmy jakiemuś specjaliście, Ty nie jesteś od rozwiązywania jego problemów. Szkoda tylko, że założył konto na portalu randkowym, skoro nie jest gotowy na ewentualne rozpoczęcie nowego życia. A jeśli chodziło mu wyłącznie o seks, to mógł zaznaczyć to, w swoim profilu, nie traciłabyś czasu na kogoś, kto nie ma podobnych priorytetów.

71

Apoteoza bo zdaje sobie sprawe jak ja wygladam w tej sytuacji i wiem ,ze popelnilam blad ,po prostu spodobal mi sie ,zauroczyl mnie max i poszlam na zywiol.A on byl bardzo inteligentnym facetem do tego stopnia ,ze rozmawiajac ze mna przez komunikator potrafil nawet wyczuc jaki mam nastroj i kiedy zmieniam sposob rozmowy z nim,i pisal i mowil dokladnie to co ja chcialam uslyszec i przeczytac. Dokladnie szkoda ,ze tego nie zaznaczyl na tym portalu wtedy bym sie w to nie bawila bo nawet jakbym chciala isc z nim tylko do lozka to bym nie poszla bo to nie byl moj typ z wygladu.

72

ta zona, ehhh, niezly pomysl hehe, ja bym na to nie wpadla:D smiac mi sie chcialo jak to czytalam. niektore kobiety we wszystkim widza zdrade najwidoczniej.

Monika, nie raz mi pisalas, czy tu czy na pw ze on jest optymista, Ty pesymistka. nie pomyslalas o tym, ze moze to go poprostu zmeczylo?? to wieczne zapewnianie Cie, ze jest wszystko ok?
hmmmm, z drugiej strony, ja np jak z kims pisze to lekko napomkne o swoim dawnym zwiazku, nigdy nie pomyslalabym o tym, zeby z facetem gadac godzinami o jego ex, badz o swoim... od tego mam przyjaciolki;) ale ja mam nauczke chyba po tym jak swojemu bylemu powiedzialam, ze z kims tam bylam i byl fajny w lozku i mial wiekszego niz on(chcial wiedziec to nie klamalam hehe) i po tym poprostu nie ma u mnie czegos takigo jak rozwijanie tematu dawnego zwiazku.

mi sie wydaje, ze on mogl zrezygnowac naprawde z tego wszystkiego przez Twoje ciagle zwatpienia. bo jak jest tu w pl, mogl jakos Cie przekonywac, a jakby byl na misji?? zreszta wybacz, ale kazdy mialby w koncu dosc zapewniania, ze jest wszystko ok;) mi sie wydaje, ze w Twoim przypadku niestety jest jeszcze za wczesnie na nowy zwiazek , po tym jak mowilas schizofreniku.

73

Merry nie dobijaj mnie rok ponad minal:) ja jestem gotowa ,ale tak jak Ci pisalam ,ja od poczatku czulam ,ze cos jest nie tak ,nie uwazam zeby taka byla przyczyna naprawde ,on po prostu chcial sie ze mna przespac i tyle ,taka jest prawda i wiedzial jak mnie podejsc ,a nawet nie wiem czy ja zaczynalam rozmowy o bylych partnerach czy bardziej on o to wypytywal ,pamietam nawet jak mu napislam ,ze nie chce o tym rozmwiac,wiec napisal ,ze porozmawiamy kiedy przyjdzie na to czas i jak bede chciala..........tak sie skalda ,ze to ja bylam potem optymistka i go zapewnialam ,ze bedzie wszystko ok..........jak mial dola i dzwonil i mowil ,ze bedzie przerabane ......czy wedlug Ciebie to jest objaw pesymizmu jak facet mnie pyta jak sobie wyobrazam zycie z nim jak go nie bedzie ciagle przy mnie a ja mu pisze ze wyobrazam i ze bede na niego czekac bo uwazam ,ze warto.......to jest pesymizm???? nie sadze.

74

No właśnie. Poszłaś na żywioł. To się zdarza każdemu. I tyle.
Nic złego nie zrobiłaś. Jemu zabrakło szczerości. Albo stało się coś o czym żadna z nas nie wie.

