Samiec alfa - szkolenia uwodzenia dla nieśmiałych facetów ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Samiec alfa - szkolenia uwodzenia dla nieśmiałych facetów ?

Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 455 z 912 ]

391 Ostatnio edytowany przez zecior (2015-05-11 22:33:11)

Odp: Samiec alfa - szkolenia uwodzenia dla nieśmiałych facetów ?
zecior napisał/a:

Poza tym kobiety bardzo często spławiają mężczyzn już na samym starcie, bo chcą sprawdzić z kim mają do czynienia: czy z facetem o silnym charakterze, który nie podda się od razu po pierwszej odmowie, czy z mięczakiem, który od razu zamknie się w sobie, gdy usłyszy od kobiety słowo ''NIE''. Tymczasem okazuje się, że to ''NIE'' nierzadko oznacza tak naprawdę ''JESZCZE NIE. POSTARAJ SIĘ TROCHĘ BARDZIEJ, BO NIE MOGĘ WYJŚĆ NA TAKĄ ŁATWĄ. Kobiety graja role trudnych do zdobycia zupełnie nieświadomie, ponieważ boją się, że otrzymają od koleżanek\znajomych\rodziny\mężczyzn\społeczeństwa łatkę ''łatwych'' (puszczalskich). Dlatego odrzucają zaloty mężczyzn od setek lat. Gdy czują się zagrożone, przyjmują zawsze pozycję obronną. To normalne.

Otis napisał/a:

No czytam i czytam i wychodzi mi, że jednak ostatecznie zakomunikowałeś jedną i podstawową przyczynę inną niż podane przeze mnie. Nie może wyjść na łatwą więc mam się starać.

Kobieta gra rolę trudnej do zdobycia z DWÓCH powodów:
1) Chce przetestować charakter mężczyzny
2) Nie chce wyjść na łatwą (puszczalską) w jego oczach lub w oczach koleżanek\znajomych\rodziny.

Masz się starać, ale nie przesadzaj z tym. Bo jeśli kobieta wyczuje, że za bardzo się starasz, to straci zainteresowanie twoją osobą lub zacznie bawić się twoim zainteresowaniem

zecior napisał/a:

Co to ma do rzeczy?
Po pierwsze gówno wiesz na temat tego rudzielca.

Otis napisał/a:

Niestety dla twojego wywodu ? sytuację rudzielca znam. Nie miał szans. Miałby większe gdyby pozostał sobą.

Pozostał sobą, czyli kim? Bo z tego, co napisałeś wynika, że chłopak nie podrywał koleżanki specjalnymi technikami uwodzenia, tylko zachowywał się jak mięczak: miał niewłaściwą mowę ciała (był przygarbiony) i był nieśmiały. Tego nie uczą na kursach ani nie piszą o tym w poradnikach. Stwierdzenie ,,nie miał szans'' to oczywiście twoja SUBIEKTYWNA opinia.

Otis napisał/a:

Bo Twoje podejście to Twój zasadniczy problem. To nie kobiety, sfery niebieskie i relacje damsko-męskie, tylko Ty. Parę osób próbuje Ci to tutaj delikatnie powiedzieć. A tych parę kobiet w realu pokazać?

zecior napisał/a:

Ponawiam pytanie. Rozmawiamy o mnie czy OGÓLNIE o kobietach?

zecior napisał/a:

Tak, jestem zacietrzewionym i zgorzkniałym gościem, ale co to ma do rzeczy? Nie oznacza to, że nie mam racji.

Otis napisał/a:

Ja mówię o Tobie. Kobiety nie stanowią ani problemu ani żadnego zagrożenia. Przeciwnie, jak facet nieśmiały to mu pomogą. Ale jak facet zacietrzewiony, zgorzkniały albo walnięty?

Nigdzie nie napisałem, że stanowią problem i zagrożenie. Stwierdzenie ,,jak facet jest nieśmiały, to kobiety mu pomogą'' jest dobre dla fanów komedii romantycznych.
Gdy facet jest nieśmiały, kobiety odbierają go jako mięczaka i wciskają mu kit typu ,,mam chłopaka'', ,,nie mam czasu'' itp. Dają mu kosza.

Otis napisał/a:

Te twoje wywody to są Zecior akademickie rozważania człowieka, który ma słabą lub żadną praktykę w relacjach z babami. Mówię Ci to jako wieloletni praktyk. Źle wytyczasz trasę, błądzisz. Jak inaczej? Na twoim miejscu popracowałbym nad poczuciem własnej wartości. Bo po łatwości zagrzewania się widzę, że kompleksów sporo. Kobieta z pewnością trochę Ci z tym pomoże, jeśli jakąś wartościową zdobędziesz. Ale do zdobycia takowej potrzeba przyjemnych fundamentów a nie technik podrywania. Chodzi o to, żeby po drugiej stronie dostrzec człowieka a nie zwierzę do upolowania (co tak na marginesie cały wywód nt technik uwodzenia sugeruje). A upolowane zwierzę zaspokoi fizyczny głód. Jeśli na tym Ci zależy to jest duża szansa, że zwierzę jednak Cię przechytrzy. Kobiety są w tej materii sprawniejsze i więcej im wolno (dlaczego? antropologia).

Zecior nie jesteś pierwszy ani ostatni, który myśli, że takie działania coś sensownego dadzą. Przecież szkoły podrywu, te bazujące na psychologii również, są stare jak wiejskie potańcówki. No jak miałyby nie być? To jest niestety droga donikąd.

Pozostaje mi tylko przyznać honorowe wyróżnienie Darwina dla zjawiska szkół podrywu i podejścia do tematyki relacji damsko-męskich, które elegancko eliminują pretendentów z puli genów. Przynajmniej dopóki ci nie zmądrzeją.

Mylisz się. Zle mnie odebrałeś, bo jestem zgorzkniały i mam kompleksy. Nie chcę reklamować tutaj kursów uwodzenia, ponieważ nie jestem akwizytorem. Poza tym to jest forum dla kobiet, więc lepiej żeby tego nie czytały i nie były świadome wszystkich chwytów i sposobów. Napiszę tylko tyle, że po wprowadzeniu drobnych zmian w moim życiu, zaczerpniętych właśnie z poradników o uwodzeniu, kobiety zaczęły patrzeć na mnie inaczej.

To prawda, że jestem nerwowy i nie panuję nad swoimi emocjami. Bardzo łatwo wyprowadzić mnie z równowagi. Często byle głupstwo potrafi zepsuć mi cały dzień. Dlatego inni ludzie to wykorzystują i bawią się moim kosztem. Nie zmienia to jednak faktu, że nauka uwodzenia przydaje się w kontaktach z kobietami, ponieważ daje narzędzia dzięki którym nieśmiały i zakompleksiony mięczak może zmienić się (albo przynajmniej sprawiać takie wrażenie) w pewnego siebie mężczyznę.

Praca nad sobą jest tak samo istotna, co techniki uwodzenia. Jedno musi iść w parze z drugim. Zgadzam się, że nie da się ukryć przed kobietą niskiego poczucia własnej wartości, ponieważ techniki działają tylko na krótką metę. Z drugiej strony sama pewność siebie i wysokie poczucie własnej wartości to za mało, aby uwieść kobietę. Potrzebne są jeszcze sposoby, które wywołują w kobiecie pożądane emocje (''chemię''), dzięki którym facet zyskuje wartość w jej oczach i wyróżnia się z tłumu.

Zobacz podobne tematy :

392

ZrezygnowanaSky napisał/a:

Pan  "ZECIOR" tak czytam twoje wypowiedzi.. Jestes strasznie zgorzknialym czlowiekiem,egoista ,ktory wytknie kobiecie wszystko ,obwinia kobiety za swoja niefajnosc"gluupie baby bo akurat ta  ktora  sobie zaplanowalem odrzucila mnie,nie dala sie nabrac,szlak  by  to  trafil ,jak ona mogla mnie odrzucic ,teraz to  bede wytykal babom,ze sie maluja stroja itp itd "  Ja  to moge odrzucic babe!,ale one musialy cie skrzywdzic..Zapewne duzo czytasz a i zapewne  jestes niezlym graczem,manipulantem wink W ogole nietolerancyjna osoba..
nawet  ci ladny avatar nie pomoze.. grac to   mozna wiele przystoniaka"  itp ,sprawiac   pozory..

Dzięki za diagnozę, pani doktor. Szkoda, że większość kobiet nie ma odwagi lub nie chce przyznać się do swoich wad.

tak cie to boli  ze mogą wybrać lol

Tak. Tak mnie to boli, że zamierzam poddać się operacji zmiany płci. Wyjeżdżam do USA i wracam z powrotem jako Anna Grodzka 2.

393 Ostatnio edytowany przez ZrezygnowanaSky (2015-05-12 00:54:54)

zecior napisał/a:

Nie obchodzi mnie, czy jestem w typie kobiety czy nie. Oczywiście mam na myśli typ fizyczny, którego w przeciwieństwie do charakteru nie można zmienić. Podchodzę do niej i robię swoje. A jak się nie uda, to trudno. Pójdę do następnej. ,,Miej wyjebane, a będzie ci dane.''

Oczywicie,tylko ty  mozesz wymagac,ona  ma siedziec  cicho  i  niech sie cieszy ze taki  jak  Ty-cudowny ja  zechcial  ... 

zecior napisał/a:

Rozmawiamy na temat uwodzenia kobiet. Zadajemy sobie pytanie: ,,Co sprawia, że kobiety mają mokro w gaciach na widok niektórych facetów, a innych traktują tylko jako męską koleżankę, paczkę chusteczek, darmową podwózkę do domu itp. ? Nie mogę się zgodzić z kobietami, które wypisują tutaj bzdury na temat uwodzenia, ponieważ patrzą na wszystko z kobiecej perspektywy.

Tak  cie to boli,to sie   nazywa  KAZDY   MA  PRAWO  WYBORU   I  NIESTETY Nikogo  nie zmusisz! 

