Ninka to prawda, pogoda jest przecudna, od razu buzia się śmieje jak to słoneczko tak świeci ![]()
28,991 2017-03-28 14:21:41
28,992 2017-04-04 09:15:42
Cześć
Co u was.
U mnie pogoda się popsuła, powinnam dokończyć prace w ogrodzie, ale na razie mi się nie chce.
Zauważyłam, że jak świeci słońce to mam więcej siły.
28,993 2017-04-04 13:25:36
Cześć
Co u was.
U mnie pogoda się popsuła, powinnam dokończyć prace w ogrodzie, ale na razie mi się nie chce.
Zauważyłam, że jak świeci słońce to mam więcej siły.
Czesc Ninka
u mnie nic sie nie dzieje, pogoda w normie, ale przerazliwie chce mi sie spac.
licze dni do urlopu, wzielam dwa tygodnie od przyszlego tygodnia.
Maz dostal oficjalnie transfer do Bawarii, wiec w tym roku to beda nasze wakacje, latem czeka nas przeprowadzka.
Sciskam Cie mocno I wysylam slonce, ktorego u nas dostatek!
28,994 2017-04-04 16:56:41 Ostatnio edytowany przez renatta (2017-04-04 17:19:29)
No to moze male espresso lub herbata? Zapraszam. Chyba fajnie zyje sie ostatnio Zakretkom, i oby tak dalej. Tutaj jeszcze zimno, ale ogrzewam sie w taki czy inny sposob, tak ze i cialo i serce jast OK. Dzisiaj praca na miescie dopiero po poludniu, mam tez zawodowe zadania do zrobienia w domu, ale nie zawsze jestem dostatecznie zmotywowana, dzisiaj jakos malo. Jeszcze z godzine poleniuchuje, pozniej dwie godziny pracy, spacer na kawe i wyjazd do biura. Pisalam ostatnio o potrzebie zmian - w koncu wlosy niewiele zmienilam, ale zgodnie z Twoja sugestia Nino, zmieniam garderobe: przejrzalam szafe i pozbylam sie 28 sztuk ubran. Kupilam juz trzy nowe (piekne) rzeczy i czuje sie w nich bardziej stylowo. Chyba wracam do siebie samej:-). Sciskam cieplo.
28,995 2017-04-13 10:36:27 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2017-04-13 10:37:26)
Kochane Zakrętki ![]()
Już dziś chciałabym Wam życzyć zdrowych, spokojnych, rodzinnych świąt.
Dużo miłości, na stole samych pyszności i trochę lepszej pogody ![]()
Mokrego dyngusa, żeby tradycji stało się zadość.
Ja w tym roku święta spędzam u rodziny Motylka, więc jadę z wielką łychą i tylko ciasto zabieram, żeby tak z gołymi ręcyma nie jechać ![]()
Jeszcze raz wszystkiego dobrego kobitki ![]()
28,996 2017-04-14 13:32:08
Cześć
Ja też życzę Wam dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń . Niech te święta dla wszystkich będą udane.
28,997 2017-04-17 01:18:52
Swiateczne Zyczenia dobrych (prostych!) kolejnych miesiecy i lat dla wszystkich Zakretek:-)
28,998 2017-04-21 09:34:01
Cześć
Co u was słychać?
U nas zimno ,w święta padał śnieg.
Czekam na maj może będzie lepsza pogoda .
28,999 2017-07-11 19:19:21
HALO, HALO - REAKTYWACJA DROGIE PANIE, pobudka :-)
ależ nam podupadł wątek :-(
Co u Was słychać Kochane??
U mnie w sprawach sercowych bez większych zmian.
Zawodowo, branżowo i w sprawach osobistych ale poza sercowych - chwyciłam wiatr w żagle i gnam do przodu!!
Piszcie!!! Kto już na plaży, kto w górach?
