Dzień dobry wszystkim zaglądającym....
Wifciu ....sorry, skończyła mi się kawa,podskoczę do sklepiku ![]()
Elżbieto...gdzie się podziewałaś ? hę ![]()
Wychodzę !! idę kupić kawę pa pa.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Emerytka, rencistka - mówimy o wszystkim :)
Strony Poprzednia 1 … 368 369 370 371 372 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Dzień dobry wszystkim zaglądającym....
Wifciu ....sorry, skończyła mi się kawa,podskoczę do sklepiku ![]()
Elżbieto...gdzie się podziewałaś ? hę ![]()
Wychodzę !! idę kupić kawę pa pa.
Marysiu
popraw się kochana, bo co jak co, ale kawy nie może kelnerce zabraknąć. ![]()
Elka
ojjjjjjjjjj wydusiła z siebie wiecej niż dwa słowa.:)

Witajcie dziewczyny
pędzę już z kawą bo posucha tu jakaś. ![]()
Wifciu, żeby wymagać kawy od kelnerki to trzeba jej sowicie płacić pensję ![]()
Ela , poczekam jeszcze trochę to nas wszystkich przegadasz ,
tylko nie wiem ile to trochę będzie trwało, wiek? dwa? ![]()
Marysiu śpiesz się powoli, zdążysz jeszcze z tą kawusią a dla Wifci nie zapomnij naparzyć siemienia lnianego a jak nie będzie widziała to parę kropel koniaku tam wpuść
![]()
Poszłam do fryzjera i zobaczcie co widziałam. ![]()

a wiecie zawsze tyle w domu do zrobienia
i nieraz mam malo czasu
nawet abu tu zajzec . nieraz tylko poczytam w biegu i zmykam
Tak,tak już się robi Szefowa ![]()
..........Kelnereczka świzdu gwizdu...i wypłata poszłaaa w p.....u
![]()

Witaj Klaudynko ma nasza Królewna wymagania
nie ma co.....a może to coś ????? hmmmm przemilczę ![]()
Za moim oknem kurzawa ,duże płatki śniegu ,ale nie ma mrozu to śnieg ,,kaput''
Poszłam do fryzjera i zobaczcie co widziałam.
hahahahahahaah
O kurcze, Marysiu walnęłaś szefowej czerwoną herbatkę , jak znam życie to okaże się że kolorek nie ten a może być jej nalana zielona albo biała
A za moim oknem Marysiu paskudne roztopy i chlapa śniegowa, brrr jak ja tak nie lubię
![]()
Wifciu obrazek śliczności , niedługo jak pójdziesz do fryzjerki to nie zapomnij gdzie masz dół a gdzie górę w końcu trzeba jakoś zadbać o siebie ![]()

O kurcze, Marysiu walnęłaś szefowej czerwoną herbatkę , jak znam życie to okaże się że kolorek nie ten a może być jej nalana zielona albo biała
![]()
![]()
A za moim oknem Marysiu paskudne roztopy i chlapa śniegowa, brrr jak ja tak nie lubię![]()
Wifciu obrazek śliczności , niedługo jak pójdziesz do fryzjerki to nie zapomnij gdzie masz dół a gdzie górę w końcu trzeba jakoś zadbać o siebie
O matulu,jednym słowem dałam ciała...:P zobaczymy jak zareaguje ![]()
Żona miała problem z mężem, gdyż ten zawsze zasypiał na niedzielnej mszy.
Postanowiła więc temu zaradzić i na kolejną mszę zabrała długą szpilkę od kapelusza, którą to postanowiła dźgnąć męża, jak tylko ten zaśnie.
Gdy ksiądz, mówiąc kazanie, doszedł do słów: "... i któż jest naszym największym Zbawcą?", mąż właśnie przysnął. Żona dźgnęła go z całej siły w pośladek. Ten zerwał się z krzykiem:
- Jeeezuuu!
- Właśnie tak, mój synu - odpowiedział ksiądz i kontynuował kazanie.
Mąż, zły na żonę i nieco zawstydzony, skulił się i po chwili znów zapadł w drzemkę.
Gdy ksiądz rzekł: "... i któż umarł za nas na krzyżu?
- Jeeezuuu Chryste! - podskoczył i wrzasnął, znów dźgnięty szpilką mąż.
- Właśnie tak, mój synu - odpowiedział ksiądz i dalej ciągnął mszę.
Mąż usiadł spokojnie i udawał, że śpi ale tym razem uważnie obserwował żonę.
Żona zamierzyła się szpilką, gdy ksiądz właśnie mówił: "... i cóż Ewa rzekła Adamowi, gdy poczęła mu drugiego syna?".
- Jak mnie jeszcze raz, kolniesz, to ci tak przyłożę, że nie wstaniesz! - wrzasnął mąż.