WIDOCZNIE  CZUJA,ze ze jestes  tak naprawde "pipa",udajaca fajnego  prawdziwego meskiego mezczyzne!  desperados..

zecior napisał/a:

Po szóste, skoro tak dobrze znasz objawy i ich genezę, załóż własną Akademię Uwodzenia, dzięki której mężczyźni będą w stanie zdobyć niemal każdą kobietę.

Oczywiscie  zeby tacy jak  ty  manipulanci,cwaniacy,intryganci,egoisci  mogli miec  kazda... ZEJDZ  NA ZIEMIE!

zecior napisał/a:

Skoro to jest takie proste, dlaczego inteligentni, wykształceni, mili i wrażliwi faceci dostają od kobiet non stop kosza albo lądują w szufladce przyjaciel?

To  ze ty okreslasz siebie jako mily,inteligentny,nie   oznacza ze takim  jestes  ! Dla  kogos mozesz byc gburem,nudnym,dretwym,sztucznym w sposbie  bycia,dupkiem,udajcym  inteligenta..

zecior napisał/a:

Dlaczego jedni faceci potrafią sprawić, że kobieta ma mokro w gaciach na ich widok, a inni krążą wokół kobiety jak satelita, prawią jej komplementy przez 24/h i spełniają jej wszystkie zachcianki, a ona ma ich głęboko w dupie?

BO  CZUJA  wyczuwaja !

zecior napisał/a:

Chcę dominować nad kobietą, ponieważ jestem mężczyzną, a mężczyzna powinien dominować nad kobietą. Jeśli tego nie robi, kobieta wchodzi mu na głowę i zaczyna go traktować jak małe dziecko.

Moze lepiej kup sobie psa,a z kobietami daj   sobie  spokoj,nim bedziesz  rzadzil,a kobiete TO   TY  TYLKO zniszczysz,jak  nie bedzie chodzila  tak jak ty bys chcial!

zecior napisał/a:

Nie od dziś wiadomo, że każdy aktor (bez względu na skalę jego popularności) cieszy się większym zainteresowaniem kobiet niż przeciętny Kowalski. Sam fakt, że lubi go ileś tam osób działa na kobiety jak magnes. Aby to zrozumieć wyobraź sobie, że ten sam Brad Pitt pracuje na kasie w biedronce za 1200 zł, jeździ starym oplem i mieszka w obskurnej kamienicy. Czy zwróciłabyś na niego uwagę w taki sam sposób, w jaki zwracasz na niego uwagę teraz, patrząc przez pryzmat jego dotychczasowych ról we filmach?! Czy umówiłabyś się z nim na randkę? Wątpię
. Nie chcę reklamować tutaj kursów uwodzenia, ponieważ nie jestem akwizytorem. Poza tym to jest forum dla kobiet, więc lepiej żeby tego nie czytały i nie były świadome wszystkich chwytów i sposobów. Napiszę tylko tyle, że po wprowadzeniu drobnych zmian w moim życiu, zaczerpniętych właśnie z poradników o uwodzeniu, kobiety zaczęły patrzeć na mnie inaczej.

...
Co za facet .. neutral   roll

TAKI   Biedny  zuczek z ciebie  tak sie starasz ksztalcisz,,nawet czytasz ksiazki o uwodzeniu,a  tu  nic,one i   tak  cie  wyczuwaja "olewaja",nie daja sie nabrac  mad

394 Ostatnio edytowany przez zecior (2015-05-12 01:13:32)

zecior napisał/a:

No właśnie. O to mi chodziło od samego początku tej żałosnej dyskusji. Wolisz sprawdzać i spotykać się z kimś, kto OD SAMEGO POCZĄTKU ROBIŁ NA TOBIE DOBRE WRAŻENIE. Wynika z tego, że ZACHOWANIE JEST NAJWAŻNIEJSZYM MIERNIKIEM WARTOŚCI MĘŻCZYZNY. JEŚLI KTOŚ NIE ZACHOWUJE SIĘ W ODPOWIEDNI SPOSÓB PRZY KOBIECIE OD SAMEGO POCZĄTKU, TO NIE DOSTANIE OD NIEJ DRUGIEJ SZANSY NA ZAPREZENTOWANIE SWOJEJ OSOBY. DOSTANIE KOSZA smile

Czarna Kotka napisał/a:

Cały czas piszesz o tej jednej sytuacji, kiedy oni spotykają się sam na sam, w jakiejś pojedynczej sytuacji.
Tymczasem w większości sytuacji oni spotykają się kiedy są otoczeni przez innych ludzi i patrzą na siebie nawzajem w kontekście relacji z innymi ludźmi. Na tej podstawie wyrabiają sobie przekonanie czy są sobą zainteresowani czy nie.
Dużo prawdy jest w powiedzeniu, że to kobieta wybiera faceta, który ją wybierze.

Piszę o sytuacji, w której facet podchodzi do samotnej, obcej kobiety, aby zainicjować z nią kontakt.

Piszę również o sytuacji na randce.

Zgadzam się z tym, że kobieta obserwuje jak inni ludzie reagują na mężczyznę, który próbuje ją uwieść. Na przykład, gdy kobieta widzi, że inne kobiety są zainteresowane tym facetem (często przebywają w jego towarzystwie; rozmawiają z nim), podświadomie zakłada, że musi być dla nich atrakcyjny. A skoro jest dla nich atrakcyjny, to znaczy, że coś w nim jest. Dowód społeczny działa na kobiety jak magnes.

zecior napisał/a:

Chcę dominować nad kobietą, ponieważ jestem mężczyzną, a mężczyzna powinien dominować nad kobietą. Jeśli tego nie robi, kobieta wchodzi mu na głowę i zaczyna go traktować jak małe dziecko.

Napisałaś o twoich relacjach z mężem, czyli o sytuacji W ZWIĄZKU. Natomiast ja napisałem o czymś zupełnie innym: o tym, w jaki sposób powinien zachowywać się facet wobec kobiety NA POCZĄTKU ZNAJOMOŚCI. To OGROMNA różnica.

Czarna Kotka napisał/a:

Widzisz, nie musisz wcale dominować nad kobietą. Wystarczy że nie pozwolisz się jej zdominować, to dwie zupełnie różne sprawy. Czy jesteś silny czy nie (inteligencja to forma siły), ta ocena odbywa się w dużej mierze nie na polu relacji pomiędzy Wami, ale na polu relacji Twoich ze światem - jak sobie radzisz z innymi ludźmi i problemami natury różnej, które spotykasz na swojej drodze.

Wiesz dlaczego kobiety bite przez mężów-pijaków cierpią na syndrom sztokholmski? Dlaczego składają pozew o rozwód, a później wycofują zarzuty? Dlaczego wiele kobiet wiąże się ze złymi facetami (tzw. bad boyami), później na nich narzekają, ale jakoś nie potrafią ich zostawić? Właśnie dlatego.

Ty o niebie, ja o chlebie...Cały czas piszę o sytuacji, w której kobieta nie zna faceta albo zna go tylko trochę. Jeśli mężczyzna od początku znajomości zgadza się ze wszystkim, co powie kobieta, to traci w jej oczach wartość. Chyba żadna kobieta nie chce mieć faceta bez własnego zdania, którym można łatwo manipulować.

Czarna Kotka napisał/a:

Na początku znajomości zajmowaliśmy się razem z grupą innych ludzi różnymi interesującymi rzeczami wink Tam mi wpadł w oko.

Być może wpadł ci w oko, bo jest przystojny. Ale zapomniałabyś o nim na zawsze, gdyby do ciebie nie poszedł i nie zagadał w odpowiedni sposób.

zecior napisał/a:

Każda kobieta to robi, tylko że jedna sprawdza więcej, inna mniej.

Czarna Kotka napisał/a:

E... dziękuję, schlebiasz mi?

Chciałabyś. Jeszcze za wcześnie.

Czarna Kotka napisał/a:

Czuję się bezradna wobec nieprzemakalności tego stwierdzenia.

I dobrze, właśnie taki miałem zamiar.

zecior napisał/a:

Szkoda, że niektóre kobiety zachowują się jak dziewczynki z gimnazjum, które krytykują wszystko, czego nie znają i nie rozumieją. No cóż...

Czarna Kotka napisał/a:

Szkoda, że hipnoza jest stosowana przez terapeutów z doświadczeniem, w terapii indywidualnej, u pacjentów, których już trochę poznali, a nie przez Kazia z Koziej Wólki, na grupie frajerów, których dopiero co poznał i nie wie na ich temat kompletnie nic. Taki sposób jej stosowania, o ile w ogóle coś się tam udaje, świadczy tylko o niekompetencji Kazia i może być niebezpieczny, tylko że Kazia to nie obchodzi.

Byłaś kiedyś u Kazia w Koziej Wólce? Znasz osobiście Kazia i jego frajerów?

zecior napisał/a:

Nie. Nie musiałbym zgłębiać tego tematu, gdyby kobiety nie zachowywały się tak ty, czyli gdyby nie wyciągały pochopnych wniosków i nie oceniały facetów po pozorach.

Czarna Kotka napisał/a:

Wszyscy oceniamy innych ludzi po pozorach i powierzchownie. Spotykamy ich tylu, że nie ma fizycznej możliwości poznać każdego dobrze. Nie ma też takiego obowiązku, o czym zapominasz jednostronnie. Ty oceniasz po pozorach kobiety, a one ciebie. Takie życie.

Mów za siebie. ,,Nie oceniaj książki po okładce''.

zecior napisał/a:

Nigdzie tak nie napisałem. Stwierdziłem tylko fakt, że makijaż jest w pewnym sensie manipulacją. Na pewno ukończyłaś szkołę podstawową?

Czarna Kotka napisał/a:

Nigdzie nie napisałeś " Idz do pracy nieumalowana i w normalnym staniku, a nawet bez. Obserwuj reakcje mężczyzn."?
Post numer 167.
Dalej było tylko rozwinięcie Twojego pomysłu - no bo przecież manipulowanie mężczyznami jest złe i nie powinno mieć miejsca, prawda? Czy może CHCESZ być przez nas manipulowany?

Owszem, napisałem coś takiego, aby ukazać hipokryzję w waszej krytyce wobec kursów uwodzenia. Nazywacie nieśmiałych, zakompleksionych i sfrustrowanych facetów frajerami i manipulantami za to, że chodzą na kursy uwodzenia i czytają poradniki na temat podrywu, a same spędzacie pół dnia w łazienkach, nakładacie na twarze tapety i zakładacie pod bluzki staniki typu push-up, ponieważ chcecie zwrócić na siebie męską uwagę. My też chcemy zwrócić na siebie waszą uwagę, tyle że robimy to w inny sposób niż wy. Jeżeli uważacie, że jesteśmy manipulantami, to wy jesteście nimi tym bardziej. 

Dokładnie, manipulowanie jest złe. Gdy kobieta jest atrakcyjna, wygląda dobrze nawet rano, zaraz po przebudzeniu. Natomiast, gdy jest pasztetem, próbuje to ukryć pod toną tapety. I to jest właśnie manipulacja. 

zecior napisał/a:

Idiotyczne porównanie, ponieważ geje nie mają własnych kursów i zachowują się inaczej niż kobiety

Czarna Kotka napisał/a:

OK, zamień gejów na bardzo brzydkie kobiety. Jesteś obiektem ich podrywu, a one kombinują jak przełamać Twój opór. Są takie biedne i tyle razy już odrzucane, powinieneś je zrozumieć. To jak. Dajesz którejś numer, czy aktywujesz tarczę jędzy?

Miałem w swoim życiu taką sytuację na uczelni. Wyjątkowo szpetna dziewczyna stała przy mnie i zadawała mi milion pytań: W której sali odbędzie się ćwiczenie?, W której sali będzie wykład? Kiedy mamy egzamin? Zaliczyłeś już przedmiot? 

Wcisnąłem jej kit, że muszę skoczyć do toalety, czyli zrobiłem to samo, co wy robicie facetom od wieków. Można powiedzieć, że nauczyłem się tego od was.

Czarna Kotka napisał/a:

Napisałam o spiralkach, bo takie to budzi skojarzenia, kiedy w potok własnych słów nagle żywcem wmontowujesz jakieś formułki z kursów. Różni się to jak implant od ciała.

Właśnie taki efekt chciałem wywołać.

Czarna Kotka napisał/a:

Mój mąż nie jeste bakterią, bo nigdy nie był celem dla moich mechanizmów obronnych. Ty za to byłeś bakterią wiele razy.

Dzięki za komplement, staram się.

Twój mąż był celem twoich mechanizmów obronnych, tylko to było dawno temu, więc już nie pamiętasz. Każda kobieta na początku znajomości gra rolę trudnej do zdobycia, bo nie chce wyjść na łatwą w oczach faceta\koleżanek\przyjaciół\rodziny itp. Poza tym testuje w ten sposób charakter mężczyzny.

Oczywiście facet, który jest w typie fizycznym kobiety ma trochę łatwiej na początku, ale i tak jest testowany i sprawdzany.

395 Ostatnio edytowany przez ZrezygnowanaSky (2015-05-12 02:07:29)

zecior napisał/a:

Nigdzie tak nie napisałem. Stwierdziłem tylko fakt, że makijaż jest w pewnym sensie manipulacją. Na pewno ukończyłaś szkołę podstawową?

Czarna Kotka napisał/a:

Nigdzie nie napisałeś " Idz do pracy nieumalowana i w normalnym staniku, a nawet bez. Obserwuj reakcje mężczyzn."?
Post numer 167.
Dalej było tylko rozwinięcie Twojego pomysłu - no bo przecież manipulowanie mężczyznami jest złe i nie powinno mieć miejsca, prawda? Czy może CHCESZ być przez nas manipulowany?

zecior napisał/a:

Owszem, napisałem coś takiego, aby ukazać hipokryzję w waszej krytyce wobec kursów uwodzenia. Nazywacie nieśmiałych, zakompleksionych i sfrustrowanych facetów frajerami i manipulantami za to, że chodzą na kursy uwodzenia i czytają poradniki na temat podrywu, a same spędzacie pół dnia w łazienkach, nakładacie na twarze tapety i zakładacie pod bluzki staniki typu push-up, ponieważ chcecie zwrócić na siebie męską uwagę. My też chcemy zwrócić na siebie waszą uwagę, tyle że robimy to w inny sposób niż wy. Jeżeli uważacie, że jesteśmy manipulantami, to wy jesteście nimi tym bardziej.

Dokładnie, manipulowanie jest złe. Gdy kobieta jest atrakcyjna, wygląda dobrze nawet rano, zaraz po przebudzeniu. Natomiast, gdy jest pasztetem, próbuje to ukryć pod toną tapety. I to jest właśnie manipulacja.

Boze ,jaki ten czlowiek jest glupi mad  Caly czas odwracasz kota  ogonem,co  ma  piernnik do wiatraka,makiaz ,a wyuczone zachowanie  ?

A  tak  w ogole to CO TY wytykszasz  kobietom ? spojrz  na siebie,bo piekny,meski to ty nie jestes..A   po przebudzeniu  tez pieknnie nie wygldasz,a  i  nie pomyslales,ze kobieta  lubi stroic  sie  malowac ,ladnie ubierac,eksponowac,podreslac urode ksztalty dla  siebie ?!

Jestes  bardzo   brzydkim czlowiekiem..podlym,zakompelksionym,zazdrosny, zlosliwy,msciwy,intrygant,egoista.....  TY NIC NIEROZUMIESZ...

a teraz pytanie DLACZEGO "Facet" tak  bardzo wytyka kobietom,ze sie maluja,lubia stroic,podkreslac urode,cialo ??

A jak kobieta  lubi malowac sie,stroic,podkreslac  urode podreslac ksztalty figure,to NIE   MOZE!! bo  jakis tam  mowi ze to zle i mamy  robic tak  tak jak on   chce,a nie  tak  jak   lubimy,dobrze  czujemy  sie ..  i  uzywa  slownictwa typu.pasztet,paszczur itp. .poziom...
Wiesz co.. Nudny jestes hipokryto,bez szacunku  hmm

396 Ostatnio edytowany przez zecior (2015-05-12 02:16:32)

zecior napisał/a:

Nie obchodzi mnie, czy jestem w typie kobiety czy nie. Oczywiście mam na myśli typ fizyczny, którego w przeciwieństwie do charakteru nie można zmienić. Podchodzę do niej i robię swoje. A jak się nie uda, to trudno. Pójdę do następnej. ,,Miej wyjebane, a będzie ci dane.''

Oczywicie,tylko ty  mozesz wymagac,ona  ma siedziec  cicho  i  niech sie cieszy ze taki  jak  Ty-cudowny ja  zechcial  ...

Oczywiście, że tak smile

zecior napisał/a:

Rozmawiamy na temat uwodzenia kobiet. Zadajemy sobie pytanie: ,,Co sprawia, że kobiety mają mokro w gaciach na widok niektórych facetów, a innych traktują tylko jako męską koleżankę, paczkę chusteczek, darmową podwózkę do domu itp. ? Nie mogę się zgodzić z kobietami, które wypisują tutaj bzdury na temat uwodzenia, ponieważ patrzą na wszystko z kobiecej perspektywy.

Tak  cie to boli,to sie   nazywa  KAZDY   MA  PRAWO  WYBORU   I  NIESTETY Nikogo  nie zmusisz!

Tak mnie to boli, że niektóre kobiety nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem, że kogoś zmuszam. Skończyłaś podstawówkę?

WIDOCZNIE  CZUJA,ze ze jestes  tak naprawde "pipa",udajaca fajnego  prawdziwego meskiego mezczyzne!  desperados..

Dzięki za ciepłe słowa. Schlebiasz mi.

zecior napisał/a:

Po szóste, skoro tak dobrze znasz objawy i ich genezę, załóż własną Akademię Uwodzenia, dzięki której mężczyźni będą w stanie zdobyć niemal każdą kobietę.

Oczywiscie  zeby tacy jak  ty  manipulanci,cwaniacy,intryganci,egoisci  mogli miec  kazda... ZEJDZ  NA ZIEMIE!

Oczywiście, że tak smile Czytasz mi w myślach.

zecior napisał/a:

Skoro to jest takie proste, dlaczego inteligentni, wykształceni, mili i wrażliwi faceci dostają od kobiet non stop kosza albo lądują w szufladce przyjaciel?

To  ze ty okreslasz siebie jako mily,inteligentny,nie   oznacza ze takim  jestes  ! Dla  kogos mozesz byc gburem,nudnym,dretwym,sztucznym w sposbie  bycia,dupkiem,udajcym  inteligenta..

Po raz kolejny udowadniasz, że umiejętność czytania ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną. Nigdzie nie napisałem, że jestem miły i inteligentny. Zawsze krytykowałem Arystotelesa, bo kiedyś napisał, że kobieta ,,jest uszkodzonym, skarlałym samcem''. Dzięki tobie zrozumiałem, że jednak miał rację. smile   

zecior napisał/a:

Dlaczego jedni faceci potrafią sprawić, że kobieta ma mokro w gaciach na ich widok, a inni krążą wokół kobiety jak satelita, prawią jej komplementy przez 24/h i spełniają jej wszystkie zachcianki, a ona ma ich głęboko w dupie?

BO  CZUJA  wyczuwaja !

CZUWAJ!

zecior napisał/a:

Moze lepiej kup sobie psa,a z kobietami daj   sobie  spokoj,nim bedziesz  rzadzil,a kobiete TO   TY  TYLKO zniszczysz,jak  nie bedzie chodzila  tak jak ty bys chcial!

Dobry pomysł. Pies jest zawsze wierny swojemu panu, czego nie można powiedzieć o niektórych kobietach tongue

zecior napisał/a:

Nie od dziś wiadomo, że każdy aktor (bez względu na skalę jego popularności) cieszy się większym zainteresowaniem kobiet niż przeciętny Kowalski. Sam fakt, że lubi go ileś tam osób działa na kobiety jak magnes. Aby to zrozumieć wyobraź sobie, że ten sam Brad Pitt pracuje na kasie w biedronce za 1200 zł, jeździ starym oplem i mieszka w obskurnej kamienicy. Czy zwróciłabyś na niego uwagę w taki sam sposób, w jaki zwracasz na niego uwagę teraz, patrząc przez pryzmat jego dotychczasowych ról we filmach?! Czy umówiłabyś się z nim na randkę? Wątpię
. Nie chcę reklamować tutaj kursów uwodzenia, ponieważ nie jestem akwizytorem. Poza tym to jest forum dla kobiet, więc lepiej żeby tego nie czytały i nie były świadome wszystkich chwytów i sposobów. Napiszę tylko tyle, że po wprowadzeniu drobnych zmian w moim życiu, zaczerpniętych właśnie z poradników o uwodzeniu, kobiety zaczęły patrzeć na mnie inaczej.

