Ja wlasnie zaraz bede szla do miasta tylko maly musi ogladnac Tom and Jerry bajke bo inaczej bedzie bunt ja dzis jak zwykle odkurzanie buuuuu obiadek )no oczywiscie jesli nie bedfzie padac to relaks na trampolinie bo fajnie jest sobie poskakac i porobic cwiczenia na dworku:))pozdrawiam was buzka
Witajcie Kobiety. Wszystkie juz gdzies odbieglyscie. U nas ciemno i mokro za oknem, mialam dzis wsadzac rozczepki kwiatow ktore przywiozlam od mamci z Polski. Moze w przerwie miedzy opadami. Kwiaty z domu rodzinnego bardzo upodabniaja moj dom do polskiego jest tak slicznie. A Wy lubicie i macie kwiaty?
Lilia80 chow mein rewelacja, ja tez korzystam z tanich opcji, powiem wiecej kazdy kogo znam korzysta z nich Dlatego lubie orientalne sklepy bo sa o wiele tansze niz tesco lub inne. Noodles ,ktore tam kupuje to ?0.95 za paczke na osiem osob a 250 gram jakiejs przyprawy np. chilli to ?0.65 Jesli masz gdzies w okolicy taki sklep to polecam zajrzyj tam.
Koncze moja kawusie i do dziela.
czesC tacharowa !
no u mnie podobnie.obiadek juz bulga ,teraz zabieram sie za ogarnianie mieszkania.mężuś spi ,bo wczoraj sobie popiwkował wiec dzisiaj spi.posiedzielismy troszke,ja z winkiem on z piwkiem i wieczór przegadalismy;rzadko mamy okazje usiaść wieczorkiem ,bo jak on ciagle na te cholerne nocki to nie ma jak!
nie wiem jak tam dzisiaj na dworze,ciepło czy zimno-musze wyleżć na taras!bruuuu
dobra zabieram sie za sprzatanko,zanim maly pojdzie na drzemke....
buzki
dziewczyny????????????????????????????????????????
one dopiero sa zapracowane!
69 2011-10-07 11:05:14 Ostatnio edytowany przez lilia80 (2011-10-07 11:06:15)
czesc Xena!
to superasko ,że sie danie udalo!
jak piszesz o kwiatach -to fakt tez je uwielbiam.oj tez sie ich troszke naustawiam hihihih ku niezadowloeniu mojego pana ,bo on tego nie lubi;ale co,ja tu rzadze!
ostatnio biegałam z juka po domku ,bo zaczela mi obsychac.szkoda mi jej było ,bo dostałam taka duza.przesadziłam ją do wielkiej donicy i wynioslam do miare chłodnego miejsca i chyba jest lepiej,zobaczę!
dokladnie dzisiaj wybieram sie do atlantic home po donice do przesadzenia innego kwiata.bo juz ma za mało miejsca.może sobie coś zakupie ihihihihi
dobra lece sprzatać
piszcie jakby co ,ja jestem online....
p.s. Xena moja kochana dziekuje ci serce za podpowiedz o tym sklepie orientalnym-mam taki niedawno go odkrylam,jeszzce tam nie byłam ale zajrze!dziekuje buzki
witajcie kochane moje
ja jestem zrozpaczona
uwielbiam niekompletne przepisy
jestem w kompletnym rosole
zwazyły mi sie wczoraj dwie masy
a dziś? nikt nie pisał, ze masa nie powinna byc w lodówce. oddzieliło sie białko i znów mam masło. godzina psu w doope
zabrakło mi masła nie bedzie oponek
teraz trzymam robot w jednej pisze druga, kawe pije trzecia, bo mase sie ubija pół godziny. synkowi sie stres udzielił, musiałam połozyc do łóżeczka
modle sie zeby ta masa wyszła z margaryna, bo bedzie kicha totalna
facet miał dzwonic z wypozyczalni zamków i nie dzwonił....
jjjeeeeeeeeeeeeeej
help
cupcake!
uda sie ,zobaczysz !
i synek bedzie miec wspaniale urodzinki
głowa do gory!
3mam kciuki
U D A S I E
U D A S I E
U D A S I E
U D A S I E
U D A S I E
U D A S I E
U D A S I E
U D A S I E
U D A S I E
U D A S I E
U D A S I E
U D A S I E
Cupcake glowa do gory pewnie ze sie uda a komu ma sie udac jak nie tobie??????bedzie dobrze u mnie ok wrocilam z miasta zakupy zostawilam w polskim sklepie i czekam az moj malzonek mi je przywiezie a co tak mam dobrze hihihi:)))obiadek bulgocze a ja mam troszke luzu bo pranie powieszone a drugie sie pierze wiec bede zaraz odladac katalog avon zamawiacie cosik z katalogow?dobra ogladam katalog i moze kawusie?rano nie mialam czasu wiec nie wypilam i moze kanapke bo tez nie zjadlam he to dobry pomysl na razie laski trzymajcie sie
no hej ja tez wlasnie wrociła i siadamy z mezusiem do obiadku.pozdrawiam
Ale ciszaaa, myslalam,ze bede pare stron musiala nadrobic bo tak intensywnie sie kobiety udzielacie a tu nic. Bardzo busy dzisiaj bylam, zakupy przypadkiem , kupilam pierwsza sukienke od chyba 15 lat i kilka nudnych ciuchow do pracy, ugotowalam bigos (tylko dla siebie) ilosc na ok 2 miesiace hi hi , barszcz oszukany ukrainski na lunch`e na nastepne 2 dni, uprazylam jablka duuzo (promocja byla), i mojemu P. duszonke grzybowa z ziemniaczkami. teraz siadam z zasluzonym drinkiem piatkowym i paznokietki trzeba zrobic bo na domowke jutro idziemy uff. Jakie plany weekendowe macie kobietki? Cupcake Twoje milczenie jest niepokojace, jak sie udal tort??
czzeeeescccccc....
a wy gdzie sie podziewacie moje panie??????????
no ladnie weekend idzie a tutaj taaaaaakaka cisza.
Xena masz racje -milczeie cupcake faktycznie mnie rowniez martwi.jednak z drugiej strony mysle sobie ,że ma niezłą imprezke i wszystko poszlo po jej mysli.
Xena jestem w szoku-taaakie gotowanie ,same przyjemnosci;
u nas zadnych planow ,niestety.mielismy isc na urodziny do znajomego ,ale sie posypało cos u nich i wszystko przelożone.nie wiem czy sie załapiemy ,bo jedziemy do PL wiec....;ale nie zaluje.
tacharowa?????????? a co tak milczysz moja droga?
cupcake odezwij sie ?
buziaczki
pappa
no moje drogie,widze ze sie nie pojawiacie.moze zgadamy sie jutro.zapraszam na poranna kawke!
jutro bede miec wiecej czasu ,bo i obiadek mam na dwa dni i sprzatanko zrobione dzisiaj ,wiec na jutro niewiele pozostaje.
Xena kochanie-kwiaty przesadzone i trzmajmy kciuki zeby sie przyjęły;
buziaczki
do poranka pappapaapapapap
Udało się Córcia zachwycona
Padam
Realcja i tort jutro
Całuję
słodkich snów.
dzięki za kciuki i zaklęcia :*
CUPCAKE wiedzialam ze sie uda gratuluje:)))))))Najlepsza nagroda dla matki jest usmiech i zadowolenie dziecka:)))No coz ja wczoraj z mezem bylam na zakupach po poludniu wiec mnie nie bylo i dzis tez do kosciola rano bo corcia ma komunie to trzeba chodzic ale w tym miesiacu przelozyli na sobote a potem na zakupy dzis na obiad dla dzieciakow fajitas a dla mnie i meza sishi zrobie taka odmiana lilia daj mi prosze przepis na te zupe rybna przeslij na meila ''tacharowa@op.pl'' dzieki bardzo:)))Ja bigos dopiero na swieta robnie i raz w roku tylko taki prawdziwy z kiszonej kapusty sliwek grzybkow itd bo inne nazywam podbigosiki tak sie przyjelo u mnie w zeszlym roku robilam paszteciki jako nowosc a w tym cos innego wykombinuje trzeba sobie urozmaicac no nie?no coz musze isc sie troche podrasowac zeby nikogo w tym kosciele nie przestraszyc u mnie jeszcze wszyscy spia wiec mam dla siebie momecik trzymajcie sie buziole i do pozniej papapapa
Ciesze sie cupcake,ze tort wyszedl,
Lilia80 moje kwiaty tez przesadzone, na pewno sie przyjma
Tacharowa szykuje Ci sie prawdziwie rodzinny, busy weekend. Zazdroszcze ja w kazda sobote pracuje tyle tylko,ze niedziele mam wolne. Lece wlasnie do pracy. Do jutra Kobietki milego dnia, pa pa
no witam w to sobotnie rano/przedpoludnie!
dzien jak co dzien.ale pogoda pod psem.