Ale pomysłowe,nie widziałam takiego cudeńka...trzeba przyznać ze kotkowi jest cieplutko...
O matulu,jednym słowem dałam ciała...:P zobaczymy jak zareaguje
Marysiu
raz dziennie piję czarną, a potem tylko przegotowaną wodę.
Kolorek pikny, jak się patrzy. ![]()
Kawał super,ukradziony.
Kelnereczko to osusz oczka, które zrobiły się od tego p...zdu.

O kurczę,piszę drugi raz.
Witam Dziewczyny,już jestem.
Dzisiaj u mnie nie działała winda.Trzy razy musiałam schodzić i wychodzić na 10 piętro.Wprawę mam,nie powiem,ale wychodzenie z zakupami daje popalić.Takie wychodzenie też ma swoje dodatnie strony,bo przynajmniej można dłużej pogadać z sąsiadkami.
Marysiu ta Twoja kolacja jest jednorazowa,nie wiedziałabym czy ją jeść,czy tylko patrzeć.
Marysiu ta Twoja kolacja jest jednorazowa,nie wiedziałabym czy ją jeść,czy tylko patrzeć.
Marto
o tej godzinie patrzymy.
Mieszkałam kiedyś na 12 piętrze, dzieciaki popsuły windę i nie działała 2 tygodnie,
to nawet pies nie chciał wychodzić. ![]()
O kurczę,piszę drugi raz.
Witam Dziewczyny,już jestem.
Dzisiaj u mnie nie działała winda.Trzy razy musiałam schodzić i wychodzić na 10 piętro.Wprawę mam,nie powiem,ale wychodzenie z zakupami daje popalić.Takie wychodzenie też ma swoje dodatnie strony,bo przynajmniej można dłużej pogadać z sąsiadkami.
Jeść,jeść
wchodzenie na dziesiąte piętro ?? szczerze współczuję,męża siostra mieszka na 10piętrze...
I też miałam przyjemność wchodzić,no ale z zakupami?
Kiedyś siostra męża miała w windzie dosyć nie za ciekawą sytuację w windzie ![]()
.................
Idzie zima

Mamusia bardzo była ciekawa, co jej córeczka robi z chłopakiem, gdy zamykają się w pokoju. Pewnego razu ciekawość zwyciężyła i mamusia spróbowała podejrzeć przez dziurkę od klucza. Patrzy, a tam dzieci na środku pokoju klęczą i żarliwie się modlą. Wzruszona mamusia otwiera pokój i złamanym ze wzruszenia głosem:
- Ale z was porządne dzieci. A powiesz mi córeczko, o co się tak pięknie modlicie?
- O miesiączkę mamusiu, o miesiączkę...;)
- Proszę państwa. Kiedy przyjdziecie do mnie na egzamin to proszę dokładnie dobierać słowa w swojej wypowiedzi.
Gdy w zeszłym roku zapytałem pewną studentkę o budowę prącia ona zasmucona odpowiedziała: "Panie Profesorze. Wszystko inne umiem bardzo dobrze, ale prącie niestety tylko liznęłam..." ![]()
Czytałam,że rzeczywiście pod koniec stycznia znów mają być mrozy.
To jeszcze nie koniec zimy i takie walonki mogą nam się przydać.
Marto
wiesz ile takie walonki na OXL kosztują, wyobraź sobie , że 800 zł, ale noga nie zmarznie.