75

I sie nie dowiemy:) pewnie niedlugo znowu kogos poznam i nie mam absolutnie zamiaru isc z nim do lozka ,chocby nawet robil takie oczy jak kot ze Shreka tongue celbat chyba do konca zycia mnie czeka ,juz zawsze bede bala sie tego ,ze jak sie z kims przespie to  mnie zostawi.

76

Moni255 napisał/a:

I sie nie dowiemy:) pewnie niedlugo znowu kogos poznam i nie mam absolutnie zamiaru isc z nim do lozka ,chocby nawet robil takie oczy jak kot ze Shreka tongue celbat chyba do konca zycia mnie czeka ,juz zawsze bede bala sie tego ,ze jak sie z kims przespie to  mnie zostawi.

Przestań się kamieniować, błagam:)

Ja z narzeczonym poszłam do łóżka maks. 5-6 randka.
Gdyby mnie jakoś negatywnie odebrał, no to sorry Batory, nie jest nam po drodze.

77

No wlasnie powieddz mi czemu ja jak ide z kims do lozka tak wczesnie to zawsze nie wychodzi ,a inne laski ida i potem sa w szczesliwym zwiazku ......nie wiem chyba  jestem beznadziejna ,bo nawet jak poczekam dluzej z tym to tez sie dobrze nie konczy,nie wiem co jest ze mna nie tak ,nie uwazam sie za jakas glupia zeby mozna mnie bylo odbierac na zasadzie ,ze nadaje sie tylko do lozka.......a faceci tak mnie odbieraja ,zwlaszcza Ci na ktorych mi najbardziej zalezy hmm

78

Nie angażujesz się od razu?

79

Moni255 napisał/a:

Moze bylam kiepska w lozku nie przecze bo nie chcialam isc na tym etapie do lozka ,ale owszem uleglam,pomyslalam sobie hmmm :

1.roczny celibat to moze w koncu cos mi sie nalezy
2. z racji ,ze od poczatku nie bylam go pewna stwierdzilam ,ze jak to zrobimy to bedzie jasna i klarowna sytuacja i wtedy wyjdzie co tak naprawde jes wart
3.Jak juz zaczelismy to robci to pierwsza mysl jaka mi sie nasunela byla taka ........" Juz wiem czemu byla Cie zdradzala ,bo jestes nijaki:) "

a tak powaznie to w zyciu nie chcialo by mi sie z kims tyle pisac zeby go zaciagnac do lozka ,ale widocznie on tak lubial smile

Moni255 dodam ci kolejny, męski punkt widzenia.

Moim zdaniem, chęć zaciągnięcia ciebie do łóżka (wyłącznie to) jako powód zmiany jego zachowania, sam w sobie, to zbytnie uproszczenie.

Moim zdaniem mógł rozczarować się tym waszym seksem, inaczej sobie to wyobrażał a inaczej było.  Możliwe, że uznał że nie jest tak jak przypuszczał i stracił zainteresowanie - faceci tak potrafią.  Dla mnie seks to ważny temat i dopasowanie tutaj jest niezwykle istotne.
Jeśli seks jest kiepski, potrafię zmienić zachowanie o 360 stopni.

Sama wiesz jak wyglądała ta noc, więc pomyśl o tym.

Powodzenia!

80

wiesz Monia, szczerze, mi wystarczyly 3miesiace zwiazku z popaprancem i tez minal juz rok od kad sie rozstalismy i nie jestem w stanie zbudowac normalnego zwiazku;) choc mysle, ze jestem gotowa. ale no, jedni potrzebuja wiecej czasu inni mniej.

a wiesz, ze pesymizm tak jak optymizm bywa zarazliwy??;) ja Ci tylko pisze jakie wnioski wyciagam z tego co rozmawialysmy.

