rozstalismy sie po dwóch latach ehh..... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozstalismy sie po dwóch latach ehh.....

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 87 z 87 ]

66

Odp: rozstalismy sie po dwóch latach ehh.....

natalia 22  dziekuje Ci za to co napisalas masz calkowita racjie ,naprawde uwazam tak samo jak i Ty .doroslem ,wiele zrozumialem musi zobaczyc ze ja jestem jej wart i ze to prawdziwa milosc ktora bedzie trawac wiecznie ..dziekuje za slowa otuchy i poparcia .dzieki teraz wszystko w moich recach a raczej w mojej glowie i sercu ...

Zobacz podobne tematy :

67

Nie dziękuj , wiem co przezywacie , przeżyłam to samo , wiem jak się czujesz i wiem , ze dacie radę  smile musisz uwierzyć w siebie  dasz radę

68

I jeszcze jedno ona nie ma z szarpanej opinii jak napisałeś , tak ludzie oceniają dziewczynę , która się zakochała w starszym i jak piszesz kryminaliście , czy nie chciała mu pomóc, czy nie o to chodzi, czy nie wykorzystał jej naiwności , zwłaszcza ty nie powinienneś tak pisać też wykorzystałeś jej uczucia , raniłeś , kłamałeś , nie szanowałęs sam pisałeś estyma w postach a nie jestes przecież kryminalistą smile, nie gniewaj się ,, rzućcie kamień jezeli sami jesteście bez winy". To wspaniała dziewczyna jak pisałeś rok temu była dla ciebie wsparciem , pisałeś , ze robiła wszystko od sniadań............ a jest młodą osobą . Myślę , ze jest dobra dziewczyną i pokaże wszystkim , że poprostu źle ulokowała uczucia bo tak myślała i myślę jeszcze , ze tak rzeczywiście to przegrała , chciała pomóc człowiekowi , który gdzieś tam popełnił błędy ale niekiedy nie można im pomóc , cierpi bo trafiła na drania bez skrupułów . Kiedyś napisz jak wam się układa i napisz mi czy się pozbierała , żal mi jej , mam nadzieję , że ma dobrych rodziców i jej pomogą  wrócić od rzeczywistości. smile

69

natalia 22  wiesz to naprawde mila i wspaniala kobieta ,tak wiele zawsze daje od siebie ,bardzo ponad wszystko chce by poczula najwazniejsz,najwazniejsza dla kogos takiego jak ja ..teraz umiem ja docenic i widze tak naprawde jaka to kobieta i ze szczerym sercem moge przyznac ze bardzo ja Kocham i jest moim calym swiatem i rozum i serce mowi mi walcz ,dbaj i bardzo bardzo ja szanuj i doceniaj  ona jest warta by tak postepowac eh..caly czas o niej mylse w kazdej chwili jestem przy niej nawet juz mi glupio troche pokazywac jak dla mnie wazna lecz to wychodzi ze srodka mnie ,chcialbym spedzic z nia reszte swojego zycia ..

70

witam estyma tylko jej nie przestrasz ona czuje się winna za to co się stało w stosunku do najblizszych,jej serce pęka bo wie , że zrobiła źle .Musisz jej dać czas powoli musi wrócić do zycia . Są osoby , których zabija poczucie winy  oby się szybko pozbierała , podejrzewam , że teraz to będzie miała , tak jak  ja  , czułam się winna patrząc na nego chłopaka mówiłam w duszy wybacz mi nie potrafię zyć , ze tak postepowałam ................ Uwierz ona jest aniołem w stosunku do mnie , ja zmarnowałam kilka lat zycia  na idiotów, wredne , zakłamane koleżanki , fałszywe przyjaźnie  to było ważniejsze niż mój obecny mąż , który bardzo mnie kochał