Cupcake -wiedzialam ,że dasz radze, z twoim samozaparciem!
tak jak pisze tacharowa -usmiech dziecka wynagradza wszystko.skąd ja to znam?
odezwij sie i podziel sie wrazeniami!
buziaczki
tacharowa- kurcze zaskoczylas mnie ,bo ja nie znam zadnej zupy rybnej.moge to przemysleć i coś wykombinowac,przetestować ,ale to bedzie wymagać czasu.bynajmniej...
moja zupka z wczoraj ,to przerobiona wersja zupy chinsko-tajskiej;
moja droga powodzenia na tym spotkaniu prokomunijnym;
a narobiłaś mi smaku tym jedzonkiem-prawde mowiac chyba w zeszłym tyg tez gotowałma bigos.ja tez robie z całym zapleczem:grzyby,sliwki ,wedzone zeberka itd.a kapusty zawsze mieszam biala z kiszoną.nie wiem tak wyniosłam z kuchni mamy i zostalo do dziś.
xena -oby dzien w pracy szybciutko zleciał.odezwij sie na pogaduchy;
pozdrawiam
Witajcie kochane. Pochwalę się najpierw, później kawusia i poczytam co u Was
Party udane, córcia zachwycona. 25 słodkich maluchów (wszystko akcent kerry , ale upilnować ??? Dobrze, że zdecydowaliśmy się na centrum koło szkoły. Biegały wszędzie. Pod koniec Natalia miała zderzenie czołowe z chłopcem, który całe przyjęcie chciał skraść jej całusa Ona przypłaciła rozciętą wargą i krewką z nosa. Od razy zleciały się przyjaciółki, jedna ocierała rozciętą wargę, druga trzymała zimny okład na główce, kolejne dwie za rączki. Widok rozczulający bardzo
Prezenty Natalkę nie interesowały wcale
a oto tort
skrzydełka sobie podarowałam, byłoby za dużo
no nie moge własnie cos wciśeneła i wszystko mi znikło!
dobra pisze od nowa.
kochanie nie moge uwierzyć,odwaliłaś kawał dobrej roboty.podziwiam ale i gratuluje.nie dziwie sie ze corcia była zachwycona ja tez bym była.
bynajmniej szkoda tylko "rozlewu krwi",ale grunt ze przyjaciólki były obok hihihihihihihi;
jak mowiłam wszystko sie udało.na prawde spisałaś sie moja droga.
kochana wycałuj tą swoja królewnę............................mocno..................od mojej malenkiej rodzinki.....
cmok cmok cmok
cmok cmok cmok
cmok cmok cmok
cmok cmok cmok
cmok cmok cmok
cmok cmok cmok
cmok cmok cmok
cmok cmok cmok
cmok cmok cmok
cmok cmok cmok
cmok cmok cmok
cmok cmok cmok
83 2011-10-08 12:38:54 Ostatnio edytowany przez cupcake (2011-10-08 12:42:32)
Bardzo dziękuję w imieniu córci za życzenia
łeb mi pęka, bo po party zaprosiłam koleżankę, która mi pomagała. To stosunkowo młoda znajomość, ale jej mąz dogaduje sie świetnie z moim, pracują w tym samym zakładzie, dzieci w tym samym wieku i córki i synkowie, ona tez serdeczna dziewczyna, nie lansuje się, nie głupia , no mam jednym słowem nadzieję, że będę mogła mieć w niej oparcie i pomoc.
Zawiodła nas cioteczka męża (ona zamienia się cały czas z koleżankami w pracy, ale jak do pomocy , to ona sie zamienić nie może)
Męża brat tez sie wypiął, ale jak oni potrzebują to znają adres ..ah szkoda gadać, Wy wiecie co mam na myśli
trochę z przeszłości
Lilia chciałabym jak Ty celebrować codzienny posiłek, ale nam się nie udaje. Mąż przyjeżdża na lunch jest w domu pół godziny, ja w tym czasie odbieram córcię ze szkoły. W soboty i niedziele i owszem, tym bardziej że u nas co niedzielę rosołek z makaronem własnej roboty
A na rocznicę ? Oj słaba jestem w organizacjach. z pomysłami u mnie też kiepsko.
W tym roku ściągnęliśmy babcię do dzieci (teściową ( mam kochana teściową ) ) na 3 tygodnie a sami pojechaliśmy w końcu w podróż poślubną w 6 rocznicę ślubu na Lanzarote 8 cudownych słonecznych dni
Ciekawe jak nasza koleżanka na Ibizie...
Lilia a Twój mąz cały czas ma nocki ?
tarachowa ja to bym takiej lafiryndzie, co się do wyra pcha cycki pourywała. Uuuhhh
Avon lubię, zamawiam rzadko ale zamawiam
xena kocham kwiaty, kopanie i grzebanie w ziemi, no ale tutaj nie ma takich możliwości. Wsadziłam sobie na wiosnę cebulki, pięknie rosły, ale landlord je kosił skrzętnie. Wykopać muszę zasuszyć troszkę i teściowej wysłać. W domu kilka kwiatków draceny landlorda, ale młody mi je obskubuje
edit:
Leże z laptopem w łóżku, dzieci w piżamkach jeszcze... a bałagan
ło mamamija kto to bedzie sprzątał.
moja głowa, za duzo wypiłam
czesc cupcake
raz nie zawsze -pozwol sobie dzisiaj na odrobine szalenstwo i poleniuchuj...nikomu nic sie nie stanie;
kochana moja -jak piszesz -ja mam ta mozliwość zasiadania do obiadku z mezem -bo on TAK-tylko robi nocki; i tak juz od 2 lat!!!!
u mnie tez co niedziela nasz prawdziwy pl rosołek bulga(nie wyobrazam sobie niedzieli bez tego);
a jesli chodzi o szanowna rodzinke -oj ja to znam.
no nie mam takiego zdaia na temat mojej szanownej tesciowej,ale to odrebny zupelnie temat;
a ta nasza rocznica-zapytałam z checi uzyskania podpowiedzi,bo nie chce szalec skoro wyjazd do PL tuz tuz...
a jesli idzie o nowa znajomą- z doswiadczenia-trzymaj dystans dla nikogo niezauwazalny,bo ja miałam =identyczną sytuacje/znajomą/relacje i szybciutko sie okazało ze jest BLE BLE BLE(tez to inny temat);radze z dobrego serca ,choć wierzę głęboko ,że cudownie jest mieć przy sobie kogoś z kim można zamienić dwa słowa w normalnej atmosferze.3mam kciuki
a na "szemrzącą głowę" proponuję gorącą herbatke z cytrynka i dłuuuuuuuuuuuuuugą kąpiel.polecam zakupic sól kąpielową z wyciągiem z tymianku w TESCO cena 1,15Eur;rewelacja!