81

Dzieki za kolejny meski punkt widzenia........jesli chodzi o ta noc to faktycznie szalu nie bylo,zwlaszcza dla mnie ,jemu chyba nie bylo tak zle skoro sobie 3 razy doszedl:p ale mniejsza z tym ,ja uwazam ze dobry sex po prostu trzeba sobie wypracowac z kazdym partnerem na nowo.......nikt nie zna potrzeb drugiej osoby jak tak krotko sie znaja smile zreszta ja mu powiedzialam ,ze hmmm nie przypusczalam ze tak szybko dojdzie ,ale on tlumaczyll sie tez roczna przerwa ......wiec powiedzialam ok ,rozumiem to ,bo tez mialam przerwe i ze potrenujemy z tym tongue   A co do angazowania zielony domek nie wiem ,angazuje sie wtedy kiedy czuje ,ze to jest odpowiedni facet dla mnie i tak czulam w tym przypadku:/

82 Ostatnio edytowany przez Moni255 (2013-02-23 15:00:43)

eeeeee jego nie moglam zarazic pesymizmem tongue on po prostu merry klamal taka prawda ,nie bron go ciagle tongue

Wlasnie weszlam na ten portal na ktorym sie poznalismy i co ........siedzi teraz tam ,jak wczesniej nie byl dostepny to teraz jest ,widocznie szuka kolejnej naiwnej ,az mnie korci zeby mu cos napisac ......ale szkoda palcow:/

83

Moni255
może mój głos nie wniesie nic nowego, ale chciałabym zwrócić Ci uwagę na jeden fakt. Faceci są tacy, jacy są, jedni są lepsi inni nie Ale jedno jest pewne sex z drugą osobą trzeba sobie wypracować!!! I nie chodzi tu o to, że ona była dobra, czy zła w łóżku!!! To nie powinna być wyrocznia!!!Chyba że mówimy o związku czysto seksualnym, który nie ma nic wspólnego z miłością i dalszymi planami na życie. Jak powinien zachować się w takim razie facet, który spotka na swojej drodze dziewicę? Co powie jej, dlaczego nie puszczała się z facetami przed nim, by być tak dobra, by pokazać swoje łóżkowe umiejętności? Dziwne, że faceci akurat chcieliby mieć za żonę dziewicę, a wiesz dlaczego, bo nie lubią, gdy się ich porównuje z innymi facetami!!!!!!!!!!!! Bo tamten mógł być lepszy NIŻ ON, mógł lepiej całować lub szeptać do ucha...... I to ich męczy, bo nigdy nie powinni się dowiedzieć kto był  wcześniej! I to ich zżera muszą czuć niepewność, zagrożenie, że może być ktoś inny (to takie małe pastwienie się nad nimi, ale im się to przyda!). A Ty jesteś młoda i piękna i Ty wybierasz, a nie się zamartwiasz, jesteś górą!!!  To Ty dyktujesz warunki, kiedy i gdzie a nie on!!!Bądź pewna siebie! Nie pozwól, by facet decydował o Twoim seksie, a jeśli zasłuży, to może go dostanie, ale licz się z tym, że w tym czasie zaliczy milion panienek, które nic dla niego nic znaczą - sport dla sportu, byle je przelecieć! Ale i tak będą tęsknić ze dziewczyną niespełnioną! Oni już tak mają! Facet, który oczekuje seksu- Ekstremy to zboczeniec, ON MA KOCHAĆ SWOJĄ DZIEWCZYNĘ A NIE JEJ SZTUCZKI W ŁÓŻKU!!! Jak chcą się kochać ponad normę, to nie idą do burdelu , ale miłości od prawdziwej KOBIETY już nie zaznają!!!

84

a do burdelu nie idzie, pozna laski głupie, tępe, prostaczki i nic nie warte - na jego poziomie, które będą się afiszować durną bielizną.  A w życiu są tęmpe jak but, powodzenia takim panom!!! Oby nie złapali jakiegoś dziadostwa, które będą roznosić!!!