...

Co za facet .. neutral   roll

Miło z twojej strony, że tak o mnie myślisz.

TAKI   Biedny  zuczek z ciebie  tak sie starasz ksztalcisz,,nawet czytasz ksiazki o uwodzeniu,a  tu  nic,one i   tak  cie  wyczuwaja "olewaja",nie daja sie nabrac  mad

No widzisz. Widocznie nie dają mi rady.

397

ahhhh  ten  Wyksztalciuch-wyuczony z ksiazek...a zycie zyciem.. wink teoria..teorie  trzepane  z ksiazek  wink

398

EH, zecior jesli nie jestes trollem i to sa Twoje poglady i zachowanie.... To jest to po prostu smutne.
To jak Ty przezywasz i histeryzujesz bo ktos cos na forum napisze, to jak plujesz jadem w ten smutny i zalosny sposob...
To znaczy, ze jestes bardzo slaba jednostka i zadne kursy na to nie pomoga.
Wycisz emocje i zacznij myslec logicznie.

399

Ja się tak tylko z ciekawości zapytam - Zecior ma G(r)eya w avatarze..?

400

Vian napisał/a:

Superman to jest chyba.

401

a ja zapytam- skoro skonczyles te kursy,
skoro masz juz super narzedzia, dzieki ktorym, zdobedziesz wybrana przez siebie kobiete..
to czemu siedzisz na forum i plujesz jadem, zamiast zajmowac sie ww. kobietami?

402

NinaLafairy napisał/a:
Vian napisał/a:

Superman to jest chyba.

nie znacie sie!!

to jest samiec alfa, na widok ktorego wszystkie mamy mokre majtki.
(niektore ze smiechu)

403

oldorando napisał/a:
NinaLafairy napisał/a:
Vian napisał/a:

Superman to jest chyba.

nie znacie sie!!

(niektore ze smiechu)

big_smile
Ja to nawet cała mokra jestem, bo niedawno spod prysznica jestem. ;-)

Ja poznałam kilku trenerów modnego swego czasu NLS i każda dyskusja z nimi kończyła się tekstem "bo ty to jakaś lesba jesteś! <foch>" Zdanie sobie zdążyłam wyrobić. ;-)

404

Vian napisał/a:
oldorando napisał/a:
NinaLafairy napisał/a:

Superman to jest chyba.

nie znacie sie!!

(niektore ze smiechu)

big_smile

Ja poznałam kilku trenerów modnego swego czasu NLS i każda dyskusja z nimi kończyła się tekstem "bo ty to jakaś lesba jesteś! <foch>" Zdanie sobie zdążyłam wyrobić. ;-)

Ja sie raz zapisalam jako facet na kurs online big_smile zeby zobaczyc co to za cuda

405

zecior napisał/a:

Czarna Kotka napisał/a:

Post numer 167.

zecior napisał/a:

Boze ,jaki ten czlowiek jest glupi mad  Caly czas odwracasz kota  ogonem,co  ma  piernnik do wiatraka,makiaz ,a wyuczone zachowanie  ?

Dlatego tak dobrze się ze mną bawisz.

Często mówi się, że kobieta ma tylko ładnie wyglądać.

Mówi się również, że dla kobiety seks jest kwestią wyboru, a dla mężczyzny kwestią szczęścia (przypadku). Dużo w tym prawdy.

Przeciętna kobieta, aby przyciągnąć uwagę mężczyzny, wystarczy, że zrobi sobie makijaż, ubierze się w bluzkę z dekoltem i ma już faceta w garści. Nie ważne, że kobieta może być pasztetem cierpiącym na syndrom obcego, który ukrywa swoje prawdziwe oblicze pod toną tapety i tuszu do rzęs. To jest w waszej (kobiecej) opinii ok. 

Natomiast przeciętny mężczyzna, aby zainteresować sobą kobietę musi zmienić swoje zachowanie. Dlatego zapisuje się na kursy uwodzenia i czyta poradniki na temat podrywu. Uczy się tam psychologii kobiety i zachowań atrakcyjnych dla płci przeciwnej. Ale oczywiście i tak dostaje od was łatkę manipulanta i oszusta, mimo że nic o nim nie wiecie. Wystarczy wam sam fakt, że facet zapisał się na takie zajęcia i czytał książki tego typu.

A  tak  w ogole to CO TY wytykszasz  kobietom ? spojrz  na siebie,bo piekny,meski to ty nie jestes..A   po przebudzeniu  tez pieknnie nie wygldasz,a  i  nie pomyslales,ze kobieta  lubi stroic  sie  malowac ,ladnie ubierac,eksponowac,podreslac urode ksztalty dla  siebie ?!

Jestem. Wyglądam. Nie pomyślałem. Ciekawe czy kobiety spędzałyby te godziny przed lustrem, gdyby nie było facetów?

Jestes  bardzo   brzydkim czlowiekiem..podlym,zakompelksionym,zazdrosny, zlosliwy,msciwy,intrygant,egoista.....  TY NIC NIEROZUMIESZ...

Ale mi słodzisz, wez przestań smile

a teraz pytanie DLACZEGO "Facet" tak  bardzo wytyka kobietom,ze sie maluja,lubia stroic,podkreslac urode,cialo ??

A jak kobieta  lubi malowac sie,stroic,podkreslac  urode podreslac ksztalty figure,to NIE   MOZE!! bo  jakis tam  mowi ze to zle i mamy  robic tak  tak jak on   chce,a nie  tak  jak   lubimy,dobrze  czujemy  sie ..  i  uzywa  slownictwa typu.pasztet,paszczur itp. .poziom...

Tak, dokładnie o to mi chodzi wink

Ty jesteś naprawdę ograniczona. Nie mam pretensji do kobiet, o to, że się malują, stroją, podkreślają swoje kształty itp. Nigdzie nie napisałem, że nie możecie tego robić, bo ja tak chcę. Napisałem jedynie, że zachowujecie się jak hipokrytki, skoro krytykujecie nas za udział w kursach uwodzenia i czytanie książek o podrywie, a same robicie wszystko, co w waszej mocy, aby zwrócić na siebie naszą uwagę. MY również chcemy być atrakcyjni dla płci przeciwnej. Co w tym dziwnego?

406

NinaLafairy napisał/a:
Vian napisał/a:
oldorando napisał/a:

nie znacie sie!!

(niektore ze smiechu)

big_smile

Ja sie raz zapisalam jako facet na kurs online big_smile zeby zobaczyc co to za cuda

Śmieszne, nie? ^^
Ja i moja była byłyśmy stałymi czytelniczkami forum dla takich "uwodzicieli", nawet sobie też lewe, męskie oczywiście, konto założyłyśmy i zbierałyśmy porady. big_smile Kiedyś muszę to powtórzyć. ^^

Zecior, możesz polecić jakieś forum? :>
Tu linka nie możesz wstawiać, ale nazwa albo na pw, będę dźwięczna, podzielę się wynikami eksperymentu. ^^

407 Ostatnio edytowany przez ZrezygnowanaSky (2015-05-12 06:07:44)

zecior napisał/a:

Często mówi się, że kobieta ma tylko ładnie wyglądać.

Mówi się również, że dla kobiety seks jest kwestią wyboru, a dla mężczyzny kwestią szczęścia (przypadku). Dużo w tym prawdy.

Przeciętna kobieta, aby przyciągnąć uwagę mężczyzny, wystarczy, że zrobi sobie makijaż, ubierze się w bluzkę z dekoltem i ma już faceta w garści. Nie ważne, że kobieta może być pasztetem cierpiącym na syndrom obcego, który ukrywa swoje prawdziwe oblicze pod toną tapety i tuszu do rzęs. To jest w waszej (kobiecej) opinii ok. 

Natomiast przeciętny mężczyzna, aby zainteresować sobą kobietę musi zmienić swoje zachowanie. Dlatego zapisuje się na kursy uwodzenia i czyta poradniki na temat podrywu. Uczy się tam psychologii kobiety i zachowań atrakcyjnych dla płci przeciwnej. Ale oczywiście i tak dostaje od was łatkę manipulanta i oszusta, mimo że nic o nim nie wiecie. Wystarczy wam sam fakt, że facet zapisał się na takie zajęcia i czytał książki tego typu.

Jestem. Wyglądam. Nie pomyślałem. Ciekawe czy kobiety spędzałyby te godziny przed lustrem, gdyby nie było facetów?

Tak, dokładnie o to mi chodzi wink

Ty jesteś naprawdę ograniczona. Nie mam pretensji do kobiet, o to, że się malują, stroją, podkreślają swoje kształty itp. Nigdzie nie napisałem, że nie możecie tego robić, bo ja tak chcę. Napisałem jedynie, że zachowujecie się jak hipokrytki, skoro krytykujecie nas za udział w kursach uwodzenia i czytanie książek o podrywie, a same robicie wszystko, co w waszej mocy, aby zwrócić na siebie naszą uwagę. MY również chcemy być atrakcyjni dla płci przeciwnej. Co w tym dziwnego?

To  raczej Ty ograniczony chlopiec jestes..   a co to" tona  makijazu" ? To ze kobieta lubi sie stroic,malowac,podkreslac  urode,figure nie  oznacza,ze bez makijazu wyglada jak POTWOR.. czlowieku co  Ty wypisujesz yikes  .. Te  twoje  pretensje- ze nie masz   powodzenia takiego jakiego  bys chcial,nie mozesz miec  kobiet ktore bys  chcial,wiecznie cos ci nie  pasuje,tylko narzekasz ..