Ojjjj,ale te są fajne! ale tyle forsy bym za nie dała.
Ojjjj,ale te są fajne! ale tyle forsy bym za nie dała.
Dałabym jakby był mój rozmiar i chodziłabym do pracy.
Wiem jakie są ciepłe, bo miał mój tata od swojej siostry z Litwy.
U mnie w garażu

Też ciepłe
to takie łupki
Marysiu
to też ciepłe, bo z filcu.
Gdyby przymroziło zakładałabyś, aż hejjjjjjjjj.

coś dla teściowych ![]()
![]()
Kurcze jak to możliwe że tak się dzieje? niby dobrze ? a jednak to nie to:(
Chciałam Wam pokazać u mnie zimę
nadal sypie śnieg,ogromne poduchy na drzewach...pięknie.
Kurcze jak to możliwe że tak się dzieje? niby dobrze ? a jednak to nie to:(
Chciałam Wam pokazać u mnie zimęnadal sypie śnieg,ogromne poduchy na drzewach...pięknie.
Marysiu, a jaki masz problem. Może pomogę
Marysiu
spróbuj tym i zaznacz, że skończyłaś 18 lat.
Marysiu
spróbuj tym i zaznacz, że skończyłaś 18 lat.
Wifciu zaznaczę,nawet x 3
.....buziaczek ![]()

Ja się żegnam,do jutra..........
Kolorowych ,bajecznych snów.
dla wesołości tego wieczoru zabawię Was piosenkami o teściowych bo o taki wdzięczny temat.
Marysiu jutro wlepię jeszcze inne linki hostingów.
Klaudynko
ale piosnka hiuihihihi ![]()
Wifciu , no to jeszcze jedną dam, taką wdzięczną. ![]()
.....................
image upload free
Wifciu , no to jeszcze jedną dam, taką wdzięczną.
Basiu, dawno tak się nie uśmiałam...brawo!
dla wesołości tego wieczoru zabawię Was piosenkami o teściowych bo o taki wdzięczny temat.
Basiu,czy jesteś teściową??
Marysiu jestem podwójną teściową i miałam dwie teściowe a więc doświadczone oko mam
![]()

dobranoc dziewczyny, śpijcie i nie śnijcie o tych tatusiach ![]()
Witajcie 

Witam śpiochów.....no nie! Ela ,na chodzie ![]()
Patrzę sobie przez okna,i co widzę ? zima jak tralala,jak piękniutko....
Mogłoby tak już zostać, aczkolwiek nie ma mrozu...
No i zaczyna się odśnieżanie ![]()
Podano do stołu .........
![]()

Hihihihih ![]()

