zdrada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 91 z 91 ]

66

Odp: zdrada

Dobra40 w sumie to masz rację . Nie warto to i tak niczego nie zmieni. Ale dzięki że mnie popierałaś smile

Zobacz podobne tematy :

67

anonimowo8181 napisał/a:

Dobra40 w sumie to masz rację . Nie warto to i tak niczego nie zmieni. Ale dzięki że mnie popierałaś smile

smile
Wszystko byloby ok gdyby zainteresowana nie obrazala zaangazowanych w watek bo mozna zrozumiec cierpiacego ale nie az tak.

68

Wracam po sporej przerwie, prawie miesiecznej. Tamta laska chyba odczepiła sie od mojego Michała i on tez nie ogląda sie juz za nia ani nie odwala nic. Mam za to inny problem. Od pewnego czasu Michał nie zwraca na mnie uwagi pod wzgledem fizycznym, nie uprawia ze mna seksu. Nie chce. Ostatnio powiedzial mi nie wprost ale dalo to wyczuc sie ze go chyba nie pociagam juz..
Moja kolezanka tez miala takie problemy z chlopakiem. Dawid oglądal sie przez pewnien czas za innymi laskami, kolezanka mi powiedziala ze musieli poprostu zrobic sobie przerwe.

69 Ostatnio edytowany przez Doonna (2012-05-07 10:58:19)

Moze od tego ogladania znalazl sobie tez do uprawiania?
Czy nadal tak go trzymasz ,ze nie mial by okazji?

Przestan z tymi "laskami" brzmi bardzo dziecinnie...a ps. ile macie lat, ty i Michal?

70

Hmmm potwierdzają się moje wcześniejsze słowa. Poprostu już mu się znudziłaś , nie widzi w Tobie niczego co mogło by go zaskoczyć , w waszym związku panuje monotonia i rutyna . To prowadzi do tego że już nie pociągasz go i uprawianie z Tobą seku nie sprawia mu przyjemnisci, a sex w związku jest bardzo ważny , bardzo wazne też jest żeby robił to z kims kto go podnieca a Ty widocznie tego nie robisz. Więc predzej czy później i tak Cię zostawi , a ta rzekoma przerwa to nic nie da bo po jakimś czasie znowu będzie taka sama sytuacja i Twojej koleżance też radzę się nie cieszyć bo to kwestia czasu kiedy Dawid wróci do nawyku. Tacy CHŁOPCY się nie zmieniają

71

Wlasnie kolezanka tamtej dziewczyny co latała za Michałem tez im sie wpieprzyla w zwiazek. Spotykali sie ze soba, Dawid ją zdradził niejednokrotnie ale mu wybaczyla.
Jesli chodzi o Michala, jestem pewna ze nie znudzilam mu sie. Nie wiem czemu tak jest miedzy nami, ale napewno mnie nie zdradza.

72

I co między Dawidem a jego dziewczyną jest już dobrze ? zdradził ją tylko z tamtą dziewczyną ? . I skąd ona  w ogóle wie że z kolezanką tej co Twój Michał. ? Nie wiem , moim zdaniem dobrze jest do czasu.

73

Zdradził ją z kolezanka tamtej laluni, teraz niby jest dobrze ale kloca sie codziennie.. u nas tez tak jest ale godzimy sie.
Mam nadzieje ze to tylko tymczasowe i minie.

74

Skoro się kłucą to pewnie jest tego przyczyna, może ta sama co u Ciebie może Dawid też nie chce z nią uprawiać sexu...

75

1. Zdradził.
2. Oglądał się namiętnie za inną.
3. Poszedł grzecznie ze swoją dziewczyną na imprezę - Jezuuu ale wyczyn!
4. Nie chce uprawiać seksu ze swoją dziewczyną, daje jej odczuć że ona go już nie pociąga.

Tak. To musi być miłość. Trzeba to sobie długo i namiętnie powtarzać po kilkanaście razy dziennie aż się uwierzy. I generalnie wszystko jest w jak najlepszym porządku, no po prostu nie ma o co się martwić. Następny przystanek: klęknąć i błagać.