(w granatowym kartoniku);
a ciekawe jak tam Sadie-jak długo tam jeszzce sie bedzie wylegiwać?
taka dzisiaj pogoda do kitu ,że mam wrazenie ze mi głowa zaraz spadnie na kompa.chyba ide po kawusie....
jest ktoś chetny?????????????
a nasza Tacharowa?
tą to dzisiaj wciągnęło!
a Cupcake-powiedz mi jak pogrubic teskt-nic z tego nie rozumiem jak czytam wskazówki-przełoż mi to z komputerowego na polski a potem na "ludzki":jesli mmożesz?
czesc dziewczeta wrocilam mam chwile bo czekam az ryz dojdzie na sushi:))ciekawe czy zjadliwe
LIlia sorki chodzilo mi o ta zupe chinska pomylilam sie:)))
Ale wam dobrze ja wlasnie poodkurzalam i czekam az mezusio wroci z synem z pilki co tydzien graja wiec sobotnie zakupy sa bardzo wczesne i szybkie niestety
Cupcake tort rewelka:)))kochana gdybys blizej mieszkala zamowilabym u ciebie torty dla moich maluchow:))
O rodzinie nie bede gadac bo zawsze bylam zrzyta z siostra a ona teraz stwierdzila ze ja zdradzilam bo nie chcialam jej powiedziec co jej 16letnia corka do mnie w liscie napisala a mnie sie raczej wydaje ze jest zazdrosna o nasz super kontakt i to ze to ja jej poradzilam a nie ona bo jej zdaniem nie mialam prawa radzic jej w seksie a nadmienie ze ona se wziela ten moj list i go perfidnie przeczytala k... gdzie jest tajemnica korespondencji a gdzie tolerancja matki do corki???????sorki za k ale wkurzam sie zawsze jak o tym gadam:(((Wiec nie wiem co bedzie jak pojade do polski bo powiedzialam jej ze jak ma mi tylko robic wyrzuty to lepiej niech sie ze mna nie spotyka:(((Coz wypiela sie na mnie i wyparla bo powiedziala do naszego taty ze juz nie ma siostry paranoiczka:((((
No ja nie moglam nic jej zrobic bo ona mieszkala 600km ode mnie a maz ze mial prace wyjazdowa spotykal sie no coz ale najwazniejsze ze wybaczylam nie pamietam choc zadra mala zostala i to ze znow jestesmy razem i jestesmy szczesliwi w kazdym badz razie on jest moj a ona jest tylko bladym wspomnieniem bo maz jest taki jaki byl na poczatku a najlepsze ze chcemy sie znowu pobrac:)))))
Coz dziewczynki trzymajcie sie dla was wielkie caluski:)))
tacharowa- witaj,bo martwiłam sie ze zaginełaś w akcji.
ja siedze i czekam az moi chlpcy w koncu przestana sie gapic w te durne bajki ,bo mamy jechac do lidla;
no cóz ,spijam kawke,biegam miedzy salonem a lazienka-wstawiam pranie,wieszam itd;
a o twojej siostrze,hm???????????????????hm?????????????????hm????????????????????????
a z tym qu....masz racje.
sytuacja nieprzyjemna wrecz tragiczna.jednak mysle ze przyjdzie taki moment ,że sie opamieta.moze nie teraz ale w przyszłości corunia nakierunkuje jej myslenie;szkoda tylko ze sie to na tobie odbiło;
głowa do gory i co tam jeszcze mozna ,czego nam grawitacja nie zabiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a reszta-nie bede komentowac.zamknijmy od razu pewnie za...e bolący dla ciebie temat.po co drapać do kosci ,skoro ŚLUB PRZED WAMI wow wow wow ---gratulacje....podziwiam....zyczęęęę duzo miłości, harmonii, spokoju i wszechogarniającego poczucia bezpieczenstwa.
a teraz wracając do naszego codziennego zycia-jak tam sie kochaniutkie weekend szykuje??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
cupcake-zyjesz???????????????????????
xena- ????????????????????
w pracy?????????
w domku????????????????
w.... hm ...dobra nie będę juz pytać.....
xena- ????????????????????
w pracy?????????w domku????????????????
w.... hm ...dobra nie będę juz pytać.....
Witajcie Dziewczyny ja juz po pracy , po bigosiku, po prysznicu jedna reka sie maluje druga pisze. Za niedlugo przyjezdza po nas kolega, po imprezie umowieni jestesmy na skypa z rodzina mojego P. w Australii , szykuje sie dluuga noc. Milego wieczorku zycze.
Cupcake gratuluje wspanialej imprezy
Wiesz to juz nie jest dla mnie temat bolacy ja sie ciesze ze wygralam!!!!!!!!!!!to moja sila napedowa:)))Ja wlasnie wrocilam z lidla i supervalu wiec teraz musze zrobic sledzie w occie bo maz sobie kupil i teraz je patroszy ble ble ble a ja zaraz do smazenia i zaprawy buuuuu a no jeszcze malze musze zrobic i kolacje dla dzieci i jak tu sie nierozdwoic?dobra lece pichcic buziole:)))
Xena dziubku-zycze miłej imprezy!!!!!!!!!!szalenstwa i całej tej mega rozrywki.
a jak juz zasiadziecie na pogaduchy z rodzinka to daj z siebie całą Ty!!!zeby bylo i powaznie i wesoło;
koniecznie odezwij sie jutro jak juz głowa przestanie boleć;
pozdrawiam dziubki....
tacharowa-ty za chwilke zostaniesz moja idolką kobieto!
faktycznie ten twoj małzonek ma sie przy tobie dobrze-rozpieszczocha na maksa;
proponuje dziś polozyc dzieci wczesniej spać......( cholera zapomniałam o tych śledziach!-ale może pozniej zapach zniknie....) i bedzie kolorowo i ......... zagrają
"KOLOROWYCH JARMARKÓW UUUUUUUUUUCHU UCHU HU HUHU.....!!!!!!!"
Cupcake?????????????????
a jak tam u was?
buziaczki
papapppap kobietki
Jestem jestem żyję ale Wy kochane, az miło buziak
trochę pospałam, później przyjechała zapracowana cioteczka, chlebek musiałam upiec a z nim tez mi sie schodzi, troszke (troszkę) sprzątania... przesadziliśmy z tym domem. Ze skrajności w skrajność. albo klitki albo salony, chyba wolę klitki
Mąż pojechał na lotnisko, kolega w potrzebie, bo wczorajszy a żona dzisiaj wraca
dzieci dopiero zasnęły, bo stwierdziliśmy, że w synka pokoju cieplej i będą spać razem. Możecie sobie wyobrazić co się działo przez dwie godziny
Tacharowa suuuuuuuper oby tak dalej. Najważniejsze że uczucie Was wiąże a nie zobowiązania czy przyzwyczajenie Miłości i miłości i jeszcze raz zdrowia :*
lilia z komputerowy na polski mówisz
to idzie tak [b.] lilia np [/b] - tylko bez tej kropeczki za b
współczuję Wam tych nocek. Jak mój mąż pracował na 3 zmiany to właśnie nocki były znienawidzone przez obie strony. W Polsce jak był na podobnych zmianach (dniówka, nocka, dwa dni wolnego) to było super, nawet nie kładł sie po tej nocce
xena udanej zabawy Wybaw się za mnie kochana, bo kiedy ja się znów wybiorę ??
91 2011-10-08 23:38:22 Ostatnio edytowany przez cupcake (2011-10-08 23:40:42)
a ta nasza rocznica-zapytałam z checi uzyskania podpowiedzi,bo nie chce szalec skoro wyjazd do PL tuz tuz...
a jesli idzie o nowa znajomą- z doswiadczenia-trzymaj dystans dla nikogo niezauwazalny,bo ja miałam =identyczną sytuacje/znajomą/relacje i szybciutko sie okazało ze jest BLE BLE BLE(tez to inny temat);radze z dobrego serca ,choć wierzę głęboko ,że cudownie jest mieć przy sobie kogoś z kim można zamienić dwa słowa w normalnej atmosferze.3mam kciuki
Ah to Wy do Polski zaraz lecicie.... Wspaniale ! My za często nie latamy, bo na 4 to jednak sporo wychodzi. A tylko mąz pracuje :(
Byliśmy dwa temu w śniegi ;) Ja sama byłam u swoich rodziców prawie miesiąc półtora roku temu (sama z dziećmi znaczy ), mnie ten wulkan zatrzymał też trochę, się działo ......
Z prezentem na rocznicę ?
1) http://www.takapaka.pl/Produkt/237/drapaczka_dzentelmena
2) może jakiś fajny kubek
3) zależy co lubi, hobby (mój jest elektronikiem, paczka LED-ów załatwia sprawę ;)
4) poszukaj sklepu z jajcarskimi artykułami, tam może coś (jeżeli Twój ukochany zna się na żartach ;) widziałam raz zegarek, który chodził w drugą stronę ;)
Jeżeli o znajoma , to właśnie trzymam dystans, widzę że ona chciałaby bliżej, ale wyjaśniłam jej, że sie przewiozłam, sama z resztą była świadkiem, że zostałam perfidnie potraktowana. Mój mąz ma niesamowite wyczucie do ludzi. Ja przyciągam nieodpowiednich dla mnie.
