Chciałam napisac ,że odchodze z forum - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Chciałam napisac ,że odchodze z forum

Strony Poprzednia 1 … 4 5 6

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 351 z 351 ]

326

Odp: Chciałam napisac ,że odchodze z forum
Priscilla napisał/a:
ślad_po_bliźnie napisał/a:

To, że ta wariatka wyzywa mnie od jełopów nie znaczy, że możesz to po niej powtarzać bezkarnie. Ja wobec ciebie nie używam takich słów, więc sobie nie pozwalaj.

Dżizas, Ty masz naprawdę duży problem z rozumieniem tekstu pisanego.
Niemniej nie będę po pięć razy tłumaczyć tego samego, więc jeśli z jakiegoś powodu wolisz uznać, że zostałeś z premedytacją i celowo obrażony, pomimo że po prostu zacytowałam Wasze własne słowa wzajemnie skierowane do siebie, czego nie potrafisz pojąć, to sobie bądź obrażony wink

Myślisz, że cytowanie zwalnia Cię z kultury wypowiedzi? Też masz poważne deficyty, widzę...

Zobacz podobne tematy :

327 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-14 00:53:28)

Myślisz, że cytowanie zwalnia Cię z kultury wypowiedzi? Też masz poważne deficyty, widzę...

Oczywiście, przecież nie mogę ponosić odpowiedzialności za to, że się wzajemnie wyzywacie.
Ty z kolei jesteś tu chyba ostatnią osobą, która w ogóle powinna wypowiadać się na temat kultury. Równocześnie, jeśli oczekujesz szacunku, to najpierw zacznij od siebie, bo coś Ci się mocno pomieszało.

328

Priscilla napisał/a:

Oczywiście, przecież nie mogę ponosić odpowiedzialności za to, że się wzajemnie wyzywacie.
Ty z kolei jesteś tu chyba ostatnią osobą, która w ogóle powinna wypowiadać się na temat kultury. Równocześnie, jeśli oczekujesz szacunku, to najpierw zacznij od siebie, bo coś Ci się mocno pomieszało.

Mamy widocznie różne poczucie humoru i różne, również, poczucie estetyki.

Ale wracając do tematu - jeśli ktoś tu kiedyś zwyzywa Cię od najgorszych, rozumiem że jestem upoważniony do cytowania go bezkarnie, tak? Bo przecież to tylko cytat.

Jeśli chodzi o moją kulturę - proszę, nie zgrywaj cnotki i świętej. Gdyby to forum miało funkcjonować w/g twoich zasad - byłoby tak nudne, że ja osobiście przychodziłbym tu suszyć ubranie, nie zęby, jak teraz...

329 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-14 02:09:31)

Ale wracając do tematu - jeśli ktoś tu kiedyś zwyzywa Cię od najgorszych, rozumiem że jestem upoważniony do cytowania go bezkarnie, tak? Bo przecież to tylko cytat.

Ty jesteś naprawdę tak nierozumny czy robisz to, żeby prowokować?

Jeśli chodzi o moją kulturę - proszę, nie zgrywaj cnotki i świętej. Gdyby to forum miało funkcjonować w/g twoich zasad - byłoby tak nudne, że ja osobiście przychodziłbym tu suszyć ubranie, nie zęby, jak teraz...

Aha, czyli jak Ślad komuś to dobrze, ale jak ktoś Śladowi to źle? Wiesz, że to ma nawet swoją bardzo konkretną nazwę?

330

Priscilla napisał/a:

Ty jesteś naprawdę tak nierozumny czy robisz to, żeby prowokować?

Aha, czyli jak Ślad komuś to dobrze, ale jak ktoś Śladowi to źle? Wiesz, że to ma nawet swoją bardzo konkretną nazwę?

Najpierw się ze mną zgadzasz i piszesz "oczywiście" a kiedy podaję Ci prostu przykład, zaczynasz, że ja jestem nierozumny.

Wiesz, mogłabyś zostać troszkę starszą i nieco bardziej rozgarniętą siostrą Julki. Ten sam poziom błyskotliwości, serio. No, może o ton wyżej.