71 Ostatnio edytowany przez estymasiwy (2012-03-29 10:01:04)

natalia 22  jak postepowac by nie odsunela bardziej a przeciwnie by sie znow do nie zblizyla wiedzac ze teraz dziela nas kiilometry ..nie chce wypisywac smsy i byc natarczywy bo ja rowniez taki nie jestem ,choc caly czas o nije mysle i mam zbyt duzo mysli .wydaje mi sie ze najlepiej poprostu byc dla niej kiedy bedzie potrzebowala a jesli Bog da samo wwszystko ulozy..za duzo mysli eh

72

Estyma witam , żle myslisz mój mąz przyjezdzał do mnie , pisał , lecz onic nie prosił nie mówił bądz ze mną , ja to czułam , kiedyś szliśmy do kina a on jestem upierdliwy co kochanie , ale już taki jestem bo wiem , ze jestem Tobie potrzebny. Pamiętasz pisałam ,że był związku z dziewczyną , zerwał z nią bo powiedział , że nie będzie jej okłamywał , ze zawsze i ciągle kocha mnie . estyma ale on szczerze mnie kochał , uwierz to prawdziwa miłość.  W Twoich wypowiedziach czuje wahanie , kochasz szczerze nie ważne kilometry ważne być przy niej teraz cię potrzebuje wiesz jak jest żle cierpiec i być samotnym . Najczęściej wtedy nas zawodzą najblisi bo wahaja siię czy zadzwnić czy nie , pojechac czy nie , co zrobić . Estyma pokazać jestem bo cię kocham...:)

73

nie waham juz niczego tymbardziej czy ja kocham to moja jedyna milosc ..masz racjie jestem bo kocham nie mowiac wiem ze ona sama to bedzie wiedziala .dzieki za wszystko twoj chlopak taki sam jak ja eh nieprawdopodobne ::) zycze wam takiej milosci do konca zycia bo to najwazniejsze

74

Estyma mój mąż smile smile

75

To dobry , uczciwy człowiek , nigdy mnie nie skłamał poza jednym , ze trzymał sztamę z moim bratem i mamą by móc mieć na biezaco o mnie informacje a teraz mówi tak bardzo bałem się o moją miłośc , gdy byłaś bezpieczna ja spałem spokojnie . kochany no powiedz czy nie smile

76

bardzo dobry czlowiek szanuj go zasluguje na twoja szczera milosc ..naprawde dojrzaly mezczyzna o dobrym sercu..a szczerosci jest w zwiazku bardzo wazna bez niej nie zbuduje sie nizcego to sa fundamenty milosci

77

natalia 22  Ja jestem facetem przeczytałem twoje posty, posty tego estymy natalko to poprostu widać , ze ten człowiek jest uzalezniony od komputear nie wiem o co mu mu chodzi, jak można się pyta c co mam robić , mam wrazenie , facet , ze ty siediszna kompie masz otwartych kilka komunikatorów i czarujesz , zrób coś z swoim zyciem , zobacz natalka  zrobiła wszystko by je sobie ułożyc i nie pytała  co mam zrobic .przez ciebie koles to na bank musieli cierpiec ludzie . Mam pomysł siedz na kompie chłopie  zleci ci tak parę latek , daj spokój tej dziewczynie nie stanie na nogi zasługuje na faceta normalnego , ty szukaj internetowych przygód . Natalko daj sobie spokój  takiemu nie pomożesz

78

Nie pisz tak nawet jakbyś miał racje to wiem , ze  trzeba wspierać człowieka nawet gdy jest zły i ma złe intencje , czasami coś w człowieku pęka i zaczna budzić się  z złego letargu ja tez była złym człowiekiem pozdrawiam