Nie chcę i z resztą nigdy nie chciałam koleżanki, co by mi codziennie 5 godzin na kawci siedziała, ale raz na tydzień, na dwa miło jest się spotkać, tym bardziej, że widzę, że są szczęśliwym małżeństwem i nie marudzi mi na swojego chłopa :)
Nie lubię bab marudzących na mężów. Jak nie pasi, to zmień a nie narzekasz, prawda ?
Czasami mnie nerwy biorą na mojego, ale to moja miłość, mój misiak :)
No nic kochane
Odpalę tv zobaczę czy leci coś ciekawego, czekam na mężusia, nie lubię sie kłaść do pustego wyrka
Bywajcie kochane. Nie wiem czy jutro dam radę odpalić komputer, w niedziele przeważnie z rana kościół, później rosołek, jedziemy na zakupki, dzieci włażą nam na głowy, trzeba się wypieścić, wytarmosić ;) Jak one szybko rosną. Taka malunia córcia była juz taka pannica. Trzeba nosić ściskać, póki się dadzą pieszczochy kochane
Xena to jak już zrobisz ten kurs masażu to ja z chęcią, bo jeszcze nigdy nie byłam. Się przemóc nie mogę a bardzo bym chciała ;)
Spokojnej nocy kobietki
lilia hihi ale bomba : "Karnecik dla męża w formie książeczki" sama poczytaj )
http://www.babyboom.pl/forum/pogaduszki-f74/prezent-dla-meza-1698/index2.html
kartki na sen na kolejnej stronie tez są dobre
idą święta warto się rozejrzeć już
Xena dziubku-zycze miłej imprezy!!!!!!!!!!szalenstwa i całej tej mega rozrywki.
a jak juz zasiadziecie na pogaduchy z rodzinka to daj z siebie całą Ty!!!zeby bylo i powaznie i wesoło;
koniecznie odezwij sie jutro jak juz głowa przestanie boleć;
Jestem pierwsza dzisiaj
Lilia80 usmialam sie do lez , dalam cala siebie na tym skypie , nie slyszeli sie podobno przez moje chrapanie wiec bylo wesolo W polowie dolaczylam i tez bylo wesolo
Impreza udana, milo jest sie spotkac raz na jakis czas, teraz siedze z niedziellna kawka i czekam na Was.
Jaka kawe lubicie, jak parzona? ( ale mi brakuje polskich znakow) W niedziele zawsze mam kawke z kafeterki (tak to sie chyba nazywa) kto chetny?
czesc babunie moje !!!!!!!!!!!!!!!
uwaga bede nadawać:
tacharowa- jak tam sie udal wieczór,a te sledzie?????????????
jakieś szczegóły ?????????????????????????
tacharowa na bank zagoniona, gotowanie i przytulanie,wysłuchiwanie problemów a na koniec kiedy juz opada z sił znajduje momencik dla siebie-CAŁA NASZA TACHAROWA;
ciekawe co tam dzisiaj na obiadek.nie ma jejj wiec pewnie same pyszności.
czekamy na nowe niedzielne wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cmok cmok cmok...............
Xena -wspaniale ze impreza sie udała;genialnie ze mogłaś zaszaleć ,bo ja sama tez nie pamietam juz kiedy gdzies wyszlismy.tutaj w Irl jestesmy sami ,wiec nie mam nikogo do opieki nad malcem ,wiec jakiekolwiek wyjscie odpada.jednak w Pl sobie odbijemy...
Xena ,a powiedz jak sie odstrzeliłaś?w koncu to taki babski temat ,prawda?
Cupcake-dziekuje ci kochana serdeczie za "komputerowy kurs dla dummies....";
ponadto super ze podsuwasz mi pomysły na tego mojego pana...dzisiaj po kosciele skocze z malcem po cos technicnego.gadam ci ,że ten moj tez zapalony elektronikkomputerowiec-po prostu wszystko co zwiazane z kablami jest na miare zlota;wiec zasmiałam sie ostatnio ze kupie mu kabla na metry i po sprawie.jakie to byłoby romantyczne ,co?
jak cos wymysle ,to dam znać.
u mnie tez zdarzaja sie poranne pieszczochy ale wtedy gdy mąż ma off.wtedy rano jestesmy razem,bierzemy groszka do siebie i sie zaczyna...harce,psikusy...
ale to sa super chwile,uwielbiam je!
u mnie rosołek bulgocze,kapusta ugotowana,sosik jest tylko ziemniaki do nastawienia po kosciele i obiad gotowy.
etraz siedze z wilekim kibkiem zielonej herbaty i sie detoksuje hahahahahahahah
cupcake-juz obmyslam plan na karnecik dla mężą-rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOMBA...
Kochaniutkie musialam troszke podgonic bo przyszlo tych poscikow:)))Rano nie moglam sie polaczyc z netem cholerne bezprzewodowe:((((buuuuuu.
Taaa Lilia nie mow mi takich rzeczy bo jeszcze do mam talent pojde:)))Oj dzialo sie ale nie wczoraj tylko dzis na dzien dobry:)))Us dzialo sie dzialo i tak i siak i w kolowrotku i bez i w ogole heheheheehe
Na obiadek ma dzis tagiatelle z sosem pomidorowym warzywkami i wolowymi rolmopsikami dzis niedziela trzeba poszalec
Co u was dziewczyny ja dopiero usiadlam i kawke popijam a maz mial do sklepu jechac po pieczarki tylko jakos siedzi na fotelu i wstac mu sie nie chce ech z tymi facetami:))Z nimi zle bez nich jeszcze gorzej nie ja bym nie mogla juz sama jak jestem w polsce sama to nie spi mi sie tak dobrze jak z nim nie ma to jak masazyk kolanem po kregachslupnych i reka nie raz oberwalam przez sen to cuuuudowne:)))
Xena super ze sie wybawilas zazdroszcze bo ja nie moge nigdzie sie wyrwac chyba ze sama ale bez chlopa to jak bez pasa cnoty isc no nijak poprostu
Ech Cupcake nie zrozumialam jak pogrubic chyba musisz bardziej spolscic nie wiem chyba za trudne dla mnie musze isc na kurs komputerowy chyba buuuuuu
No nic dziewczeta zamiatam sie do kuchni buziolki do pozniej aa wczoraj gadalam z mamusia jest nadzieja ze za 4 latka do mnie przyjada juz na stale huuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa jak sie ciesze tesknie za nimi strasznie ech dziewczyny na placz mi sie zebralo ide poplakac papapapa
TACHAROWA -stawaj do pionu!!!!!!!!!!!!!nie placz slonko....nie nie i jeszcze raz nie
buziaczki , cmokaczki , pozdrowionka i przytulaczki sle ci ,aby poprawić twoj humor i abys nie miala smuteczkow;
kochaniutka ,no ladnie prosze kung-fu bylo a ty sie marzesz.taka duza dziewczynka ,no no niu niu!
zamiast rozmyslac nad smuteczkami ,pomysl o swoich pociechach i Panu w fotelu.a teraz ladnie sie usmiechnij!
to twoje dzisijesze gotowanie narobiło mi takiego smaczku ,że ach... a i powiem ze jutro wykorzystam twoja sugestie i bedzie podobnie.zobaczymy ,wyprobuje.
a jakie masz slonko ,plany na dziś?
ja dzisiaj cierpie ,dopadła mnie miesieczna nasza przypadość.jak nigdy nic mi sie nie chce.mialam umyć głowe ale nie mam nawet siły pdniesć suszarki do gory-no niemoc zupelna.
mam nadzieje ze bedzie dzisiaj milo i rodzinne,leniuchowanie na calego.
a jak tam nasza reszta?
pewnie maja przytulaczkową niedziele.
sle wam kochane cupcake i xena tysiące cmokaczków.
teraz ide sie polozyc do moich chlopców zeby sie zregenerować.papapapap
Dzieki kochan az ty kung fu to sie usmialam juz mi lepiej:))))Usmiech od ucha do ucha:))))))))))))
Ja dzis mam kolege mojego syna wiec dom do gory nogami:)))Niech sie wybawia a co tam pozniej bede lamentowac hihi:)))Ciesze sie ze przypadl ci do gustu moj pomysl tez wczoraj mnie naszlo i taka lampeczka sie w glowie zapalila i eureka to na obiad:))))Lez sobie nic cie dzis nie goni do niczego poleniuchowac tez trzeba:)))Ja nie mam tego problemu comiesiecznego bo zalozylam sobie spirale i dwa lata mam spokoj juz zdarza mi sie pokropelkowac raz na 3 mce:))To normalne pytalam sie lekarza i powiedzial ze niektore kobiety tak reaguja zalezy od organizmu no coz przynajmniej nie boli mnie nic:))No coz ja tez teraz poogladam troche tv a pozniej konczyc obiadek buziole aaaa staruszek pojechal do tego sklepu w koncu:)))
Dzię dobry Jednak wstąpiłam na kawusię, rosołek już dochodzi ale mam smaka.
ech dziewczyny na placz mi sie zebralo ide poplakac papapapa
To ze szczęścia idź sobie popłacz kochana
Pogrubienie : ?Zacytuj? mój post i zobaczysz jakich TO jest ?tagach?. Ja to wpisuje ręcznie nawiasy są po prawej od ?p? ukośnik łącznie ze znakiem zapytania ???