76

Jakby mnie nie kochał to nie bylby ze mna. Juz dawno w takim razie zerwałby a jednak dalej jestesmy razem mimo wszystko

77

Zaklopotana jestes niepoprawna optymistka...podobno to zaleta.
Jesli ci dobrze z oszukiwaniem siebie to co ci doradzic?
Moze najodpowiedniejszy w twoim skrajnym przypadku bylby ostatni przystanek (czytaj Kriss).

78

Michał i Dawid to koledzy ? , I co znaleźli sobie dwie koleżanki żeby mogli latać ?

79

Tak, sa kolegami a ma to jakies znaczenie? Ciekawe jakie? Juz za nimi nie lataja, maja je głęboko w d...
Te dziewczyny same sobie na to zasluzyly swoim zachowaniem i sposobem bycia.

80

Co ty wypisujesz dziewczyno?
Strasznie prymitywne, odchodze z watku.

81

Nie ma znaczenia. Tak tylko pytam , jaka jest pewność że nie latają.. może to tylko pozór... Poza tym jeśli nie za nimi to za innymi jeśli nie teraz to tylko kwestia czasu i Michał i Dawid znowu zaczną

82

Nie lataja bo akurat ja jeszcze umiem go upilnowac przy sobie!!!

83

Chcesz mi powiedzieć że jesteś z nim 24/24h ? wątpie... A ta Twoja koleżanka też tak go(Dawida) pilnuje w weekendy , od poniedziałku do piątku jeszcze ?

84

Nie mieszkam ani nie siedze 24/24 z nimi, skad mam to wiedziec? Glupie pytanie zupelnie bez sensu a wogole ten watek jest o mnie i Michale, a Ty ciagle wypytujesz o zwiazek mojej kolezanki. Troszke sie zapomnialas chyba.

85

Nie zapomniałam się, tylko znam osoby oczywiscie nie osobiscie ale z widzenia , które dziwnym zbiegiem okolicznosci mają chłopaków o takich imionach i między nimi jest taka sama sytuacja , i ogólnie wszystko dziwnie się zgadza. smile Czytałam dokładnie to wszystko co opisywałas i specjalnie tak pytałam zeby potwierdzić wszystko to i potwierdziło się.

86

Moze jeszcze mi napiszesz jak sie nazywam i skad jestem?! A moze jestes wlasnie ta dziewczyna, co za Michałem albo Dawidem latała?! Prosze Cie nie rozsmieszaj mnie i nie pisz tak specjalnie.. Jezeli to prawda co piszesz, jest to tylko zwykly zbieg okolicznosci

87

Mogłabym Ci napisać jak Masz na Imię i gdzie mieszkasz ale po co pisać to na forum. Nie, nie jestem tą dziewczyną ale znam was z widzenia bo mieszkam w tym samym mieście , oczywiście mogłabym ośmieszyć Cię na mieście i pokazać te forum i twój wątek ale mam w sobie na tyle rozumu i wartości że nie zrobie tego. Wystarczy ze ja to wiem.Dziwi mnie trochę , że swoje problemy publikujesz na forum publicznym w internecie oraz problemy swoich znajomych, mogą sobie tego nie życzyć. Zamiast załatwić to prywatnie ze swoim chłopakiem.Ja osobiście wstydziłabym się pisać o takich rzeczach i to z takimi szczegółami.Mimo że Cię nie znam spodziewałam się po Tobie trochę więcej godności i troszke wyższej samooceny , a widzę że poprostu lubisz się poniżać.

88

anonimowo8181 napisał/a:

Nie zapomniałam się, tylko znam osoby oczywiscie nie osobiscie ale z widzenia , które dziwnym zbiegiem okolicznosci mają chłopaków o takich imionach i między nimi jest taka sama sytuacja , i ogólnie wszystko dziwnie się zgadza. smile Czytałam dokładnie to wszystko co opisywałas i specjalnie tak pytałam zeby potwierdzić wszystko to i potwierdziło się.