79

natalko : po przeczytaniu jego i twoich postów on przypomnina mi kupla mego z zakładu pracy jakby ta sama osoba a jeszcze podejrzane jest mi to słowo małpka jak pisze w swoich postach , koles ten to mięczak , na siłe probuje napakować mięsnie i w głowie tylko mu koksy na siłe szuka lasek zeby udowodnić ze ma a nie potrafi sam znależc a to probuje do siochy kumpla albo szuka na necie albo ktoś go umówi . miał swego czasu dziewczynę na nk widziałem zdjecia z jakis tam wakacj i chyba nawet z nią mieszkał trudno było nam w to uwierzyć ale było widac po sniadniach po jedzeniu  które przywoził zawsze ładnie zapakowane były słodycze owoce teraz widac od dluzego czasu ze juz tak nie jest , chodził także inaczej ubrany schludny , miał ciuch obecnie lazi w tym samym  bo kaske przepuszcza na przyrost miesni mamy w zakładzie z niego ubaw tu tez sie doradza co ma robić . natalko obraz nędzy i rozpaczy facet 30 lat a jakbyś rozmawiala z 15 latkiem . ta dziewczyna z która był  naprawde  musiałabyc chora albo mu matkowała a jemu było na rekę . jestem facetem i uwazam ze facet powinnen miec swoje zdanie cały zakład lub ludzie na necie maja decydować o mojej przyszłosci . wybacz natalko to moje zdanie

80

to napewno zbieżnośc określeń a jeżeli tak to jego sumienie , mając mięsnie ten twoj kolega zyska ale problemy zdrowotne a później co dalej 50 letni paker to coś nie tak , natura jest wspaniała musimy przejśc jej etapy nie odmładzamy sie na siłe i także nie pakujemy mięsni sztucznie .

81

Powikłaniem zażywania odżywek może być przejściowy białkomocz, hiperazotemia, wzdęcia. Są na dłuższą metę bardzo szkodliwe

82

natalko co tam u Ciebie ??? Napisz jak Twój związek

83

Wyobraż sobie ze miałem racje to kumpel z pracy , dziewczyna do niego wróciła , wynajeli mieszkanie ale odeszła . Inny kumpel opowiadał ze znów było widac zmianę w zyciu estymasiwy ale zawiódl się dziewczyna zmieniła taktyke zaczela brac a nie dawac . Traf chciał ze swiat mały i dowiedziałem się od innego kumpla : wyobraż sobie ona miała 14 lat jak się poznali , wtedy juz mu pomagała w formie zywności a ponoć to były swiniaki bo przywozili mu pod blok dawała pomoc calej rodzinie , brat bezrobotny a ojciec alkoholik , matka nie pracowała , kolega opowiadał ze jak był w szwecji dawała paczki , a teraz on opowiada , ze tyle dał jej , ze tylko brała . Morał kochał bo dawała teraz zmadrzała jest najgorsza taka to była miłość smile.
Madra dziewczyna odeszła zasługuje na osobę , która ja tak naprawdę pokocha a nie wykorzysta . Odezwij się jestem ciekaw jak u ciebie..........

84

Witam u mnie wszystko dobrze i smutno mi kiedy inni cierpią sad Szkoda ze tak wszyscy się nawzajem krzywdzą . Pozdrawiam słodziutko

85

Witam serdecznie , długo nie wchodziłam na forum kobiet , u mnie cudownie , jestem z moim kochanym mężczyzną teraz wiem jak warto było walczyc o swoją miłośc. Mam nadzieję , że Wam takze udało się nie zniczyc co piękne i daje ciepło do serca , zycze Wam spokojnych i pełnych miłości świąt Bożego Narodzenia

86

Natalko siemanko także zyczę Tobie pogodnych radosnych Świąt Bożego Narodzenia i oczywiście szczęścia to najważniejsze w życiu . Wiesz co wczoraj usłyszałem mądre słowa ,, Miłośc pyta przyjązni po co ty jestes skoro jestem ja , ja wypełniałam wszystko a przyjazn na to jestem po to by ocierac po Tobie łzy " mądre prawda smile smile tylko przyjaznie bywają falszywe poyrafią te łzy wyciskac by miec z nich porzywkę dla swego istnienia .  Papaski

Posty [ 66 do 87 z 87 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozstalismy sie po dwóch latach ehh.....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024