Przy tym jestes  taki zlosliwy"ZA TO ZE MNIE ODRZUCAJA  !  Nie sa posluszne,nie  moge miec  jaka  chce! "  Wytykasz  im ze sie maluja,ze  nosza  staniki  podnoszace   piersi,ze stroja  sie,nosza szpilki,podkreslaja figure itp  ..I trzepiesz to   przez 11  stronic.. roll

Naprawde fajny MESKI  przystojny,ladny facet ma  wiele wielbicielek wink  nie ma  nigdy problemu ze  znalezieniem kobiety,chcocby  nawet  na sex smile

Makijaz,szpilku,sukienki,itp-elementy  kobiety-Stworzone to  dla kobiet,a  nie facetow wink

Naprawde nie  masz   pojecia o zyciu,co tak naprawde wazne,wiec  o czym my  tu  dyskutujemy hmm

I nie kompromituj  sie jeszcze  bardziej..  swoimi "teoryjkami"..A co  zrobisz jak  kobieta zbrzydnie  zestarzeje  sie ? Pewnie Uciekniesz,bos SLABY.

Moze kup lepsze  auto,zainwestuj w lepsze  ciuchy  moze to ci  pomoze  cool

http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201402/1392734165_kvynxj_600.jpg

http://azalia60.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/454638/files/blog_pk_4727867_7215768_tr_o-czym-marzy-kociak-554-obrazky.pl.jpg

http://demotywatory.pl//uploads/201402/1391257889_nqxopo_600.jpg

ZACZNIJ Lubic kobiety, nie WYTYKAJ im,a  bedziesz bardziej szczesliwy;)

A i  moze znajdziesz kobiete ktora gustuje w brzydkim facecie..

408 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-05-12 08:04:50)

Tak tak. Ja tu napisałem już dawno. Chcesz zdobyć kobietę? Musisz kobiety lubić i nie traktować jej jak wroga, a życie nie jak pole walki z kobietami.
Ciekawostka. Większość z "trenerów uwodzenia" nie ma stałych partnerek i rodziny. Ciekawe dlaczego.
Wczoraj obejrzałem kilka różnych filmów tzw. trenerów. Są dostępne w necie. Wybaczcie, ale mi by batonika za 5 zł nie sprzedali taką gadką. Target to chyba jakieś głupie gęsi, bo pokazałem to też żonie i koleżankom z pracy. Dobrze się bawiły to oglądając. Te tanie chwyty na młode niedoświadczone siksy. Takim to może zaimponować, bo pamiętam, że jak byłem na początku studiów to im tacy kolesie imponowali. Ale potem się zaczyna życie... i cóż.
Będziesz lubił kobiety, one to wyczują i nie będziesz musiał tak naprawdę robić nic. Same będą chciały Ciebie poznawać.

409 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-05-12 12:16:48)

Patrzcie dziewczynki jak łatwo was poderwać. Podchodzi do was łysy duży Pan i same do niego lecicie;
https://www.youtube.com/watch?t=95&v=vk1JkpnuVd4

410

M?rtainn napisał/a:

Tak tak. Ja tu napisałem już dawno. Chcesz zdobyć kobietę? Musisz kobiety lubić i nie traktować jej jak wroga, a życie nie jak pole walki z kobietami.
Ciekawostka. Większość z "trenerów uwodzenia" nie ma stałych partnerek i rodziny. Ciekawe dlaczego.
Wczoraj obejrzałem kilka różnych filmów tzw. trenerów. Są dostępne w necie. Wybaczcie, ale mi by batonika za 5 zł nie sprzedali taką gadką. Target to chyba jakieś głupie gęsi, bo pokazałem to też żonie i koleżankom z pracy. Dobrze się bawiły to oglądając. Te tanie chwyty na młode niedoświadczone siksy. Takim to może zaimponować, bo pamiętam, że jak byłem na początku studiów to im tacy kolesie imponowali. Ale potem się zaczyna życie... i cóż.
Będziesz lubił kobiety, one to wyczują i nie będziesz musiał tak naprawdę robić nic. Same będą chciały Ciebie poznawać.

nooo, mowilam-casting na idiotke.

ale kolega ma takie idiotki, a siedzi na forum....

411

Ale on właśnie nie chce idiotki z klubu. Takie go brzydzą. Ale jak się obejrzy filmik "Adepta" to raczej target jest widać aż zbyt wyraźnie:D

412

M?rtainn napisał/a:

Ale on właśnie nie chce idiotki z klubu. Takie go brzydzą. Ale jak się obejrzy filmik "Adepta" to raczej target jest widać aż zbyt wyraźnie:D

no, tak, ale kolega chwali sie, ze jego relacje po kursach ulegly poprawie...

ja wciaz czekam na jakas historie milosna...

(kogo poznal, co z tego wyniklo, jak poznal...)

413

A ten tego... Sa jakieś kursy dla samic alfa? Bo ja bym chętnie...  ;P

414

Vian napisał/a:

Śmieszne, nie? ^^
Ja i moja była byłyśmy stałymi czytelniczkami forum dla takich "uwodzicieli", nawet sobie też lewe, męskie oczywiście, konto założyłyśmy i zbierałyśmy porady. big_smile Kiedyś muszę to powtórzyć. ^^

Tu linka nie możesz wstawiać, ale nazwa albo na pw, będę dźwięczna, podzielę się wynikami eksperymentu. ^^

I dobrze, śmiech to zdrowie.

Do czego ci to potrzebne? Chyba tylko do robienia sobie jaj, bo jesteś przecież lesbijką.

415 Ostatnio edytowany przez zecior (2015-05-12 17:26:06)

To  raczej Ty ograniczony chlopiec jestes..   a co to" tona  makijazu" ? To ze kobieta lubi sie stroic,malowac,podkreslac  urode,figure nie  oznacza,ze bez makijazu wyglada jak POTWOR.. czlowieku co  Ty wypisujesz yikes  .. Te  twoje  pretensje- ze nie masz   powodzenia takiego jakiego  bys chcial,nie mozesz miec  kobiet ktore bys  chcial,wiecznie cos ci nie  pasuje,tylko narzekasz ..

Haha, zostań bajkopisarką albo najlepiej dziennikarką TVN-u, bo jesteś dobra w wyciąganiu debilnych wniosków smile

Przy tym jestes  taki zlosliwy"ZA TO ZE MNIE ODRZUCAJA  !  Nie sa posluszne,nie  moge miec  jaka  chce! "  Wytykasz  im ze sie maluja,ze  nosza  staniki  podnoszace   piersi,ze stroja  sie,nosza szpilki,podkreslaja figure itp  ..I trzepiesz to   przez 11  stronic.. roll

Zapisz się jak najszybciej na kurs czytania ze zrozumieniem, bo dziecko z przedszkola przewyższa ciebie ilorazem inteligencji smile

Wiem, że marnuję czas, ponieważ rozmowa z taką ograniczoną osobą jak ty przypomina dialog z drzewem. Jednak po raz ostatni zrobię wyjątek.

Oto temat tej całej dyskusji: ,,Samiec alfa - szkolenia uwodzenia dla nieśmiałych facetów?''. I wszystko jasne.

Autorka założyła ten temat, aby przyciągnąć na forum kobiety twojego pokroju i zrobić pośmiewisko z kursów uwodzenia i z nieśmiałych mężczyzn, korzystających z pomocy tego typu. Robicie to świadomie, mimo że gówno wiecie na temat tych szkoleń i facetów uczęszczających na nie. W takiej sytuacji dalsza dyskusja z wami nie ma najmniejszego sensu, ponieważ non stop zasłaniacie się TARCZĄ JĘDZY i nie chcecie przyjąć do wiadomości kontrargumentów drugiej strony. W ogóle nie bierzecie pod uwagę faktu, że nieśmiali faceci robią co mogą, abyście zwróciły na nich uwagę. Co w tym złego?! Dlaczego nieśmiały facet jest określany przez was jako manipulant, tylko za to, że uczy się zachowań atrakcyjnych dla kobiet? Wy macie makijaż, push-upy, bluzki z dekoltem, a my mamy kursy uwodzenia, szkolenia z zakresu mowy ciała, pewności siebie itp.

Uwodzenie to gra. Aby gra była sprawiedliwa, obie strony muszą znać jej zasady. To normalne     

Naprawde fajny MESKI  przystojny,ladny facet ma  wiele wielbicielek wink  nie ma  nigdy problemu ze  znalezieniem kobiety,chcocby  nawet  na sex smile

Ojeju, niezły hejt, nie mogę oddychać, naucz mnie tego smile Jesteś taka ''atrakcyjna'', że nie musisz nic robić przed wyjściem z domu. Wystarczy, że jesteś sobą smile 

Makijaz,szpilku,sukienki,itp-elementy  kobiety-Stworzone to  dla kobiet,a  nie facetow wink

Naprwadęęęęę? Odkryłaś Amerykę.

Naprawde nie  masz   pojecia o zyciu,co tak naprawde wazne,wiec  o czym my  tu  dyskutujemy hmm

Dokładnie. O czym my tu dyskutujemy. Nie ma z kim i nie ma o czym. Temat założony tylko po to, aby zmieszać nieśmiałych facetów z błotem. Z drugiej strony nie dziwi mnie to. Mówi się, że kobiety żerują na męskich kompleksach, bo potrafią bardzo szybko je wyczuć. Robienie sobie jaj z długości męskiego penisa tylko potwierdza tą tezę i należy do waszej normy.

I nie kompromituj  sie jeszcze  bardziej..  swoimi "teoryjkami"..A co  zrobisz jak  kobieta zbrzydnie  zestarzeje  sie ? Pewnie Uciekniesz,bos SLABY.

Nie kompromituję się, bo przy takiej ograniczonej kobiecie jak ty, nie da się skompromitować smile

Moze kup lepsze  auto,zainwestuj w lepsze  ciuchy  moze to ci  pomoze  cool

Podrywasz mnie? Niestety nie rób sobie nadziei, ponieważ nie gustuję w materialistkach smile

ZACZNIJ Lubic kobiety, nie WYTYKAJ im,a  bedziesz bardziej szczesliwy;)

A i  moze znajdziesz kobiete ktora gustuje w brzydkim facecie..

