Wyzywający ubiór - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wyzywający ubiór

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 132 z 132 ]

131

Odp: Wyzywający ubiór
Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

No wlasnie nie,bo spodnie od -pizamy sa z grubszego materialu, a jak zakladam legginsy to mi tak jakos dziwnie w nich wyjsc na zewnatrz, bo sie czuje jakbym ubrala rajstopy jakies grubsze

Ale Ty zdajesz sobie sprawę, jak wygląda się w piżamie wśród ludzi? big_smile Choćby była najlepszej jakości?

U nas od czasu do czasu zdarzy się ktoś, kto na przystanku świeci luźną piżamką - od razu wiadomo, że uciekł z pobliskiego wariatkowa big_smile. Poważnie piszę.

W Anglii ludzie czasem chodza w pizamach,  wiadomo nie wszyscy,ale wiele razy widzialam-jak maja jakis sklep blisko albo po prostu na podworko gdzies to wychodza w pizamie. W UK nikt na to specjalnie nie zwraca uwagi. Kilka razy widzialam jak matki w kapciach odprowadzaja dzieci do szkoly jedna nawet widzialam w szlafroku szla-ja bym tak nie poszla do szkoly, ale do najblizszego sklepu czasem wychodze w pizamie

Zobacz podobne tematy :

132

Odp: Wyzywający ubiór
SaraS napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

o matko, ale zes sie uparla, no przepraszam cie bardzo, ze dla mnie legginsy to nie sa spodnie!
strasznie musi cie to bolec, jak chcesz to chodz dalej w legginsach po ulicach, juz nie napisze jakiej formy, bo pewnie lazisz w kazdych...

XDDD "A Ty masz pewnie brzydkie legginsy!".

Myślenie 80-latki, a pociski jak w przedszkolu.

Poczekaj z tropieniem multi, aż choć trochę poznasz użytkowników. wink

ja nic takiego nie napisalam big_smile

Juz dawno dalam ci spokoj, a ty dalej atakujesz, to kto tu jest wiekszym dzieciakiem?

Posty [ 131 do 132 z 132 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wyzywający ubiór

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024