Moje panie ,,piszecie ,,o samotnosci , o rzeczach , ktore wedlug was sa wazne i potrzebne w waszym codziennym zyciu. ,owszem kazdy ma prawo do bycia szczesliwa ,,Jednak wiekszosc z was zapewne nie wie ,,jak zyja kobiety chore przewlekle na nowotwora ,,byc moze co niektorzy wola o tym nie rozmawiac ,,bo ich to nie dotyczy ,,takie kobiety jak ja ,,kiedys myslalam ze sie wszystko ulozy .pragnelam stabilizacji ,,i bycia potrzebna drugiej osobie ,,niestety przeliczylam sie i zawiodlam na czlowieku , ktory mial byc moja podpora ,,tak wowczas mowil ,,nadszedl dzien ,,w ktorym wiadomosc o nawrocie choroby ,,syrzelil we mnie jak piorun z nieba ,,Walczylam przez 8 lat ,,a tu masz wiadomosc ,,zaczelo sie od nowa ,,strach ,bol ,gorycz ,,i bezsilnosc ,,tymbardziej ze jestem osoba samotna ,,mieszkam sama ,musze sobie radzic z choroba ,,i wszystkimi czynnosciami domowymi ,z bardzo niskim dochodem miesiecznym ,,wcale sie nie uzalam ,,tylko chce byscie Panie wiedzialy ,,jakie naprawde maja kobiety problemy ,,i trzeba wiele sil by takie zycie przezwyciezac ,pozdrawiam .
Witam dziewczyny sobotnio.
Grażynko rozumiem Twój ból , strach, rozgoryczenie i to że zawiodłaś się na najbliższej osobie.
Ale ja myślę że wiele z nas ma podobne problemy tylko ażeby odstresować się nie piszemy o nich zbyt często .
Życie każdego z nas jakoś doświadcza nie zawsze miło a choroby są na porządku dziennym i do tego niskie dochody ale też jak nie można tego zmienić to musimy jakoś sobie radzić , kobiety są w tym zaprawione i lepiej radzą sobie od mężczyzn.
Jak masz chęć to zapraszamy Cię do naszego grona , możesz liczyć na nasze wsparcie psychiczne , życzę Ci dużo siły i walcz o siebie , nie każdy z mężczyzn potrafi pomóc lub egoizm jego nie pozwala.
Witam Elkę, Marysię, Grażynkę i Klaudynkę
Ela
ale mnie dzisiaj zaskoczyłaś tę kawą.
Grażynko
to co napisała Klaudynka to cała prawda, ale jak jesteśmy w dołkach to sobie pomagamy.
Zapraszamy, jak masz chęć pisać z nami.
Marysiu
podaje linki do hostingów, jak obiecałam. Zapisz w zakładkach.
http://www.pomniejszacz.pl/ on pomniejsza, a nie wysyła.
Dzisiaj przestaję brać sterydy, bo te białe noce mnie wykończą.
To jest coś za coś, ale wole się gorzej czuć, niż nie spać.
Miłego dnia.
kochane dla Was ta kawusia .
wiecie , ze miło jest tu z Wami spedzac czas .
pogoda dzisiaj przepiekna i sloneczna .
Grazunko zapraszamy do rozmow i do odsttresowania sie w naszym gronie .
tu mozna znalesc odskocznie od problemow dnia codziennego i problemow .
mozna sie posmiac pozartowac
tu mozna znalesc odskocznie od problemow dnia codziennego i problemow .
mozna sie posmiac pozartowac
Elka
mądrze napisałaś, jesteśmy odskocznią i do tego sie wspieramy. ![]()
tak wifciu .
zawsze mozna liczyc i na dobry chumor .
i na piekne wiersze .
ale tez na porade i rade
a i zawsze na wspolna wirtalna kawusie
a i zawsze na wspolna wirtalna kawusie
Elko
a do tego śniadanko od Marysi.
och ..... to pychotka jak tak ktos serwuje ![]()
Witam Was dzieweczki popołudniowo, pogoda u mnie okropna, byłam na zakupy a pod nogami lód i to bardzo śliski bo wilgoć w powietrzu się utrzymuje , nadal jest ponuro o szaro.
Wifciu tak jak piszesz coś kosztem czegoś ale to chyba Twój organizm buntuje się przeciw sterydom bo ja bardzo dobrze je znosiłam i to przez wiele lat.
Elunia , jak miło czyta się Ciebie gdy piszesz pełnymi zdaniami a nie jednym malutkim słówkiem , tak trzymaj a nie napisałaś mi o tym piesku.
Martuś , dzisiaj się jeszcze nie pokazałaś ale jak przeczytasz to pamiętaj ze pamiętamy i serdecznie Ciebie pozdrawiamy.
Elu , o piesku poczytałam na Stokrotkach, masz rację że to największy przyjaciel człowieka , do tego rozładowuje stresy i napięcia .
Wifciu tak jak piszesz coś kosztem czegoś ale to chyba Twój organizm buntuje się przeciw sterydom bo ja bardzo dobrze je znosiłam i to przez wiele lat.
Klaudynko
są różne sterydy.......
Witajcie dziewczyny ![]()
Odzywam się późno,ale ledwo żyję.Od rana mam bóle od kręgosłupa,na razie ustąpiły z odcinka piersiowego,pozostał lędźwiowy i szyja.Idzie oszaleć,mam nadzieję,że to związane jest ze zmianami pogodowymi.Od poniedziałku mam rehabilitację,dlatego muszę to jakoś wytrzymać.Czekam aż położę mamę spać i sama się spokojnie wyłożę.