Zjem obiadek i jadę z córcią do miasta. Mąż ma lenia, więc zostaje z młodym w domku.
lilia ja już tez mam pomysł na książkę karnetową. Będzie nosiła nazwę ?7 życzeń?. Czas na wykorzystanie cały rok erotyczne fantazję odpuszczam, bo wiem co mojemu chodzi po głowie, a zgodzić się nie mogę. Blee
xena kiedyś piłam taką polska pażona wrzątkiem. Od ciąży z młodym przestałam. Później piłam z ekspresu, a teraz rozpuszczalną. Mamy bardzo nawapnioną wodę i dwa ekspresy w ciągu roku mi ten kamień załatwił Myśłę czy by sobie tego czajniczka do espresso nie kupić, korci mnie ale ja lubię dużo kawy, wielkie kubki mamy a po takiej ilości espresso bym się po miesiącu w grobie znalazła, więc neska gold rozpuszczalnik
Fajnie, ze wybawiona, wygadana. Moi rodzice nie komputerowi. Tacie komp służy za maszynę do pisania faktur. Brat nie ma czasu, ja nawet nie mam skypa zainstalowanego. Z dziećmi brata nie mam czasu gadać, a wolę go nie instalować, niż odmawiać odbierania połączeń. Zwyczajnie nia mam na to czasu
Trochę tortu zostało, nie chcecie do kawusi ?
Miłego dnia. A pogoda , niech ją drzwi ścisną gdyby nie ten wiatr byłoby nawet ciepło.
tacharowa ja też właśnie myślę o spirali. Wizja trzy miesięcznicy mi się podoba
czesc ny ,polezalam troszke ale nic to nie daje.no ja sie po prostu nie nadaje do lezenia;cholera-wszystko mnie gniecie-musze ciagle wlec te giry za soba;wtedy jakos funkconuje.
podszykowalam do obiadku,zaraz zastawie stół.nie mysle zeby maz dzisiaj wstal na 14.oo;
wrocił pozno ,bo w pracy kocioł wiec padł zmeczony.mi to nawet dzisiaj pasuje hehehhehe;
do tego moj maly jakby dzisiaj sie wsciekl-rozrabia!
no włosy z glowy rwe! powiem wam ze nie mialam takiego dnia od ciązy;owszem czasem cos tam zabolalo ,ale co to w porownaniu z akcja"dzieciak sie przeciska!!!!!!!!!";
ale dzisiaj ..to jest dla mnie masakra.
dobra nie mecze was.
buziaczki
no jak tak dalej pojdzie to sobie cosik zaszyje,zakleje czy co?
Wiecie jak zakladaja spirale to zabieg nieprzyjemny nie jest bolesny ale pozniej lecialo ze mnie przez 5 mcy nie duzo ale dzien w dzien to normalne kobiety tak krwawia od 3 mcy do 6 mcy ale teraz fajnie nie zaluje plus do tego my nie lubimy gumek to jak jedzenie bulki w papierku ble:))))wiec za 3 lata robie manewr do G.P. po recepte i umawiam sie do ginekologa zaklada sie w czas miesiaczki bo wtedy najlepiej czy cos naprawde polecam!
Cupcake lece na torta choc jestem na diecie zjem z przyjemnoscia bo nie tuczacy:)))kochana chocbym chciala nie kumam tych znaczkow wiem gdzie one sa ale co sie z nimi robi wpisuje je i pozniej imie czy co?przerwa ma byc?cholera nie kumata jakas jestem chyba ta handra tak dziala
Lilia mnie tez nie bolaly miesiaczki ale po trzecim dziecku dostalam krwotoku po 3 tygodniach dobrze ze nie duzego bo to bylo wieczorem po pepkowych i bylaby chryja bo stary lezal niekontaktujacy jak to facet po popijawie w ogole jakies cos mi wykryli i teraz zakazali mi juz miec dzieci mamy 3 wystarczy nam juz:))
moj ma weekendy wolne wiec lazi mi za dupskiem hihi dobra koncze dziewczyny bo maz chce pograc w lotki znowu przegra ostatnio wygrywal 200pnkt przewagi i co?I trzy rzuty i dostal po d... ide zloic mu skorke buziolki
no jak mowilam mąz sie nie zbiera zeby wstać a mi sie nie spieszy do obiadku.wlasnie nakarmilam mojego lobuziaka;troszke przechodzi.......ach ......
a z ta spiralka?-moja znajoma tez sobie załozyła i bardzo sobie chwali.jest zadowolona bo jak mowisz ma juz 2 synów ,wiecej nie planuja a nie lubia lizaka w papierku.
ja podczas pobytu w PL ide na kontrole do swojego gina.bylam ostatnio po porodzie wiec niech sobie chlop zajrzy-oby nic nie znalazł.
dobra ide sie w koncu zakrecić na dobre przy tym obiedzie.
tacharowa-ty tylko uwazaj ,bo jak twoj pan wygra to go wezmie i bedzie walka kung-fu panda od nowa!!!!!!!!!
lepiej zbieraj siły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no ja jestem bezpieczna,bo gdyby mnie nie zalało ,to bym też stawała dzis w narozniku hahhahahah
a jak tam nasze Panie???????????????????
No dalam panu wygrac hihi a niech sie cieszy:)))
Teraz poszedl zobaczyc zwierzatka z malym i psem.Kawalek od nas jest pole z krowkami i owieczkami i czasami sie pasa:))Jak moja sunia ostatnio zobaczyla krowe dostala jobla jak nigdy nie szczeka tak wtedy....masakra szczekaniowa:))
Ja bylam na cytologii tutaj po zalozeniu spirali i co trzy lata beda mi liscik wysylac po zalogowaniu na stronce cervicalcheck.ie czy jakos tak.
ogladam kabareton na polsacie chociaz nie lubie lowcy.b ale nic innego ciekawszego nie ma buziole
No i co i kawke musze sama wypic w towarzystwie bajek.Moja cora juz od pol godziny je platki z mlekiem ludzie mam tak od 7 lat 2 godz to minimum przy obiedzie czasami ma dobry dzien ale na ogol mam nerwa.Wiecie co mam jedna core ale wolalabym czasami 10 chlopakow bo moi synowie to na ogol aniolki ona diabelek no coz tak bywa w zeszlym romu myslalam ze do zawalu mnie doprowadzi bo takie numery mi odwalala ze szkoda gadac na szczescie jej przeszlo i teraz tylko to jedzenie macie moze jakis sposob na niejadka?probowalam wszystkiego bylam u lekarza zeby zrobil badania bo myslalam o anemii nawet ale badania ma ok a ona chuda jak patyk masakra dobra ide im lunchbox przygotowac buziole
107 2011-10-10 09:27:45 Ostatnio edytowany przez xena (2011-10-10 09:28:48)
Witam w ten ciemny, deszczowy, wietrzny poranek. Tak bardzo nie chce mi sie z domu wyjsc, ze chyba sie spoznie do pracy. Zajadam platki owsiane ze swiezymi figami, pierwszy raz kupilam figi- pycha. Moze mi sie uda ktoras z Was zastac wieczorkiem? Milego dnia. Sciskam.
Xena chcialabym chodzic do pracy przynajmniej byloby wiecej kaski chociaz musialabym placic opiekunce co na jedno wychodzi
wiec na razie musze w domu siedziec kurcze czasami czuje sie taka bezuzyteczna chyba przez pogode ta handra w pl pracowalam i bylam matka i robilam co do mnie nalezalo a tu tylko w domu i zadnego pozytku ze mnie wiecej nie ma maz mnie pociesza ale wiecie jak to baba jak sobie wbije cos do glowy to koniec oj nie psuje wam humoru juz papapa
Dzień dobry kochane.
Gbyby nie ten wiatr, to na plaży bym już była. Mamy ok 7 km do wody Ciepło, ale ileż to może tak wiać, bosze kochany ileż ????
Tacharowa, a spiralka jest na medical card ? Gumki są dla młodzieży Miałam implant w rączce, ale nie mogłam schudnąć po ciąży i humorzasta byłam
Co do niejadka to też takową mam. Czekamy w tej chwili na spotkanie z psychologiem, istnieje podejrzenie o ADD stąd i problemy z jedzeniem.
Na jakiejś konkretnej diecie jesteś, czy ograniczasz wchłanianie ?
Odnośnie pogrubienia, to ja już Wam nie tłumaczę Nie wiem jak to jeszcze wytłumaczyć. Nie potrafię
lilia bidulko
wiesz nie chcę mówić głośno, ale Twoja pociecha zbliża się do najgorszego wieku U mnie jeszcze nauka nocnikowania. Coś nie czuje on tych potrzeb, córcia w jego wieku już bez pampersa była.
xena miłego dnia. Może nam się uda złapać wieczorkiem
Xena chcialabym chodzic do pracy przynajmniej byloby wiecej kaski chociaz musialabym placic opiekunce co na jedno wychodzi
wiec na razie musze w domu siedziec kurcze czasami czuje sie taka bezuzyteczna chyba przez pogode ta handra w pl pracowalam i bylam matka i robilam co do mnie nalezalo a tu tylko w domu i zadnego pozytku ze mnie wiecej nie ma maz mnie pociesza ale wiecie jak to baba jak sobie wbije cos do glowy to koniec oj nie psuje wam humoru juz papapa
Mam dokładnie to samo. Zrobiłam nawet kurs przedłużania rzęs, żeby sama dla siebie czuć się coś wartą i móc oderwać się trochę od monotonii domowej. Robię w domku wieczorkami ale teraz przestój. Zawsze tak jest na jesień. Babiska po Polsce cienko z kaską Bliżej świąt się ruszy
Kawa się kończy trzeba się wziąć za domek.
U mnie dzisiaj devolaj nie wiem jak się to pisze
Bywajcie. Do wieczorka, jak dam radę, bo jeszcze kilka stron książki mi zostało, a chciałabym się dowiedzieć jak się skończy
Buziaki
Słonka dużo życze
110 2011-10-10 11:48:01 Ostatnio edytowany przez tacharowa (2011-10-10 11:56:59)
Cupcake tak mirene spirale dostalam na recepte za darmo na medical card:)))Zadnych efektow ubocznych zadnych humorkow ewentualnie przed okresem;0A z dieta to mniej zrec i cwiczylam na steperze i biale pieczywo odrzucilam zero makaronow ziemniakow tylko ryz i kasza obiad z ziemniakow raz w tygodniu nic samzonego tylko gotowane i tak schudlam w 4 mce 20 kg slodycze czasami musialam a na kolacje platki z chudym mlekiem zamiast smietany jogurt naturalny moj maz czasami mowil ze jestem wariatka bo we wszystkim liczylam kalorie teraz tez trzymam ale od czasu do czasu sobie troiszke pofolguje. A co to jest ADD?
Lilia cierpliwosci w uczeniu maluszka nocnika moj mial 1,5 roku jak juz na dzien nie mial pampersa a 3 mce pozniej na noc ja juz nie pamietam co to pampersy na szczescie tylko konsekwentnie:))Ja puszczalam malego w majtach samych nie pampersowych i jak zasikal trudno ale nauczyl sie bardzo szybko:)))Probujesz juz nocnika?
czesc dziewczyny!
no dzisiaj to ja jestem kompletnie spozniona.mielismy gorąca linie na skypie z pl;dyskujse co zabrac,co przygotować,juz kartki a-4 leza na przedpokoju i czekaja na nowe wpisy;musze sie porejestrowac do lekarzy,siebie i chlopakow-wiecie gin ,dentysta,maly do pediatry na kontrole itp.
a jesli idzie o nocnikowanie-synek z nocnikiem obeznany-kupilismy mu go jak mial 7m-cy;wiec od wtedy go uzywamy.ostatnio jednak nie zdązam ,bo mały mi nawali w pampersa.jescze walczymy!!!ale moze juz niedlugo;
teraz musze sie zając obiadkiem,bede testowac przepis tacharowej i zobaczymy co z tego wyjdzie.
bynajmniej maluszek ma obiadek ...wiec problem z głowy.je z nami wszystko(oprocz sosow i pieczonych ,ostrych rzeczy);czasem robie cos tylko dla niego;
a pogoda do doooopy ,az brak słow.niestety musimy wyjsc z domku jak maluszek wstanie.male zakupki w pl sklepie... i chyba skoczymy do Penney`sa,moze tikimax;szukam jakiegos plaszczyka dla siebie-chce cos w kolorze camelowym-ale nic mi sie nie widzi.był fajny w h&m ale rozmiaru nie było(nosze 36-38 irlandzkiem rozmiarówki;ale jestem cycata,wiec sie w klacie nie mieszczę);i jak cos przymierzam wygladam glupio,wszedzie pasuje oprocz cyckow,i wtedy biore wieksze rozmiary,przymierzam i wygladam jak w worku;koszmar;
a jak mam kupic dzinsy-to wtedy jest placz i nerwy.znowu w biodrach ciezko dobrac i przymierze kilka par,potem rezygnuje i z fochem wychodze ze sklepu;
dalej biustonsze-oj matko kochana-to jest dopiero szczescie jak mi sie uda coś znależć.mam DD.jesli jest rozmiar to miseczka jest plytka ,a obwod pod biustem jak na ponad 100cm.
jak juz cos spotkam to biore od razu ze 3 szt tego samego.
NA PEWNO OGRANIA WAS TERAZ ŚMIECH ...ALE TAK TO WYGLĄDA....
dobra kochane moje,biegne do kuchni
[BUZIACZKI]:
lilia bidulko http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif
wiesz nie chcę mówić głośno, ale Twoja pociecha zbliża się do najgorszego wieku U mnie jeszcze nauka nocnikowania. Coś nie czuje on tych potrzeb, córcia w jego wieku już bez pampersa była.
NO TO ŁADNIE MNIE POCIESZYŁAŚ HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
damy rade....
a nie dalej jak wczoraj rozmawialismy o tym z mezem;
Ja natom iast z zakupami mam problem tez zostal mi brzuszek po ciazach choc i tak juz mniejszy niz byl z ostatnim mialam 120cm w obwodzie pasa urodzil sie 4,5 kg chlopak masakra rodzic wielkoluda ale udalo sie no coz wracam do tematu nosze rozmiar42 taki jaki mialam przed ciaza ale brzusio mi troszke przeszkadza jak chce cosik fajnego biodrowek nie zaloze bo brzuch a cyce poszukac ich trzeba hihi ale maz twierdzi ze mu pasuja bo wypelniaja mu dlonie a na wieksze skad rece wezmie?stanik no tak nosze 95D sa male ale rozlane mam musze miec wieksza miseczke bo inaczej mi sie druty wbijaja masakra coz zawsze cos musi byc nie tak ale lilia nie obraz sie nie zazdroszcze ci cycow bo musi ci byc z nimi ciezko co?kregoslup ci nie siada?wspolczuje kochana ale faceci lubia takie kraglosci ja dzis mam zupke pieczarkowa buziole
Się zebrały "wymiarowe" hahaha ja znowu wielkolud jestem. spodnie wszelakie sięgają mi do pół łydki, kurtki 3/4, butki noszę 9. Jak za długie można obciąc ale się niestety nie wydłuży. Czasem coś znajdę w tkmaxx ale jest baaaardzo ciężko.