85

Ja widze ,ze chyba mam jakies problemy ze soba i to ja powinnam isc do psychologa ,bo czuje ,ze ta sytuacja nic mnie nie nauczy,i wiem ze jak spotkam kogos kto mi sie kiedys spodoba to znowu bedzie euforia ,ktora przysloni mi logiczne myslenie ,ale napewno bede nogi trzymac razem tongue

86

Nie zalezy..wykorzystał Cie chcial Cie bzyknac i tyle ,a ta cała gra wstepna to po to ,żeby złapac kroliczka , im dłuższa droga tym apetyt wiekszy..Mówił Ci to co chciałas usłyszeć i tyle..zapomnij o tym i badz ostrozniejsza na przyszłość..Nie pisz nie dzwon ,,wykasuj z pamieci..

87

Ale to takie wkurzjace ,ze bylam jakas zdobycza.......zwlaszcza ,ze on nie ma charakteru ani wygladu faceta ,ktory poluje co tydzien na inna laske.......no ,ale wiem teraz juz na 100 % ze tak bylo,ale jakbym go dorwala to tez bym go chetnie sprala jak jego byla laska:/

88

Moni255 napisał/a:

Ale to takie wkurzjace ,ze bylam jakas zdobycza.......zwlaszcza ,ze on nie ma charakteru ani wygladu faceta ,ktory poluje co tydzien na inna laske.......no ,ale wiem teraz juz na 100 % ze tak bylo,ale jakbym go dorwala to tez bym go chetnie sprala jak jego byla laska:/

wbrew pozorom to nie przystojniacy tak robia , to własnie faceci , ktorzy maja w cholere kompleksów i przez takie postepowanie podnosza swoje EGO , wiem cos o tym..dobrze ,ze uciekl bo nie miałabys zycia z takim , byłabys  zNim a On wciaz by zaliczal inne..

89

i jeszcze jedno, jak facet nie dorósł, to tylko może poczuć zapach prawdziwej kobiety, jej smak... a tak musi się zadowolić, tym co jest do wzięcia na portalach randkowych... Kolejna, szybka do wzięcia...na jak długo???

90 Ostatnio edytowany przez Moni255 (2013-02-23 21:46:34)

W sumie on mial wiele kompleksow  bo ta byla laska sprowadzila go totalnie do parteru,zrobila z niego glupka .Tylko najgorsze jest to ,ze ja caly czas czuje ,ze to moja wina ,ze ze mna jest cos nie tak sad(

Nastepnym razem jak uslysze ,ze facet jest po przejsciach to bede wiala na kilometr:)

91

Moni255 napisał/a:

W sumie on mial wiele kompleksow  bo ta byla laska sprowadzila go totalnie do parteru,zrobila z niego glupka .Tylko najgorsze jest to ,ze ja caly czas czuje ,ze to moja wina ,ze ze mna jest cos nie tak sad(

Nastepnym razem jak uslysze ,ze facet jest po przejsciach to bede wiala na kilometr:)

Nie obwiniaj się..z niego jest dupek.. a faceci po przejsciach  nie sa tacy.. a tez nie wiesz czy mówił prawde o ex...

92

Nie wiem ,nic nie wiem ,moze wyolbrzymiam to wszystko ,ze tak tu wypisuje o tym jakby sie stala jakas tragedia zyciowa......kobiety tu maja takie historie ,ze plakc sie chce ,rozwalaja sobie cale zycie rodziny dla facetow,a ja sie tylko z nim przespalam.......ale nigdy w zyciu nikt mnie tak nie oszukal ani nie potaktowal,nie jestem do tego przyzwyczajona ,brakowalo jeszcze zeby mi pienidze na lozku zostwil ,ale pewnie bylam tak kiepska ,ze nawet zaplata mi sie nie nalezala. Czemu nie wybral jakiejs laski z dyskoteki na taki numer,przeciez czesto baluje, co weekend ....tylko mnie ,ktora rok zbieralam sily po poprzednim facecie ,po to zeby mnie dobic do konca hmm tego nigdy nie wybacze

93

nie bronie go, poprostu patrze obiektywnie na cala sytuacje, czego Ty niestety jako zraniona osoba nie widzisz.

reszte napisalam Ci jak rozmawialysmy, nie ma sensu tego powtarzac. easy i do przodu. pamietaj Monia, ze czasy niestety troszke sie zmienily, moze nie tyle czasy co obyczaje, przez te 4lata

94

Taki gość potrzebuje riposty, łatwa laska jest na chwilę, ale Ty  mu pokaż, że się myli, że nie wszystkie są takie beznadziejne. Dla niego to będzie szok!  Łatwy łup, to żaden łup, oni są zdobywcami, więc jeśli chcesz zobaczyć, że on coś do Ciebie ma, niech Cię zdobywa, tylko pozwól mu na to, a się przekonasz cz jest coś wart. Tak się sprawdza facetów - nie seksem!!! Jeśli facet chce sex to jest do dupy, jako partner na życie!

95

Netproblemy ja juz nie mam mu co pokazywac ,on dostal to co chcial i juz nie jest mna zaintersowany ,z tego co widze to szuka nowej bo przesiaduje dzisiaj caly dzien na portalu randkowym hmm Ja nie bede sie o nic prosic ,bylam wystarczajaco mila ,slodka ( co mi sie nie zdarza ) kiedy sie spotykalismy i dostalam za to piekna zaplate:/

96

Z drugiej strony, jeśli korzysta z usług  panienek lub innych pannien  w  tym celu, to na co może liczyć? Chociażby na to, żeby któraś z nich się nie porzygała, gdy będzie go ,,obrabiała", choćby nie wiadomo jaki był piękny i opalony, bo to nie jest jej facet! Piszę to, by wzbudzić w Tobie refleksję, BYŚ NIE MYŚLAŁA, ŻE TO JAKAŚ TRAGEDIA, tak się stało i nic więcej!

97

Tragedia bylaby wtedy gdybym byla z nim w ciazy.....:/ tak wiec byle do okresu,jak juz go dostane ,to zamkne temat raz na zawsze:) i mam nadzieje zapomne ,chetnych facetow na randki ze mna nie brakuje ,tylko czy ktorys mi sie tak spodoba:/ tego nie wiem ,ale to jak mnie potraktowal skresla go definitywnie,ja nie jestem  pierwsza lepsza i tak w ogole to za fajna bylam dla niego tongue

98

Faceci są żałośni. Myślą sobie, że jak nie ta, to inna. I tu się mylą! I tak dostaną po dupie za swoje, prędzej, czy póżniej.  Życie to zweryfikuje. Te ich nowe ,,laseczki" o kant osrał, i oni to wiedzą. Wiesz dlaczego? Bo tchórze boją się prawdziwych kobie, dlatego wybierają sobie przygłupaski, oszołomki i niedowartościowane, a wiesz dlaczego, bo chcą nad nimi górowąć, a prawdziwa kobieta bądzie stawiać im wyzwania, czemu mogą nie podołać i czego się mogą bać, Ale tak na marginesie w prawdziwej miłości wszystko jest proste, oczywiste i normalne!

99

hehhehe netproblemy widze ,ze usilujesz mnie pocieszyc smile w sumie dobrze Ci idzie ,zaczynam dostrzegac ,ze nie byl mnie wart,tylko po cholere z nim do lozka poszlam hmm wrrrrr chcialabym cofnac czas ,ale sie nie da

100

A moja odpowiedź na pytanie, czy jemu zależy, brzmi: jeśli wykaże zainteresowanie Twoją osobą, będzie chciał utrzymać za wszelką cenę  kontakt z Tobą, nawet, gdy będą inne dziewczyny, to znaczy, że ma Cię w sercu - a wtedy masz większą pozycję niż  inne dziewczyny, chociażby z nimi sypiał! Oni już tak mają, więc jeśli uprawia seks z dziewczyną , niedoświadczoną ( dziewicą), to będzie  go bardziej rajcować niż wszystkie do kupy wzięte 10 lasek wyćwiczonych w tym temacie!

101

A do łóżka z nim poszłaś , bo chciałaś! Zadowolenie jest obupulne, a to że frajer, jego strata!!! Będzie żałował! Pamiętaj, ze faceci są gorsi niż baby, 80% samobójstw popełniają z miłości!!!