29,000 2017-07-17 11:53:49
Cześć Silkytouch
Przychodzę z optymistyczną nutką
oraz ciekawymi tekstami do poczytania
niezwykle ważny wywiad z kobietą, która jeśli dobrze kojarzę była kiedyś na naszym forum
http://www.navel.pl/doc/Wywiad.pdf
oraz stronę z której można pobrać darmowo książkę w pdf pt. "Toksyczne związki" Pia Mellody, naprawdę ważna pozycja z której dowiadujemy się jak środowisko w którym wzrastamy kształtuje nasze dalsze życie. Moim zdaniem każdy kto ma dzieci powinien przeczytać te 60 parę stron. Napisane niezwykle prostym i ciepłym językiem, z wyjaśnieniem zjawisk na konkretnych przykładach
29,001 2017-07-17 20:31:01
Lato, lato wszedzie:-). Silky, fajnie, ze tak smigasz do przodu, sprawy sercoew czasem trzeba zosstawic na chile, dac sercu odpoczac, a raczej skierowac je w inna strone. Bo przeciez w to co robisz angazujesz swoje serce na pewno. Lilka, pamietam eozmowczynie przytoczonego przez Ciebie wywiadu, byla obecna tez w naszym watku. Mysle, ze zrobila wiele dobrego dla wielu osob, obecnoscia tutaj i swoja ksiazka. No i przede wszytskim sama wyszla z toksycznego zwiazku.
Co u pozostalych zakretasow? Mnie nasza kawiarenka dala duzo i chetnie widziabym ja gwarna.
29,002 2017-07-18 10:33:20
Cześć Rena
Ja żyję sobie spokojnie, korzystam z letnich atrakcji bywając na lokalnych imprezach, koncertach, w ten weekend wyjeżdżam z rodziną do Warszawy na spotkanie z net-koleżankami a przy okazji pozwiedzamy. W sierpniu wyjeżdżamy na nasze pierwsze zagraniczne wakacje. Poza tym staram się dbać o aktywność fizyczną, polubiłam bieganie. Niedawno rozpoczęłam spotkania z psychologiem, z których jestem bardzo zadowolona. Trafiłam na profesjonalistę i w naturalny sposób przyszło zaufanie. Jeśli chodzi o sprawy sercowe to pokonaliśmy z mężem poważne problemy i jestem od dłuższego już czasu spokojna i szczęśliwa, a i On zadowolony. Taki nowy związek nam się udał. Teraz pracuję nad sobą, ponieważ zmieniając siebie stanę się lepszym rodzicem, a na tym najbardziej mi zależy.
A Ty Renatto jak spędzasz lato? ![]()
29,003 2018-01-05 02:16:34
Jesem w takiej samej sytuacji...dowiedziałam się ze mój maz z którym jestem od 13 lat mnie zdradzil...bezskutecznie szukałam odp na pytanie dlaczego...bezskutecznie probowalam zyc dlaj..zapmniec..ale nei umiem..po prostu nie potrafie...on od dwóch lat nie jest tym samym facetem..stara się ..adoruje..jest cudownym ojcem..odgaduje kazda moja zachcianke...co z tego..skoro ja nie umiem wybaczyć...czy jest nadzieja? kocham go bardzo...ale nei mogę zapomnieć....
29,004 2018-01-30 12:18:42
Dzien dobry. Bardzo zaluje ze watek juz prawie nieaktywny. Przeczytalam prawie wszystko. Tak wiele sily z niego bije. Ja kobieta na zakrecie. Na drugim zakrecie. Nie wiem gdzie napisac bo juz nie daje rady sama z moim zalem i samotnoscia......
29,005 2018-02-09 18:48:07
Cześć.
Strasznie dawno tu nie byłam,a dziś zajrzałam i widzę,że nowe Zakretki nigdy nie przestaną się pojawiać.
Dużo siły życzę.
29,006 2024-01-17 09:14:28
Po 6 latach fajnie zajrzec i poczytac swoje stare posty:) szkoda, ze Zakretki rozeszly sie, chociaz dobrze, ze wiekszosci zycie wyprostowalo sie na dobre i sa szczesliwe w swoich zwiazkach:) Moze ktos tu jeszcze czasem zajrzy...
29,007 2024-01-20 03:54:18
No właśnie, ciekawe jak te wszystkie historie sie zakończyły.