331 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-14 03:05:49)

Najpierw się ze mną zgadzasz i piszesz "oczywiście" a kiedy podaję Ci prostu przykład, zaczynasz, że ja jestem nierozumny.

A rozumny jesteś? W którym miejscu??
Nie będę udawać, że się o Ciebie martwię, ale z przyzwoitości napiszę, że dobrze to nie wygląda, skoro przerasta Cię zrozumienie tak prostego przekazu. Jest też opcja, notabene równie prawdopodobna, że celowo odwracasz kota ogonem, ale jeśli tak, to baw się dobrze swoimi manipulacjami, ale nie moim kosztem.

Wiesz, mogłabyś zostać troszkę starszą i nieco bardziej rozgarniętą siostrą Julki. Ten sam poziom błyskotliwości, serio. No, może o ton wyżej.

Wiesz, że to się nazywa projekcja? wink

P.S.
Założyłeś już zbiórkę na implanty Mikloszy czy też tylko udawałeś troskliwego?

332

Nie trzeba żadnej zbiórki jak będę mógł to sam uzbieram ale mile dziękuje za dobre chęci smile

333

Priscilla napisał/a:

Nie będę udawać, że się o Ciebie martwię, ale z przyzwoitości napiszę, że dobrze to nie wygląda, skoro przerasta Cię zrozumienie tak prostego przekazu. Jest też opcja, notabene równie prawdopodobna, że celowo odwracasz kota ogonem, ale jeśli tak, to baw się dobrze swoimi manipulacjami, ale nie moim kosztem.

P.S.

To ja wyraźnie napisałem, że wszyscy musieliby wyrazić chęć wtedy taka zbiórka ma sens. Potem zapomniałem, gdzie to pisałem w jakim temacie. A Mikloszę lubię serio bo to jedna z niewielu osób która nie stara się mi wbić gwoździa w nerw...

Odnośnie naszej dyskusji - pojawia się rzeczywiście jakiś zgrzyt, ale dajmy już spokój z tym.

334

Priscilla napisał/a:

P.S.

To ja wyraźnie napisałem, że wszyscy musieliby wyrazić chęć wtedy taka zbiórka ma sens. Potem zapomniałem, gdzie to pisałem w jakim temacie. A Mikloszę lubię serio bo to jedna z niewielu osób która nie stara się mi wbić gwoździa w nerw...

Odnośnie naszej dyskusji - pojawia się rzeczywiście jakiś zgrzyt, ale dajmy już spokój z tym.

Problem w tym ,że ty masz gwozdzie wbite w nerwy o byle co a i stroisz fochy gorzej jak dziecko

335

Julia life in UK napisał/a:
paslawek napisał/a:

Tak mów  big_smile

Priscilla

Ona też,ale ktos jeszcze big_smile

Tamira?

336

Gosiawie napisał/a:
paslawek napisał/a:

Priscilla

Tamira?

Tak na 99% po tym co wczoraj odwalila pod swoim tematem glosuje na nią  big_smile

337

Priscilla napisał/a:
paslawek napisał/a:

Tak mów  big_smile

Priscilla

I co jeszcze? big_smile
Do Julki stosunek mam, jaki mam, bo sobie na niego solidnie zapracowała, ale to już trzeba mieć naprawdę (nie)zdrowo zryty beret, żeby urządzać takie akcje lol

Poza tym to się wszystko kupy nie trzyma. Skoro mieli jakiś video-call, to przecież Julka tego typa po drugiej stronie musiała widzieć, teraz zaś coś pisze o jakichś fankach. Fanka to kobieta, a rozmowy i video-call miała z facetem.
Parafrazując Rumuńskiego: czaicie to? big_smile

Mi przychodzi do glowy, ze jakis kolega, jej fanki chcial sie zabawic w adoratora.

338

Gosiawie napisał/a:

Tamira?