102 Ostatnio edytowany przez Moni255 (2013-02-24 00:17:35)

Netproblemy nie kumasz ......on juz zrezygnowal ze mnie ,i nie kontaktujemy sie ,nie intersuje go co robie i czy w ogole zyje ,nic dla niego nie znaczylam .

Heheheheh ale masz fatalne zdanie o facetach tongue   ale spoko,moglybysmy sie upic i napieprzac na nich:P

103

Nie zawsze taka postawa faceta wskazuje na to, że dla niego nie istniejesz! Oni są z innej planety!  Czasami celowo wysyłają takie sygnały, by się nimi interesować, ale my za nimi nie latamt!

104

Nie w tym przypadku ,ja mysle ,ze on faktycznie mogl sie bac ,ze jak mnie zostawi i wyjedzie to ja go zdradze:) w sumie z nim sie przespalam na 3 randce wiec pewnie pomyslal ,ze z innym zrobie to samo. A ze jestem raczej atrakcyjna to tym bardziej wink

105

Facetów trzeba traktować tak jak na to zasługują, a nie ponad - to po pierwsze, jestem męzatką mam 2 dzieci i jest OK - ale ręka czały czas na pulsie, pełna kontrola faceta - on o tym nie wie i się nie dowie - takie czasy!

106

To,że jesteś atrakcyjna to super, ja też taka  jestem, więc mój facet czuje zagrożenie non stop!!! I o to chodzi, oni muszą to czuć!

107

NO to ten uciekl:P albo moze nie bylam na tyle atrakcyjna ,albo slaba w lozku ,ja nie wiem .......no dziwna historia

108

Rozumiesz, co to dla faceta oddech drugiego faceta na karku jego żony, pomyśl o tym ! WPADA W SZAŁ - SUPER!!!

109 Ostatnio edytowany przez Moni255 (2013-02-24 00:37:20)

tylko ,ze ja nie jestem niczyja zona i raczej nie bede:/ aczkolwiek dzisiaj prawie kolega mi skladal oferte matrymonialna ....fajny facet i byloby mi z nim dobrze wiem o tym ,ale nie pociaga mnie i nie rusza w ogole to przeciez nie zwiaze sie z nim dla wygody bo go predzej czy pozniej zostawie i zranie......

Zawsze mi sie podobaja faceci ,ktorym na mnie nie zalezy i mnie zlewaja totalnie a mnie ciagnie do nich jak ćme do swiatla:/ chore

110

gdyby się znów pojawił -   to z tym  łóżkiem, to wyluzuj, to on ma Cię zachwycić, a nie Tu jego.- i ma ćwiczyć do upadłego!!!

111

Ale kto jakby sie pojawil ??

112

No pewnie, z facetem, który Cię nie pociąga - nie warto- oni też muszą wiedzieć, że my kobiety mamy swoje wymagania , a to że oni zaspakajają się pseudu kobietami to też wiemy

113

JakKiolwiek facet w  TWOIM ŻYCIU!

114

spoko ,jesli sie pojawi to napewne odrazu tu watek nowy zaloze:) bo nie wiem jak teraz postepowac ,bede sie musiala Was radzic ,w sumie juz z kims pisze nowym i jestemy umowieni na sobote za tydzien tongue   i  wiem jedno zero seksu i zero odwiedzin w domu:))

115

Nie podaj mu się ,na tacy, oni tego nie lubię, pomyśl sobie, że to Twój wróg i walcz z nim, to ich jara.Walka i jeszcze raz walk, a nie będę miła uprzejma,  chrzań to - a będziesz miała tyle facetów i na każde zawołanie!

116

LITERÓWKI - NIE SPRAWDZAM TEKSTU - NIE LUBIĘ TEGO!!!

117

Juz bylam taka wredna s........ i bylam jeszcze gorzej odbierana,w moim przypadku to sie nie sprawdza, zreszta nie chce sie angazowac jak zrobilam to ostatnim razem......nie sadze zeby ten facet mi sie spodobal,ale nie zaskodzi sie umowic:)

Posty [ 66 do 118 z 118 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jemu chociaz troche na mnie zalezy ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024