Ale że ze mnie nerwus jest, mówię Wam dziewczyny. Tak nie dużo trzeba, żeby mnie z równowagi wyprowadzić
Mały mi zapaskudził cały pokój. Siada w nocniczku przed bajeczką i kupka. Ja w tym czasie robiłam z córką lekcje... bez szczegółów co oprócz wykładziny jest w kupie
Ja już nie mam siły tacharowa, masz 3, skąd Ty bierzesz na to siły ?
lilia jak cytujesz kogoś musisz zostawić te nawiasy kwadratowe [...] . Wtedy będzie cytat w tabelce . Jak sama widzisz usunęłaś też nawiasy w moim wpisie [img] i zniknął emotikon zaczyna się np [img] a kończy z ukośnikiem [/im g] tak samo pogrubienie, zaczyna się od [b] w nawiasie a trzeba dać ukośnik "/" żeby wiedział się gdzie kończy sie tłusty druk
ja to po prostu pisze z klawiatury nie zaznaczam nic, nie cuduje, piesze jak każde inne słowa
115 2011-10-10 18:23:36 Ostatnio edytowany przez tacharowa (2011-10-10 18:26:54)
skad mam sily?nie mam pojecia o kupce tez cos wiem mialam sciany rece a nawet buzie tylko ze starszymi mlodszy robi kupke tylko do toalety na nocnik nawet nie ma mowy:))
nosze 36-38 irlandzkiem rozmiarówki;ale jestem cycata,wiec sie w klacie nie mieszczę);i jak cos przymierzam wygladam glupio,wszedzie pasuje oprocz cyckow,i wtedy biore wieksze rozmiary,przymierzam i wygladam jak w worku;koszmar;
a jak mam kupic dzinsy-to wtedy jest placz i nerwy.znowu w biodrach ciezko dobrac i przymierze kilka par,potem rezygnuje i z fochem wychodze ze sklepu;
dalej biustonsze-oj matko kochana-to jest dopiero szczescie jak mi sie uda coś znależć.mam DD.jesli jest rozmiar to miseczka jest plytka ,a obwod pod biustem jak na ponad 100cm.
jak juz cos spotkam to biore od razu ze 3 szt tego samego.
NA PEWNO OGRANIA WAS TERAZ ŚMIECH ...ALE TAK TO WYGLĄDA....
Jejku dziewczyno wiem jak sie czujesz mam tak samo. Dzinsow na mnie po prostu jeszcze nie uszyto, biustonosz misa G , jak kupuje topy to tylko elastyczne rozm 20 a doly w rozm 16 zakupy to koszmar, plakac mi sie chce na sama mysl.
Tacharowa nie daj sie przygnebieniu, pomysl Ty masz dzieci wiec na 1000 % nie jestes bezuzyteczna , to ja sie mam prawo tak czuc nic tylko praca, gotowanie, jedzenie, laptop, czesto drink, i tak dzien za dniem, za dniem. To dopiero przygnebiajace, dlatego tak mnie na te kursy wzielo.
czesc kochane moje babeczki!
dzien zabiegany ,bo jezdziłam przez centra handlowe ,żeby kupic jakis plaszcz,ale niestety nic mi sie nie spodobało;zalamana wrocilam do domku;
teraz mam chwilke dla siebie ,bo mąż pojechał na lotnisko po znajomych;(tylko ich podwozi,wiec to nie do mnie jadą hahaha);
tacharowa- no jestem juz przyzwyczajona do rozmiaru swojego biustu.mam tak od zawsze wiec jest ok.przed ciążą bylo 75 D a teraz jest DD.co robić?
najwazniejsze ze mąż zadowolony.jednak wykanczające jest szukanie biustonosza;
dlatego łapie okazje;
a jesli chodzi o brzuch po ciązy to ja to nazywam worem pociążowym;nie moge na niego spojrzeć ,a myśl ze juz sie nigdy nie rozbiore do stroju bikini przyprawia mnie o dreszcze;
ciagle mam nadzieje ze może sie jeszcze sie skurczy?
a zaraz potem tłumaczę sobie -durna babo tak już będzie i już!
szczerze ,czasem przechadzając sie i widząc dziewczyny ,ktore spacerują z wozkami( z dzieciaczkami ledwie co urodzonymi),patrze na nie a one już noszą skinny dzinsy, to nasuwa sie pytanie jak one to robią?,gdzie im sie to wszystko wstąpiło,wessało?nie wiem...
cupcake-sczerze?to nie wiem co zrobiłam ,ale drugi raz tego nie powtórze.wiec czytam te wyjasnienia z nawiasami i prawde mowiąc dla mnie to masło maślane;odpuszczam;
nie narzekaj skarbie na wzrost-bo mysle ze czego nie załozysz zawsze bedziesz dobrze wygladać,bo wzrost odejmuje tych znienawidzonych kilogramów.
xena- no widzisz kochana-zrozumiałas mnie! zawsze gdzieś coś sie nie mieści;najlepiej wziąść ze soba nozyce do sklepu i jak coś nie pasuje to odciąć to tu to tam!
XENAa już masz jakiś konkretny kurs na myśli ?
tacharowa ADD to jest coś w podobie do ADHD tylko, że bez okazywania agresji. Dziecko potrzebuje okazywania miłości na każdym kroku, jest płaczliwe i na tym kończą się różnice
Problemy pojawiły sie już w przedszkolu. W domu mały szatan, myślałam, że w przedszkolu/szkole się wyciszy, zobaczy, że koleżanki siedzą, nic nie mówią... niestety, "nie daleko pada jabłko od jabłoni" ma to po mnie
Się zebrały "wymiarowe" hahaha ja znowu wielkolud jestem. spodnie wszelakie sięgają mi do pół łydki, kurtki 3/4, butki noszę 9. Jak za długie można obciąc ale się niestety nie wydłuży. Czasem coś znajdę w tkmaxx ale jest baaaardzo ciężko.
Ale że ze mnie nerwus jest, mówię Wam dziewczyny. Tak nie dużo trzeba, żeby mnie z równowagi wyprowadzić
Mały mi zapaskudził cały pokój. Siada w nocniczku przed bajeczką i kupka. Ja w tym czasie robiłam z córką lekcje... bez szczegółów co oprócz wykładziny jest w kupie http://emoty.blox.pl/resource/zly1.gif
Ja już nie mam siły tacharowa, masz 3, skąd Ty bierzesz na to siły ?lilia jak cytujesz kogoś musisz zostawić te nawiasy kwadratowe [...] . Wtedy będzie cytat w tabelce . Jak sama widzisz usunęłaś też nawiasy w moim wpisie [url]i zniknął emotikon zaczyna się np [url]a kończy z ukośnikiem [/im g] tak samo pogrubienie, zaczyna się od [b] w nawiasie a trzeba dać ukośnik "/" żeby wiedział się gdzie kończy sie tłusty druk
ja to po prostu pisze z klawiatury nie zaznaczam nic, nie cuduje, piesze jak każde inne słowa
dobra nie smiejcie sie -podjełam kolejna próbe i dooooooooopa wielka z tego wyszla.ale mnie qu....jasna bierze.no musze to jakoś ogarnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobra dziubeczki.widze ,że wszystkie juz poszłyscie lulu wiec i ja sobie ide na tv.
do juterka ,zapraszam na kawusie i swiezutka bułeczke z jabłkiem z piekarni!
wpadniecie?
122 2011-10-10 22:00:37 Ostatnio edytowany przez cupcake (2011-10-10 22:01:32)
nie narzekaj skarbie na wzrost-bo mysle ze czego nie załozysz zawsze bedziesz dobrze wygladać,bo wzrost odejmuje tych znienawidzonych kilogramów.
Oj kochana można się pomylić
Wzięłam się za dietę po odkarmieniu młodego. 10 miesięcy był tylko na cycusiu, nie zabrał żadnego kilograma. Po ciąży owszem waga spadła, ale po jakims czasie zaczęła roznąć. 93 kg ! Przed pierwszym dzieckiem ważyłam 70.
Dziś mam 75kg (chyba ;)jeszcze ) ale powiem Ci, że rzucenie tytoniu było pestką w porównaniu ze zrzucaniem kilogramów.