Jestem pod wrażeniem. Zbieram szczękę z podłogi smile

416

M?rtainn napisał/a:

Zgadzam się w 100%

M?rtainn napisał/a:

Skąd to wiesz? Znasz każdego trenera osobiście?

Poza tym żyjemy w demokracji i każdy ma wolny wybór.

M?rtainn napisał/a:

Zdefiniuj proszę określenie ''głupia gęś''. Czym się różni ''głupia gęś'' od twojej żony i od jej koleżanek z pracy? 

M?rtainn napisał/a:

Tak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka... Witamy w Disneylandzie.

417

........to sie nazywa miec twarde argumenty w rozmowie..:))))))

418

zecior napisał/a:
M?rtainn napisał/a:

A pokaż mi kobietę na forum, która nie lubi rozmawiać z Martainnem big_smile Że żadna go nie uwodzi, to chyba jedynie z szacunku do żony i dziecka big_smile

419 Ostatnio edytowany przez zecior (2015-05-12 17:55:56)

M?rtainn napisał/a:

Patrzcie dziewczynki jak łatwo was poderwać. Podchodzi do was łysy duży Pan i same do niego lecicie;
https://www.youtube.com/watch?t=95&v=vk1JkpnuVd4

No popatrz, ten łysy, duży pan jest jednym z najlepszych (jeśli nie najlepszym) trenerów uwodzenia w Polsce. Uczył się bezpośrednio od najlepszych artystów podrywu z USA, opisanych przez Neila Straussa w książce pt. ,,Gra''

https://www.youtube.com/watch?v=hC0hrqbhx5M/

420

oldorando napisał/a:

........to sie nazywa miec twarde argumenty w rozmowie..:))))))

Po co mam jeszcze raz podawać argumenty, skoro podałem je już wcześniej? smile

421

M?rtainn napisał/a:

Pokazałem przed chwilą znajomemu coachowi ten filmik. On się mnie pytanie "Jak ten gość może prowadzić szkolenia skoro ma taki ubogi słownik pojęć i nie potrafi się wysłowić?";)
Ale niech prowadzi. Skoro mu ktoś za to płaci to czemu nie;)

Nie znam Merlina, ale ocenianie człowieka tylko na podstawie fragmentu video, będącego częścią jakiegoś większego szkolenia, czyli ocenianie wyłącznie po pozorach jest żałosne do kwadratu. Przecież to jest do cholery szkolenie o relacjach damsko-męskich, a nie konferencja o sposobach wykrywania i walki z nowotworem mózgu. Atmosfera na takich zajęciach jest wyluzowana, często padają wulgaryzmy itp.

422

aaa, efekty?
napisz cos o efektach......

423 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-05-12 18:26:05)

Wystarczą dwa zdania, żeby powiedzieć że ktoś jest mało profesjonalny. Wytłumacz mi jak ktoś kto nie potrafi się wysłowić na szkoleniu potrafi potem się wysłowić rozmawiając z kobietą? Nagłe przeistoczenie?

Zdefiniuj proszę określenie ''głupia gęś''. Czym się różni ''głupia gęś'' od twojej żony i od jej koleżanek z pracy?

Tym, że głupia gęś daje się zrobić typowi przy pierwszej rozmowie i daje się obściskiwać i całować.
Łysy jest też nieetyczny bo podrywa mężatki wiedząc o tym doskonale. Za to jest też krytykowany. I za to, że pomaga podrywać mężatki. Chciałbyś poderwać mężatkę? Weź pod uwagę taką sytuację. Spodobała Ci się kobieta mężatka, czujesz że to jest to, więc ją podrywasz i zdobywasz. Zostaje Twoja. A za parę lat pojawia się kolejny który również stosuje jakieś techniki i Ci ją odbija. Zadowolony byłbyś?

424

Iceni napisał/a:
zecior napisał/a:
M?rtainn napisał/a:

A pokaż mi kobietę na forum, która nie lubi rozmawiać z Martainnem big_smile Że żadna go nie uwodzi, to chyba jedynie z szacunku do żony i dziecka big_smile

Rozmowa typu gadka-szmatka o różnych pierdołach nie jest równoznaczna z wywoływaniem w kobiecie właściwych emocji (tej waszej ''chemii''). Coś takiego prowadzi wyłącznie do szufladki z napisem PRZYJACIEL (Friend Zone). Kobieta rozmawia w taki sam sposób nie tylko z facetami, ale również z koleżankami z pracy, z babcią, z mamą, z ciocią Wiesią, z przyjaciółką i nic z tego nie wynika. Nawet nie potrzebuje żadnych dobrych rad. Wystarczy jej samo wygadanie się i dzielenie się emocjami (współczucie). Dlatego, gdy facet bawi się w jej terapeutę i wysłuchuje jej żali (myśli sobie, że jak rozwiąże problemy kobiety, to ona go polubi i pokocha), to dostaje od niej kosza pod tytułem ,,zostańmy przyjaciółmi.''

Znam to z własnego doświadczenia i z doświadczenia innych facetów.

425

A wiesz, że życie w związku opiera się głównie na rozmowach typu gadka-szmatka? Zdobyć kobietę to zdobyć. Sztuką jest utrzymać przy sobie.

426

Ech, zecior, zecior...

427

Gdyby nie żona i dziecko to ja bym sam się za kilka zabrał:D Hahaha:D

428 Ostatnio edytowany przez zecior (2015-05-12 19:04:59)

M?rtainn napisał/a:

Wystarczą dwa zdania, żeby powiedzieć że ktoś jest mało profesjonalny. Wytłumacz mi jak ktoś kto nie potrafi się wysłowić na szkoleniu potrafi potem się wysłowić rozmawiając z kobietą? Nagłe przeistoczenie?

Nie obchodzi mnie w jaki sposób ktoś się wysławia. Bardziej interesuje mnie treść jego przekazu, czyli to, co ma do zaoferowania. Korwin również mówi często niewyraźnie i nieskładnie, ponieważ ma wadę wymowy, ale mimo to uważam, że jest inteligentnym i mądrym facetem.

zecior napisał/a:

M?rtainn napisał/a:

Tym, że głupia gęś daje się zrobić typowi przy pierwszej rozmowie i daje się obściskiwać i całować.

To, że jest łatwa nie oznacza, że jest głupia. Materiał został nagrany na wakacjach, podczas szkolenia w Sopocie. Większość kobiet była wyluzowana, a niektóre prawdopodobnie pod wpływem alkoholu. Poza tym skąd wiesz, co Adept mówił do tych kobiet? Skąd wiesz o czym rozmawiali? Skąd wiesz kim były te kobiety? Przecież nagranie jest amatorskie i ma wycięte dialogi. 

M?rtainn napisał/a:

Łysy jest też nieetyczny bo podrywa mężatki wiedząc o tym doskonale. Za to jest też krytykowany. I za to, że pomaga podrywać mężatki. Chciałbyś poderwać mężatkę? Weź pod uwagę taką sytuację. Spodobała Ci się kobieta mężatka, czujesz że to jest to, więc ją podrywasz i zdobywasz. Zostaje Twoja. A za parę lat pojawia się kolejny który również stosuje jakieś techniki i Ci ją odbija. Zadowolony byłbyś?

No i co z tego, że jest nieetyczny. Ważne, że jest skuteczny i pomaga innym facetom. Jesteś księdzem, czy co? 

Mężatki nierzadko tkwią latami w nudnych związkach. Dlatego, gdy trafią na kogoś ciekawszego od ich obecnego partnera, wymieniają swojego męża na lepszy model, aby wprowadzić do swojego życia powiew świeżości. To normalne.

Dlatego dobrze ci radzę, rób wszystko, co możesz, aby do twojego małżeństwa nie wkradła się rutyna, ponieważ rutyna niszczy każdy związek. Wiem, co mówię, bo obserwuję zachowanie swoich rodziców.

Tak więc to, czy twoja żona zdradzi ciebie z innym facetem zależy WYŁĄCZNIE od ciebie. Nie obarczaj swoją winą uwodzicieli smile

429 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-05-12 19:10:47)

zecior napisał/a:

Nie obchodzi mnie w jaki sposób ktoś się wysławia. Bardziej interesuje mnie treść jego przekazu, czyli to, co ma do zaoferowania. Korwin również mówi często niewyraźnie i nieskładnie, ponieważ ma wadę wymowy, ale mimo to uważam, że jest inteligentnym i mądrym facetem.

No wiesz. Jak ktoś się słabo wysławia to z definicji treść przekazu może zostać błędnie zrozumiana.

zecior napisał/a:

To, że jest łatwa nie oznacza, że jest głupia. Materiał został nagrany na wakacjach, podczas szkolenia w Sopocie. Większość kobiet była wyluzowana, a niektóre prawdopodobnie pod wpływem alkoholu. Poza tym skąd wiesz, co Adept mówił do tych kobiet? Skąd wiesz o czym rozmawiali? Skąd wiesz kim były te kobiety? Przecież nagranie jest amatorskie i ma wycięte dialogi.

A właśnie. Nie wiem kim były. Może jego koleżanki z którymi umówił się na ustawkę.

zecior napisał/a:

No i co z tego, że jest nieetyczny. Ważne, że jest skuteczny i pomaga innym facetom. Jesteś księdzem, czy co?

Księdzem nie jestem, ale szanuję zasadę "nie rób innemu co Tobie nie miłe".

zecior napisał/a:

Tak więc to, czy twoja żona zdradzi ciebie z innym facetem zależy WYŁĄCZNIE od ciebie. Nie obarczaj swoją winą uwodzicieli

Tu się zgadzam. Tylko fajnie byś się czuł, jakby do Twojej żony co jakiś czas uwodziciel podchodził?

430 Ostatnio edytowany przez zecior (2015-05-12 19:19:40)

oldorando napisał/a:
M?rtainn napisał/a:

Super, że oceniasz ludzi po pozorach, czyli na odległość przez internet. Powiedzenie ,,nie oceniaj książki po okładce'' nabiera dzięki tobie większego znaczenia.