Tak na 99% po tym co wczoraj odwalila pod swoim tematem glosuje na nią  big_smile

wyslij linka, poczytam

339

Gosiawie napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

Tamira?

wyslij linka, poczytam

Wejdz na jej temat "kto jest za moderacja" na ostatniej stronie lub przedostatniej spamuje swoj wlasny temat  big_smile

340 Ostatnio edytowany przez Palec Boga (2025-05-14 14:34:25)

Ale sie Julka doczekała w końcu atencji. Centrum wszechświata się zrobiło. A kto jest za to odpowiedzialny? Ślad_po_bieliźnie.
Przypadek? Taaaa.....

Julka to kiedy ta pierwsza sesja przed kamerką na OnlyFans?
Czwartek o 19 jak pisałaś tutaj na forum?

341

Palec Boga napisał/a:

Ale sie Julka doczekała w końcu atencji. Centrum wszechświata się zrobiło. A kto jest za to odpowiedzialny? Ślad_po_bieliźnie.
Przypadek? Taaaa.....

Julka to kiedy ta pierwsza sesja przed kamerką na OnlyFans?
Czwartek o 19 jak pisałaś tutaj na forum?

big_smile moze najpierw wróc do swojego prawdziwego nicku,a pozniej sie wypowiadaj albo idz spamowac to wychodzi tobie najlepiej

342

Dobra temat nie aktualny,  wszystko sie wyjasnilo, żadnych wyjasnien więcej nie potrzeba.... a teraz ide sie zajmowac swoimi pieknymi planami jak iść do Nieba

343

A co się stało ? big_smile

344

a.... a teraz ide sie zajmowac swoimi pieknymi planami jak iść do Nieba

To masz tu bilet do nieba smile

https://www.youtube.com/watch?v=BLRLjuYBACA

345

paslawek napisał/a:

A co się stało ? big_smile

Nic !
Ide do Nieba,a wcześniej możliwe, ze do zakonu  big_smile

346

wszyscy musieliby wyrazić chęć wtedy taka zbiórka ma sens.

A może by tak za każdy swój wulgaryzm i przejaw hejtu wobec kogokolwiek na tym i pobocznych wątkach zrobić jednak zbiórkę po stówce za słowo? wink Wplaty mogą być rownież anonimowe.

Miklosza wprawdzie honorowo zbiórki odmówił [pozdrawiam Ciebie serdecznie smile ], ale są inne zbożne cele przecież.

Jako że mini serial stał się nieco religijny (w rolach głównych zakonnice, bezbożnicy i inni), to proponuję zrobić zbiorowy rachunek sumienia. wink Uzbiera się niezła sumka. wink

347

Caffissimo1 napisał/a:

wszyscy musieliby wyrazić chęć wtedy taka zbiórka ma sens.

A może by tak za każdy swój wulgaryzm i przejaw hejtu wobec kogokolwiek na tym i pobocznych wątkach zrobić jednak zbiórkę po stówce za słowo? wink Wplaty mogą być rownież anonimowe.

Miklosza wprawdzie honorowo zbiórki odmówił [pozdrawiam Ciebie serdecznie smile ], ale są inne zbożne cele przecież.

Jako że mini serial stał się nieco religijny (w rolach głównych zakonnice, bezbożnicy i inni), to proponuję zrobić zbiorowy rachunek sumienia. wink Uzbiera się niezła sumka. wink

Ja bym byla bogata. big_smile

348

Dobra temat nie aktualny,  wszystko sie wyjasnilo, żadnych wyjasnien więcej nie potrzeba.... a teraz ide sie zajmowac swoimi pieknymi planami jak iść do Nieba

Tam w świętokrzyskim i  tak z buta ?
https://images.photo.bikestats.eu/zdjecie,pelne,692996,20170828,w-niebie.jpg

349

paslawek napisał/a:

Tam w świętokrzyskim i  tak z buta ?
https://images.photo.bikestats.eu/zdjecie,pelne,692996,20170828,w-niebie.jpg

big_smile Do tego pójdę jak będę zakonnica, ale ja ide na koniec do prawdziwego Nieba

350

no i napisałaś i co z rego

351

Bez Julci jest tu trochę nudno

Posty [ 326 do 351 z 351 ]

Strony Poprzednia 1 … 4 5 6

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Chciałam napisac ,że odchodze z forum

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności