Jak żyć ? (Panie premierze heee !) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak żyć ? (Panie premierze heee !)

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

131 Ostatnio edytowany przez hera.1 (2013-04-01 21:48:41)

Odp: Jak żyć ? (Panie premierze heee !)
on1986 napisał/a:

kurcze powiedzcie czy u was ta psycha też wraca jak bumerang ? bo kiedy już myślę że jest ok to znowu zaczyna się coś pierdolić i wracać rozpamiętywanie ! wczoraj zobaczyłem zdjęcie swojej byłej i co ? i najgorsze co mogło być !!!! wyglądała tak zajebiście że szok !!! wiem że nie powinienem wiem że źle robię i nie powinienem wspominać a i powinienem iść do przodu ale ciągle mam ją od tego momentu przed oczyma MASAKRA!

Hej On1986 ..widzę chlopie ,że dalej tkwisz w tym samym miejscu..Byle zdjęcie Cie rozwala..ojjj czas sie pozbierac..hmmm sama mędrkuję , a wczoraj dostałam od niego sms z zyczeniami świątecznymi i wszystko się posypało jak domek z kart...wszystko wróciło..chce mi się wyć...Rozumiem Cie On1986 , ale w końcu musimy coś z tym zrobić...kurcze...

Zobacz podobne tematy :

132

wydaje mi się że cały czas coś z tym robię bardzo się zmieniłem nie tylko fizycznie ale przede wszystkim mentalnie ! tylko widocznie za mało ! bo nie czasami wymiękam i nie mogę zapomnieć ;-( jakoś sobie to tłumacze ale myśli zostają ! nie chodzi o powrót bo to niemożliwe nie chodzi o bycie razem bo to już by nie było to samo ale chodzi o tą tęsknotę i jednak wspomnienia osoby którą kiedyś kochałem nie chcą odejść !

133

on1986 napisał/a:

wydaje mi się że cały czas coś z tym robię bardzo się zmieniłem nie tylko fizycznie ale przede wszystkim mentalnie ! tylko widocznie za mało ! bo nie czasami wymiękam i nie mogę zapomnieć ;-( jakoś sobie to tłumacze ale myśli zostają ! nie chodzi o powrót bo to niemożliwe nie chodzi o bycie razem bo to już by nie było to samo ale chodzi o tą tęsknotę i jednak wspomnienia osoby którą kiedyś kochałem nie chcą odejść !

Z przeszłością na­leży się roz­stać nie dla­tego, że była zła, lecz dla­tego, że jest martwa.

134

prawda ;-) chyba potrzebuje takiego kopa w 4 litery na ogarnięcie ;-) od dłuższego czasu czytam to forum i naprawdę mi to pomaga ale najbardziej się obawiam żeby nie znaleźć się w położeniu takim jak niektóre tu osoby tzn wiele miesięcy po rozstaniu a nawet lat dalej są w rozsypce i rozpamiętują bronie się przed tym czym tylko mam ale obecnie doskonale ich rozumiem

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak żyć ? (Panie premierze heee !)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024