Ty za to nie jesteś idiotką, bo masz 41 lat i jesteś nadal samotna smile

431

zecior napisał/a:

Czego to  ZAKOMPLEKSIONY  "Facecik"  nie  zrobi by upodlic kobiete,nie   wmowi kobiecie,by  wpadla  w kompleksy,wytkie skompromituje..Czesto w przypadkach gdy go odrzucila,nie  chciala.. wink Przyklad wyzej,zywy zalaczony obrazek wink

432 Ostatnio edytowany przez ZrezygnowanaSky (2015-05-12 19:41:43)

zecior napisał/a:
oldorando napisał/a:
M?rtainn napisał/a:

Super, że oceniasz ludzi po pozorach, czyli na odległość przez internet. Powiedzenie ,,nie oceniaj książki po okładce'' nabiera dzięki tobie większego znaczenia.

Ty za to nie jesteś idiotką, bo masz 41 lat i jesteś nadal samotna smile

To   Ty caly czas   to robisz,a  pozniej   odwracasz kota  ogonem,naprawde  nie   ma  sensu  dyskusja z toba..

"burczaku",nie obrazaj  ludzi..

Prawdziwy,meski mezczyzna swiadomy  swojej meskosci nie  zachowuje sie w ten sposob nie uzywa takiego slownictwa,nie obraza nie wysmiewa kobiet,nie kompromituje..

433

ale ja nie ukrywam, ze mam problemy z facetami...

za to ty twierdzisz, ze dzieki szkoleniom, nie masz klopotu z kobietami...

ciagle czekam na opowiesc, kogo tak zdobyles.......

434

Przyganiał kocioł. Z prawdziwymi kobietami które szanują innych, czy nie wytykają też nie macie wiele wspólnego.

ktoś pisał że zecior się tu bulwersuje a co robią inne osoby, bo chyba jednak w tym uczestniczą i sie pienią?

435

Taki on ladny,przystojny,meski,ze wszystkie za nim wrecz  sikaja..ale ze  smiechu..

436

Taki on ladny,przystojny,meski,ze wszystkie za nim wrecz  sikaja..ale ze  smiechu..

powiedz mi zakompleksiona kobieto czym roznisz się od tych którzy ciebie ranią i się tu wypłakujesz? jesteś dokładnie taka sama

437

alez nie!!

ja nie mam nic przeciwko tym szkoleniom, nie mam nic do zeciora, zycze mu szczescia...
tylko probuje to zrozumiec....(a pojac nie moge)

438

zecior napisał/a:

Czego to  ZAKOMPLEKSIONY  "Facecik"  nie  zrobi by upodlic kobiete,nie   wmowi kobiecie,by  wpadla  w kompleksy,wytkie skompromituje..Czesto w przypadkach gdy go odrzucila,nie  chciala.. wink Przyklad wyzej,zywy zalaczony obrazek wink

No widzisz smile

Nie muszę być Bradem Pittem ani Johnnym Deepem, aby krytykować kobiety. Ty również nie jesteś atrakcyjna, bo krytykujesz nieśmiałych mężczyzn za to, że są nieśmiali i chcą to zmienić poprzez naukę uwodzenia smile 

Gdy okaże się, że cycata blondynka, którą poznałem, po zdjęciu stanika ma pryszcze albo jest płaska jak deska, oczywiście nie mam prawa czuć się rozczarowany i oszukany, bo wyjdę w oczach innych kobiet na podłego, zakompleksionego facecika? smile

439 Ostatnio edytowany przez zecior (2015-05-12 19:48:15)

Większość kobiet krytykujących mnie tutaj zachowuje się tak samo jak prowadzące amerykański talk-show dla kobiet pt. ,,The View''

W poniższym fragmencie, który jest dostępny na youtube, zagłuszały samego Neila Straussa, czyli autora książki pt. ,,Gra''. Co chwila mu przerywały i wchodziły w słowo smile

https://www.youtube.com/watch?v=M0omMTu9Ax8/

440

M?rtainn napisał/a:

A wiesz, że życie w związku opiera się głównie na rozmowach typu gadka-szmatka? Zdobyć kobietę to zdobyć. Sztuką jest utrzymać przy sobie.

Właśnie, nie raz już pisałem że rozmowa, wspólne zainteresowania czy dzielenie się problemami i staranie się rozwiązać wspólnymi siłami jest w stanie pociągnąć związek do końca. Bo seks i czysty pociąg fizyczny z czasem przygasa, to jest pewne więc zostają inne wartości które spajają ludzi. I też nie zawsze jest tak że dziewczyna gościa który potrafi słuchać, i stara się pomóc od razu wrzuca do friend zona. Jest wiele kobiet, dziewczyn które szukają oparcia w związku, potrzebują akceptacji. Pewnie że są i takie które taką osobę od razu włożą do friend zona, ale też takie osoby później nie są szczęśliwe, bo związek opiera się nie tylko na kopulacji ale i na kooperacji tongue

441 Ostatnio edytowany przez ZrezygnowanaSky (2015-05-12 22:33:37)

zecior napisał/a:
zecior napisał/a:

No widzisz smile

Nie muszę być Bradem Pittem ani Johnnym Deepem, aby krytykować kobiety. Ty również nie jesteś atrakcyjna, bo krytykujesz nieśmiałych mężczyzn za to, że są nieśmiali i chcą to zmienić poprzez naukę uwodzenia smile 

Gdy okaże się, że cycata blondynka, którą poznałem, po zdjęciu stanika ma pryszcze albo jest płaska jak deska, oczywiście nie mam prawa czuć się rozczarowany i oszukany, bo wyjdę w oczach innych kobiet na podłego, zakompleksionego facecika? smile

A   GDY OKAZUJE  SIE  ze ten niby meski,macho,po zdjeciu majtek ma   malego, badz    chudego,badz krzywego ,albo  zapadnieta  klate,  chude krzywe nozki,nie potrafi on dobrze  bzykc,zaspokoic  kobiete,   a gral   pewniaka,macho...okazuje sie ze  jest slabiutki ? takie przypdki tez  mialam,pare   lat temu..
Ja  nigdy  nie krytykuje nie  krytykowalam niesmalych,ale  cwaniakow,manipulantow  ,a na takich mam alergie,pare  lat   temu dane mi bylo takich poznac ,teraz to juz   wiem  jak z takimi  postapowac..bez skrupolow..

INNE mam podejscie  do skromnego faceta kulturalego-taki nawet  z malym penisem  czy niezbyt dobry w   seksie duzo zyskuje-(nawet takiemu bym pomogla ,nigdy   nie wysmiala),niz taki cwaniaczek, gracz pozer..

442 Ostatnio edytowany przez oldorando (2015-05-12 19:48:56)

ja chcialabym przeczytac taka historie, ze jakis pan, dzieki kursom poznal ciekawa, ladna dziewczyne, ktora okazala sie wartosciowa...i....

panowie nie korzystajacy z takich szkolen, przyznaja sie do satysfakcjonujacych zwiazkow(poznawania kobiet)

chyba wyznacznikiem jakosci kursow uwodzenia sa efekty.....

(iceni nawet domaga sie kursow dla kobiet smile)

443 Ostatnio edytowany przez Revenn (2015-05-12 19:54:25)

"Mężatki nierzadko tkwią latami w nudnych związkach. Dlatego, gdy trafią na kogoś ciekawszego od ich obecnego partnera, wymieniają swojego męża na lepszy model, aby wprowadzić do swojego życia powiew świeżości. To normalne."

Człowiek nie jest przedmiotem że by go "wymieniać na lepszy model", jeżeli uważasz się za przedmiot w papierku który się dobrze prezentuje no cuż...

Polecam teledysk https://www.youtube.com/watch?v=Uu_kBTbbulQ&hd=1 , pasuje do tematu.

444

eh, a mi się wydaje, że poderwać po takim szkoleniu to i można, można udać, że się jest fajnym atrakcyjnym pewnym siebie facetem z jajami i takim z którym warto przebywać, ale ciągle nie można w taki sposób udawać, może nie do końca rozumiem jak działa cały mechanizm od poznania kobiety, aż do momentu w którym zostaje ona naszą dziewczyną, ale wydaje mi się że to takie trochę oszukiwanie kobiety, potem przyjdzie gorycz rozczarowania, bo być może z natury nie jesteśmy tacy fajni na codzień jakich udawaliśmy podczas pierwszego spotkania lub podczas pierwszych kilku spotkań

No chyba, że ktoś ma na tyle silną wolę, że jest w stanie sam siebie zmienić i sam siebie przekonać, że faktycznie kobiety nie są dla niego wyzwaniem i jakby tak chciał to by każdą poderwał nawet na cmentarzu.

445

zecior napisał/a:
Vian napisał/a:

Śmieszne, nie? ^^

I dobrze, śmiech to zdrowie.

Do czego ci to potrzebne? Chyba tylko do robienia sobie jaj, bo jesteś przecież lesbijką.

A skąd pomysł, że jestem lesbijką? big_smile big_smile
Stąd, że trener-idiota mnie za taką wziął, bo nie kupiłam jego durnych gadek?
Czy stąd, że miałam dziewczynę? Wiesz, że nie tylko lesbijki miewają dziewczyny? :>
Nie było tego na szkoleniu? big_smile

446

Jak to skąd ten pomysł? Bo większość Vian to lesbijki big_smile

447 Ostatnio edytowany przez ZrezygnowanaSky (2015-05-12 23:17:31)

Ale"ZECIOR"   i  tak wie  najlepiej ,tyle sie  naczytal ksiazek wink   i  zlapie w koncu ofiare smile

TKZ napisał/a:

powiedz mi zakompleksiona kobieto czym roznisz się od tych którzy ciebie ranią i się tu wypłakujesz? jesteś dokładnie taka sama

Teraz ucze sie   chamom,cwaniaczkom zachowywac sie w  stosunku do nich tak samo,jak oni do  mnie badz do  kogos-kogos  obrazaja...zbyt dlugo  milczalam,dawalam  satysfakcje takim cwaniakom,chamom,manipulantom,intrygantom ..  smile

Oczywiscie w  stosunku do mezczyzn kulturalnych jestem mila,kulturalna,tylko na pozerow  itp   mam alergie,wrecz  mnie  nosi  big_smile
Tak jak  juz pisalam,nawet takiemu skromnemu,dobremu  factowi,ktory ma  problem,potrafie takiego wesprzec dodac  sily  odwagi,

TKZ poczytaj co ten chlopiec  wypisuje o kobietach.