Proszę ,proszę jak tu gwarno?? nie do wiary...
Wiesiu ,dobra Kobieto ...dziękuję,dziękuję jeszcze raz dziękuję;)
W dniu dzisiejszym odwiedziła mnie rodzinka,tak z marszu,byli na zakupach,postanowili mnie odwiedzić.
Nie przepadam za takimi niespodziankami,ale ,zjedliśmy obiad,po lampeczce winka,ciastka....
Już wracają do siebie,oby szczęśliwie dojechali bo ślizgawka,może na tych głównych ulicach jest lepiej .
Śniegu nasypało, temperatura na małym min.jest akurat.
Dzieci maja frajdę...
Ogarnełam po gościach, naczynia nastawione,a ja jak zwykle
przed laptopem ![]()
Witajcie dziewczyny
Odzywam się późno,ale ledwo żyję.Od rana mam bóle od kręgosłupa,na razie ustąpiły z odcinka piersiowego,pozostał lędźwiowy i szyja.Idzie oszaleć,mam nadzieję,że to związane jest ze zmianami pogodowymi.Od poniedziałku mam rehabilitację,dlatego muszę to jakoś wytrzymać.Czekam aż położę mamę spać i sama się spokojnie wyłożę.
Marta,skąd ja to znam...ja mam tak dzień w dzień...ostatnio nie ścigam
prawie że kosmodisku ,łącznie ze spaniem.
A rehabilitacje? na mnie słabo działają ,sama ćwiczę...
Zabraniam ci używania brzydkich słów - strofuje ojciec syna..
- Ależ tato, tych słów używał Mikołaj Rej!
- No więc już więcej się z nim nie baw!.......
Dwóch staruszków siedzi na ławeczce pod domem spokojnej starości, patrzÂą melancholijnie w przestrzeń, kiedy w pewnej chwili odzywa się jeden z nich:
- Tadziu, mam już 75 lat, jak bym się nie ruszył wszystko mnie boli i dokucza reumatyzm... Jesteś moim rówieÂśnikiem, powiedz, jak ty się czujesz?
- Jak nowo narodzony.
- Naprawdę? Jak nowo narodzony?
- Tak. Nie mam włosów, nie mam zębów i chyba przed sekundą zlałem się w gacie. ![]()
Marysiu
nie ma za co?
Pisz, albo dryndnij, jak masz problem.
Też tak sie uczyłam i uczę.
Marto
na zwyrodnienia i inne cudeńka gimnastyka nie pomiga.
Ile ja tych rehabilitacji przeszłam.
Życzę polepszenia żabko.

Ostatni

![]()
hihihihu dobre Marysiu. ![]()
brawo Marysiu
wszystkie kawały są świetne a ten co szuka czego nie zgubił to niech szuka u weterynarza bo może go wykastrowali gdy z pieskiem był
![]()
Tak mam pieska
mala misie , od grudnia
jest w domu , i jest bardzo zazdrosny o koty bo mam w domu jeszcze dwa koty .
ale jest grzeczna i posluszna .
teraz mam z kim chodzic na spacerki wieczorne . Robimy rundke .
https://www.facebook.com/antena3/videos … nref=story
popatrzcie dziewczyny jak będziemy za 20 lat tańczyły ![]()
Strony Poprzednia 1 … 368 369 370 371 372 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Emerytka, rencistka - mówimy o wszystkim :)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024