Miałam wałek pociążowy przed dietą, ale w wakacje nie bałam się włożyć bikini. Wiadomo, że mój brzuszek nie wygląda tak ładnie jak przed ciążami, cały w rozstępach, ale nie wstydziłam się iść na plażę w bikini . Więc nigdy nie mów nigdy. Na wałeczek polecam szczypanie, peeling kawowy, oraz kremy wyszczuplające. No i brzuszki znienawidzone.
Laski po porodzie ? Większość, nie mówię wszystkie ! dziecku zamiast piersi wtykają flaszkę a same fajeczki, kawusie z koleżankami, jak się w domu nie siedzi to i człowiek o jedzeniu zapomina. Taka prawda.
do jutra kochane. dzieci w łóżeczkach lecę doczytam tę książkę swoją
Słodkich snów
dobra nie smiejcie sie -podjełam kolejna próbe i dooooooooopa wielka z tego wyszla.ale mnie qu....jasna bierze.no musze to jakoś ogarnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no zacytowałaś BRAWO !!! Piszesz pod cytatem czyli pod [/guote], nic nie usuwasz
te [guote] muszą być
i w momęcie jak piszesz pod cytatem, możesz odnaleźć tekst pogrubiony. W moim przypadku wasze niki, przyjżyj się w jakich są nawiasach. Jeżeli napiszesz to samo będzie wyróżnione. Tylko [tagi] pisz bez przerw.
No dawaj zdolna jesteś.
124 2011-10-10 22:33:17 Ostatnio edytowany przez tacharowa (2011-10-10 22:36:30)
ja nic nie kumam z tych pogrubien probowalam i tak i siak i duuuuuuuupa wielka trudno nie bedzie grubo i tyle.Ja zaraz lulu lece jutro od rana sprzatanie zupka zostala wiec obiadek gotowy na ale salatke warzywna robie wiec krojenie czeka chociaz nie wiem czy to nie za pozno bo za 2 mce swieta i znow trzeba bedzie robic chyba ze srobie inna eh nie wiem.Dziewczyny ja wazylam ponad 100 przy 170cm wzostu jedna wielka turlajaca sie kula tluszczu ohyda ohyda ohyda teraz jakos jest ok ale tez jeszcze mam do zrzucenia dupcia juz fajna ale ten brzuchol fuj ja nie wyskocze w bikini raz ze worek dwa ze rozstep rozstepem rozstepa pogania niektore nie maja z tym problemu nie maja rozstepow no coz ja tez jak widze te laski to co?to g im w oko ja jestem taka i sie nie zmienie i mam 3 dzieci i jestem jak to sie mowi dosc korpulentna sylwetke hihi ale se powiedzialam:)))eh kobitki nie nudze ide lezakowac dobranoc do porannej kawki
ostatni raz probuje
125 2011-10-10 22:38:41 Ostatnio edytowany przez tacharowa (2011-10-10 22:39:13)
Yes yes yes yes yes udalo sie kurna lilia to proste tylko se przeczytalam i napisalam jak tam jest I'm wanderful have a good night my ladies
Wrocilam. Wypoczeta, opalona wpadlam bezposrednio pod intensywne przygotowania do egzaminu w collegu. Normalnie mozg mi przenicowalo. Przyszlam do domu i nawet obiadu nie mialam sily jesc.
Widze ze nam sie "przyjaciolkowo" rozroslo Nie bylo mnie raptem tydzien a tu taka intensywna konwersacja Witam freshmanow
127 2011-10-11 09:11:28 Ostatnio edytowany przez tacharowa (2011-10-11 09:15:48)
No w koncu Sadie jestes opowiadaj jak bylo?Pewnie cudnie co?Slonce plaza i blogi spokoj a tu taki powrot nie zazdroszcze bo sie rozleniwilas co?
Lilia juz wiem co i jak teraz ci wytlumacze pisze nie znakami tylko slowami wiec jak slowo to musisz znaczek wstawic:najpierw nawias kwadratowy,w nawiasie literka b,i nawias kwadratowy po tym bez zadnych spacji piszesz imie lub zdanie ktore chcesz by bylo podkreslone po skonczonym zdaniu bez spacji i kropek znowu nawias kwadratowy,ukosnik.literka b,nawias kwadratowy i jak puscisz posta bedzie podkreslone mam nadzieje ze zrozumialas:)))Ja byc Krzysztof Kolumb odkryc ja Ameryka:)))))
Cupcake ja myslalam ze moja cora tez na cosik takiego choruje ale jest zdrowa.Tylko ma strasznie duzo energii a z czego jak nic nie je?Nawet zaczela mi podkradac slodycze znajdywalam pod poduszka papierki albo w plecaku o wyzucaniu jedzenia nie mowie nawet bo ostatnio rozbieralismy krzeselko malego do jedzenia i tak bylo nawpychane nic nie dociera do niej jak glowa o sciane mowie wam dziewczyny czasami az mi sie nic nie chce i tylko jej strzelic po tylku choc jestem przeciwnikiem bicia.
Dobra babeczki ja juz kawusie popijam pozniej sprzatanko i salatka wiec chwilke mnie nie bedzie jakie plany na dzis?Pogoda nie nastraja na dwor wiec ja siedze w domu chyba ze sie przejasni pozdrawiam buziole
Donegal Weather Channel
?!!!!! DONEGAL TO SEE THE WORST WINTER EVER !!!!! 10/10/11 CLIMATOLOGISTS has send a warning out to the northwest and practically Donegal that we are going to have a winter from hell with temperatures of minus 20. we are gonna be hit by heavy snow fall in November, December and January James Madden, long-range forecaster for Exacta Weather, said: "I initially expect frequent and significant snowfalls across many northern regions throughout this winter."I also expect November, December, January and February to feature largely below-average temperatures and it is likely that temperature and snowfall records will be broken within this defined time frame." Jednym slowem czeka nas masakralna zima ja nie chce!!!
witajcie!
na poczatek witam Sadie po tak dłuuuuuuugiej nieobecnosci;
kochana my tutaj same sie rozgrzewamy,dajemy sobie duzo ciepelka bo pogoda do bani;a jak ktoras nos wyciąga poza domek to sie wspieramy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
ale ciekawe jestesmy wrazeń.jak znajdziesz chwilke to opowiedz o klimaciarskim wypadzie,moze jakieś pikantnościiiiiiiiiiiiiiiiii???????hahahhah
oj tacharowa- tak na siebie narzekałaś a zobacz teraz wymiatasz moja droga.
nie wiem ja tez cos sprobuje ale moja głowa niejest przystosowana do komputerowego cyber swiata hihihihih;
słuchaj podziwiam cie ze sie odwazyłas na stroj bikini.ja przed latem specjalnie zafundowałam sobie taki dwuczesciowy ale z taka mini koszuleczka ,wiązana na szyi;nawet fajnie wygladalam.bynajmniej latem czlowiek tez inaczej wyglada ,bo i to ciało jest opalone i wogole.
cupcake- dzieki kochana za powstrzymanie sie od wycia ze mnie....ale ja sie staram ojejejejej;
a te wszystkie diety?sama nie wiem czy takie sa dobre.ja po ciazy karmiłam piersią ylko 2 m-ce bo moj synuś nie chciał mojego.i od tamtej pory jedziemy na sztuczniaku;jednak waga u mnie spadła najbradziej w pierwsze 3 m-ce-bo maly mial kolkę.o ludzie jak ja sie wyczerpałam.nie wiem jak ja wtedy funkcjonowałam;mąż nocki w pracy ,jak wracał troche mnie wsparł ale musial sie polozyć ,a ja z małym na reku.dopiero po 2 m-cach polozna podwpoiedziałam mi (krowa jedna,dopiero wtedy),ze sa specjalne kropelki po ktorych przejdzie dziecku w ciagu 72h;juz po pierwszej dawce synek sam usnął na cale 15min.to był szał!!!!!!!!!!!!
a dzisiaj brak planów.mam nadzieje ze to bedzie spokojny dzien,nie taki zwariowany jak wczoraj.
ja juz na obiadek mam powstawiane.teraz mysle o jakies donbrej herbatce...
LUDZIE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
WIDZICIE TO CO JA
NIE WIERZE
UDALO SIE
TACHAROWA CZAPKA Z GŁOWY
JESTES GENIALNA..............................
TO SIE NAZYWA Z POLSKIEGO/KOMPUTEROWEGO NA ...NASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!