448 Ostatnio edytowany przez theonlyone (2015-05-12 23:55:51)

Brutalna prawda jest taka,że powodzenia nie mają faceci bez charakteru i osobowości,bo to jest przede wszystkim to,co kobiety najbardziej intryguje w facecie.

Kiedyś krążył taki cytat po internecie:

"Kobiety zakochują się w tym co słyszą,a faceci w tym co widzą,dlatego kobiety się malują,a faceci kłamią"

Nic dodać,nic ująć,dlatego też w tym aspekcie zecior ma rację,kobiety nigdy się do tego nie przyznają,ale to akurat ich problem,twierdzą,że chcą wyglądać atrakcyjnie dla samych siebie,ale to jest tak naprawdę pierwsze dno,drugie jest takie,że robią to,żeby przyciągnąć jak najwięcej samców,bo to zwiększa szansę na kopulację,a przez to przedłużenie gatunku.

Co do trenerów samorozwoju,bo trenerzy samego uwodzenia są żałośni,polecam tego pana,a zwłaszcza jego książkę:

https://www.youtube.com/watch?v=Wj0IWfKjPZk

449

theonlyone napisał/a:

Brutalna prawda jest taka,że powodzenia nie mają faceci bez charakteru i osobowości,bo to jest przede wszystkim to,co kobiety najbardziej intryguje w facecie.

"Kobiety zakochują się w tym co słyszą,a faceci w tym co widzą,dlatego kobiety się malują,a faceci kłamią"

Nic dodać,nic ująć,dlatego też w tym aspekcie zecior ma rację,kobiety nigdy się do tego nie przyznają,ale to akurat ich problem,twierdzą,że chcą wyglądać atrakcyjnie dla samych siebie,ale to jest tak naprawdę pierwsze dno,drugie jest takie,że robią to,żeby przyciągnąć jak najwięcej samców,bo to zwiększa szansę na kopulację,a przez to przedłużenie gatunku.

Co do trenerów samorozwoju,bo trenerzy samego uwodzenia są żałośni,polecam tego pana,a zwłaszcza jego książkę:

prawda!
ja tez uwazam, ze kobiety chca sie podobac.
i chca spotykac facetow , ktorzy im imponuja...

i nie uwazam, ze cos w tym zlego.....

450

oldorando napisał/a:
theonlyone napisał/a:

prawda!

Ok,ale to może leżeć na granicy ze wspomnianą manipulacją,bo jeśli kobieta chce sie podobać,a nie jest zbyt urodziwa,to sięga po makijaże i inne sztuczki,a facet sięga po wyobrażenie swojej zajebistości używając  słów ....

451

theonlyone napisał/a:
oldorando napisał/a:
theonlyone napisał/a:

prawda!

Ok,ale to może leżeć na granicy ze wspomnianą manipulacją,bo jeśli kobieta chce sie podobać,a nie jest zbyt urodziwa,to sięga po makijaże i inne sztuczki,a facet sięga po wyobrażenie swojej zajebistości używając  słów ....

to nie manipulacja- wg mnie.
kobieta moze uwodzic dekoltem, albo klasa...
facet brawura (graniczaca z impertynencja), albo tez klasa, inteligencja, polotem, charakterem..

wszystko zalezy, co sie komu podoba- i co komu imponuje....

452 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-05-13 08:02:16)

theonlyone napisał/a:

No wiesz. Ale my i tak wiemy, że praktycznie wszystkie kobiety się malują. Jedna mniej, druga bardziej, ale malują się dokładnie wszystkie no i chyba już nawet faceci potrafią dojrzeć, która ma na sobie tonę szpachli, a która tylko lekko podkreśla swój wygląd. W gruncie rzeczy to łatwo poznać. Moja żona nakłada bardzo delikatny makijaż także czasem praktycznie nie widać czy ma cokolwiek nałożone. Bez makijażu również wygląda świetnie. Natomiast konkretną szpachlę też nie jest wcale trudno rozpoznać. Chociaż niektóre fajnie wyglądają bez to też strasznie się malują. Ja tego nie lubię. Odpycha mnie bardzo mocny makijaż. Więc nie wydaje mi się, żeby facet dał się zbałamucić bo jakaś kobieta się konkretnie wymalowała. Bo czar to może już na drugi dzień prysnąć:D A gadką to można bałamucić i bałamucić, aż się znudzi albo ktoś zaliczy gdzieś wpadkę. No chyba, że on po takich szkoleniach faktycznie zmieni siebie, a nie tylko wyuczy się technik schematów, ale nadal zostanie takim samym człowiekiem jakim był. Tu też prędzej czy później czar pryśnie.
Zresztą faceci też przecież ćwiczą na siłowni żeby podobać się kobietom. Ostatnio mi moja mówiła, że się wkurzała jak byliśmy w kinie. Bo ona kupowała bilety a ja sobie stałem z boku, a laski perfidnie patrzyły się na mój tyłek. No przyznam. Tyłek mam dobry jak na faceta:P
Jeszcze opinia mojej żony na temat Łysego i ogólnie technik "podrywu":
"Może i jakaś młoda niedoświadczona, zdesperowana by się na taki podryw załapała. Ale doświadczona kobieta? Jakby do mnie podszedł jakiś facet i zapytał o drogę, godzinę itp. to oczywiście, że bym mu odpowiedziała. Ale gdyby zaczął mnie zagadywać całkiem obcy dla mnie facet o całkiem inne rzeczy niż typowy człowiek proszący o pomoc to od razu zapaliłaby mi się czerwona lampka, że on coś kombinuje i z pewnością od razu bym go zbyła. Liczy się kontekst, a nie to co facet mówi. Zaczepianie w galerii, gdzie większość ludzi przychodzi z konkretnym celem jest po prostu niegrzeczne"
I jeszcze jedna starsza wypowiedź:

zecior napisał/a:

"Podchodzę do kobiety, która podoba mi się fizycznie, następnie sprawdzam jaką jest osobą. Oczywiście nie robię tego od razu (tj. na samym wstępie), aby nie wzbudzić jej podejrzeń i nie uruchamiać jej TARCZY JĘDZY. Otwieram rozmowę neutralnym otwieraczem (czyli takim, który nie dotyczy bezpośrednio jej osoby), aby oswoić kobietę ze swoją osobą. Potem kontynuuję tą rozmowę, trzymając się bezpiecznych tematów, aby zbudować komfort między nami. Nie walę od razu z grubej rury (,,słuchaj, wyglądasz jak moja następna dziewczyna''), tylko szukam wspólnych tematów i podobieństw między nami. Na samym końcu wprowadzam wątek wymiany numerów telefonów (ewentualnie numerów gg lub adresów e-mail, gdy kobieta wciska mi kit: ,,Nie daję nr telefonu obcym osobom''). Oczywiście podałem uproszczony opis, bo nie chcę zdradzać wszystkich szczegółów podejścia, aby kobiety, które czytają to forum nie nauczyły się na pamięć wszystkich chwytów i tekstów

Jeśli ta pierwsza wypowiedź ma być zdradzeniem tajników podrywu, to jestem w szoku. To znaczy, że faceci takich rzeczy nie wiedzą? smile

453

zecior napisał/a:

opisanych przez Neila Straussa w książce pt. ,,Gra''

]

To bardzo ciekawe, bo miałam Ci wlasnie polecić te ksiązke, a tu się okazuje, ze czytales... (chyba) Zastanowiles się nad nią, nad przesłaniem?

Tak czytam ten watek i dochodze do wniosku, ze szkopuł jest już w slowie "uwodzenie". Uwodzenie, uwiedzenie, "zwiedzenie na manowce" wink, czyli wykorzystanie...

A to zaprzeczenie partnerstwa. W związku partnerskim chcemy dobra drugiej osoby. Ale jestem realistka, ilu np. Zeciorow poszloby na kurs pt. "Uczymy się szanować i kochać kobietę" wink

454 Ostatnio edytowany przez oldorando (2015-05-13 12:19:59)

wlasnie o to chodzi...

uwodzenie(bajerowanie, sciemnianie, omamienie, wodzenie za nos, na manowce, wyrywanie)
to ma bardzo negatywne konotacje, i kiedy facet zaczyna prezentowac taka postawe, to kobieta ucieka...

poznawanie, nie sugeruje zlych intencji...to, ze ktos chce kobiete poznac tylko jej schlebia(nawet jesli z niezaleznych przyczyn nie jest nim zainteresowana.(nie bedzie "wierzgac", potraktuje uprzejmie)

to tak jak z ta chemia...
chemia- czyli(jak rozumiem) ktos budzi moja sympatie, chce go poznac blizej...

jak moze wzbudzac sympatie jakis "sztukmistrz"- przeciez to sztuczne.
sympatie mozna wzbudzic soba- tym jakim sie jest(swoimi pozytywnymi cechami), nie sztuczkami.

jesli ktos pojmuje "wywolanie chemii", jako spowodowanie u niej "mokrych gaci" na zawolanie, to strasznie slabe.
w najlepszym razie znajdzie bardzo nie zrownowazona kobiete.
i przy okazji znajdzie jeszcze jedno:potwierdzenie, ze WSZYSTKIE kobiety sa niezrownowazone
(zdradzajace, bo pojawil sie powiew swierzosci, nie wiedzace czego chca, )

przy okazji...
wczoraj ogladalam z mlodym bajke "asterix w sluzbie jej krolewskiej mosci"
polecam, w lekkiej formie mowi o tym, co poruszane w tym watku...
i posmiac sie mozna....:)

455

Wszystko w małym palcu. Ale gdzie tu miejsce na emocje, skoro jest tylko wyrachowanie?

Posty [ 391 do 455 z 912 ]

Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Samiec alfa - szkolenia uwodzenia dla nieśmiałych facetów ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024