Skoro znasz mnie tylko z widzenia to skad mozesz wiedziec jaka mam sytuacje w zwiazku i moja kolezanka? To sa raczej moje prywatne, intymne sprawy o ktorych nie rozmawiam z osobami ktore znam tylko z widzenia. Wiec skad wiesz jak jest?
Sa trzy warianty:
1 KŁAMIESZ
2 ZBIEG OKOLICZNOSCI
3 JESTES JEDNA Z TYCH DZIEWCZYN ALBO ICH KOLEZANKA (to akurat odpada)

Jakbys miala na tyle rozumu i wartosci jak sama o sobie napisalas to bys nie pisala takich bzdur. Jestes dla mnie smieszna.
Ciagle piszesz na moim watku a skoro tak bardzo Ci to przeszkadza to nie musisz. Sama pchasz sie tu. A co do ponizania, to jedyna osoba ktora poniza sie tu jestes TY! Piszesz ze na miescie moglabys pokazac to ludziom. Co wydrukujesz caly watek, cala rozmowe i poprzyklejasz na sklepach, drzewach? Daruj sobie takie teksty. Nie mam zmiaru dalej sie z Toba przekamazac. Najlepiej bedzie jak zamkne ten watek. ANONIMOWA wspolczuje tym ktorzy z Toba przebywaja. To wszystko

89

Szkoda mi słów a przede wszystkim czasu na dalsze pisanie tu. Proszę bardzo możesz o mnie myśleć co chcesz , każdy ma prawo do własnego zdania i ja nikomu nie mam zamiaru narzucać takiego jakie mi się podoba.Swoje zdanie na Twój temat wyraziłam. Już nie będę pisała o Tobie nic bo to i tak niczego nie zmieni dalej będziesz się oszukiwała i dalej będziesz naiwna.Ja swoje wiem , Ty w swoje wierzysz. Na tym zakończmy.Jedyne czego mogę Ci życzyć to żebyś w koncu przejżała na oczy . ( Nie mówie tego złośliwie )
Żegnam

90

anonimowo8181 napisał/a:

Mogłabym Ci napisać jak Masz na Imię i gdzie mieszkasz...mogłabym ośmieszyć Cię na mieście i pokazać te forum i twój wątek ...Dziwi mnie trochę , że swoje problemy publikujesz na forum publicznym w internecie...Ja osobiście wstydziłabym się pisać o takich rzeczach...widzę że poprostu lubisz się poniżać.

No moja droga, ZDECYDOWANIE PRZEGIĘŁAŚ tutaj!
Po pierwsze, swoją wiedzę, czy domysły zostaw sobie...
Po drugie jeśli w ogóle przeszła Ci taka myśl przez głowę ("mogłabym ośmieszyć Cię na mieście i pokazać te forum i twój wątek") to wyjątkowo kiepsko o Tobie świadczy, wybacz. Czy to jakiś ...szantaż, uświadomienie, że możesz "zagrać poniżej pasa"?
Po trzecie, dziwi Cię, że ktoś o swoich problemach pisze tutaj na Forum. Widać zapominasz, że to FORUM jest A N O N I M O W E! Piszą to osoby pragnące się wyżalić, szukające wsparcia, porady, pomocy. Widzisz w tym coś nagannego i wstydliwego, wziąwszy pod uwagę fakt, że każdy posługuje się tu jakimś nickiem? Każdy jest anonimowy i pisze do "kogoś tam" też anonimowego. I może ta zasada tutaj działa, bo zdecydowana większość Forumowiczów okazuje tą pomoc. Zupełnie bezinteresownie. Jeśli tak Cię ...brzydzi taka konwencja Forum - co tutaj robisz?
Po czwarte i ostatnie...
"widzę że poprostu lubisz się poniżać", wybacz, ale obnażanie się anonimowe tutaj, na Forum nie ma znamion poniżania się. W zasadzie każdy w jakiś sposób odkrywa tutaj - czy to zakładając wątek, czy odpowiadając - jakieś karty z własnego życia. I nie zawsze są one powodem do radości, do dumy. Uznajesz to za ...poniżanie się? Co zatem tu robisz? Lubisz czytać o nieszczęściach innych, o problemach innych i to Cię kręci? Po cholerę tu jesteś?

Nie życzę Ci tego, ale weź pod uwagę, że może kiedyś sama zdruzgotana życiem napiszesz tutaj "poniżając się"...
P.S.
Dziewczyny, skończcie te osobiste wycieczki...

Posty [ 66 do 91 z 91 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024